Hjørnesæt med barbar og uden design af et lille køkken og rummeligt studie – banking-on-green.com

Hjørnesæt med barbar og uden design af et lille køkken og rummeligt studie

Hjørnesæt med barbar og uden design af et lille køkken og rummeligt studie

Komfortabelt og ergonomisk hjørne køkken sæt har længe haft kærlighed til husmødre, da det løser pladsbesparende problemer og skaber et behageligt arbejdsområde. Gennem hjørnet køkkenet er det nemt at understrege indretningens indretning og justere dets dimensioner. Billeder af køkken sæt med en bar tæller kan tjene som et fingerpeg, hvordan man bedst kan skubbe grænserne for et lille værelse, effektivt bruge området af en stor hal, zonirovat studio lejlighed.

Fordele ved hjørne køkkener

Efterspørgslen i hjørnesætene fremkom takket være køkkenindretningens layout. Normalt en standard køkken væg besætte vinduesåbninger, den anden tjener til at optage spisning grupper forbliver to vægge og vinklen mellem dem – i dette rumdragt funktionelle arbejdszonen. Med andre ord er hjørnekøkkenet placeret langs to tilstødende vægge.

køkken sæt

Hjørne køkken sæt i klassisk stil

Fyldning af hjørnemodeller adskiller sig ikke fra sædvanlige lineære sæt:

 • arbejdsflade – borde, vask, komfur;
 • vægmøbler – skabe, lukkede og åbne hylder, mezzanin;
 • indbyggede moderne apparater – køleskab, komfur, ovn, opvaskemaskine;
 • Praktiske tilbehør – skinner, stande, interne opbevaringssystemer.

Der er imidlertid funktioner, som er specifikke for sådanne strukturer: for eksempel vinkelsamlingen i vasken eller et specielt inddrageligt opbevaringssystem til et hjørneskab med et øget volumen.

funktionel

Funktionel “karrusel” til hjørne modulet

Fordele ved hjørne køkken sæt:

 • øge arbejdsområdet på grund af vinklemodulet;
 • kapacitet, der giver mulighed for at arrangere de nødvendige redskaber og tallerkener;
 • ergonomi – afstanden mellem hovedgenstandene (køleskab – vaskeskab) er reduceret;
 • kompaktitet, praktisk til små lejligheder
 • Maksimal brug af vinklen (praktisk arrangement af vasken af ​​større størrelse).

En anden fordel vedrører det nu traditionelle element – bar tælleren. Det er praktisk til zoneinddeling, da det pænt adskiller arbejdsområdet fra spisestuen eller stuen i studielejligheden. Der er en god mulighed for at vælge barens design, som helt og holdent afhænger af dens formål og stilindretning.

køkken tæller

Laconisk udførelse af et barstativ

I baren kan du arrangere en ægte bar med vintage vine eller læskedrikke, et lille stativ, et lukket skab. På trods af de begrænsede dimensioner af bordpladen er det praktisk at placere køkkenapparater, bogreoler eller et glaseret skærmskab under det. Stativets form kan ændres afhængigt af stilen.

Hvilket er bedre: et færdigt projekt eller køkken til bestilling

Forståelige ønske om at købe vinkling altid sat før et valg: at købe en færdig sæt (2-3 dage inklusive levering og installation), for at bestille modellen i sin størrelse (1-2 måneder) eller forsøge at realisere det oprindelige projekt med sine egne hænder (1 måned + … ). Selvfølgelig er den tredje mulighed kun mulig, hvis du har tømrer- og tømrerarbejde. Overvej alle tre typer køkken sæt – hver af dem har sine egne fordele.

Fordele ved fabrikssæt

Med mangel på fritid og ubegrænsede materialemuligheder kan du altid købe færdige køkkenmøbler. Tilstedeværelsen af ​​moduler i forskellige størrelser giver dig mulighed for at “passe” suiten til et lille eller ubelejligt område for indretningen af ​​rummet. Af mode er der også budgetmodeller, der er lavet af spånplader og MDF.

