Hvordan man stilfuldt passer akvariet ind i køkkenets indre: Eksempler på akvariet design – banking-on-green.com

Hvordan man stilfuldt passer akvariet ind i køkkenets indre: Eksempler på akvariet design

Hvordan man stilfuldt passer akvariet ind i køkkenets indre: Eksempler på akvariet design

Akvariet er et vidunderligt element i indretningen af ​​boligarealet. Uventet, mystisk, kontrast accent kan genoplive selv det mest kedelige og banale interiør. På den ene side bringer akvarier en slags dynamik i miljøet, fordi de skabninger, der beboer dem, næsten er i kontinuerlig bevægelse. På den anden side har de en fantastisk evne til at skabe en rolig og beroligende atmosfære i huset. Når du ser fisk, glemmer alle problemer og sorger, roer du ned igen, du finder harmoni med dig selv og med verden. Blandt kaos og travlhed vil du gerne have din egen lille oase!

akvarium

Akvarier bringer dynamik til omgivelserne og har også den fantastiske evne til at skabe en rolig og beroligende atmosfære i huset

Hvor smukt “passer” et levende akvarium ind i køkkenet

Traditionelt er akvarier placeret i stuen. Betydeligt mindre ofte bliver de et smukt og spændende element i indretningen af ​​andre værelser i huset. Du ville være meget glædeligt overrasket over at se et akvarium bygget lige ind i brusebadet eller et usædvanligt senghoved i form af et akvarium. Og hvad med akvariet i køkkenets indre? Denne mulighed er også mulig! Fremragende alternativ til tv i køkkenet! Hvorfor ødelæg din appetit for dig selv og luk dårlige nyheder og lavkvalitets serier, når du i flere timer kan beundre de unikke “live tv-programmer”. Det mest interessante er, at aktiviteten aldrig er kedelig og kedelig. Akvariet er en lille del af en anden verden, og det er altid fascinerende!

i køkkenets indre

En af de mest hensigtsmæssige løsninger er at opbygge et akvarium i køkkenvæggen eller integrere det i en funktionel køkkenenhed

For køkkenets indre er akvariet helt sikkert en uventet løsning, men hvis du kan lide ideen om en levende indretning, kan du altid finde måder at implementere det på. Du kan bruge akvariet til at dekorere indretningen af ​​køkkenet på forskellige måder. En af de mest hensigtsmæssige løsninger er at opbygge et akvarium i køkkenvæggen eller integrere det i en funktionel køkkenenhed. Ved udformningen af ​​et rummeligt topmoderne køkken vil køkkenøen med bunden i form af et stort akvarium se godt ud. Hvis køkkenet har en bar, kan akvariet bygges lige ind i bunden af ​​baren eller bruges som en naturskøn baggrund. At skabe et eksklusivt og stilfuldt køkkeninteriør betyder ikke nødvendigvis, at akvariet var stort.

akvarium i køkkenets indre

Kigger på fisken, glem alt bekymringer og sorger, ro ned, genvinde harmoni med dig selv og med verden

Hvilket akvarium vælger et køkken

  • Separat stående akvarier

Den største fordel ved et stand-alone akvarium er dets høj mobilitet og nem vedligeholdelse. Sted et sådant akvarium kan være på en speciel stand eller direkte på gulvet. Standen i form af et sengebord er meget bekvemt for at placere det foder til fisk og alt nødvendigt tilbehør til vedligeholdelse og pleje af akvariet. Formen på et stand-alone akvarium kan være meget forskelligartet, alt fra en standard cirkel eller rektangel til fantasi usædvanlige og uregelmæssige former. Glasets krumning kan gentage bøjninger af møbler eller vægge, og det originale design af stativet og lampen vil gøre akvariet til en lysende accent af interiøret. Et akvariumbillede vil være en fremragende udsmykning af væggen, hvis størrelse kan vælges individuelt.

