Hvordan man vælger det rigtige sted og hvor man skal sætte et køkkenhjørne med bord og stole – banking-on-green.com

Hvordan man vælger det rigtige sted og hvor man skal sætte et køkkenhjørne med bord og stole

Hvordan man vælger det rigtige sted og hvor man skal sætte et køkkenhjørne med bord og stole

Hvis du ikke planlægger at tage spisepladsen ud af køkkenet, skal du passe på at vælge de mest praktiske, smukke og ergonomiske møbler. Der er mange muligheder, men en af ​​de mest praktiske løsninger er et tekøkken med bord og stole. Det giver dig mulighed for at zonere rummet, komfortabelt imødekomme alle familiemedlemmer, rationelt bruge et af hjørnerne i køkkenet og give det et mere hyggeligt udseende. Din opgave er at vælge hjørnet korrekt og indtaste det korrekt ind i rummet.

Kompletions- og designfunktioner i køkkenhjørneelementerne

Det traditionelle køkkenhjørne består af et lille hjørnesektion med sæder, et spisebord og flere stole.

køkkenhjørne

Praktisk løsning på en streng og præcis måde

Vær opmærksom! Der er adgang til yderligere pladser til at skelne hjørnet fra spisegruppen, der kun består af et bord og stole.

Indstillingerne for dette møbelsæt er enorme. Dens funktionalitet, er praktisk afhængig af designelementerne i de enkelte møbler.

siddende sektion

Hjørnesektion til siddepladser – løsninger

Hjørnesektionen med sæder er det vigtigste og væsentlige element i køkkenhjørnet. Det kan ikke kun have forskellige størrelser og former, men også en grad af funktionalitet, komfort.

De mest populære muligheder er:

 • Blødt hjørne (sofa). Det har en særlig komfort, æstetisk udseende. Tilføjer et interiør af en hygge. Det vil være en gave for dem, der kombinerer spisepladsen med et hvilested.
 • Sektion med stiv ramme og polstring. Når du laver et hjørne på bestilling, kan du vælge et polstretstof til det tekstil, der er tilgængeligt i køkkenet.
 • Hjørnebænk. Den har en hård overflade, det ser meget lakonisk ud, men det sparer meget plads i køkkenet. Yderligere komfort kan skabes, hvis du bruger specielle puder til siddepladser.
køkken med blød sofa

Hjørne til køkken med blød sofa

bænk sektion

Stiv hjørneafdeling-bænk

møbler

Lædermøbler med læderbeklædning

Vinkelsektioner kan være højre og venstre hånd, universelle. Bestem hvilken mulighed der er foran dig, ganske let. Stå op til sofaen eller bænkfladen og se på hvilken hånd fra dig, der befinder sig længst. Universelle modeller har to identiske størrelsesdele.

Dette er vigtigt! Hvis fabrikanten har forudset muligheden for at omorganisere møbler moduler, er dette problem ikke afgørende. Ellers kan du ikke komme ind i kittet i køkkenets valgte hjørne efter at have lavet en fejl.

vinkelharangour

Venstre side hjørne sektion

Under sæderne, som kun behøver at løfte, ofte skjulte rummelige kasser. En anden måde at oprette ekstra lagerplads på er at indlejre skuffer under sæderne. Hvis det er muligt, kan du frigive en eller to køkkenskabe. Denne løsning er især vigtig for små værelser, men design med opbevaringsbokse ser mere besværligt ud end produkter uden dem.

Derudover kan der anvendes et lille mellemrum mellem de to dele af hjørneelementet. Normalt er der hylder eller endda en mini-bordplade, stationær eller udtræk.

HH7
hh8
HH9

Der skal lægges særlig vægt på køkkenhjørner med en seng.

Hjørnesektion med seng

Hjørnesofa eller bænk kan blive en ekstra seng. En fremragende mulighed for en stor eller simpelthen gæstfri familie. I sådanne produkter anvendes foldemekanismen sædvanligvis:

 • The Dolphin. En perfekt løsning til hyppig brug. Den har enkelhed, pålidelighed og evnen til at udskifte funktionelle dele. Sovepladsen består af et hjørneafsnit og en hængslet del skjult under den. Det har en glat og behagelig overflade, kompakte dimensioner.
 • “Fransk clamshell.” Passer mere til uventede situationer end til almindelig brug. Sovestedet består af tre glidende sektioner, der er gemt i sofaens ramme. For at trække dem ud skal du fjerne de bløde sæder, og træk derefter den specielle håndtagsløjfe. Øvelse viser, at dette ikke er den mest hensigtsmæssige måde at lægge en kaj på.
hjørnesæt

Hjørnesektion med “dolphin” udfoldningsmekanisme

Princippet om mekanismen for den “franske clamshell”

Hjørnesektionen med et soveværelse er en praktisk mulighed for alle lejligheder. Men glem ikke, at sådanne møbler vil kræve yderligere ledig plads, ikke kun i samlet form. Kan du regelmæssigt flytte bordet og stolene til at sprede sofaen, samtidig med at der er mulighed for relativt fri bevægelighed i køkkenet?

sove hjørne

Hjørnesektion med seng

Spisebord og stole

Spisebordet holdes normalt i en stil med bunden af ​​hjørnesektionen og stole. Men hvis du fokuserer på dette møbel på samme måde som på pladserne, skal du være opmærksom på en række punkter.

