Hvilke gardiner vælger man et køkken med balkon: designerens tips

Hvilke gardiner vælger man et køkken med balkon: designerens tips

Er du en heldig ejer af køkkenet med en balkon? Tillykke, fordi balkonen i køkkenet – det er bare en gave! På den kan du og arrangere et hyggeligt rekreativt område, hvor det er så rart at have en kop kaffe om sommeren, og at udstyre et ekstra vinteropbevaringsrum til forsyninger. Alt dette er meget godt, men hvordan man skal dekorere køkkendøren – udgang til altanen? Hvilke gardiner til køkkenet med balkonen er de mest egnede? Mange elskerinder spørger sådanne spørgsmål.

Praktisk i kombination med dekorative - det vigtigste krav til køkkengardiner

Hvilke gardiner vælger køkkenet med en balkon, så de er både smukke og praktiske?

Hvad er forskellen mellem gardiner til balkon døre fra konventionelle

Først og fremmest, at de ikke bør forhindre os i at komme frit ind i balkonen og vender tilbage. Det bør give nem åbning af døren, at intet skal forstyrre hverken volumen, en kappe over, hverken den blinde side, ingen tunge, forvirret, “fode”, og liggende på gulvet fjerbolde. Kanten af ​​dørlysgardinet kan beskadiges uden problemer, og du kan efterlade på gardinen og plette på balkonen med en kop kaffe og sandwich.

For mange stilarter, som design af balkon døren passer romerske persienner

Romerske gardiner til køkkenet med en balkon, der passer perfekt til indretningen af ​​mange stilarter

I en passende indstilling, tunge gardiner med en hård lambrequin

Smukt designet udgang til altanen kan være gardiner med hård lambrequin

Et træk ved balkondugterne er, at næsten altid ved siden af ​​det er et vindue, og de skal kombineres til en enkelt sammensætning. På den ene side, er det ikke let, fordi vinduet ofte bruges til korte gardiner og døre gør ud længe, ​​og på den anden side, et sådant arrangement af gardiner er en Guds gave til kreative designløsninger – kombinere forskellige rum til gardiner muligheder er virkelig uendelige!

1
2
2
2
3
blind for & # x43a
10
11
12
13
14
15
20
21
22
23
24
28
29
30
31
VLUU L210 / Samsung L210
33
38
39
40
41
43
6
7
8
9
16
17
18
19
25
27
34
35
36
37

Vælg gardiner til køkkenet med balkon – de bedste muligheder

  • Praktisk og moderne variant af gardiner til køkkenet med en altan er lamelgardiner, kan midten af ​​hvilken være strengt taget ikke helt i midten, og ved krydset af vinduer og døre. Spredning af sådanne persienner ved hjælp af en snor, og det kan gøres som en sidedør, og nu kan du frit gå til balkonen og siderude, åbning af adgangen til vindueskarmen at vande stueplanter. Ulempen ved sådanne gardiner er behovet for at bruge både til døren og til vinduet i samme højde, dvs. vinduet lukkes helt til selve gulvet.
Blinds taber til konventionelle gardiner i dekorative, men i praksis er de ikke lige store

En praktisk og moderne udgave af gardiner til køkkenet med balkon er lodrette persienner

  • Rullegardiner i denne forstand er mere praktiske, fordi de kun kan lukke vinduet til vindueskarmen, men døren er i fuld højde. Sådanne gardiner er samlet med dekorative bånd eller specielle snore, som også kan “slås” på forskellige måder: For den maritime stil kan det være bevidst uslebne, tykke garn, til højteknologisk stil – tynd nylonkabel.
Rullegardinerens originale farve beskytter på passende vis mod sollys og lader det ind i køkkenet i begrænset omfang

Rullegardiner til udgangen til altanen er godt beskyttet mod overskydende sollys uden at gøre køkkenet for dyster

  • Alligevel kombineres den bedste løsning til en køkkenalarm med gardiner. Se hvordan originale og usædvanlige gardinerne ser ud, som er romerske på vinduet og det “japanske” panel på døren. Stoffet er taget for begge varianter samme, ikke at forstyrre enheden i den sammensatte konstruktion også skal være identiske og dekorative elementer (kontrast rørsystemer, kabler til at sænke ned og bias i retning).
Nogle gange giver kombinationen af ​​flere typer gardiner et uventet attraktivt resultat

