Hur man inte misstar när man väljer en vinyl tapeter för ett kök: hela sanningen om vinyl – banking-on-green.com

Hur man inte misstar när man väljer en vinyl tapeter för ett kök: hela sanningen om vinyl

Hur man inte misstar när man väljer en vinyl tapeter för ett kök: hela sanningen om vinyl

Välja vinyl tapeter för köket, du kommer definitivt inte att gå fel: i förhållandet mellan pris och kvalitet hittills är detta det optimala alternativet. Användningen av avancerade tekniker och innovativa komponenter vid produktion av vinyl tapeter möjliggör skapandet av ytbehandlingar som kännetecknas av hög hållfasthet, tillförlitlighet, slitstyrka och hållbarhet. Tack vare det skyddande skiktet av polyvinylklorid är sådan tapeter inte rädd för solljus, fukt, mekaniska influenser och föroreningar. En ständigt växande sortiment av väggvinyl, inklusive efterliknande av färger och texturer av naturmaterial, gör det möjligt att förverkliga de mest våldsamma designidéerna i kökets inre.

Praktik och dekoration av vinyl tapeter är inte ifrågasatt

Vinyl tapeter till köket kommer att glädjas med sina estetiska möjligheter och praktiska egenskaper

Egenskaper av vinyl tapeter

Vinyl tapet består av två lager: ett tätt papper, tyg eller ovävda substrat och ett skyddande toppskikt av PVC-film, på grund av vilket tapetet får ökad styrka och hållbarhet. Vid val av vinyl till köket är det nödvändigt att uppmärksamma behandlingen av tapeter med speciella impregneringsmedel, vilket förhindrar att svampar och mögel bildas.

Mekaniska effekter, ljus, fukt och smuts är inte hemska för vinyl tapeter

Tack vare det skyddande skiktet av PVC, är dessa tapeter inte rädda för solljus, fukt, mekaniska influenser och förorening

Alla olika vinyl bakgrundsbilder på marknaden kan delas in i två stora grupper: skum vinyl och vinyl tapeter varm stämpling. Den speciella tekniken för bearbetning av det övre vinylskiktet möjliggör imitering av nästan alla typer av ytor och texturer, och ger också skulpturlindring till tapeten. Produceras som en monofonisk vinyl tapeter, och med ett mönster: Båda är mycket dekorativa och döljer utmärkt små ojämnheter och väggdefekter.

Kök i Provence eller Rustik stil kommer att gynna om du använder sådan vinyl tapeter

Kombinerad vinyl tapet i retrostil lämpad för dekorering av kök i rustik eller Provence stil

Kvaliteten på vinyl tapet beror på vinylfilmens tjocklek. Företaget “vinyl” är hållbart, icke-märkt, brinner inte ut i solen, är inte rädd för fukt, tolererar väl våt rengöring och till och med borstar med användning av tvättmedel. Denna typ av dekoration av väggar, utan förlust av dekorativitet och prestandaegenskaper, kan helt vara upp till 10 år eller mer! Den enda betydande bristen på vinyl tapeter – lufttäthet. Ett antal ledande tillverkare av ytbehandlingar har emellertid redan introducerat innovativa vinylbordsunderlägg med mikroporer som gör att väggarna kan andas: så att kondensatet förångas under locket, hindrar de samtidigt fukt från att tränga in i tapeten.

Vinyl tapeter till köket med ett ovanligt mönster kan vara en viktig detalj i inredningen

Originalteckningar på tapetet kommer att ge ett mycket intressant resultat i kökets inredning

Välj en vinyl tapeter för köket

Strukturell tapet baserad på skumad vinyl

Skummad vinyl har en grov yta, det är mjukt att röra, så det är trevligt att röra. Gör skumad vinyl tapeter genom att applicera en vinyl eller icke-vävd bas vinylmassa med efterföljande värmebehandling, under vilken vinylskummen förvärvar en konsistens. Dessa bakgrundsbilder maskerar oregelbundenheterna och olikheterna på ytan, och sträcker sig inte heller. Bristen på skumad tapeter – låg styrka, vilket inte tillåter dem att bli det perfekta alternativet för att klara köket.

Ojämn yta hjälper till att maskera den speciella strukturen av vinyl tapeter

Strukturell vinyl tapeter perfekt maskera oegentligheter och olika ytfel

Vinyl tapeter för målning

Kommer vara en utmärkt lösning för fans av frekventa förändringar i situationen. En sådan tapet kan ommålas upprepade gånger i vilken färg som helst. Produceras antingen vit eller redan färg, helt klar för användning. Användning av speciella färgmetoder kan du mycket originellt dekorera väggarna i köket. Till exempel kan färgen appliceras inte på framsidan, utan på det icke-vävda skiktets inre yta: materialet kommer att suga igenom, skapa en bakgrund och lättnadens vinylområden förbli orörda. Med denna teknik kan du simulera dekorationen av väggar med färgad cement i “sgraffito” -tekniken (i översättning från Italien, “repad”). En annan populär metod är en mycket utspädd färg applicerad på framsidan och torkas sedan av med en mjuk trasa: bakgrunden kommer att förbli ljus och lättnaden blir ljusare nyanser.