 1. Til spisepladsen kunne hurtigt omdannes til et hyggeligt hvilested, det anbefales at give præference til foldeborde. Bordbogen, yderligere sektioner og paneler – mange muligheder.
 2. For et behageligt ophold ved bordet, vælg produktet på et ben. Dette gælder især, når der er mangel på ledig plads i køkkenet.
 3. Vær særlig opmærksom på bordpladeformen. Det kan være noget, men hvis hjørnet er kompakt i størrelse, skal du give preference til bordpladen med afrundede former.
bord

Et bord med et ben letter placeringen efter den

køkken møbler

Et sæt køkkenmøbler med pladsbesparende bordbog

bord

Ergonomisk og sikkert ovalt bord

Hvad angår stoleene, sørger de klassiske løsninger for deres fuldstændige tilfældighed med bord- og hjørnesektionen baseret på fremstillingsmaterialerne og følgelig på tekstur og farveopløsning. Designere rådes til at købe sådanne hjørner til små værelser. Deres integritet og fuldstændighed i sammensætningen vil spille i dine hænder, når du udsmykker interiøret.

køkkenhjørne

Alle køkkenhjørneartikler er lavet i samme stil fra de samme materialer

Mere moderne og originale sæt giver en betydelig forskel på stole fra andre møbler. Men selv i dette tilfælde forbliver den overordnede stilistiske orientering af hjørnet nødvendigvis. Specielt relevant er “duetterne” af metal og glas, træ og metal, plast og lamineret MDF, spånplader. Farveopløsningen kan være ret original.

hjørne

Forskellige materialer i et køkkenhjørne

Vær opmærksom! Designere rådes til at opgive stole med en traditionel ryg til fordel for afføring og puffer, hvis madlavningsområdet har et lille område. En sådan foranstaltning vil spare plads og lette bevægelsen omkring køkkenet.

køkkenhjørne

Et kompakt køkkenhjørne med afføring i stedet for stole

Sådan vælges et tekøkken – opmærksomhed på form og størrelse

Designfunktioner – ikke det eneste kriterium for valg af køkkenhjørne. Det er også vigtigt at være opmærksom på dens størrelse, form og materialer til fremstilling.

Møbler af møbler – standard og individuelle løsninger

Møbler skal matche rummets dimensioner og være behagelige. Derfor er det så vigtigt at være opmærksom på dens dimensioner.

Af særlig betydning i valget af vinkel er de følgende parametre (i parentes er deres gennemsnitlige værdier):

 • Højde med bagsiden af ​​en bænk, en sofa eller stole (0,8-1 m).
 • Sædehøjde (0,4-0,5 m). Under måltidet skal benene stå på gulvet, snarere end at hænge i luften eller stikke op på bordpladen.
 • Sædeplads (0,5-0,7 m). Jo mere denne værdi er, desto sværere vil det være for siddende at nå bordet.
 • Siddets længde (0,9-2 m). Hvis du har købt en sektion med en seng, skal længden af ​​den tilsvarende del ikke være mindre end 1,7 m.

Vær opmærksom! Du kan opgive hjørnesektionen med en høj ryg, hvis hjørnet er væggen. En anden mulighed er en laconic bænk med separat ryglæn fastgjort på væggen, hvilket gør det muligt at bevare det æstetiske udseende af vægindretningen. Sådanne løsninger aflaster interiøret, hvilket gør det visuelt lettere.

køkken

Bænk med ryglæn fastgjort til væggen

køkken sæt

Sædeafsnit uden ryglæn

møbler

Uden ryglæn kan der være en af ​​sektionerne

Hvordan korrekt korrelerer størrelsen på møbler med området i køkkenet? Styres af følgende regel: omkring spisebordet skal være et ledigt rum på 70-80 cm, så du nemt kan flytte stole og sidde ved bordet. Det er også nødvendigt at opretholde afstanden mellem tekøkkenet og andre møbler. Normalt er det 80-90 cm.

Dette er vigtigt! For at lette husholdningenes husholdning eller gæster ved bordet kan være, hvis du foretrækker hjørnesektionerne uden armlæn.

