Hvilke gardiner skal du velge for et kjøkken med balkong: designerens tips

Hvilke gardiner skal du velge for et kjøkken med balkong: designerens tips

Er du den heldige eieren av kjøkkenet med en balkong? Gratulerer, fordi balkongen på kjøkkenet – det er bare en godsend! På det kan du og arrangere et koselig rekreasjonsområde, hvor det er så hyggelig å ha en kopp kaffe om sommeren, og å utstyre et ekstra vinterrom for forsyninger. Alt dette er veldig bra, men hvordan å dekorere kjøkkendøren – utgang til balkongen? Hvilke gardiner til kjøkkenet med balkongen er de mest egnede? Mange elskerinner stiller slike spørsmål.

Praktisk i kombinasjon med dekorative - hovedkravet for kjøkkengardiner

Hvilke gardiner å velge for kjøkkenet med balkong slik at de er både vakre og praktiske?

Hva er forskjellen mellom gardiner for balkongdører fra konvensjonelle

Først av alt, det faktum at de ikke bør hindre oss fra å komme inn i balkongen og komme tilbake. Det bør gi for enkel åpning av døren, at ingenting skulle forstyrre verken volum, en pelmet over, verken blind side, ingen tunge, forvirret, “under føttene”, og lå på gulvet shuttlecocks. Kanten av døren lys gardin stoff kan lett bli skadet, og tilgang til balkong med en kopp kaffe og smørbrød, som hindrer gardin og kan være skitten.

For mange stiler, som utformingen av balkongdøren passer romersk persienner

Romerske gardiner til kjøkkenet med en balkong som passer perfekt til interiøret i mange stiler

I en passende setting, tunge gardiner med en hard lambrequin

Vakkert utformet utgang til balkongen kan være gardiner med hard lambrequin

Balkong gardiner er det faktum at nesten alltid ved hennes side, og er vinduet, og de må kombineres i en enkelt komposisjon. På den ene siden er det ikke lett, fordi vinduet er ofte brukt for korte gardiner og dører gjør ut lenge, og på den annen side, er en slik ordning av gardiner en gudegave for kreative designløsninger – kombinere forskjellige plasser for gardiner alternativene er virkelig uendelige!

1
2
2
2
3
blind for & # x43a
10
11
12
13
14
15
20
21
22
23
24
28
29
30
31
VLUU L210 / Samsung L210
33
38
39
40
41
43
6
7
8
9
16
17
18
19
25
27
34
35
36
37

Velg gardiner til kjøkkenet med balkong – de beste alternativene

  • Praktisk og moderne variant av gardiner til kjøkkenet med en balkong er vertikale persienner, kan midten som er strengt tatt ikke helt i midten, og i krysset av vinduer og dører. Sprer slike persienner ved hjelp av en ledning, og det kan gjøres som en sidedør, og nå kan du fritt gå til balkong og sidevindu, åpner tilgang til vinduskarmen til vann innendørs anlegg. Ulempen med disse er behovet for å bruke gardiner for dører og vinduer i samme høyde, det vil si, vil vinduet lukkes helt til gulvet.
Persienner mister til konvensjonelle gardiner i dekorative, men i praksis har de ikke likeverdige

En praktisk og moderne versjon av gardiner til kjøkkenet med balkong er vertikale persienner

  • Rullgardiner i denne forstand er mer praktiske, fordi de kan lukke vinduet bare til vinduskarmen, men døren er i full høyde. Samle slike gardiner dekorative bånd eller spesielle ledninger, som også kan være “beat” vekslet maritim stil det kan være bevisst grov, tykk hyssing, for high-tech-stil – tynn nylon ledningen.
Rullepersons opprinnelige farge beskytter på forsvarlig måte mot sollys, slik at det blir begrenset i kjøkkenet

Rullegardiner for utgangen til balkongen er godt beskyttet mot overskudd av sollys, uten å gjøre kjøkkenet for dystert

  • Likevel vil den beste løsningen for kjøkkenkjøkken kombineres med gardinalternativer. Se hvor originalt og uvanlig gardinene ser, som er romerske på vinduet, og det “japanske” panelet på døren. Stoffet for begge varianter er tatt for å være det samme, for ikke å forstyrre enhetens sammensetning, bør også de dekorative elementene (kontrastkanten, ledningene for senking og skifting til siden) være de samme.
Noen ganger gir kombinasjonen av flere typer gardiner et uventet attraktivt resultat

