Japanilaiset verhot-paneelit keittiön sisustuksessa: suunnitteluideat + askel askeleelta ohjeita räätälöimään omia käsiäsi – banking-on-green.com

Japanilaiset verhot-paneelit keittiön sisustuksessa: suunnitteluideat + askel askeleelta ohjeita räätälöimään omia käsiäsi

Japanilaiset verhot-paneelit keittiön sisustuksessa: suunnitteluideat + askel askeleelta ohjeita räätälöimään omia käsiäsi

Kaukoidän Itä-Japaniin liittyy korkealaatuisia laitteita, sakuraa, kabuki-teatteria, sakea, sushia ja japanilaisia ​​verhoita – lakonisia sisustustuotteita, jotka ovat tyypillisiä minimalismityylille. Käytännöllisiä tekstiilituotteita, jotka koristelevat ikkunoita, on vaikea soittaa verhoille, se on pikemminkin kangaspaneeli. Harkitse japanilaisten verhojen kuvaa sisustuksesta ja päätä, sopivatko ne keittiöön.

Tyypillisen suunnittelun edut

Rakenteellisista monimutkaisista rakenteista huolimatta itäiset verhot ylensivät muiden ikkunoiden suunnittelun suosioa. Heti huomaamme, että suorat tiukat paneelit eivät pääse mitään tyyliin, mutta minimalistisessa, etnisessä tai ekologisessa sisustuksessa he tuntevat erinomaisesti.

kaihtimet

Elegantti perinteisten verhojen korvaaminen kontrastisessa mustavalkoisessa sisätilassa

Mikä on salaperäinen tiukka, hieman huomaamaton verho suosio japanilaisessa tyylissä? On selvää, että monet kiinteistöt täyttävät tarpeet, joita ne tarvitsevat useissa huoneissa, myös keittiössä:

 • Käytännöllisyys. Helppo puhdistus, nopea asennus, nopean vaihto-mahdollisuus ja helppohoito ovat arvokkaita suunnittelumalleja.
 • Monipuolisuus. Vakiokokoiset paneelit soveltuvat ikkunoiden koristeluun, huoneen kaavoittamiseen ja jopa sisäisten liukuovien vaihtamiseen.
 • Ymmärtämistä. Lisäkorvojen puute, yksinkertainen geometria ja pieni määrä käytettyä kangasta ovat tyypillisiä nykyaikaisille sisustuksille.
 • Esteettinen valitus. Yksinkertainen muoto ja staattinen tila ovat edullisia ylläpitävän ulkonäön ylläpitämiseksi, mutta kudoksen väri tai tekstuuri voi olla erilainen, joskus odottamaton.

Kuten näette, japanilaisten verhojen ominaisuudet ovat melko houkuttelevia käytettäväksi keittiössä, mutta kaikki huoneet eivät ole sopivia asentamiseen.

Millainen keittiö soveltuu japanilaisille verhoille

Suunnittelijat käyttävät usein epästandardien tehtävien suorittamista, mutta japanilaiseen tyyliin tarvittavia tarvikkeita tulee varoen. Tämä johtuu siitä, että niiden käyttö on sopimatonta joissakin sisätiloissa. Esim. Ne eivät ehdottomasti sovi pienten keittiöihin pienissä huoneistoissa. Pienten ikkunoiden luomiseksi on parempi käyttää perinteisiä verhoita tai kevyitä lakonisia verhoja, jotka vievät vähän tilaa ja tarvittaessa kootaan tai sidotaan.

tulle-verho

Valokuvassa – monimutkainen yhdistelmä tulleverholla silmälaseilla

Keittiöt ja ruokailutilat, joissa ylellinen ylellinen sisustus, joka on tyypillinen Art Deco- tai palatsi tyyliin, soveltuvat parhaiten pehmeisiin, curvy-verhoihin, joissa on runsaasti koristeita ja runsaasti kalusteita. On parempi luopua japanilaisista verhoista ja barokin, imperiumin ja provencein ystäville – täällä ne ovat sopimattomia.

kaihtimet

Täydellinen noudattaminen minimalistisen sisustuksen kanssa

Ihanteellinen paikka tiukoille paneeleille – tilava keittiö, studio tai ruokailuhuone, jossa on suuri lasitusalue, esimerkiksi ranskalaiset ikkunat. Hyvä vaihtoehto loggialle, kun se yhdistetään keittiöön ja luo yhden tyylisen tilan. Jos alue sallii, ja ikkunat ovat pienet, on mahdollista asentaa paneelit seinälle. Tilavassa huoneessa jopa lyhyemmät mallit “ikkunoissa” näyttävät orgaanisesti ja sopivasti.

sokea

Lyhyt, ytimekäs malli

Jos olet pohjoismaisen, japanilaisen tai ekologisen tyyli, suosittelemme tutustumaan lähemmin näihin käytännöllisiin verhoihin. Myös ne eivät ole ulkomaisia ​​loft ja korkea virtaus, koska he pitävät tilavuus tilaa ja tiukka geometria.