En kombineret udgave af gardiner til køkkenet med balkon vil bringe atmosfæren til en unik orientalsk smag

  • Traditionelle gardiner, der skal flyttes og fastgøres med stokke, kan laves ved at kombinere forskellige højder: for døren vælger lang og for vinduet – kort. Samtidig er det muligt at kombinere forskellige størrelser af gardiner ved at fastgøre klemmerne for begge halvdele i samme højde.
En ikke-triviel tilgang - vinduets design og balkondøren med gardiner af forskellig længde - løser både den praktiske og æstetiske opgave

Traditionelle gardiner, der skal flyttes og fastgøres med pinde, kan laves ved at kombinere forskellige højder: for døren vælger lang og for vinduet – kort

  • Kombiner gardinerne til vinduet, og døren kan være en enkelt lambrequin, som skal dække hele længden af ​​hele altanen døråbningen. Ud over at perfekt forkæle corniceen, bliver det en slags indramning til balkongardinerne. Glem ikke, at lambrequin ikke skal være meget lav, ellers vil det forstyrre den frie åbning af døren!
Vellykket matchet lambrequin kan tjene som en dekorativ accent i interiøret

Kombiner gardinerne til vinduet, og døren kan være en enkelt lambrequin, som skal dække hele længden af ​​hele balkonåbningen

Hvad gardiner til at dekorere køkkenet med en balkon: designer rådgivning

  • Hvilke stoffer er mest foretrukne til at lave gardiner til et køkken med balkon? Med hensyn til miljøvenlighed og sundhedsmæssige fordele er det bedste, utvivlsomt naturlige stoffer fremstillet af chintz, bomuld, linned. Men ikke glemme, at køkken gardiner udsættes for høj fugtighed, fedtsmådråber og snavs, så af praktiske grunde er det mere hensigtsmæssigt at vælge stoffet med tilsætningen af ​​syntetiske fibre, som er let at vaske og jern. Sådanne stoffer er helt draperet og er meget mindre tilbøjelige til at brænde ud i solen end en naturlig klud uden urenheder.
Noble fastholdende sort-hvide panel gardiner blandet ind i dette stilfulde interiør

Spektakulære sort / hvide panelgardiner til køkkenet med balkon understreger elegansen af ​​hele miljøet

  • Tegning til køkken balkon gardiner, vælg den, der mest præcist kan understrege den generelle ide om interiøret og under ingen omstændigheder krænke det. Hvis dine gardiner er monokrome, kan de kombineres meget vellykket med farvede sticks eller lambrequins.
Flydende bløde gardiner med behagelige pastellfarver vil aldrig miste deres relevans

Gardiner med blød lambrequin er bedst egnet til at skabe en romantisk atmosfære

  • Hvis du sætter et mål at lukke køkkenet med aftenens ankomst fra nysgerrige øjne, er det ikke nødvendigt for gardinerne at vælge overdrevent tætte, tunge stoffer. Det er dejligt at dekorere køkkenet, beskytte det fra nysgerrige synspunkter og bruge lette, tynde materialer, der visuelt udvider køkkenrummet og gør det lettere.
Hvor udsigterne fra udenforstående ikke blander indbyggerne i lejligheden, er det bedre at undgå tunge og tætte gardiner på køkkenvinduet

Hvis du ikke sætter et mål for at lukke køkkenet med ankomsten af ​​aftenen fra nysgerrige øjne, er det ikke nødvendigt for gardinerne at vælge alt for tætte, tunge stoffer

  • Overbelast ikke gardiner med dekorative elementer, ellers bliver de fantasifulde, smagfuldt og i modsætning til deres baggrund vil alle andre “højdepunkter” af køkkendesignet blive usynlige.
Vellykket matchede romerske persienner harmonisk blandet med balkonen

Romerske gardiner til køkkenet kombineret med en balkon kombineret med balkonen skabte en enkelt harmonisk sammensætning

decor

Leave a comment