Instruktioner til udjævning af væggene i lejligheden med egne hænder – banking-on-green.com

Instruktioner til udjævning af væggene i lejligheden med egne hænder

Instruktioner til udjævning af væggene i lejligheden med egne hænder

Meget ofte begynder at færdiggøre væggene, kan du stå over for et problem, der er relateret til fundamentets kvalitet. Og dette problem opstår i de fleste nye bygninger: væggene i lejligheden er ujævn, med en række forskellige fejl. En sådan overflade kan ikke males, limes tapet til den, tk. Tegningen af ​​tapetet vil “flyde”, og arkene er skævt indsat. Hvordan tilpasses vægge med dine egne hænder, så overfladen bliver helt jævn?

Efter enkle regler kan du justere væggene uden hjælp fra specialister

Sådan niveauer væggene med dine egne hænder

 Juster væggene på to måder: Brug gipsplader og brug af tørre blandinger. Gips pap væg kan yderligere shpatlevat, male, lim tapet på det. Men mange herrer anbefaler ikke en flise til at klæbe på et gipsplader: de siger, overfladen er for glat. En universel metode til udjævning af vægge er brugen af ​​tørre blandinger (plaster, putter). Den færdige overflade er perfekt glat og passer perfekt til ethvert materiale – fliser, tapet eller bare til maling.

Hvordan man estimerer overfladenes ujævnhed

Før du begynder at arbejde på at udjævne væggene, skal du måle overfladenes ujævnhed. For at gøre dette har du brug for en lodret linje eller et langt niveau (2-2,5 m). I et hjørne af rummet, hammer et negle, der forlader på overfladen omkring 2-3 mm. Dette bliver den første fyrtårn. Tag nu lidt last, for eksempel en møtrik og fastgør den til neglen. Plummet hænger på en sådan måde, at vægten næsten kommer til gulvet. Når vægten holder op med at gynge – danner plumbeledningen en lige linje. Så i den nederste del af væggen, slå den anden stang på en sådan måde, at sømhovedet og tråden er på samme linje.

Forberedelse af overfladen til arbejde er et vigtigt skridt i hele processen

Først skal du grundigt forberede overfladen til arbejde

På samme måde skal du køre neglene og sænke lodret fra den modsatte side af væggen. Du vil få fire hamrede negle langs omkredsen af ​​væggen og følgelig to lige linjer. For at måle uregelmæssighederne skal du have en lang tråd, som du skal strække fra den ene ende af den øverste søm til den modsatte side af bunden. Når du sætter et kryds på et kryds, skal du sørge for at det ikke kommer i kontakt med væggen. Stretched tråde er det bedste vartegn, der viser afvigelsen, og du kan bestemme, hvordan du justerer vægge, video og fotos af processen med installation af fyrtårne, vil hjælpe dig med at forestille dig dette system.

Nu, takket være ledningerne strækket over de fire punkter, kan du se den nøjagtige tilstand af overfladen af ​​væggen i rummet. Hvis afvigelsen er lille og ikke er mere end 10-15 mm, er det nødvendigt at gipe gips eller cementblandinger til udjævning.

Sådan niveauer væggene under flisen

Hvis rummet er planlagt til at færdiggøre væggen med fliser eller fliser – er det nødvendigt at niveauere væggene med tørre byggematerialer. Denne metode anses for mere arbejdskrævende end for eksempel udjævning med gipsplader. Vi vil se nærmere på, hvordan vægge i en lejlighed skal styres ved hjælp af blandinger.

Det første trin er overfladebehandling. Rengør væggene fra den gamle belægning (tapet, maling, løs gips), sluk for strømforsyningen. Anden fase er primeringen af ​​basen. Primering af overfladen er nødvendig for at gipset er godt fastgjort på overfladen. Det øger fugtmodstanden, forhindrer delaminering af materialer. For cementblandinger anvendes sædvanligvis “cementmælk” normalt – en opløsning af sand, vand og cement.

