Italijanska kuhinja Louisiana: izvrsten neoklasicizem v notranjosti doma

Italijanska kuhinja Louisiana: izvrsten neoklasicizem v notranjosti doma

Italijansko pohištvo v posebnem oglaševanju ni bilo potrebno, je že na ušesih vsakogar in je želeni kos notranjosti v vsakem domu. Tradicije in proizvodne tehnologije, materiali, ki se uporabljajo za izdelavo, pa tudi oblikovanje modelov že dolgo postanejo klasika kuhinj. Mnogi oblikovalci in oblikovalci pri svojem delu temeljijo na svojih idejah, ki so bile uporabljene pri izdelavi teh klasičnih kuhinjskih kompletov. Tudi praksa izdelovanja pohištva za kuhinje z uporabo italijanskih tehnologij in komponent je postala razširjena. Ena vrsta takšnih izdelkov so kuhinje s fasadami “Louisiana”.

Stroga kuhinja ne vpliva na udobje in udobje

Ta kuhinja je kljub strogim linijam in dizajnu videti brez težav

Eleganca klasičnih oblik

Kombinacija tradicionalnega plemstva s harmonijo klasičnih oblik pri uporabi opreme iz vodilnih proizvajalcev omogoča, da se ti izdelki nahajajo že več kot deset let med najbolje prodajanimi modeli. Tudi tako priljubljena je možnost naročanja Louisiane kuhinje glede na posamezne velikosti in lastne skice. Izdelava pohištva po meri v tej državi omogoča znatno zmanjšanje stroškov in pogojev naročila, kar je nedvomno še ena prednost, saj kakovost takšnih kuhinj ni manjša od tujih kolegov.

Oblika fasad kulinarike v Louisiani - obljuba njihove čistosti

Kuhinjsko pohištvo s fasadami v Louisiani je zaradi svoje stroge oblike enostavno vzdrževati čisto in urejeno

Fasade za te kuhinje se proizvajajo tako v Italiji kot pri naših podjetjih z uporabo italijanskih tehnologij, opreme in materialov. Okvir kuhinjskih vrat je izdelan iz trdne breze in je odprt s črevesnim furnirjem s patiniranjem in nanašanjem treh plasti laka. Polnjenje okvirja lahko služi kot vitraž, lesena rešetka. Za slepe fasade se uporablja tudi furnirana plošča iz MDF, tudi patinirana in lakirana. Vrata iz radia so narejena iz iste breze, saj lahko polnjenje služi kot upognjeno vitraž in vlaknene plošče. Poleg tega so kuhinje Louisiana zaključene z balustradami, zgornjim in spodnjim robnikom, okrasnimi stebri in dekorativnimi loki. Dimenzije, oblika, konfiguracija in polnjenje fasade omogočajo izdelavo ne samo standardnih modulov, ki sestavljajo kuhinjski komplet, temveč tudi drugo pohištvo za kuhinjo. Na primer, če je prostor dovolj prostoren, bo notranjost popolnoma dopolnila bife s polmeri.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12. mesto
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITALNA KAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8. mesto
Klasična kuhinja. Notranjost. Lesena kuhinja. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Funkcionalna popolnost

Kot delovna površina za izdelavo teh kuhinj je nameščena visokokakovostna postformacija, visoka 40 mm, z vodoodbojnimi lastnostmi ali pulti iz umetnega kamna. In pred kratkim se druga možnost uporablja veliko pogosteje, saj daje pohištvo še bolj trdno podobo. Kombinacija akrilne plastike, ki posnema naravni kamen, s fasadami “Louisiana” zagotavlja elegantno kratkost, ki je sestavni del vseh dragih izdelkov iz naravnih materialov.

Poleg materialov za izdelavo stanovanj, ki imajo odlične kakovosti in estetske lastnosti, so te kuhinje opremljene z dodatki vodilnih proizvajalcev. Vrata teh apartmajev so gladko in tiho zaprta, škatle so v glavnem opremljene s sistemi Tandembox, ki zagotavljajo funkcijo samozapiranja. Na željo kupca so lahko kuhinje opremljene s predali za samodejno odpiranje. To se doseže z namestitvijo posebnih naprednih električnih pogonov Tandembox. V tem primeru je dovolj, da enostavno pritisnete na fasado ali ročaj za pohištvo, po katerem bo rele delovala in se bo okno odprlo. Ali pa lahko njihovi notranji prostor omejujejo skakalci Orga-Line, zaradi česar je delovanje tega pohištva še bolj priročno in prijetno. Obstaja veliko prilagoditev, izvlečnih košar, vrtljivih mrež in številnih tehnoloških novosti, zaradi katerih je ta kuhinja bolj funkcionalna. Njihova izbira in namestitev sta odvisna od želje kupca in relevantnosti v vsakem posameznem primeru.

Dekorativne in uporabne značilnosti kuhinje s fasadami Louisiana

Ljubitelji evropskih klasikov bodo cenili dekorativne in funkcionalne lastnosti te kuhinje

S pravilnim izborom vseh materialov in dodatkov bo apartma s fasadami v Louisiani že vrsto let vreden dodatek v notranjost vaše kuhinje in postal njen glavni okras. Tako klasično pohištvo, izdelano po najnovejši tehnologiji, lahko deluje vsaj 15 let brez resnega posega strokovnjakov. Za ves čas boste morda potrebovali le majhno prilagoditev pohištvenih zank in drugih mehanizmov, ki jih je mogoče samostojno opraviti brez vključevanja strokovnjakov.

decor

Leave a comment