Verhoilupintojen suunnitteluominaisuudet

Jos haluat ommella japanilaiset verhot-paneelit omiin käsiisi, kiinnitä huomiota joidenkin tuotteiden ominaisuuksiin. Näissä kuvissa ne ovat suorakulmioita, mutta eivät pehmeitä, kuten tavalliset verhot, mutta jäykkät, jotka muistuttavat paneelia. Jäykkyys johtuu kudoksen kireydestä kehyksen kiinnityksen ja kankaan alaosaan ommellun painotusmateriaalin välillä.

utyazhilitel

Painotusaineena käytetään puisia viivaimia tai metallisia tangkoja, jotka on peitetty liinalla

Paneelit (tai ruudut, kuten niitä kutsutaan) muistuttavat rullakaihtimia avoimessa tilassa, mutta toisin kuin japanilaiset mallit on kiinnitetty useisiin riveihin satunnaisessa järjestyksessä. Joskus rivien määrä saavuttaa viisi. Tämä mahdollisuus on varustettu erikoislasilla, joka on kiinnitetty kattoon tai seinään. Jokaisella verholla on oma polku, jota pitkin sitä voidaan siirtää koko seinälle.

reunuslista

Kolme kaistaa

Jokaisen levyn vakioleveys on 60 cm, tämän koon alla tuotetaan vanteita, myydään myymälöissä. Jos haluat lisätä kankaan leveyttä 1 m: iin, sinun on tehtävä kehys omilla kädillä tai säädettävä verhojen määrä kokonaisleveydelle. Esimerkiksi kolmen metrin pituisen verhon tapauksessa sopii viisi vakiomittaria tai kolmen metrin verhoja. Tuotteiden pituus voi olla erilainen – lattialle, ikkunalaudalle, ikkunan keskelle.

läpinäkyvät verhot

Erilaisten läpinäkyvien kaihtimien ja lambrekiinien yhdistelmä

Raskaiden tekstiilien osalta painotusaine on riittävä ja kevyt (tulle, caprone, organza, huntu) runko on kovaa materiaalia niin, ettei taittamista liikutettaessa.

Mikä kangas soveltuu ikkunoiden koristeluun

Ennen kuin aloitat japanilaisten verhojen tekemisen omilla kädillä, valitse oikea tekstiili. Klassisessa mielessä tämä on mikä tahansa kangas, joka on valmistettu luonnonkuiduista – silkistä, puuvillasta, pellavasta, bambusta. Se voi olla ohut tai paksu, tiheä tai läpinäkyvä, sileä tai kuvioitu, mutta välttämättä luonnollista alkuperää. Tähän asti tekstiilien sijaan käytetään aktiivisesti pajun bambu- tai riisipaperia.

keittiösarja

Alkuperäinen keittiökeittiö

Nykyaikaisia ​​kankaita kestävyyden parantamiseksi vahvistetaan synteettisellä langalla, ei ole mitään syytä huoleen käyttää tällaista kangasta. Muista vain unohtaa, että japanilaiset mieluummin sopusoinnussa luonnon kanssa ja yrittävät ottaa huomioon heidän perinteitään. Kompromissi on kangas, jossa on 80-90% luonnonlangasta ja 10% synteettistä materiaalia – kunnianosoitus Euroopan käytännöllisyydestä. Valokuvaverhot paneeleista, jotka ovat läpinäkyvää materiaalia parvekkeen oviin ja ikkunoihin.

kaihtimet

Yhdistelmäpakkaus koko seinälle

Pienen alueen keittiön koristeluun, jossa luonnonvalo on vähäinen, on parempi ommella puoliläpäiseviä kankaita – organzaa, silkkiä, moirea tai sifonkiosia ja enemmän tilavia tekstiilejä – pellavaa tai puuvillaa. Sopivia ovat myös paksut kankaat, joilla on kimallus, kuten taffeta tai satiini ja irtonaiset, ekologiset tyyppiset matot, purkaminen. Älä pelkää yhdistää erityyppisiä materiaaleja, kokeilla värin ja tekstuurin.