Justering af væggene med fliser skal udføres med særlig omhu, da hver fejl kan ses i slutningen af ​​arbejdet

For flisen skal ligge fladt og uden defekter skal overfladen være ideel

For at beregne hvordan man skal niveauere væggene, skal man indstille retningsbakkerne. Installationen af ​​skinner, som skal fungere som vejledning, begynder med installationen af ​​profilen på modsatte sider af væggen. Beaconets lodrette position kontrolleres med en lodret linje. Profilen er fastgjort på væggen med bygningsgips – den påføres på skinnen på flere punkter. Træk nu ledningen gennem profilerne i midten, bunden og toppen. Monter de øvrige skinner, så ledningen berører dem let. Afstanden mellem beacons er valgt i overensstemmelse med størrelsen af ​​det instrument, som gipset skal påføres.

Vi vælger udjævningsblandingen

Herefter kan du begynde at anvende byggematerialet. Når du vælger en udjævningsforbindelse, skal du være opmærksom på den maksimale tykkelse af laget, der skal påføres, og typen af ​​bindemateriale. Gipsbygningsblandinger bruges bedst til stuer (soveværelser, stuer, børnerum mv.), Da de opretholder mikroklimaet indendørs. Til våde værelser, såsom køkken eller badeværelse – anbefales cementblandinger. Cementbaserede blandinger tillader ikke fugt at trænge ind i betonbunden, som forhindrer udvikling af svamp og skimmelsvamp.

Valget af en tør blanding skal tages meget alvorligt, fordi dette er nøglen til et vellykket reparationsarbejde. I dette tilfælde kan du ikke spare ved at købe billige byggemixer af tvivlsom produktion. Husk også, at for hvert værelse er en bestemt type blanding. For eksempel kan du ikke engang ud væggene i badeværelset med en gipsblanding, som kan forblive efter væggen er udlignet i soveværelset. Med hensyn til varemærker er det muligt at modtage anbefalinger direkte i byggeværkstedet.

Gipsløsninger kan fremstilles alene. For cementmørtel vil en del af M400 cement og 6 dele sand være nødvendig. Tilsæt sand til blanderen og tilsæt derefter et lag sand. Bland grundigt ingredienserne, begynd gradvist at tilsætte vand. Rør til cremet konsistens. Nogle mestere forbereder cementmørtel, der tager udgangspunkt i en del cement og 2-3 dele sand. En blanding med en lille mængde sand er mere duktil, og derfor lettere at arbejde med. Fortynd den købte tørblanding som beskrevet i instruktionerne. Klare opløsninger skal anvendes inden for 1-2 timer efter tilberedning, ellers kan de miste deres egenskaber.

Ordren for udførelse af værker

Efter at have bestemt væggens krumning ved hjælp af en lodret linje, er det muligt at beregne de omtrentlige omkostninger og forbrug af det valgte materiale. Forresten, for at reducere omkostningerne, behøver det ikke nødvendigvis at gips alle væggene til en ideelt glat overflade. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt kun at udføre efterbehandlingsarbejder på de overflader, hvor det er meget mærkbart: vægge, hvor lyset falder, væggene modsat vinduet osv. Overfladen bag møblerne, koldt med skabe, behøver ikke at være helt glat. Men hvis du beslutter dig for at rette kun de mest synlige fejl – tænk godt over dette trin, pludselig efter et stykke tid vælger du at foretage en omlægning eller genindpas tapetet, og alle uregelmæssigheder vil blive mærkbare.

