Italienska köket Louisiana: utsökt neoklassicism i hemmet

Italienska köket Louisiana: utsökt neoklassicism i hemmet

Italienska möbler i speciell reklam behövs aldrig, det är redan i alles öron och är en önskad bit av interiör i varje hem. Traditioner och produktionsteknik, material som används för tillverkning samt design av modeller har länge blivit klassiker av kök. Många designers och designers går till grund för sitt arbete precis de idéer som användes vid tillverkningen av dessa klassiska köksapparater. Utövandet av att tillverka möbler för kök med italiensk teknik och komponenter har också blivit utbredd. En typ av sådana produkter är kök med fasader “Louisiana”.

Strikt köksdesign påverkar inte komfort och trivsel

Detta kök ser väldigt mysigt ut trots de strikta linjerna och designen utan några krusiduller

Elegans av klassiska former

Kombinationen av traditionell adel med harmoni i klassiska former när man använder inredning från ledande tillverkare gör det möjligt för dessa uppsättningar att vara mer än tio år bland de mest sålda modellerna. Också så populärt är möjligheten att beställa Louisiana kök enligt individuella storlekar och egna skisser. Att göra skräddarsydda möbler i detta land gör det möjligt att avsevärt minska kostnaden och villkoren i ordern, vilket utan tvekan är en annan fördel, eftersom kvaliteten på sådana kök inte är sämre än utländska motsvarigheter.

Formen av fasaderna av köket av Louisiana - en pantsättning av deras renhet

Köksmöbler med fasader av Louisiana är lätta att hålla rena och städa på grund av sina strikta former

Fasaderna för dessa kök produceras både i Italien och hos våra företag med hjälp av italiensk teknik, utrustning och material. Ramen av köksdörrar är gjord av massiv björk och öppnas med en körsbärsfinér med patinering och applicering av tre lager lack. Fyllningen av ramen kan fungera som målat glas, trägitter. För de blinda fasaderna används en finérad MDF-bräda, patinerad och lackerad. Radiedörrar är gjorda av samma björk, eftersom fyllningen av dem kan fungera som böjt glasmålning och fiberboard. Dessutom är Louisiana kök färdiga med balustrådar, övre och undre hörn, dekorativa kolumner och dekorativa valv. Dimensionerna, formen, konfigurationen och fyllningen av fasaderna gör det möjligt att inte bara producera de standardmoduler som utgör köksuppsättningen utan även andra möbler för köket. Till exempel, om rummet är tillräckligt rymligt, kommer dess interiör perfekt att komplettera buffén med radiedörrar.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8
Classic Kök. Inredning. Trä kök. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Funktionell perfektion

Som en arbetsyta för tillverkningen av dessa kök är antingen högkvalitativ efterformning 40 mm hög med vattenavvisande egenskaper eller bänkskivor av konstgjorda stenar installerade. Och för det andra används det andra alternativet oftare, eftersom det ger möblerna ett ännu mer soligt utseende. Kombinationen av akrylplast, efterliknande natursten, med fasaderna “Louisiana” ger en elegant korthet, som är inneboende i alla dyra produkter gjorda av naturmaterial.

Förutom material för tillverkning av bostäder, som har utmärkt kvalitet och estetiska egenskaper, är dessa kök utrustade med tillbehör från ledande tillverkare. Dörrarna till dessa sviter är smidigt och tyst stängda, lådorna är huvudsakligen utrustade med Tandembox-system, vilket ger en självglidande funktion. På begäran av kunden kan kök utrustas med självöppnande lådor. Detta uppnås genom att installera speciella avancerade Tandembox elektriska drivsystem. I det här fallet är det tillräckligt att trycka lätt på fasaden eller möbelhandtaget, varefter reläet kommer att fungera och lådan öppnar sig själv. Eller deras inre utrymme kan avgränsas av Orga-Line-hopparna, tack vare vilket funktionen av dessa möbler blir ännu bekvämare och trivsamare. Det finns många anpassningar, utdragskorgar, roterande nät och ett antal tekniska nyheter som gör det här köket mer funktionellt. Deras val och installation beror på kundens önskan och relevans i varje enskilt fall.

Dekorativa och utilitariska egenskaper hos köket med fasaderna i Louisiana

Älskare av europeiska klassiker kommer att uppskatta de dekorativa och funktionella funktionerna i detta kök

Med rätt urval av alla material och tillbehör kommer sviten med Louisiana fasader vara ett värdigt tillägg till kökets inredning i många år och blir dess huvudsakliga dekoration. Sådana klassiska möbler, gjorda med hjälp av den senaste tekniken, kan tjäna i minst 15 år utan allvarliga ingrepp från specialister. För hela denna tid behöver du bara en liten justering av mössens loopar och andra mekanismer, som kan göras självständigt utan att involvera specialister.

decor

Leave a comment