Vinyl tapeter för målning kommer att ge en möjlighet till kreativa experiment

För att skapa en helt unik inredning, kan du använda vinyl tapeter för målning

Kompakt vinyl

Det här är den så kallade platta vinyl tapeten varm stämpling, som är en imitation av olika material: texturerat gips, sten, textilier. Kompakt vinyl är inte rädd för tvätt och hård borstning. Slitstarkt material kännetecknas av en trevlig konsistens och ett brett utbud av färger för en elegant och harmonisk köksinredning.

Gastronomiskt tryck på tapet är mycket varierat och fortfarande relevant

Kök vinyl med ett gastronomiskt tryck verkar inte förlora sin relevans och popularitet länge

Kök Vinyl

Tät eller kök vinyl är en supervasket tapeter, speciellt utformad för kök och badrum. Tack vare gummerad vinyl har denna typ av tapeter hög fuktmotstånd och smutsavvisande egenskaper. Du kan lima sådana tapeter även över köksbänken eller i badrummet istället för keramiska plattor. På grund av dess tjocklek ser köket vinyl något oförskämt ut. Inte mycket inspirerande och tematiska ritningar med gastronomiska motiv.

Attraktiva teckningar och mjuka nyanser av vinyl tapeter ger dem en ständig framgång

Väggvinyl kan efterlikna färger och texturer av naturmaterial och pastellfärger gör det ännu mer attraktivt

serigrafi

Silkscreen eller satin tapeter – en typ av platt vinyl tapeter varm stämpling. Som ett underlag används vinylpapper, vilket är målat på ett speciellt sätt, och sedan utsatt för värmebehandling och stark prägling. Det är ofta möjligt att hitta information som i silkescreentillverkningsprocessen används naturliga silketråd, men det är inte sant. Silkeffekt uppnås endast genom ett speciellt sätt att bearbeta vinylbeläggningen. På grund av bristen på volymlättnad, bör en platt vinyl tapeter användas på noggrant förberedda plana ytor.

Fast vinyl för köket - en kombination av estetiska och praktiska egenskaper

Fast vinyl för köket kommer att överraska med sin styrka och praktiska egenskaper, inte ett år

Solid vinyl bakgrundsbilder

De är gjorda av förångad vinyl, som har genomgått termisk behandling, vilket gör det möjligt att avlägsna skadliga ämnen och komponenter, såsom formaldehydhartser, från materialet. Sådana tapeter orsakar inte allergiska reaktioner och anses vara säkra för hälsan genom att avsluta materialet. Massiva vinyl tapeter sträcker sig inte och sväller inte, de brinner inte ut i solen, de är resistenta mot nötning och mekaniska influenser, de kan tvättas med tvättmedel och rengöringsmedel. Som en grund i sådan tapeter är ett speciellt treskiktigt papper, vilket säkerställer obehindrat avlägsnande av överskott av fukt från väggarna. Solid vinyl med oklanderlig tillförlitlighet imiterar absolut alla beläggningar: texturerad plaster, sten, färgning, textilier. Det justerade urvalet av mönstret gör att foggen mellan duken är omärkbar även från ett mycket nära avstånd.

Foto samling av vinyl tapeter för kök väggdekoration

Den komplexa strukturen av vinyl tapeter säkerställer deras hållbarhet

Vinyl tapet består av två lager: ett tätt papper, tyg eller nonwoven substrat och skyddande toppskikt

Kök förkläde - en plats för allvarlig testning, vilken vinyl tapeter tåla

Supermowing vinyl tapet kan säkert användas även för att avsluta köksförklädet

Vinyl tapeter för köket bör väljas med hänsyn till detaljerna i detta rum

Vid val av vinyl till köket är det nödvändigt att uppmärksamma behandlingen av tapeter med speciella impregneringsmedel, vilket förhindrar att svampar och mögel bildas.

Bildens ljusstyrka på vinyl tapeter förblir länge

Vinyl bakgrundsbilder är mycket dekorativa och helt döljer små oegentligheter och väggfel

För att implementera ursprungliga idéer erbjuder tillverkarna en mängd olika tapeter

Ständigt växande modellutbud av väggvinyl gör det möjligt för dig att inse de mest våldsamma designidéerna i kökets inredning

Djärva och oväntade kombinationer av olika vinyl tapeter kan ge ett mycket attraktivt resultat

Skummad vinyl har en grov yta, det är mjukt att röra, så det är trevligt att röra

Även den enklaste monokromteckningen på vinyl tapet ser snygg och attraktiv ut

Svartvitt vinyl tapet med blommigt prydnad i köket i skandinavisk stil

Blomsterprydnad - ett otroligt bra alternativ för en matplats

Vinyl tapet med blommig prydnad kommer att vara en underbar inredning av matsalen

Priset och kvaliteten på vinyl bakgrundsbilder reflekterar helt och hållet alla sina många dygder

Många människor väljer idag vinyl tapeter för det optimala pris / kvalitetsförhållandet för detta ytmaterial

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org