En kombinert versjon av gardiner til kjøkkenet med balkong vil gi atmosfæren en unik orientalsk smak

  • Tradisjonelle gardiner, som må flyttes fra hverandre og festes med pinner, kan gjøres ved å kombinere forskjellige høyder: for døren å velge lang og for vinduet – kort. Samtidig er det mulig å kombinere forskjellige størrelser av gardiner ved å feste klemmene for begge halvdelene i samme høyde.
En ikke-triviell tilnærming - utformingen av vinduet og balkongdøren med gardiner av forskjellige lengder - løser både den praktiske og estetiske oppgaven

Tradisjonelle gardiner, som må flyttes fra hverandre og festes med pinner, kan gjøres ved å kombinere ulike høyder: for døren å velge lang og for vinduet – kort

  • Kombiner gardinene til vinduet og døren kan være en enkelt lambrequin, som skal dekke hele lengden på hele balkongdøråpningen. I tillegg til å perfekt forkledning cornice, vil det bli en slags innramming for balkong gardinene. Ikke glem at lambrequin ikke skal være veldig lav, ellers vil det forstyrre den frie åpningen av døren!
Vellykket matchet lambrequin kan tjene som en dekorativ aksent i interiøret

Kombiner gardinene til vinduet og døren kan være en lambrequin som skal dekke hele lengden på hele balkongåpningen

Hvilke gardiner skal dekorere kjøkkenet med en balkong: designerens råd

  • Hvilke stoffer er mest foretrukne for å lage gardiner til et kjøkken med balkong? Når det gjelder miljøvennlighet og helsemessige fordeler, er det best, uten tvil, naturlige stoffer laget av chintz, bomull, sengetøy. Men ikke glemme at kjøkkengardiner utsettes for høy fuktighet, fettdråper og smuss, slik at av praktiske grunner, er det mer hensiktsmessig å velge stoffet med tilsetning av syntetiske fibre, som er lett å vaske og jern. Slike stoffer er perfekt drapet, og er mye mindre tilbøyelige til å brenne ut i solen enn en naturlig klut uten urenheter.
Noble restraint svart og hvitt panel gardiner blandet inn i dette stilige interiøret

Spektakulære sort og hvitt panelgardiner til kjøkkenet med balkong understreker elegansen av hele miljøet

  • Tegning for kjøkkengardiner, velg den som mest nøyaktig kan understreke den generelle ideen om interiøret, og under ingen omstendigheter krenke det. Hvis gardinene er monokrome, kan de kombineres svært vellykket med fargede pinner eller lambrequins.
Flytende myke gardiner med behagelige pastellfarger vil aldri miste deres relevans

Gardiner med myk lambrequin passer best for å skape en romantisk atmosfære

  • Hvis du setter et mål for å lukke kjøkkenet med ankomsten av kvelden fra nysgjerrige øyne, er det ikke nødvendig for gardinene å velge overdreven tette, tunge stoffer. Det er flott å dekorere kjøkkenet, beskytte det mot nysgjerrige utsikter, og bruke lette, tynne materialer som visuelt vil utvide kjøkkenrommet og gjøre det lettere.
Hvor utsikten fra utenforstående ikke forstyrrer innbyggerne i leiligheten, er det bedre å unngå tunge og tette gardiner på kjøkkenvinduet

Hvis du ikke setter et mål for å lukke kjøkkenet med ankomsten av kvelden fra nysgjerrige øyne, er det ikke nødvendig for gardinene å velge altfor tette, tunge stoffer

  • Ikke overbelast gardiner med dekorative elementer, ellers vil de bli fantasifulle, smakløse og mot deres bakteppe vil alle andre “høydepunktene” i kjøkkendesignet bli usynlige.
Vellykket utvalgte romerske persienner harmonisk blandet inn i balkongen

Romerske gardiner til kjøkkenet, kombinert med balkong, kombinert med balkongen, opprettet en enkelt harmonisk komposisjon

decor

Leave a comment