Eaves-laitteen ominaisuudet

Ulkopuolella japanilaisten verhojen verhotanko ei poiketa laitteista, joihin koukkujen tavalliset verhot on kiinnitetty – se on laakoninen rakenne, jossa on useita rivejä oppaita. Ero koskee ohjaimien määrää, joka saavuttaa viisi tai jopa kuusi. Yleensä verhojen ja raitojen lukumäärä on sama – kukin paneeli voidaan siirtää kehyksen koko pituudelta.

reunuslista

Viisi riviä

Eri värit, tekstuuri tai viimeistely kangas on järjestetty satunnaisessa järjestyksessä: esimerkiksi 1 rivi on verho koristeltu kirkas kuvio, 2-3 – monophonic läpikuultava, 4-5 – denser kanssa kuva hieroglyfejä. Pienen ikkunan vaihtoehto on kaksi staattista elementtiä pitkin reunoja ja kaksi liikkuvaa elementtiä keskellä.

Ohjeet japanilaisten verhojen ompeluun

Edustamme askel askeleelta ohjeita japanilaisten verhojen ompeluun omilla käsillä. Valittu malli sopii joko sisätilaan tai lastenhuoneen pinta-alaan, joka on 10-15 m², jonka sisäpuolella on oranssi, valkoinen tai musta väri. Kudoksen sävyillä voit kokeilla – tärkeintä on, että ne yhdistetään ympäröivään ympäristöön. Tärkeitä kohtia: paneeleiden määrä – 3 tai 4, alumiinirunko kolmella rivillä, köysiohjaus.

Piirustus luonnoksesta sisustuksessa

Sinun pitäisi aloittaa luonnoksella, vaikka tiedät jo tarkkaan, mitä haluat. Ota paperi, värilliset lyijykynät ja tee helposti japanilaisten verhojen luonnos keittiön (tai muun huoneen) sisätiloihin. Yritä kestää koko ja väri vastaamaan todellista tilannetta. Sinun tarvitsee vain kiinnittää erillinen piirustus verhoihin – nimetä mitat, määritellä koristeelliset yksityiskohdat, laskea materiaalin kulutus ja loppujen lopuksi kaikkien materiaalien kustannukset.

luonnos

Kuva on esimerkki amatöörihahmosta

Voit käyttää ohjelman suunnittelijaa tai etsiä kokeneelta suunnittelijalta neuvoja – useat ammattimaiset vinkit auttavat laadullisesti parantamaan työnne tulosta.

Kangasta ja räystävät valinnat

Kangasta valittaessa on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • huoneen pinta-ala;
 • ikkunan koko;
 • luonnonvalon aste;
 • seinien ja lattian väri;
 • sisustustyyli.

Edellä esitetyn perusteella se voi olla tiheämpi tai läpinäkyvä, yksivärinen tai kuvioitu. Värin on välttämättä oltava sopusoinnussa huonekalujen julkisivujen ja seinien pinnan kanssa. Jos taustakuva on kirkas tai ilmeikäs, on parempi lopettaa tavalliset pastellitekstiilit, tilanteen neutraali väri, päinvastoin, vaatii värikäs aksentti.

sisätilojen verhot

Valmis verhot sisätiloissa

Otoksena valitsimme asymmetrisen yhdistelmän yhdessä tyylissä. Pääaine on tiheä kermanvärinen puuvillakangas, joka toistaa taustakuvion. Koristeena – kirkkaat insertit hieroglyfien kanssa oransseissa kehyksissä, jotka määrittelevät koostumuksen geometrian. Yksi kangas on täysin sisustettu. Älä unohda, että puuvillaa ja pellavaa on helpompi käsitellä kuin sifonilla tai silkillä.

Kolmivärinen kehys soveltui täysin ideamme toteutukselle:

ohjelma

Liukumekanismin rakenne

Paneelit voidaan vaihtaa, sijoittaa vierekkäin tai yksi toisensa jälkeen.

Leikkaus ja ompelujärjestys

Tarjoamme valmiin leikkuusuunnitelman. Huomioi oranssin reunan tiukka ulottuvuus – se on ommeltu erikseen.

ohjelma

Curtain cutting scheme

Työn kulku:

 • Leikkaamme kudoksen järjestelmän mukaisesti, katkaistuna ottaen huomioon kutistuminen ja saumojen lisäykset.
 • Rautapalkit.
 • Käsittelemme kaistojen pitkät reunat.
 • Kääntämme alemmat päät, me muodostavat kulissien painoagentteja
 • Jalostetaan yläreuna (koukkujen tai “Velcro” – riippuen rungon tyypistä).
 • Me ompelemme sisustuksen.
 • Laitamme painotukset (puupalat) ja ripusta se rungon päälle.

