Indretning af køkkenet i gamle dage: Design af arbejdsområdet i form af en pejs foto – banking-on-green.com

Indretning af køkkenet i gamle dage: Design af arbejdsområdet i form af en pejs foto

Indretning af køkkenet i gamle dage: Design af arbejdsområdet i form af en pejs foto

Nyskabende metamorfose finder sted i det moderne køkkendesign. Designet i de bedste traditioner i minimalisme strenge lakoniske interiør med ansigtsløse klædeskabe bevidst simpel form, datoer geometriske borde og behændigt skjult bag facader apparater stadig ikke mistet sin relevans, men det er ikke det absolutte. Køkkenet har ikke længere en rent utilitaristisk rolle som et sted til madlavning og forbrug af mad. Hun gradvist bliver til et kommunikativt midten af ​​huset, en slags sted for handling, en slags platform for interaktiv madlavning show, og nogen erklæring, som er kendt, kræver en passende omgivelser og “natur”: først og fremmest i det fokusområde falder i nærheden af ​​brændeovnen.

Køkkenets arbejdsområde, designet i form af en pejs, ser attraktivt ud og harmonerer harmonisk ind i interiøret

Designet af arbejdsområdet i form af en pejs i køkkenets indre er i gamle dage forskelligt i kompositionens fuldstændighed

Køkken design: valg af farver og finish

I gamle dage tænkte folk ikke engang på plaststole, forkromede møbler og multifunktionelle husholdningsapparater med knapper og skærme. Alt var meget nemmere, endda materialer til afslutning af gulvet, vægge og loft. Hvad skal man se efter i moderne butikker for at genskabe en hyggelig atmosfære i antikken i dit køkken?

Først skal du beslutte dig for farveskemaet. Valget bør falde på de mest naturlige toner, bogstaveligt talt lånt fra naturen. Forskellige nuancer af brun, gul, blå, grøn. Ingen lyse neonfarver! Det perfekte valg vil være naturligt eller de materialer, hvis overflade efterligner natursten, træ.

køkken design

Køkken spisestue design

køkken design

Køkken spisestue design

Vær opmærksom! Hovedprincippet om at skabe baggrundsflader i køkkenet er enkelhed. Tilladt bevidst forsømmelighed i slutningen, tilføjer “alder” til interiøret.

Afslutningsmaterialer til køkkenvægge

På trods af de fastsatte grænser og afvisningen af ​​ultramoderne materialer er valg af løsninger enorm. For vægge er brugen af ​​dekorative gips faktisk. Ujævne kaotiske streger er, hvad du har brug for. Undgå gentagne mønstre eller streger, der kan påføres ved hjælp af særlige frimærker.

køkken

Gamle køkken

En anden mulighed – hvidvaskning af forplanede vægge. Budget og atmosfærisk. Som et resultat får du en vidunderlig baggrund for indretningen og kontrastmøblerne.

Keramiske fliser, men ikke blanke, er en af ​​de bedste muligheder. For at opnå den ønskede “antikke” effekt kan være, hvis du vælger en flise, der efterligner den hårde behandling af sten med ru, lidt pisket kanter. Ikke mindst spiller rollen med færdigheder, når man lægger en sådan belægning. Flere “unøjagtige” intertitic suturer vil nemt returnere dig et par århundreder siden. Alternativ til fliserne er murværk lavet af mursten.

Vægindretning

Sten i vægdekoration

udsmykning af køkkenvægge

Dekorerer køkkenvægge med dekorative sten

Køkkenets vægge i den gamle russiske stil kan laves logget. Dette vil kræve en foring eller blokhus.

Gulv og loft i køkkenet “under gamle dage”

Praktisk, at svare på stilen og en smuk belægning til gulvet vil være en flise fra porcelænstensil. Når du vælger det, er de samme punkter det samme, som når du vælger en lignende vægbeklædning. Gulvet i flisen vil appellere til husmødre, der sætter pris på deres tid, fordi det ikke er svært at passe på.

køkken

Gamle køkken

Trægulve er også passende i det gamle køkken. Men det er bedre at give præference ikke til et moderne laminat, men til et massivt træbræt. Det er tilladt at lægge parket, men med den tilsvarende aldrende effekt, slid. Gør dit valg, husk at i et rum med høj luftfugtighed og temperatur ekstremer, vil træ kræve omhyggelig og regelmæssig vedligeholdelse.

køkken

Gamle køkken

køkken

Køkken med trægulve

Loftet “antik” er så lakonisk som muligt – bleget eller malet hvidt. Nogle gange er det suppleret med træbjælker. Hvis højden tillader det, kan du bruge en ophængt struktur med imiteret træ.