Håndtere gipsfalken efter flere træning vil være meget lettere

Arbejde med at udjævne væggene med en gipsfalk kræver visse færdigheder, men det er ikke for kompliceret

Forbered værktøj til pudsning. For at niveauere væggene med dine egne hænder, skal du have en kniv til blanding, spredning og udjævning af opløsningen, en boremaskine med en dyse (byggemixer) til omrøring af tørblandinger og en gipsfalk. Stuckfalken er en uundværlig assistent i efterbehandling. Mange mestere undviger det, på trods af at dette værktøj i høj grad forenkler processen med kitt og gips. Det er en firkantet flap 45×45 eller 40×40 cm, hvor i midten er fastgjort et metal eller træhåndtag. Den nødvendige mængde gips påføres falken, som straks anvendes. Ved hjælp af falken behøver du ikke konstant at bøje over til spanden.

Rengør væggene i den gamle maling og tapet. Efter rengøring skal du omhyggeligt inspicere væggene for tilstedeværelse af rustflader, sod, oliepletter og svamp. Alle fundne fejl fjernes mekanisk. For en bestemt type plet kan særlige syre eller alkaliske forbindelser anvendes. Efter dette skal du inspicere det gamle gips, selektivt at trykke på overfladen af ​​væggen. Dårlig klæbende gips fra overfladen, for derefter at gipsere dette sted med en mere holdbar løsning.

Du kan ikke udføre efterbehandling på en fugtig væg. Alle røde steder fra det gamle gips eller pletter skal tørres. Herefter er vægfladen forsigtigt jordet. På grund af det faktum, at primeren trænger dybt ind i substratets overflade, forbedrer det signifikant adhæsionen af ​​gipslag, der påføres væggen.

Når du forbereder dig på arbejde, skal du rengøre gulvene af snavs og dække dem med tykt papir eller pap og ikke rense dem efterfølgende fra den tørrede opløsning. Så lad os komme på arbejde. I den højre hånd skal du tage en plasteringspatel, og i venstre hånd – en falk. Efter at have skrevet på dens overflade en falco den nødvendige mængde gips – hæld en del af opløsningen på væggen og start til niveau. Du kan gipsere væggen ved at sprede en mørtel fra en falk. Ved at gøre det skal det placeres direkte på væggen og med indholdet for at styre falken fra bunden opad.

Uden erfaring vil det være ret vanskeligt at opnå en helt flad overflade, fordi dette arbejde kræver nøjagtighed og nøjagtighed. At opnå lige vægge vil hjælpe de samme bakker. Som vejledning kan der være skinner med den nødvendige længde, 2-3 cm bred og tykkelse svarende til tykkelsen af ​​gipsbelægningen. Du kan reparere lamellerne med gipsmørtel eller negle.

Ved hjælp af beacons synes opstillingen af ​​væggene ikke sådan en kedelig opgave

Installation af beacons vil bidrage til at opnå et bedre resultat og lette selve tilpasningsprocessen

Plastering med bakker er gjort som følger: poluterkom niveau løsningen og følg reglen i retning fra bunden opad. Mængden af ​​opløsningen tilsættes, indtil gipslaget når niveauet af bakkerne. Herefter fjernes lamellerne forsigtigt, og det resterende rum er fyldt med en opløsning.

Ved krydset af vægge og loft er der dannet vinkler, som skal gøres helt ens. Kurvevinkler kan også dannes ved kontaktpunktet mellem de to vægge. Hvordan niveauer væggenes hjørner, og fjern fejlene efter plastering? Justering kan ske både på niveau og på fly (på boogrammerne). Hvis væggene er forberedt til tapetet, så er det bedre at niveauere hjørnerne ved niveauet. Med andre typer finish: dekorative gips, maleri mv. vinkler kan justeres i et plan.

Når hjørnerne er nivelleret med gipsgips, udføres strålen i selve hjørnet, hvorefter vinklen udvides til bredden af ​​reglen. Glatheden af ​​overgangen fra hjørne til væg afhænger af bredden af ​​reglen. Jo længere værktøjet er, jo mindre mærkbar bliver overgangen. På arbejdspladsen er det nødvendigt at bruge gipsplaster (startkittet), da denne blanding gør det muligt at rette tynde lag uden udsmidning.