Daniela samling

Samling “Daniela” af den indenlandske producent – møbelfirma Maria

Valget af modeller er simpelthen stort – fra demokratiske muligheder for et beskedent lakonisk design af indenlandsk produktion til de berømte italienske mærker, der kan dekorere elitekøkken. Russiske mærker hører altid på:

 • Stolplit;
 • Maria;
 • Borovichi;
 • Shatura;
 • Zetta;
 • Ring;
 • meddelelse;
 • Køkkenets køkken osv.

Blandt udenlandske mærker kan noteres Leroy Merlin, Arca, Scavolini, Brummel Cucine, IKEA, selvom kendte mærker liste ikke giver mening – kun italienske producenter på det russiske marked i mere end to hundrede. Hver af dem producerer i år mindst ti nye modeller, modulære og komplekse, i forskellige stilarter og konfigurationer.

køkken

Køkken Impero Italienske Fabrik Concreta (Konkrata)

Hvad mere end bortset fra en acceptabel pris og en bred vifte er fabrikmodellen god? Enkelhed ved køb, som omfatter både hurtig design og professionel installation og hurtig reaktion på eventuelle mangler ved vedligeholdelsen.

køkken sæt

Et sæt med en bar tæller – en klassiker fra L’OTTOCENTO

Priserne på fabriksprodukter afhænger af mange faktorer: brand popularitet, materiale af fremstilling, stil, design. Derudover er det altid muligt at finde en billig kompakt model til Khrusjtjov, og en luksus suite til flere meter lejligheder.

Skræddersyede møbler efter eget design

Uanset hvor rige sortimentet af fabriksprodukter er, er specialfremstillede køkkenmøbler blevet mere populære. Årsagerne til dette valg ligger i udformningen af ​​moderne lejligheder, i individuelle, til tider for små størrelser (nogle gange endda de ekstra 10-15 cm er vigtige) og i muligheden for at realisere sin egen ide.

bar tæller

Sort satin og bar tæller

Udtrykket “Du er ikke den samme, men med perle knapper?” Er mere relevant end nogensinde – ofte upassende facade skygge eller danne montering ikke opfylder smagen af ​​kunden. I dette tilfælde algoritmen af ​​handlinger er enkel: komponere individuelt projekt i størrelse, i betragtning af den konstruktion, gå til virksomheden til produktion af køkkenmøbler og gøre den rækkefølge, hvori det forud for fremstillingsindustrien materiale, type finish og tilbehør, hvad angår beredskab, garantibetingelserne.

køkken

Den traditionelle kombination af rød og hvid

Som en prøve, kan du medbringe en skitse eller tegning for at opnå det ønskede resultat, og giver et foto hjørne i køkken med morgenmad bar, en “ø” eller spisning gruppe. Dit mål er at formidle din ide til udøveren så præcist som muligt og i detaljer.

munter lime

Lyst munter lime

Hvis du ønsker en professionel tilgang til at vælge et projekt, skal du bede om hjælp fra en erfaren designer. En god specialist hjælper dig med at bestemme materiale og design. Derudover vil han fortælle dig, hvor det er bedre at bygge en teknik, eller hvordan man gør fyldningen af ​​køkkenskabe mere behagelige til brug, hvordan man vælger stil og design.

Montering af hjørnemodellen med egne hænder

Den sværeste måde at forsyne køkkenet med nye møbler på er at lave det selv med spånplader, spånplader, MDF eller massivt træ. Denne overvældende beslutning for husmødre er velegnet til dygtige håndværkere, hvis arbejde eller hobby er relateret til forarbejdning af træ. Et lille hjørne køkken sæt lavet af massiv fyr eller aske er en god mulighed for et landsted, som ofte er indrettet i landlig stil.

sæt

På billedet – et køkken sæt massiv fyr, lavet af egne hænder

Før du starter, skal du nøjagtigt forestille udseendet af det fremtidige headset. En visuel reference kan være et billede, en skitse, en skitse lavet for hånd eller et projekt udarbejdet med et computerprogram. På internettet er det nemt at finde flere gratis online designere og vælge mere praktisk. Et godt sted at finde det rigtige design – virtuelle fotogallerier.