køkken

Loftet er dekoreret med bjælker af naturligt træ

Møbler og husholdningsapparater: fortiden vs. modernitet

For at skabe et sjovt og hyggeligt gammelt køkken er det især vigtigt at vælge møbler og husholdningsapparater korrekt. Køleskab, el-kedel, komfur, mixer og meget mere – alt dette skal skjule, maske eller skifte til mindre kendte køkkenattributter? Der er mange spørgsmål, men der er svar på dem, og de er ganske enkle.

hylder i køkkenet

Træ køkken hylder

køkken

Hyggeligt køkken

Alle nye møbler er en godt glemt gammel

Rød tråd i køkkenets design “under gamle dage” er ideen om naturlighed, naturlighed. Det beskæftiger sig med møbler. Bestem valget med følgende tips:

  • Foretage produkter af massivt træ (eg, valnød, kirsebær). De ser solid, solid og foreslår tanker om hyggelige familiefester. Hvis du er begrænset i midler, så kig på budgetmulighederne fra fyr eller MDF med effekten af ​​aldring.
  • Karakteristisk for stilen af ​​møbler – showcases, skabe, store spiseborde, bænke, massive afføring.
  • Alle produkter, uanset om de har set meget i deres levetid, hvad enten det er en stol eller et skab, headsettet, skal være forsynet med tidsstemplet. Du kan være en glad ejer af lidt restaurerede bedstemorens skabe og skabe. Hvis du ikke har sådanne rariteter, er aldring ved hjælp af moderne teknologi din mulighed.
  • Facades af køkkenet bør være enkle, ligesom form af møbler.
  • Dørene er traditionelle hængslede, blinde eller med paneler, farvet glas som et alternativ. Ofte er de dekoreret med udskæringer og indlæg, fordi træ nemt kan forarbejdes.
  • Den valgte stil er smedet af de smedede beslag.
køkken

Smedede elementer – fremragende indretning til groft behandlet træ

gammelt køkken

Mørke træmøbler facader mod baggrunden af ​​lyse vægge – fordelagtig kontrast

køkken møbler

Typisk for “gamle tider” genstande af køkkenmøbler

skabe i køkkenet

Vinge døre med farvet glas

buffet

Buffet med patina

Det er interessant! Du kan også lave møbler af dig selv. Hertil kommer, at produkter med slibende overflader – nazhdachki, metalbørster samt skrebe lak og akrylmaling – vil være nyttige.

Hvis kvarteret i det gamle og det nye ikke generer dig overhovedet, skal du spille kontrasten med mod:

køkken

Køkken i landlig stil

apparater i køkkenet

Husholdningsapparater i det gamle køkken – funktioner og hemmeligheder af indkvartering

Det er klart, at moderne husholdningsapparater ikke hører hjemme i det gamle interiør, men det er svært at undvære det. Løsningen på problemet er indbyggede modeller, der omhyggeligt maskeres under stiliserede møblerfacader.

køkken

køkken

En interessant løsning

køleskab

Køleskab i køkkenet

for den gamle russiske stil – “indramning” komfuret med murværk i form af en gammel ovn. Resultatet vil overgå alle dine forventninger.

Til salg er der en stigende hyppighed af husholdningsapparater lavet “i gamle dage”. Det behøver ikke at være skjult, tværtimod, hele dets udseende, det demonstrerer overensstemmelse med den valgte stil og favoriserer det positivt.

komfur

komfur

køkken

Køkken i klassisk stil

komfur

Køkken design

ovn

Ovnen “under gamle dage”

Vær særlig opmærksom på emhætten. Dens tilstedeværelse i køkkenet – det har længe ikke været en hyldest til mode, men en nødvendighed. Med sin hjælp kan du ikke kun bevare det originale udseende af møbler og dekorationsmaterialer, men også forøge deres liv.

køkken design

Køkken design i klassisk stil

køkken

Køkken i landlig stil

køkken

Køkken i landlig stil

For gamle stil modeller der er relevante for baguettes lavet af naturtræ – kortfattet eller dekoreret med udskæringer, børstet (Antique) eller simulere ovnen.

ekstrakt

Extractor med træ kontrast rig

gardin i køkkenet

Et lille gardin i køkkenet

Ofte ser hooden “under oldtiden” ud som om håndværkerne lavede det med egne hænder af træ eller kobber.

ekstrakt

Emhætte i køkkenet

I et sådant harmonisk interiør er det svært at finde en hætte, hvis man ikke er sikker på dens placering