Standarddimensionelle løsninger er færdige køkkenhjørner. Du kan vælge et sæt møbler i salonen eller butikken og straks tage den hjem. Fandt du ikke den rigtige løsning eller køkkenet har et ikke-standard layout? Så er det fornuftigt at bestille et hjørne efter individuelle størrelser. Dette vil maksimere brugen af ​​plads, men resultatet bliver nødt til at vente.

køkken

En komplet løsning sparer dig meget tid, når du køber

Formen af ​​køkkenhjørne

Geometri og området i køkkenet dikterer valget af møbelhjørnet. Det kan være U-formet, L-formet eller rundt.

Det U-formede køkkenhjørne har en sektion til siddepladser den tilsvarende form. Denne mulighed er den ideelle løsning til et rummeligt værelse. En stor sofa giver dig mulighed for nemt at placere på bordet 6-7 personer. Du kan øge dette beløb ved at tilføje 2-3 stole. Hvis du har en rummelig niche i køkkenet, en opvarmet altan eller et vindue, kan du placere et sæt møbler der adskiller et ekstra spiseplads med reb eller stofgardiner, en skærm.

model med en bænk

Moderne model med en P-formet bænk

spiseplads

Et kompakt men rummeligt spiseplads i et afsides hjørne

Vær opmærksom! Den mest egnede form af bordet til en sådan sofa vil være rektangulær. I ekstreme tilfælde – ovale.

L-formet hjørne – den mest almindelige løsning, der passer til de fleste køkkener, herunder og den mindste. Sædeens længde kan være så lav som 0,9 m.

hh25
hh26
hh27

Afrundede hjørner er også installeret i hjørnerne, men kun i dem, der er mere end 90 grader. Denne løsning giver dig mulighed for visuelt at justere rummet, hvilket giver det en glat form. Dette gælder især for interiøret i jugendstil. Hvis vinklerne er lige, men du skal rulle dem, kan du vælge hjørnesektionen, så dens ydre omkreds er rektangulær eller firkantet, og den indre er rund.

hjørnesektion

Hjørnesektion med rund indvendig omkreds

halvcirkelformet bænk

Uventet beslutning – en halvcirkelformet bænk er opdelt i to dele

Materialefabrikation og polstring – en række løsninger

Under materialerne i fremstilling af køkkenhjørner er det nødvendigt at forstå, hvad der er lavet af: hjørnesektionsrammen, stole eller afføring; bordet; sædebetræk. Det er også vigtigt at tage højde for kvaliteten af ​​det anvendte fyldstof, hvis møblerne har polstring.

møbler

Kvaliteten af ​​de anvendte materialer bestemmer møblens levetid

Materialer til møbelskeletter

Hvad angår det grundlæggende materiale i køkkenhjørner, er det oftest:

 • Massivt træ. Den dyreste, men holdbare mulighed. For køkken møbler brug træ, modstandsdygtig over for fugt og temperaturændringer. Levetiden for sådanne produkter kan nå op til 20 år med passende pleje.
 • Lamineret MDF eller spånplader. Budget og den mest almindelige mulighed. Vinkelens levetid afhænger af kvaliteten af ​​applikationen af ​​en tæt PVC-film og stivheden af ​​substratet, men sjældent overstiger 6-7 år. Almindelige problemer, der opstår efter flere års drift, er løsningen af ​​fastgørelseselementer, skrælning af den dekorative belægning, knirkende.
 • Metal. Bruges til at gøre benene på køkkenbordet, stolenes ramme. For beskyttelse mod fugt behandles den med specielle forbindelser. Forkromet eller malingbelagt metal giver dig mulighed for at passe køkkenhjørnet i næsten ethvert interiør.
 • Plast. Det gør sædvanligvis stole til hjørnerne i en moderne stil. En bred vifte af farve løsninger og former, lethed af færdige produkter, modstandsdygtighed over for fugt og holdbarhed – det er dyderne i plastikstole. Ulemperne omfatter relativ skrøbelighed.
hjørne af massivt træ

Køkken hjørne i massivt træ

stole

Brugen af ​​metal til fremstilling af en stoleramme

I de fleste af de præsenterede møbelsæt er flere typer af materialer kombineret, så du skal være opmærksom på hver enkelt af dem.

