Italialainen keittiö Louisiana: hieno uusklassismi kodin sisustuksessa

Italialainen keittiö Louisiana: hieno uusklassismi kodin sisustuksessa

Italialaisia ​​huonekaluja erikoismainonnassa ei koskaan tarvittu, se on jo kaikkien korvien kohdalla ja on haluttu sisustus jokaiseen kotiin. Perinteet ja tuotantoteknologia, sen valmistukseen käytetyt materiaalit sekä mallien suunnittelu ovat jo pitkään muuttuneet keittiöiksi klassikoiksi. Monet suunnittelijat ja suunnittelijat tekevät pohjimmiltaan työtään juuri niitä ideoita, joita käytettiin näiden klassisten keittiöryhmien valmistuksessa. Myös käytäntö tuottaa huonekaluja keittiöt, jotka käyttävät italialaista teknologiaa ja komponentteja, on laajalle levinnyt. Yksi tällainen tuote on keittiöt, joissa on julkisivut “Louisiana”.

Tiukka keittiön muotoilu ei vaikuta mukavuuteen ja ymmärrykseen

Tämä keittiö näyttää todella viihtyisältä huolimatta tiukoista linjoista ja muotoilusta ilman mitään ylimielisiä

Klassisten muotojen tyylikkyys

Perinteisen aateliston yhdistelmä klassisten muotojen harmoniaan, kun käytetään johtavien valmistajien varusteita, salli näiden sarjojen olevan yli kymmenen vuoden ajan myytyjen mallien joukossa. Myös niin suosittu on kyky järjestää Louisianan ruokaa yksittäisten koon ja omien luonnosten mukaan. Muokattujen huonekalujen valmistus tässä maassa mahdollistaa huomattavasti kustannusten ja tilausehtojen pienentämisen, mikä epäilemättä on toinen etu, sillä tällaisten keittiöiden laatu ei ole huonompi kuin ulkomaiset kollegat.

Louisiana-keittiön julkisivujen muoto - lupaus niiden puhtaudesta

Louisianan julkisivuilla varustetut keittiöt on helppo pitää puhtaina ja siisteinä tiukoin muotoin

Näiden keittiöiden julkisivut valmistetaan sekä Italiassa että yrityksissämme italialaisten teknologioiden, laitteiden ja materiaalien avulla. Keittiön ovien runko on valmistettu massiivisesta koivusta ja avautuu kirsikkaviilulla patinaatiolla ja levittämällä kolme kerrosta lakkaa. Rungon täyttö voi toimia lasimaalauksena, puukiristys. Sokeiden julkisivujen osalta käytetään myös viilutettua MDF-levyä, joka myös patinoidaan ja lakataan. Säkäovet on valmistettu samasta koivusta, koska niiden täyttö voi toimia taivutettuina lasimaalauksina ja kuitulevyinä. Lisäksi Louisianan keittiöt on valmistettu kaiteilla, ylä- ja alarivillä, koristeellisilla pylväillä ja koristearkeilla. Julkisivujen mitat, muoto, kokoonpano ja täyttö mahdollistavat keittiön muodostamien vakiomoduulien tuottamisen, mutta myös keittiön muut huonekalut. Esimerkiksi jos huone on tarpeeksi suuri, sen sisustus täydentää täydellisesti buffeta, jossa on säleikköovet.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8
Classic-keittiö. Sisustussuunnittelu. Puinen keittiö. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Toiminnallinen täydellisyys

Näiden keittiöiden valmistustyönä on joko korkealaatuinen 40 mm: n jälkeinen jälkikäsittely, jossa on vettähylkivää ominaisuutta tai keinokivestä tehty työtasot. Ja viime aikoina toista vaihtoehtoa käytetään paljon useammin, koska se antaa huonekaluille entistäkin kiinteämmän ilmeen. Luonnonkiven jäljittelevän akryylimuovin yhdistelmä “Louisianan” julkisivuilla tarjoaa tyylikkään lyhyyden, joka on luonnostaan ​​luonnostaan ​​valmistettujen kalliiden tuotteiden luoma.

Asuntojen valmistukseen käytettävien materiaalien lisäksi, joilla on erinomaiset laatu- ja esteettiset ominaisuudet, nämä keittiöt on varustettu johtavien valmistajien lisävarusteilla. Näiden sviittien ovet ovat sulkeutuneet sulavasti ja hiljaisesti, laatikot on varustettu pääasiassa Tandembox-järjestelmillä, jotka tarjoavat itsekiinnittyvän toiminnon. Asiakkaan pyynnöstä keittiöt voidaan varustaa itsekantavilla laatikoilla. Tämä saavutetaan asentamalla kehittyneitä Tandembox-sähkökäyttöjärjestelmiä. Tällöin on tarpeeksi kevyesti painettua julkisivua tai huonekalukahvaa, minkä jälkeen rele toimii ja laatikko aukeaa itsestään. Tai niiden sisätilaa voidaan rajoittaa Orga-Line-hyppyillä, joiden ansiosta huonekalujen käyttö on entistä kätevämpää ja miellyttävämpää. Monia mukautuksia, ulosvedettäviä koreja, pyöriviä verkkoja ja lukuisia teknisiä uudistuksia tekevät tästä keittiöstä entistä toimivampaa. Heidän valinta ja asennus riippuvat asiakkaan toiveesta ja merkityksellisyydestä kussakin yksittäisessä tapauksessa.

Keittiön koristeelliset ja hyödylliset ominaisuudet Louisianan julkisivuilla

Euroopan klassikoiden ystävät arvostavat tämän keittiön koristeellisia ja toiminnallisia piirteitä

Oikealla valinnalla kaikki materiaalit ja tarvikkeet Louisiana-julkisivujen sarja on arvokas lisä keittiön sisätilaan monien vuosien ajan tuloksena sen pääkoristeeksi. Tällaiset klassiset huonekalut, jotka on valmistettu viimeisimmän tekniikan avulla, voivat toimia vähintään 15 vuoden ajan ilman asiantuntijoiden vakavaa toimintaa. Tällöin saatat tarvita vain pienen säädön huonekalusilmukoihin ja muihin mekanismeihin, jotka voidaan tehdä itsenäisesti ilman asiantuntijoiden osallistumista.

decor

Leave a comment