Vær opmærksom! En pålidelig “ven” i det moderne køkken er en el-kedel. I det gamle køkken er det bedre at erstatte det med en mere traditionel model.

ekstrakt

Emhætte i køkkenet

Sanitetsartikler “antik” – valg af mixer og vask

Ved indretningen af ​​køkkenet “under gamle dage” er det nødvendigt at tage højde for alt. Inkluderet udseendet af det installerede VVS. Den perfekte løsning til en mixer er alderen kobber eller bronze. De kombinerer positivt med træ og minder om de århundreder, hvor disse materialer blev brugt overalt. Du kan finde to-ventil modeller og single-lever modeller. Sidstnævnte ser lidt anderledes ud end de nuværende versioner, men princippet om deres arbejde er det samme.

Organisk passe ind i det indre af en vask lavet af lignende materialer eller sten.  

kran

Kran i køkkenet

kran

Kran i køkkenet

køkkenvask

Køkkenvask “antik”

Køkkenindretning i ånden i antikken: enkelhed og oprigtighed

I indretningen af ​​interiøret spiller en særlig rolle indretningen. Han understreger formålet med rummet og dets enkelhed. Et eksempel er en flok krydret urter, hvidløg eller løg, der hang på fremtrædende steder. Suppler billedet af grøntsager og frugter i en kurv eller skål på bordet, buketter i primitive vaser eller endda almindelige glasburer.

køkken dekoration

Køkken dekoration

køkken

Gamle køkken

køkken

Køkkenindretning

Vær opmærksom! I køkkenet “under gamle dage” er der altid et sted for lysestager, selvom der med belysning i huset du ikke har nogen problemer. For dem, som for blandere, kobber, messing og bronze er relevante.

lysestage

lysestage

Der skal tages behørigt hensyn til tekstiler. Enkle stoffer, undertiden lidt grove, nødvendigvis naturlige (bomuld, calico, chintz osv.) – vil dekorere køkkenet. Et karakteristisk mønster er et bur, blomster- og plantemotiver. Håndbroderi er mere end passende. Hvis du ejer arten af ​​decoupage, kan du anvende dine evner til at omdanne møbler og lige retter.

skab

Skab til retter

Pejs i køkkenets indre: fra ansigtsløshed til karisma

Ikke alle er inspireret af den minimalisme, der mangler individualitet. På enhver tendens er der helt sikkert en anti-trend, som ved at få fart, bidrager til udviklingen af ​​indretning, hvilket gør det mere varieret og forskelligt. Møbler til køkkenet i de seneste år lignede meget Legos designere, så det er ikke overraskende, at mange har nostalgi til et traditionelt, varmt, hyggeligt karismatisk køkken. “Animation” faceless køkken er tilrådeligt at begynde med design af arbejdsområdet nær pladen i form af en pejs. Dette design af “hjerte af køkkenet” ser ikke kun meget sjovt og hjemme, men er også ergonomisk – alt nødvendigt redskaber og køkkenredskaber er altid til stede. Dygtige styling af moderne møbler og husholdningsapparater i de gamle dage giver dig mulighed for at give køkkenet en vintage charme uden at gå på kompromis med praktisk og funktionalitet.

Arbejdsområdet, designet under ilden, vil helt sikkert blive en af ​​de vigtigste dekorative detaljer i køkkenet

“Animation” faceless køkken er tilrådeligt at begynde med design af arbejdsområdet nær pladen i form af en pejs

Vi dekorerer arbejdsområdet nær pladen i form af et ildsted

Ønsker du ikke at forbedre familiens velvære ved hjælp af køkkenets rigtige energidesign?! Lyt til rådgivning fra bioenergetik og hæng altid i køkkenets arbejdsområde børstet til skinnekobberpladerne, malede keramiske plader, smukke og nyttige små ting håndlavede.

Arbejdsområde Design

Designet af “køkkenets hjerte” i form af en pejs ser ikke kun meget hjemme, men også forskellig ergonomi – alt hvad du behøver i madlavning, vil altid være til stede

Den oprindelige stil af interiøret vil blive inspireret af den rigtigt valgte form af emhætten, hvor udformningen af ​​arbejdsområdet i køkkenet afhænger i vid udstrækning. Hvis du vælger en massiv hætte, kan du ikke kun henlede opmærksomheden på pladens zone, men også visuelt øge dybden af ​​rummet, hvilket gør sammensætningen mere spektakulær.

