Hvordan lage et vindu på kjøkkenet: moderne innredningsmuligheter med gardiner – banking-on-green.com

Hvordan lage et vindu på kjøkkenet: moderne innredningsmuligheter med gardiner

Hvordan lage et vindu på kjøkkenet: moderne innredningsmuligheter med gardiner

Det er svært viktig å ikke forstyrre penetrasjonen av naturlig sollys inn i kjøkkenet ditt. Men kanskje du vil opprette en balanse mellom lysstyrken av dagslys og ensomhet. Da er det ikke overflødig å lære å lage et vindu på kjøkkenet, slik at det utfyller designideen din.

Bomullstoff med et muntert floral ornament vil dekorere ethvert kjøkkenvindu

Vinduet, innredet i retrostil, dekorert med gardiner av lett bomullsstoff med et muntert blomstersmykke, gleder seg over øyet

Slik skjuler du en mislykket visning fra et vindu

Hvis vinduet på kjøkkenet ditt går til et nærliggende hus eller til en tomt murvegg, kan du skjule dette uæstetiske utseendet med en spesiell film. Den har en klebrig base og festes direkte til glasset, mens den kombineres perfekt med gardiner, persienner, ruller eller romerske gardiner. I salg er det en film med forskjellige mønstre. For eksempel, imitasjon av fasettert glass med sprøyting, gjennomskinnelig litt skyggefull eller fargelagring. Hvis du liker å gjøre noe for interiøret med egne hender, vil du kanskje lage en farget glass effekt på kjøkkenvinduet. For å gjøre dette kan du bruke en film av flere farger, kutte ut firkanter eller striper av forskjellige former og farger fra den.

Strenge og komfortabelt kjøkken i ethvert hus vil gi gardiner et diskret geometrisk mønster

Gardiner med diskré geometriske mønstre, gjør ut av vinduet fra tak til gulv, visuelt utvide plassen, gir det en streng og samtidig elegant utseende

Hvor vakkert “passer” vinduet inn i kjøkkenets indre: Vi bruker vinduskarmen

Mange forlater karmen, erstatter den med en arbeidsflate eller et bord. Spesielt vellykket er løsningen for små kjøkken. Og du kan generelt plassere vinduet en vask eller komfyr. Det er veldig praktisk. For det første er det nok lys på arbeidsflaten, og for det andre, slik at du kan lage en ideell arbeidstrekant, for det tredje er det bare vakkert og interessant.

En vellykket måte å dekorere døren til balkongen ved hjelp av lett monokrom gardiner

Lysluftgardiner av forskjellige lengder rammer diskret kjøkkenvinduet og balkongdøren

Moderne designere vurderer nøye plasseringen av vinduet og plassering av møbler på kjøkkenet med hensyn til dette vinduet. I gamle sovjetiske leiligheter er vinduet på kjøkkenet i de fleste tilfeller ikke veldig godt etablert, uten å bli med og ikke integrere med noe. Prøv å plassere en arbeidsflate eller en vask her. Visst, du vil ikke angre på det, spesielt hvis utsikten fra vinduet ditt er vakkert.

Plassering av arbeidsflaten ved vinduet tillater effektiv bruk av naturlig lys

For å effektivt bruke kjøkkenområdet og naturlig belysning, kan du plassere en arbeidsflate ved vinduet

Plasser et skjærebord i nærheten av kjøkkenvinduet på forskjellige måter

Et annet alternativ for å plassere et skjærebord i nærheten av kjøkkenvinduet

På et lite bord i nærheten av vinduet kan du plassere forskjellig kjøkken trivia

Et lite bord av den opprinnelige formen er egnet for arbeid, og for lagring av små kjøkkenartikler, og for te drikker sammen

Dette vinduet vil være populært hos husholdninger

Uovertruffen i praktisk, vil kombinasjonen av komfort og dekorativitet bli et favorittsted for innbyggerne i huset

Overflaten på bordet er nivå med vinduskarmen, over eller under den – alt avhenger av designideen. Du kan “passe” vinduet inn i kjøkkeninnredningen, hengende fra begge sider av vinduet hengende skap. Og du kan utstyre en vindusbar eller et mini spisebord. Dette er en utmerket løsning for et lite kjøkken.

Hvis kjøkkenvinduet ditt har en dyp vinduskarpe, kan du legge på plastdeler til skuffkister for å skape en interessant honeycomb-effekt. Slike dividere er billige og selges i maskinvareforretninger. De er designet for å oppbevare klesvask i kommode. Overflødige seksjoner du lett kan kutte av med saks.

I et slikt utførlig kjøkken kan vertinnen jobbe komfortabelt og behagelig

Nøye designet design av dette kjøkkenet bidrar til å optimalisere arbeidsprosessen, noe som gir maksimal bekvemmelighet til vertinnen

Hvordan lage et vindu på kjøkkenet med gardiner

Bomull og muslin stoffer passerer godt, men skaper en viss barriere mellom kjøkkenet og omverdenen, som ligger utenfor vinduet. Det er ønskelig at kjøkkengardinene ligger så nær vinduet og så langt som mulig fra komfyren. For å feste gardinen langs vinduet, kan du sy en wire eller en spesiell stang for gardiner til hver kant. Wiren er festet på toppen eller bunnen av rammen ved hjelp av små kroker, og gardinstang montert på bærere, støttene halvsirkelform.