Polstring materialer – krav til dem og typer

Stoffet til køkkenmøbler bør karakteriseres af: høj styrke, tæthed; modstandsdygtighed mod slid, udsættelse for sollys, strækning og krympning; fugt og brandmodstand; luftgennemtrængelighed. Det er disse materialer, der vil udvide køkkenhørets levetid og tillade at bevare sit æstetiske udseende i mange år.

møbler

Vælg det rigtige stof

Polstring materialer kan være:

 • Naturlige stoffer. De indeholder et overvejende antal naturlige tråde af uld, linned, bomuld osv. Sådan polstring er hypoallergen og luftgennemtrængelig. Samtidig har den lav slidstyrke, høj risiko for knusning og krympning. Sådanne møbler vil ikke vare længe i køkkenet.
 • Syntetiske stoffer. Dette er lavsan, akryl, polyester. De har en lav luftgennemtrængelighed (ikke “ånde”) og er i stand til at akkumulere elektricitet. Imidlertid er dette polstret materiale kendetegnet ved farvefasthed, let vedligeholdelse, plasticitet og slidstyrke. Syntetiske stoffer er ikke bange for fugt og lys, og akryl af høj kvalitet kan modstå selv svage syrer.
 • Blandede stoffer. De bruges oftest til møbelbetræk. Består af naturlige og syntetiske fibre, der optager de bedste resultater af begge. Velour har for eksempel normalt en sammensætning: bomuld, polyester, viskose.
 • Læder. Møblerne giver et luksuriøst udseende og giver dig mulighed for at demonstrere velstand i huset, status for dens ejer. Det har høje hygiejneegenskaber, modstandsdygtighed over for slid og nem vedligeholdelse. Men samtidig har den en lav modstand mod ridser, sollys og temperaturændringer.
gunny

Prøver af polstring stof – matting

Afhængigt af fremstillingsteknologien kan vi skelne mellem følgende typer af polstretstof, der anvendes til fremstilling af køkkenhjørner: flok, boukel, jacquard, chenille, tapetry.

flok

Møbelflock er en praktisk analog af uegnet fløjlbelægning

billede

På tapetry er mønsteret dannet ved at interlacing mange tråde

Chenille

Chenille er en demokratisk pris med god præstation

Typer af møbler fyldstof

I et møbel kan bruges flere typer fyldstof, så prøv altid at få en mere omfattende høring af sælgeren.

Alle fyldstoffer af polstrede møbler er opdelt i forår og blød. Fjederblokke er kendetegnet ved deres holdbarhed, evne til at modstå høje belastninger, høj grad af elasticitet og følgelig modstand mod deformationer. Fjederenheden er fastgjort til møbelrammen og er dækket af blødt materiale (skumgummi, filt osv.).

fjederblok

“Forårskage” til sofaen

Blandt de bløde fyldstoffer er: sintepon, polyurethanskum, sintepuh, holofayber, durafil, latex. Alle er præget af gode varmebesparende egenskaber, lav rest deformation, bulk, hypoallergenic, elasticitet.

De specifikke indikatorer varierer imidlertid betydeligt, så sintepon, sintepuh og polyurethanskum anvendes normalt til fremstilling af møbler af lav og mellemlang prissegment. De er overlegne i performance til durafil og holofayber. Men naturlig latex bruges til fremstilling af luksusmøbler.

latex komfurer

Latexplader til påfyldning af polstrede møbler

Hvor skal man sætte et køkkenhjørne

Hvis du har et lille køkken, så har du ikke mange muligheder. Møblerne er typisk placeret i et hjørne overfor madlavningsområdet.

køkken

I et rummeligt værelse kan du tilbyde flere spisepladser

Dette er vigtigt! For sikkerheden og sikkerheden ved det æstetiske udseende af møbler anbefales det ikke at placere det i nærheden af ​​varmeapparater, gas- eller el-komfurer eller en vask.

I det rummelige køkken kan du fantasere, men her er der en traditionel løsning – der placeres et hjørne ved vinduet. Et måltid, der kan kombineres med at studere naturen udenfor vinduet, er en god måde at slappe af og slappe af.

hh41
hh42
hh43

I lejligheder-studioer eller private huse, hvor køkkenet gradvist vender ind i stuen, er der ofte karrevinduer. Indkvartering i bugladsvinduet gør det muligt at organisere ikke kun et originalt sted at spise mad, men også et rekreativt område.

hh44
hh45
hh46

Der er ingen mangel i kvadratmeter? Sæt derefter møblerne i midten af ​​køkkenet. Bagsiden af ​​sofaen håndterer perfekt indretningens rumindstillingsfunktion og adskiller arbejdsområdet fra spisestuen. Især relevant er løsningen til køkkenets ø-layout. I dette tilfælde kan hjørnet placeres næsten flush med “øen”, men glem ikke samtidig at opretholde renlighed og sikkerhed for møbler.

Hvis en trappe fører op fra køkkenet eller køkken-spisestuen, kan den vinkel der dannes af den og væggen bruges til at placere køkkenhjørnet.

Video: en bunke ideer til inspiration

Korrekt udvalgt og placeret tekøkken vil være en ægte udsmykning af dit køkken, uanset stilen på interiøret og området. Sikkert med hans udseende af hyggelige familieaftener eller venlige sammenkomster i dit hjem vil være mere!

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org