Designere skaber i dag interiører

Dygtige styling af moderne møbler og husholdningsapparater i de gamle dage giver dig mulighed for at give køkkenet en vintage charme uden at gå på kompromis med praktisk og funktionalitet

For at sikre, at alt køkkenarbejde udføres både på transportbåndet, skal arbejdsfladerne i køkkenet danne en sammenhængende linje. Hvis du organiserer arbejdsområdet på denne måde, skal du ikke tillade køkkenets størrelse eller design, bør pauser helst planlægges på steder, hvor en bestemt madlavning vil ende.

Kobberservise, keramiske plader og andre små genstande er væsentlige elementer i de fleste køkkeninteriører, der hjælper med til at skabe en atmosfære af hjemme komfort

Lyt til råd fra bioenergetik og hæng helt sikkert i køkkenområdet, der er børstet til skinnekobberpladerne, malede keramiske plader, smukke og nyttige små detaljer håndlavede

Lav et stilfuldt interiør, der effektivt fremhæver arbejdsområdet i køkkenets design, vil hjælpe keramiske fliser eller mosaikker. Ikke at gøre i designet af karismatiske køkkener og uden farverige tilbehør: dygtigt dekoreret krukker med velsmagende hjemmelavet syltetøj og syltetøj, lange flasker med olie, sæt til krydderier og saucer, side retter og festlige tallerkener.

Foto eksempler på udformningen af ​​køkkenets arbejdsområde i form af en pejs

Der skal lægges særlig vægt på udseendet af emhætten, ellers kan hele antikken af ​​atmosfæren falde sammen

Den oprindelige udvalgte stil af interiøret vil blive inspireret af den rigtigt valgte form af emhætten, hvilket i vid udstrækning afhænger af udformningen af ​​arbejdsområdet i køkkenet

Massiv hætte tilføjer soliditet og imponerende til hele køkkenmiljøet

Hvis du vælger en massiv hætte, kan du ikke kun henlede opmærksomheden på pladens zone, men også visuelt øge dybden af ​​rummet, hvilket gør sammensætningen mere spektakulær

De dekorative muligheder for keramiske fliser eller mosaikker vil fuldt ud manifestere sig i køkkenets arbejdsområde

Lav et stilfuldt interiør, der effektivt fremhæver arbejdsområdet i køkkenets design, vil hjælpe keramiske fliser eller mosaikker

Usædvanlige og stilfulde smykker giver endnu mere charme til køkkenet

Ikke at gøre i udformningen af ​​karismatisk køkken og uden farverige tilbehør

En vellykket kombination af elementer af forskellige stilarter er nøglen til succes inden for køkkenindretningen i loftet stil

Køkkenet design i loft stil med et arbejdsområde i form af en pejs giver en undvigende interaktion mellem elementer af forskellige stilarter

Brug af træ til design af arbejdsområdet i form af fokus giver dig mulighed for at opnå et meget attraktivt resultat

Køkkenø i form af pejs giver et behageligt indtryk af sit usædvanlige udseende, hvis charme understreger træets varme skarphed og soliditet

Hjertezonen i dette køkken er en kontinuerlig linje med resten af ​​arbejdsfladerne

For at sikre, at alt køkkenarbejde udføres både på transportbåndet, skal arbejdsfladerne i køkkenet danne en sammenhængende linje

Stiliseret interiør, der skaber en antikkens atmosfære, er det ønskeligt at tilføje et ildsted, som vil øge indtrykket

Ved hjælp af enkle designteknikker kan du få et stilfuldt interiør “antik”

Kunstigt alderen loftbjælker, der rammer heden, kan gentagne gange forbedre indtryk af interiøret

Haardovnen i loftet indvendigt i køkkenet indrammet af kunstigt alderen loftbjælker ser meget stilfuldt ud

Dette køkken, indrettet i Provence stil, ligner et køkken i huset af en venlig eventyr fra et eventyr

En blid Provence med et ild synes at udholde sig i den lykkelige og ubekymrede barndom og eventyr

Heden er i stand til at give individuelle funktioner til ethvert interiør, selv de mest almindelige

Pejs i køkkenets indre: fra ansigtsløshed til karisma

Hjerten i dette køkken er så vellykket blandet ind i indretningen, som blev den integrerende del

Kaminen med komfuret, stiliseret under komfuret, bevarer sine dekorative egenskaber og fremhæver originalets originalitet

Klassisk stil genkender også ilden som et vigtigt element i interiøret

Køkkenet i klassisk stil med en arbejdszone i form af en pejs ser udsøgt og respektfuldt ud

For at understrege de høje dekorative egenskaber er det værd at bruge flere træelementer i køkkenets design

Pejsen i køkkenets indretning ser godt ud med møbler fra naturligt træ

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org