Køkken ø

Køkken ø med akvarium

  • Indbyggede akvarier

Aquariums indbygget type kan tjene som en del af den indvendige skillevæg, monteret i en niche eller direkte i møblerne selv. Dybden af ​​sådanne akvarier er som regel ikke mere end 35 cm, mens længden kan nå 3 meter. For at oprette rummet en hyggelig fredelig atmosfære, er det ikke nødvendigt at udfylde akvariefisk, nok til at simulere en stenet havbund med hjælp fra havet småsten, tilføje skaller, stjerner og en kvist af Elodea. Et akvarium med en sådan påfyldning kræver minimal vedligeholdelse. Indbygget septum akvarium vil se godt ud i studiet layout på grænsen til køkken og stue.

“Living” forklæde i vaskezonen gør vaskningen af ​​retter til en favorit travlt!

Reservoiret i dette tilfælde er gjort transparent fra to eller endda tre sider. Hvis i et sådant akvarium du ønsker at starte fisk, skal valget stoppes på familien af ​​karpe eller aterin, der er berømt for deres stressbestandighed, og vil derfor ikke skjule sig fra forbipasserende mennesker. For en bekvem vandforandring over et sådant akvarium skal der være et frit rum på mindst halvdelen af ​​det indbyggede akvarium. Skjul dette sted kan være et aftageligt dekorativt panel.

Varianter af akvarieplacering i køkkenet

Akvarium i væggen mellem køkken og spisestue / stue

Væggen mellem køkkenet og spisestuen skyldte engang problemer, da det nødvendigvis var en transportør og derfor forbudt at nedrive. Jeg var nødt til at søge kompromiser (buede åbninger, søjler). Foreningen af ​​køkkenet og spisestuen blev til et mareridt.

I dag eksisterer væggene simpelthen ikke, og det er rigtigt – muligheden åbner for at udstyre lokalerne med deres egen vilje. Nogen foretrækker fælles rum, og nogen behøver oprindeligt ikke kun den egentlige zoneinddeling (køkkenmøbler der, en sofa her), men også i det visuelle. Du kan opbygge en partition, men hvorfor? Akvarium – en simpel (hvis ikke tæller pleje af dens beboere) og den oprindelige løsning. Og denne beslutning vil aldrig blive slidt – det er plastik. Ved hjælp af belysning alene kan du ændre typen af ​​køkken-spisestue mindst hver time.

køkken
akvarium
akvarium
akvarium
akvarium
akvarium
akvarium
akvarium
akvarium

Et stort akvarium skal lægges på noget – bordene med kasser vil være optimale: det er praktisk, og der vises flere opbevaringssteder af alle slags. På toppen af ​​skabene – konstruktionen er klar. Det er ikke integreret, der er ingen væg som sådan, men indtrykket er på plads. Du kan dog ignorere utilitarfunktionen, hvis området tillader det.

Akvariet behøver ikke nødvendigvis at være enormt – det er væggen som adskiller køkkenet fra spisestuen, det vil alligevel spille.

Det er ikke tilrådeligt at starte fisk i et sådant akvarium, såvel som planter, vil pleje af dem blive afvejet utroligt. For hver fodring skal du hoppe på stigen og lave balletpas, så gennem de øvre frysere (i dem er der naturligvis intet placeret) fodre kæledyrene. Prøv nu at forestille dig en vandforandring …

Akvariet uden fisk ser lige så godt ud.

akvarium

Akvarium uden fisk

På fotografierne – fisk, men i dette tilfælde er akvarierne på permanent vedligeholdelse, det vil sige, en speciel person kommer og manøvrerer i skabene så længe som nødvendigt. Hvis der er mulighed for at betale lønnet beskæftigede arbejdstagere, så kan du køre skønheder til at svømme.

Akvarium i symbiose med køkkenmøbler

Og det er rigtigt. Selvfølgelig, for et lille køkken, hvor hver tomme af væggene ved at leve nogen redskaber, er en luksus, men i områder med tilstrækkelig køkkenø optagelser være kreativ.

akvarium

Akvarium i bordet

Og skabelserne giver endda ind i klassificering – dette er den øko-chic stil. Robert Kolenik (hans arbejde betragtes som et eksempel) er specialiseret i det. Føreren bruger kun naturlige ufarlige materialer. Chic glamourøse, men om funktionaliteten af ​​Robert glemmer ikke. Monteret over akvarietabellen stiger “et klik”: du skal klikke på knappen – og adgang til akvariet er åbent. Det er klart, at sådanne mesterværker udelukkende gøres til ordre.

