Hyödyt ja haitat teleskooppi keittiön liesituulettimet keittiön puhdistamiseen

Hyödyt ja haitat teleskooppi keittiön liesituulettimet keittiön puhdistamiseen

Ostaa huppu, joka todella toimivat tehokkaasti ja eivät aiheuta ongelmia niiden melua ja alhainen tuottavuus, on tarpeen määrittää mallin sopivin keittiö, tutkimaan mahdollisuutta asennus- ja vertaamalla tietoja tarvittavat parametrit, mennä ostamaan sitä. Koska kaupunkien asukkailla on enimmäkseen pieniä alueita omaava keittiö, tällaisten kodinkoneiden on käytettävä mahdollisimman vähän tilaa, mutta ne eivät vaikuta sen toiminnan tehokkuuteen. Sopivimpia tällaisissa tapauksissa ovat teleskooppiset huput.

Pienikokoisuus - yksi keittiöpuvun pääominaisuuksista

Keittiön teleskooppiset huovat yllätyvät niiden kompaktina

Teleskooppisten keittiöpukujen toiminnalliset ominaisuudet

Tämä malli on erittäin hyödyllinen ei ainoastaan ​​silloin, kun käytetään rajoitetusti tilaa, mutta myös mitä tahansa alue keittiössä, ilman puhdistus laite, jolla suorituskyky riittää 1000 kuutiometriä ilmaa tunnissa – säädetyn enimmäismäärän tuottavista uutteet. On yksimoottorisia, kaksimoottorisia teleskooppipäähineitä sekä laitteita, joissa on pieni turbiini, ne ovat tehokkaimpia. Älä kuitenkaan ota liikaa tämän kotitalouskoneen voimaa, passi osoittaa ilmanvaihtohuoneiden parametrit ja näiden indikaattoreiden suositeltavan suorituskyvyn. Älä unohda valmistajien ohjeita.

Mitkä ovat keittiön teleskooppisen huuvan edut? Ensinnäkin, jos verrataan sen mitat muihin tämän tekniikan näytteisiin, voit olla varma sen kompaktisuudesta. Paneelin ansiosta, joka ohjaimilla sujuvasti jättää kehostaan ​​tarpeen mukaan ja sitten myös yksinkertaisesti alkuperäisasennossaan, se ei ehdottomasti häiritse omistajia heidän ruoanlaittonsa aikana. Tietoa tuotteista, jotka ulottuvat jonkin matkan etupuolella keittiön ylätason kaappeiden etupuolelta, voit jatkuvasti osua pääsi, jota kukaan ei voi pitää. Teleskooppiset huput sulkevat tällaiset yhteydet pois.

Ergonominen muotoilu

Teleskooppisten liesituulettimien tekniset ominaisuudet osoittavat oikean valinnan

Ergonominen muotoilu soveltuu nykyaikaisempaan tyyliin, mutta tällaisten otteiden tekniset ominaisuudet ovat liian viettelevia, joten ne löytyvät klassisista sisätiloista

Lisäksi siinä on erottuva piirre sen tiivis muotoilu. Lähes koko teleskooppivaippa on piilotettu saranoituun moduuliin, vain paneelin kapea nauha pysyy näkyvänä, joka vedetään ulos moottoreista ja valaistuksesta. Tehonsäätöpainikkeet voidaan sijoittaa joko paneelin taakse tai sen päälle. Yleensä tällaisia ​​tuotteita valmistetaan vaaleanharmaa, beige, ruskea ja valkoinen värejä, ruostumaton teräs mallit ovat hyvin suosittuja, koska ne sopivat niiden ulkonäkö uppoaa lavua ja liesi suljettu työtaso. Huput ovat leveydeltään 500 ja 600 mm, ne toimivat puhaltavan ilman poistamiseksi tilojen ulkopuolelta. Tällöin ne on varustettu muovisella adapterilla ja kahdella reiällä, jotka sijaitsevat pystysuorissa ja vaakasuorissa tasoissa.

decor

Leave a comment