Italiensk køkken Louisiana: udsøgt neoklassicisme i hjemmet

Italiensk køkken Louisiana: udsøgt neoklassicisme i hjemmet

Italienske møbler i speciel reklame behøver aldrig, det er allerede i alles ører og er et ønsket stykke interiør i hvert hjem. Traditioner og produktionsteknologier, materialer, der anvendes til fremstilling, samt design af modeller er længe blevet klassikere af køkkener. Mange designere og designere tager udgangspunkt i deres arbejde præcis de ideer, der blev brugt til fremstilling af disse klassiske køkkensæt. Udøvelsen af ​​at producere møbler til køkkener, der bruger italienske teknologier og komponenter, er også blevet udbredt. En type af sådanne produkter er køkkener med facader “Louisiana”.

Strikt køkkendesign påvirker ikke komfort og hygge

Dette køkken ser virkelig hyggeligt på trods af de strenge linjer og design uden dikkedarer

Elegance af klassiske former

Kombinationen af ​​traditionel adel med harmoni af klassiske former ved brug af beslag fra førende producenter gør det muligt at sætte disse sæt i mere end ti år blandt de mest solgte modeller. Også så populær er evnen til at bestille Louisiana køkken i henhold til individuelle størrelser og egne skitser. At lave specialfremstillede møbler i dette land gør det muligt at reducere omkostningerne og ordrens vilkår betydeligt, hvilket utvivlsomt er en anden fordel, da kvaliteten af ​​sådanne køkkener ikke er ringere end udenlandske modparter.

Formen af ​​facaderne af køkkenet Louisiana - et løfte om deres renhed

Køkkenmøbler med facader af Louisiana er lette at opretholde rene og ryddelige på grund af dets strenge former

Facaderne til disse køkkener fremstilles både i Italien og hos vores virksomheder med brug af italiensk teknologi, udstyr og materialer. Rammen af ​​køkkendøre er lavet af solid birk og åbnes med en kirsebærfinér med patination og påføring af tre lag lak. Fyldningen af ​​rammen kan tjene som farvet glas, trægitter. Til de blinde facader anvendes et fineret MDF bord, også patineret og lakeret. Radiusdøre er lavet af samme birk, da påfyldningen af ​​dem kan tjene som bøjet farvet glas og fiberboard. Desuden er Louisiana køkkener færdige med balustrader, øvre og nedre cornices, dekorative søjler og dekorative buer. Dimensioner, form, konfiguration og fyldning af facaderne gør det muligt at producere ikke kun standardmodulerne, der udgør køkkenet, men også andre møbler til køkkenet. For eksempel, hvis rummet er rummeligt nok, vil dets interiør perfekt supplere buffet med radiusdøre.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8
Classic køkken. Indretningsdesign. Træ køkken. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Funktionel perfektion

Som arbejdsflade til fremstilling af disse køkkener er enten højkvalitets postforming 40 mm høj med vandafvisende egenskaber eller bordplader lavet af kunststen installeret. Og for nylig er den anden mulighed brugt meget oftere, fordi det giver møblerne en endnu mere solid look. Kombinationen af ​​akrylplast, efterligning af natursten, med facaderne “Louisiana” giver en elegant korthed, der er forbundet med alle dyre produkter fremstillet af naturlige materialer.

Ud over materialer til fremstilling af boliger, der har fremragende kvalitet og æstetiske egenskaber, er disse køkkener udstyret med tilbehør fra førende producenter. Dørene til disse suiter er glat og stille lukket, æskerne er hovedsagelig udstyret med tandboks systemer, som giver en selvglidende funktion. På anmodning af kunden kan køkkenerne udstyres med selvåbende skuffer. Dette opnås ved at installere specielle avancerede Tandembox elektriske drevsystemer. I dette tilfælde er det nok at trykke let på facaden eller møblerhåndtaget, hvorefter relæet vil fungere, og kassen åbner sig selv. Eller deres indre rum kan afgrænses af Orga-Line-hopperne, takket være, at driften af ​​disse møbler bliver endnu mere bekvem og behagelig. Der er mange tilpasninger, pull-out kurve, roterende garn og en række teknologiske nyheder, der gør dette køkken sæt mere funktionelt. Deres valg og installation afhænger af kundens ønske og relevans i hvert enkelt tilfælde.

Dekorative og utilitaristiske egenskaber ved køkkenet med facaderne i Louisiana

Lovers af europæiske klassikere vil sætte pris på de dekorative og funktionelle funktioner i dette køkken

Med det rigtige udvalg af alle materialer og tilbehør vil suiten med Louisiana facader være en værdig tilsætning til indretningen af ​​dit køkken i mange år og bliver den vigtigste dekoration. Sådanne klassiske møbler, der er lavet ved hjælp af den nyeste teknologi, kan tjene i mindst 15 år uden alvorlige interventioner fra specialister. For hele denne tid behøver du kun en lille justering af møbelsløjferne og andre mekanismer, som kan gøres uafhængigt uden at involvere specialister.

decor

Leave a comment