Og straks gå videre – akvariet i symbiose med en bar tæller.

akvarium

Akvarium i symbiose med en bar tæller

Ved arrangering er det nødvendigt at tage sig af lyset, så bordpladen er ikke fastgjort direkte over akvariet. Forudsætningen er dækket af et specielt låg med lamper. Men det er her, når der er levende fisk og planter i akvariet. Hvis disse ikke overholdes, ignorerer du tydeligt kravene til belysning.

akvarium

Akvarium i køkkenet

Imidlertid bør belysningen ikke ignoreres. Lamperne vil stadig være nødvendige, så akvariet ikke overhaler jordenekorren ved usynlighed.

akvarium

Akvarium-bord

Til spisestuen er en glimrende mulighed – et akvariet bord.

1
2
4

Trifles i køkkenet liv

Producenter skinner gerne at udnytte det marine tema – det er meget harmonisk for glasset. Lad os gå fra det modsatte – akvariet i stedet for skinning.

5

Konstant forandring i arbejdet overfladetemperaturen – ikke de bedste betingelser for fiskene, men du kan godt undvære dem – at udstyre tanken med kunstig indhold (fordi planterne ikke er glæde sig vildt kaos på brænderen). Heldigvis gør nu ikke skelnes fra ægte alger og andre koraller.

Hvad med et skallakvarium? Jeg vil straks give designeren en medalje. To stykker selv.

bordplade lavet af glas

Og glem ikke, om de elementære punkter er altid gode. For et lille akvarium i køkkenet skal der være et sted.

i køkkenet

mini akvarium

Ofte er der abstrakter om eksotisme af køkken akvarier, men efter vores mening er der intet eksotisk om dem. Vand er beslægtet med alle levende ting. Foremother. Sygeplejerske. Fødevarer (og uden at det ikke lever), laver vi bare i køkkenet.

Du kan se på vandet uendeligt. Men det er nødvendigt at tage højde for bevægelsen. Du skal forstå, hvad du virkelig vil have – minutter med roligt kontemplation eller kigge på smeltning af motorfisk.

Vi hopper over manualen om at opbygge et akvarium med egne hænder (det vil stadig vise sig at være en grim, og det er svært), vi tager for et aksiom behovet for at købe den rigtige kapacitet og fortsætte til påfyldning.

Fisk til akvariet i køkkenet

Når vi har besluttet os for levende organismer, begynder vi at vælge blandt de mest uhøjtidelige skabninger – vi husker at køkkenet forbereder mad, og temperaturregimet betyder noget.

  • High-speed fisk:
  1. Guppy. Disse små torpedoer bæres som gale, lyse, små. En rigtig børns kalejdoskop. Med guppies af enhver rolig kontemplation af tale kan det ikke være, men de er utroligt livbevidste – de belaster dig med et positivt som et rummeligt batteri. Hvis du ikke ønsker at tage vare på boligproblemet af fisk snart, køb kun mænd (vandlevende væsener med demografi er alle i perfekt orden – multiplicere med infernal hastighed).
  2. Danio-rerio. Gråblå minkehvaler, der ikke kun bevæger sig hurtigt, men også kampe passer. De elsker at hoppe, fordi akvariet skal holdes lukket. Danio-rerio er den første GMO hos kæledyr. Fiskene blev introduceret med modificerede bioluminescensgener, og nu lyser de i mørket – rødt eller grønt.
  • Stille fisk:
  1. Platies. Populære fisk akvarier med lyse farver. De er meget rolige. Ekstremt produktiv. Hvis du besøger den romantiske idé om rastløshed enkelt fisk, bare huske, at viviparous (på trods af dette!) Kvindelige platies værdiløs bringe 240 yngel. Og hun gør det hver 4-6 uger.
  2. Gourami. Fiskene til filosoffer er ustabile marmorfarvede væsner, der bevæger sig ekstremt langsomt. Pas på dem er enkel. Disse fisk ved, hvordan man ånder luft, fordi de ikke er bange for manglende ilt i vandet.
guppy
guppy
platies
gourami
Danio Revio