skitse

Skitse af et kompakt hjørnesæt

Opret en skitse eller layout, du har brug for at beregne størrelsen, skal designet tage hensyn til meget mad og den usædvanlige layout – placeringen af ​​ventilationshullerne, vand- og kloakrør, tilstedeværelsen af ​​ophængte strukturer, nicher, afsatser, vindues- og døråbninger. Tænk over muligheden for opførelsen af ​​podiet (vigtigt for gulvvarme) eller øer, herunder i udkastet bar, som er en stor stop.

tegning

Dimensionstegning

Efter udarbejdelsen af ​​projektet vil det sværeste forblive – for at erhverve det rigtige materiale, forberede detaljerne og samle headsettet. Små produkter (hylder, skabe) kan bygges uafhængigt, og bordpladen eller komplekse elementer kan laves til bestilling, hvis det ønskes. Design kan lånes af professionelle – mange smukke billeder er publiceret på tematiske websteder.

Vælger størrelsen på hjørne køkkenenheden

Dimensioner på køkkenet er helt afhængige af køkkenets størrelse, så når du vælger en lille eller stor model, skal du starte fra mulighederne i rummet. Overvej designprojekterne i køkkener af forskellige størrelser for at fremhæve deres egenskaber og fordele.

Designløsninger til store rum

Mulighederne for rummelige lokaler er uendelige. Der er flere muligheder for at lokalisere den L-formede struktur. Den mest populære er placeringen af ​​moduler langs to tilstødende blinde vægge. Således forbliver hallen helt fri og bruges som spisestue. I midten af ​​rummet et stort bord sæt med et sæt af stole, og i mellemrummene mellem vinduerne eller på den modsatte væg fra køkkenet – en buffet eller en lille servering bord.

køkken

Køkken-spisestue i klassisk stil

Hvis rummet er for stort, anbefaler erfarne designere at bruge i indretningen yderligere møbler moduler eller “ø”, som i stigende grad findes i billedet i det indre glans. Udseendet og påfyldningen af ​​køkkenøen afhænger af de funktionelle opgaver, der er tildelt den. Hvis tidligere var det kun en stor komfur installeret i midten af ​​rummet, i dag – og en komfur og en håndvask og et spisebord. Et af de gode eksempler er på billedet.

køkken design

En luksuriøs kombination af en vask, et arbejdsbord og et spiseplads

En bemærkelsesværdig løsning er placeringen af ​​en af ​​”vingerne” af vinkelstrukturen langs væggen, hvor vinduerne er placeret. Tidligere blev projekter af denne type valgt til små rum med et rumunderskud, men designere så meget gerne designere og møbelproducenter, at de begyndte at bruge det i rummelige værelser.

arbejdsflade

Arbejdsfladen flyttes til vinduet

Værelser i et stort område er vanskelige at kalde køkkener. I stedet er de hyggelige køkken-spisestuer eller køkken-stuer, hvor de ikke kun koger og spiser, men også møder gæster, holder festligheder, samles til enhver familie lejlighed.

Kompakte headset til et lille køkken

Et lille tekøkken på 5-6 m² er sværere at give end et 20 meter stort værelse, men nogle tricks hjælper med til at skabe en virkelig behagelig og hyggelig atmosfære. Fordelen ved et miniature køkken i sin størrelse – alt er til stede. Denne faktor kan bruges ved at maksimere brugen af ​​vægskabe.

hjørnesæt

Klassisk design af et kompakt hjørnesæt

Det er blevet fashionabelt at udvide pladsen i tekøkken ved at nedrive en af ​​væggene. Som følge af reparationer på køkkenet er der dannet en rummelig niche, som om den er skabt til installation af et hjørnesæt. Forskellen fra det sædvanlige rum er, at spisestuen er taget ud af arbejdsområdet, og takket være de to rums kombinerede rum forsvinder tætningen helt. Det er i denne situation, at et lille køkken er ideelt egnet køkken sæt med en bar tæller.

bar tæller

Eksempel på at organisere et lille køkkenområde med en bar tæller

Mængden af ​​små boliger falder ikke, så valget af små hjørnekøkkener til Khrusjtsjov er stadig relevant. Her er nogle måder at spare plads på og øge funktionaliteten i et stramt rum:

 • brug af indbyggede apparater;
 • Maksimal belastning af væg- og gulvmoduler;
 • Tilrettelæggelse af et ekstra arbejdsområde på vindueskarmen;
 • et valg af en lysskala til dekoration af facader og vægdekorationer;
 • udskiftning af spisebord med barstang eller glidebord
 • brug af multifunktionelle indbyggede lagringssystemer.