Kaikki, itämaisen tyylikkäät verhot ovat valmiina. Toisin kuin upeiden mallien luominen lambrekviineillä ja runsaasti sisustusta, japanilaisten verhojen ompelu kestää kauan. Toivomme, että lyhyt mestari luokka ompelu japanilaiset verhot kädet tulevat kätevä sinulle tulevaisuudessa.

Japanin verhojen hoito

Levypaneelit samalla tavoin kuin tavalliset verhot, kerääntyvät pölyyn, joten ne on puhdistettava säännöllisesti. Paras vaihtoehto on kuivapesu pölynimurilla tai hieman kostealla harjalla. Tyhjiö paranee poistamatta verhoja reunusta.

sokea

Hyvällä huollolla verhot ovat niin uusia. Muuten, kuvassa mielenkiintoinen yhdistelmä – japanilaiset paneelit ja roomalainen verho

Jos on pisteitä, sinun on käytettävä sieniä – ensin huuhdo ensin muta saippuavedellä, poista sitten saippualiuos puhtaalla vedellä. On mahdotonta pestä tuotteita, joten ne voivat menettää yhden pääominaisuuksista – tiukan suorakaiteen (tai neliön) muodon. Jos tarvitset vakavaa ja parempaa puhdistusta, käytä kuivapesua.

Kuva japanilaisista paneeleista keittiön sisätiloissa ja muissa huoneissa

Esittelemme galleriaa värikkäistä valokuvista, jotka kuvaavat japanilaisia ​​vertoja eri asetuksissa. Kiinnitä huomiota paneeleiden pituuteen, sävyjen yhdistelmään, tyylikkäisiin ratkaisuihin.

läpikuultavaa ainetta

Ilman läpikuultava kangas kalusteisiin

Oikea käyttö ja neutraalit värit voivat olla yllättävän ilmeikkäin.

kaihtimet

Hellävarainen suoja auringonvalolta

Kukka-teema on ajankohtainen japanilaisten verhojen osalta.

paneeleja rungossa

Kevyet paneelit rungossa ja trimmi

Yksi tiukkojen sisätilojen salaisuuksista on kiinteät pinnat.

kaihtimet

Harmoninen vuorottelu suklaasta ja maitotaloista

Älä unohda, että alunperin japanilaiset verhot käytettiin huoneen näytöissä.

kaavoitusvaihtoehto

Yksi kaavoitusvaihtoehdoista

Tyylikäs sisustus on 3 perusväriä.

sokea

Valoisa nauha tuo dynamiikkaa jopa rauhalliseen ilmapiiriin

Ikkunan sisustuksen tyyliä voi lyödä seinäpaneeleilla ja lisävarusteilla.

kodikas nurkki

Kodikas nurkka aamukahville

Pieni romanssi ja naisellisuus olohuoneessa.

sisustus

Valkoinen ja vaaleanpunainen sisustus skandinaaviseen tyyliin japanilaisella aksentilla

Mielenkiintoinen ratkaisu savupiippuhuoneelle.

sisustus

Värit ja muodot, kuten japanilaisessa kivipuutarhassa

Verhovärien valinta voi muuttaa täysin ilmapiiriä.

kaihtimet

Aurinko lämpö milloin tahansa vuoden aikana

Vaihtoehdot japanilaisten verhojen sisustukseen ovat monta: ne sopivat täydellisesti keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen, verannan sisustamiseen. Suosittelemme, että löydät tai keksit oman version japanilaisista paneeleista – tyylikkäästä, kauniista, alkuperäisestä, korostaen persoonallisuuttasi.

Video: Japanilaiset verhot omilla käsillä

Mielenkiintoiset videot auttavat sinua ymmärtämään japanilaisen tyylien verhojen leikkaamista ja ompelua.

Mestariluokka piirustuksilla ja yksityiskohtaiset kommentit:

Helppo tapa valmistaa kangasta vierintäsäilöille:

Japanilaiset paneelit, joissa on 2 erilaista kangasta:

Kuten näette, voit ommella japanilaiset paneelit itse – riittävästi taitoa käyttää neulaa ja ompelukoneita. Mutta älä unohda laakonimallien erityispiirteitä, jotka eivät sovellu jokaiseen keittiöön. Oikein valitut, ilmeikkäät verhot voivat kannattavasti muuttaa sisustusta, tehdä siitä tyylikkään ja viihtyisän.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org