Italiensk mat Louisiana: utsøkt neoklassisisme i hjemmet interiør – banking-on-green.com

Italiensk mat Louisiana: utsøkt neoklassisisme i hjemmet interiør

Italiensk mat Louisiana: utsøkt neoklassisisme i hjemmet interiør

Italienske møbler i spesialreklame trenger aldri, det er allerede i alles ører og er et ønsket interiør i alle hjem. Tradisjoner og produksjonsteknologi, materialer som brukes til fremstilling, samt design av modeller har lenge blitt klassikere av kjøkken. Mange designere og designere tar utgangspunkt i deres arbeid akkurat de ideene som ble brukt i produksjonen av disse klassiske kjøkkensettene. Utøvelsen av å produsere møbler for kjøkken med italiensk teknologi og komponenter har også blitt utbredt. En type slike produkter er kjøkken med fasader “Louisiana”.

Strenge kjøkkendesign påvirker ikke komfort og hygge

Dette kjøkkenet ser veldig koselig til tross for de strenge linjene og design uten frills

Eleganse av klassiske former

Kombinasjonen av tradisjonell adel med harmoni av klassiske former når man bruker beslag fra ledende produsenter, tillater at disse settene ligger i mer enn ti år blant de bestselgende modellene. Også så populær er evnen til å bestille Louisiana kjøkken i henhold til individuelle størrelser og egne skisser. Å lage skreddersydde møbler i dette landet gjør det mulig å redusere kostnadene og vilkårene i bestillingen, som uten tvil er en annen fordel, siden kvaliteten på slike kjøkken ikke er dårligere enn utenlandske kolleger.

Formen på fasadene til kjøkkenet i Louisiana - et løfte om renhet

Kjøkkenmøbler med fasader av Louisiana er enkle å vedlikeholde rent og ryddig på grunn av sine strenge former

Fasader til disse kjøkkenene er produsert både i Italia og hos våre bedrifter med bruk av italiensk teknologi, utstyr og materialer. Rammen på kjøkkendørene er laget av solid bjørk og åpnes med en kirsebærfinér med patinering og påføring av tre lag lakk. Fyllingen av rammen kan tjene som glassmaleri, tregitter. For de blinde fasader brukes et finért MDF bord, også patinert og lakkert. Radiedører er laget av samme bjørk, da fyllingen av dem kan tjene som bøyd glass og fiberboard. I tillegg er Louisiana kjøkken ferdig med balustrader, øvre og nedre cornices, dekorative kolonner og dekorative buer. Dimensjonene, formen, konfigurasjonen og fyllingen av fasadene gjør det mulig å produsere ikke bare standardmodulene som utgjør kjøkkenet, men også andre møbler til kjøkkenet. For eksempel, hvis rommet er romslig nok, vil interiøret perfekt utfylle buffeen med radiusdører.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8
Klassisk kjøkken. Interiørdesign. Tre kjøkken. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Funksjonell perfeksjon

Som en arbeidsflate for fremstilling av disse kjøkkenene, er enten høy kvalitet postforming 40 mm høy med vannavvisende egenskaper eller benkeplater av kunststein installert. Og nylig brukes det andre alternativet oftere, fordi det gir møblene et enda mer solid utseende. Kombinasjonen av akrylplast, etterligner naturstein, med fasader av “Louisiana” gir en elegant korthet, som er naturlig for alle dyre produkter laget av naturlige materialer.

I tillegg til materialer for produksjon av boliger, som har utmerket kvalitet og estetiske egenskaper, er disse kjøkkenene utstyrt med tilbehør fra ledende produsenter. Dørene til disse suitene er jevnt og stille lukket, boksene er hovedsakelig utstyrt med Tandembox-systemer, som gir en selvglidende funksjon. På forespørsel fra kunden kan kjøkkenene være utstyrt med selvåpende skuffer. Dette oppnås ved å installere spesielle avanserte Tandembox elektriske stasjonssystemer. I dette tilfellet er det nok å trykke lett på fasaden eller møblerhåndtaket, hvorpå reléet vil fungere og boksen åpner seg selv. Eller deres indre plass kan avgrenses av Orga-Line-hopperne, takket være at driften av disse møblene blir enda mer praktisk og behagelig. Det er mange tilpasninger, uttrekkbare kurver, roterende garn og en rekke teknologiske nyheter som gjør dette kjøkkenet mer funksjonelt. Deres valg og installasjon er avhengig av kundens ønske og relevans i hvert enkelt tilfelle.

Dekorative og utilitære egenskaper av kjøkkenet med fasader av Louisiana

Elskere av europeiske klassikere vil sette pris på de dekorative og funksjonelle funksjonene i dette kjøkkenet

Med det riktige utvalget av alle materialer og tilbehør, vil suiten med Louisiana fasader være et verdig tillegg til kjøkkenets interiør i mange år, og blir den viktigste dekorasjonen. Slike klassiske møbler, laget med den nyeste teknologien, kan tjene i minst 15 år uten alvorlig inngrep av spesialister. For hele denne tiden trenger du kanskje bare en liten justering av møllens løkker og andre mekanismer, som kan gjøres uavhengig uten å involvere spesialister.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org