Enkle gardiner på kjøkkenvinduet kan bli et uerstattelig dekorativt element

Nydelige enkle gardiner, fladrende i vinden, fyll med en følelse av fred og velvære

Mange velger gardiner for kjøkkenvinduer. Hvis kjøkkenet ditt er lite, bør gardinene være tynne og lyse i tone med veggene. Dette skaper en enkelt plass på kjøkkenet. Unngå gardiner med bretter og folder. De kan dekorere vinduet bare i et veldig stort kjøkken. I et lite rom, bretter fold på gardiner “stjele” plass.

Laget av egne hender kjøkken gardiner er ganske i stand til å bli et interessant element av innredning

Hvis du vil ha og har noen ferdigheter, kan du selv lage stilige gardiner til kjøkkenet

Gardiner til kjøkkenet du kan gjøre selv. Da vil de bli ditt lille designer mesterverk. Dermed vil de vanligste ensfarget gardiner av lett materiale ser mye mer interessant, hvis du dekorere dem med et mønster av flerfargede knapper i forskjellige former og størrelser. Du kan ikke bruke knappene og fargerike perler, rhinestones eller paljetter – alt avhenger av din fantasi og den generelle stilen i rommet.

En annen interessant effekt som kan oppnås ved hjelp av knapper, er etterligningen av detaljer om klær i gardinen. For eksempel, kan gardinene kles rørsystem i en kontrastfarge på kanten av en av platene for sy en knapp, og på den andre kanten av do løkke foran disse knapper.

Hvis du velger for kjøkkenet lys gjennomskinnelige gardiner, kan de være grunnlaget for et stilig bilde. Du kan velge hvilket som helst bilde, fullføre det med en vakker skrifttype og skrive ut komposisjonen på et ark. Overlagre stoffgardinen på arket nøyaktig å spore konturene blyanttegning, og deretter strekke stoffet på en fast overflate og male tegning spesiell permanent markør for tøy og, etter strekning progladte jern uten damp, for å feste det på stoffet. Vask slike gardiner manuelt ved en temperatur på ikke mer enn 30 grader.

Husholdningsapparater, møbler og vindusdekorasjon bør utføres i en stil

I et stort, opprinnelig innredet kjøkken, bør stilen til vindusdesign tilpasses stilen på møbler og husholdningsapparater

En annen original idé – utformingen av vinduet på kjøkkenet med håndklær. Det er nødvendig å ta noen kjøkkenhåndklær av forskjellige farger og sy dem i par. Hovedhemmeligheten er i tekstur av de valgte håndklær og juiciness av sine farger. Hvis du har det, kan du lage slike gardiner med egne hender.

Kjøkken vindu dekorasjon med gardiner

Persienner – Den perfekte løsningen for vindusdekorasjon på kjøkkenet. Mange er sikre på at persienner er på kontoret. Men nå produsenter tilbyr så mange alternativer at persienner kan bli en verdig dekorasjon ikke bare av kjøkkenet, men også av stuen. For kjøkkenet er det bedre å velge ikke plastgardiner, men fra et stoff med spesiell impregnering. Og hvis lamellene er små i bredden, og mekanismen er utstyrt med et håndtak, tørk og rengjør persienner er ganske enkle.

Romerske gardiner fra stråene tjener som en pålitelig beskyttelse mot direkte sollys

Romersk gardiner laget av strå i kjøkkenet, dekorerer ikke bare vinduene, men beskytter dem også mot det sterke sollyset

Hvis kjøkkenet ditt er designet i høyteknologisk eller minimalistisk stil, kan du bruke plast- eller metallgardiner. Hvis du foretrekker orientalsk design, vær oppmerksom på bambus. En original oppløsning – fotogalleri med et tematisk bilde på overflaten. Noen ganger bidrar de til å skape visuell plass og perspektiv.

Hvis du har valgt for kjøkkenet glatte falsgardiner fra stoffet, kan de være pent festet til vindusrammen. De vil ikke ta opp mye plass og la inn i rommet et tilstrekkelig antall dagslys. Fabric blinds stiger til toppen av vinduet, og i deflated tilstand kan de spre dagslys.

Kombinasjonen av gardiner og persienner er praktisk og attraktivt

Kombinasjonen av rullgardiner med gardiner ser ganske organisk ut, uten å forårsake en følelse av overdreven overbelastning i interiøret

Du kan lage et vindu på kjøkkenet med rulle eller romersk persienner. De er festet direkte til vindusrammen eller til veggen over vinduet. Ruller gardiner ruller inn i en rulle plassert over eller under, og romerske bretter seg til like bretter av samme bredde. Begge gardinene ser flott ut på kjøkkenet. De lar deg gjøre vinduet ekspressivt og ikke tungvint og skape klare linjer.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org