Akvarium uden fisk

Indkvartering i køkkenet i et akvarium uden fisk virker simpelt: ingen fisk – ikke noget problem. Der kan være problemer, men der er nogle regler. Akvarium – økosystem (størrelse betyder ikke noget). Planter i det afhænger af fisk. Den væsentligste forskel mellem de akvarium med planter af de arter – substratet. Den anvendte mineraluld (kun særlige! Konventionel konstruktion og er imprægneret med hydrofob mest beskidte) eller primer med en høj CEC (kationbytningskapacitet) som sådan. Underlaget absorberer nyttige stoffer og giver dem efter behov. Dette kræver en god cirkulation af vand – til opnåelse af tankbunden pumpe (Meget HYDOR Ekip belufter med en termoregulator og kunstgødning anvendes direkte i vandet -. Substratet grund af høj CEC selv tiltrækker elementer.

I akvariet med planter ligner betingelserne i akvariet arter, men dosen af ​​kvælstof-fosfor opløsning bør være over: når nok lys og kuldioxid planterne begynder at vokse hurtigt, men ingen fisk og ingen til at levere stoffet; aftagende vækst, understreger planterne begynder at udskille kvælstof og phosphor end straks bruge alger prolifererende overdrevent og opfange al den plads. For at undgå en sådan fiasko anvendes fosfater og nitrater regelmæssigt. Overskydende materialer (hvis nogen er dannet ved at reducere forbrug) fjernes under vand forandringer.

Indhold af stoffer:

  • fosfater – op til 0,1 mg / l;
  • nitrater – 2-2,5 mg / l.

Forholdet mellem stoffer er andelen af ​​Buddy. Når det observeres, er muligheden for alger udseende minimal. Hvis forholdet falder under 15, arrangeres en fest med blågrønne alger, hvis den bliver mere end 30, angriber filamentet.

Skift vandet med samme frekvens som i akvariet – fra 30 til 50% en gang om ugen. I de hårde mikronæringsstoffer påføres dagligt, i blødt – tre gange om ugen. Planter skæres regelmæssigt. Hold dem bedre i separate potter – lettere at flytte og passe på. Under potterne sættes en hylde med huller.

Belysning afhænger af beholderens og planternes volumen – ved at erhverve lejere til akvariet, få råd fra sælgeren. Den mest lysende plante skal leveres – på den og beregne antallet af lamper. Tilstrækkelig lys og CO flow2 bestem blot: Tænd lamperne, start udstyret og vent et par timer – på bladene skal du se luftbobler. Varigheden af ​​en dag afhænger af den anvendte type lampe: fluorescerende – 10 timer, MH-HQI – 6-8 timer.

Dette er grundlæggende oplysninger. Der er mange subtiliteter – du skal lære dem, hvis du afviser muligheden for kunstig påfyldning. Vi gav et sted 1/25 del.

Video: Tips til at fylde akvariet med planter

Videoen ikke kun råd om, hvordan og hvad man skal plante planterne, men også hvordan man skelner den virkelige anlæg til akvariet ved blot faldt i vandet (for dem, der aldrig har mødt temaet).

Ud over alt, hvad vi har fortalt, skal vi stadig vide, hvordan vi skal håndtere fisk (hvis du stadig beslutter for levende væsener), men det er en helt anden historie.

Eksempler på et vellykket køkkendesign med et akvarium

kvarium er indbygget i en septum

Akvariet er indbygget i en skillevæg, der adskiller studiestedet til separate funktionelle områder

Brugerdefineret geometri

Den ikke-standardiserede geometri i køkkenet med akvariet

i spisepladsen

Et stort akvarium i spisepladsen er et godt alternativ til et tv!

akvarium i køkkenets indre

Hvorfor ødelægge din appetit selv og din familie de dårlige nyheder, og lav kvalitet føljetoner, timevis, når du kan beundre de unikke “live tv-programmer”

naturskønne baggrund

Hvis køkkenet har en bar, kan akvariet bygges lige ind i bunden af ​​baren eller bruge det som en malerisk baggrund

på grænsen til køkken og stue

Indbygget septum akvarium vil se godt ud i studiet layout på grænsen til køkken og stue

akvarium efterligning

Selv efterligning af akvariet ser godt ud!

2 i 1

“2 i 1”: en barstand plus et akvarium

decor

Leave a comment