Et godt resultat kan opnås ved at udjævne væggene under flisen ved hjælp af gipsplader

Justering af væggene med fliser med gipsplader er af høj kvalitet

Juster de indre hjørner med forstærkningsbånd. Bred spatel, fugt med vand og på begge sider af kittens indvendige hjørne. Sørg for, at overfladen er jævnt dækket, og kittelaget er ikke for tyndt. På begge sider af vinklen skal områdets fangst være ca. 50 mm. Dip båndet i en spand vand og bøj den i halvdelen. Sæt det nu på hjørnet og klem det i kittet. Begynd at niveauere det ved at holde den øvre ende og rette på bundkanten.

Derefter fugtes den brede spatel (10 cm) og trækkes på hver side af hjørnet. Samtidig bør spatelens kant holdes så tæt på bøjningspunktet som muligt. Den indsats, der skal presses, skal være tilstrækkelig til at presse overskydende fyldstof ud under båndet. For at undgå rushes og ujævnheder skal du rengøre hjørnet med en tør spatel. Det anbefales ikke at bruge slibepapir eller slibemiddel til rengøring. i dette tilfælde kan båndet blive beskadiget. Gentag at anvende kittet, indtil din vinkel er helt ens. Det sidste lag er påført med en hjørne trowel, hvis bredde er mere end 25 cm. Efter påføring af et nyt lag af gips, passer hjørnet trowel over vægoverfladen, trykke det på begge sider. Tag nu et 15-25 cm plot langs væggen. Hvis du får en lille smule korrugering – fjern den med et tyndt lag af finish.

Sådan niveauer væggene til tapet

Juster vægge med gipsplader er meget lettere end tørre blandinger. Gipsplader er fastgjort på en speciel ramme af metalprofiler. Standardark gipsvæg – 2500x1200x12.5 cm. Baseret på disse parametre bestemmer du mængden af ​​materiale.

Mål væggene. Hvis længden ovenfra og nedenunder er den samme, så kan vi sikkert fortsætte. Hvis længden er anderledes – dette skal tages i betragtning ved montering af rammen. For eksempel er længden af ​​den nederste kant af en væg 3 m, mens længden af ​​den modsatte væg er 3 m 5 cm. Derfor skal disse 5 cm tages i betragtning ved den indledende markering af rummet under rammen. Begynd mærkning fra en længere væg, givet afstanden under guiden.

Gipsvæg giver et fremragende resultat - væggene ser fejlfrit glat ud

Vægge til tapet, foret med gipsplader, ser fejlfrit glat og glat ud

Træd derefter tilbage 3-4 cm fra væg og loft, skru skruen i. På den skal du sætte lommen på den tykke tråd (du kan tage en almindelig møtrik). Nu fastgør tråden til skruerne og stram den. Gør den samme funktion i alle hjørner af rummet, stræk tråden på gulvet og i nærheden af ​​loftet. Således vil konturen af ​​det fremtidige plade af gipsplader opnås. Efter kontrol af længden af ​​de parallelle linjer skal du fjerne gevindene og fastgøre styrene på skruerne. Derefter indsættes stativene på stativet i trin på 40-50 cm i guiderne på gulv og loft, efter at de har skåret dem af i højden af ​​rummet. Det modtagne skelet skal styrkes stærkt. Dette gøres ved at fastgøre tappene på styrene med skruer. Nu skal hver stativ fastgøres til væggen. Brug enkle træplader til dette formål, og skub dem ind i mellemrummet mellem væggen og væggen fra GCR’en og fastgør den med lange skruer efter at du har lagt i dowels. Gipspladerne er fastgjort til hvert stativ i trin på 30-40 cm. Samtidig skal skruernes hoveder være let dæmpet i gipspladen.

Når du installerer alle arkene, får du en perfekt flad overflade, der kan males, tapet eller påføres det med dekorative gips.

Video guide

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org