Det er muligt at indrette hjørnet fuldt ud ved at placere en mobilenhed under vasken til opbevaring af gryder, i et vægskab – en karrusel til retter.

skuffer

Den traditionelle løsning er skufferne

Hvis du vælger et lille køkkenudstyr, skal du ikke glemme yderligere belysning: flere LED-lamper over ovnen eller vasken vil lette madlavningsprocessen og forbedre designet.

Modeller med barstativ til en studielejlighed

Studio-værelser giver udluftning til fantasi, men med en advarsel: I studiet er der, bortset fra køkken-spisestuen, også et soveværelse, så køkkenhovedets kompaktitet skal opbevares. Stor betydning er knyttet til zoneinddeling, der deler rummet i 2-3 funktionelle områder. På billedet – et fashionabelt studie i loftet stil.

køkken design

Frihed og uhøflighed – designfunktioner

Når du bestiller et headset, skal du reflektere over originalitet af hjørne køkken design med en bar tæller. Grænsen for at adskille køkkenområdet fra hovedrummet kan spilles af ethvert møblement – et spisebord, en sofa, en lille hylder, en reol med blomster og endda et akvarium. Men det mest populære element er bar tælleren. Det er praktisk og praktisk: i løbet af frokosten er det let at følge ovnen eller se fjernsyn, der ligger på den modsatte side af rummet, udover at stativet ikke ødelægger designet.

rack

Bar tæller spiller rollen som et spisebord

Hvis området ikke tillader placering af en tredimensionel struktur, kan stangstangen laves lille, kompakt, bestående af blot nogle få elementer. I et begrænset rum øges dets funktionalitet: dette er et spisebord og et ekstra opbevaringssystem. For at dekorere interiøret kan du lægge en garderobe med smukke glasmosaik under bordpladen i stedet for et blinde skab.

bar tæller

Bar tæller i rollen som et ekstra skab

Under valg af headset bør man ikke glemme reglerne for indretning, herunder enhed af stil og farvepræstation.

Funktioner af interiør stil

Hvis du vælger et sæt, vil du blive overrasket af de mange klare modeller. Den klassiske leder med sine glatte linjer, lakonisk, men udtryksfuld indretning. I sortimentet af en fabrik er der flere samlinger af klassisk stil, og producenten forsøger at producere modeller i forskellige farver.

vinklet design

Original hjørne design

Hvad angår små og rummelige værelser, er minimalisme faktisk – glatte overflader, minimal indretning, tilbageholdenhed og sværhedsgrad.

kombination af møbler og vægge

Kontrastfuld kombination af møbler og vægge

Gå ikke ud af mode elegant dynamisk moderne, så forskellige dekorationer, bøjninger, usædvanlige former og et friere design.

sæt

Sæt i en blid palette

Provence er attraktivt – varmt, frisk, med enkle men tankevækkende detaljer og pastellfarver.

køkken-spisestue

Turkis køkken-spisestue

Når du vælger en indvendig retning, skal du ikke glemme den skandinaviske stil – lys, pæn, blottet for luksus, men meget komfortabel og praktisk.

køkken

Åbent rum og masser af lys

Og for fans af glitz og glamour – fortryllende og rig art deco.

køkken

Storslåede glans

Hver stil på sin egen måde er god og attraktiv: billederne af populære modeller hjælper dig med at beslutte dig for den rigtige løsning.

Video: hjørne køkkener i interiøret

Video gennemgang af et kompakt headset:

En række små hjørne køkken design:

Nyttige tips til køkkenets arrangement:

Valget af et køkken sæt er en fascinerende og kognitiv besættelse. Særligt interessant er de vinkelvarianter, der åbner store muligheder for indretning. Du kan købe et færdigt sæt eller lave møbler på bestilling, men glem ikke om køkkenmøblernes praktiske og ergonomiske karakter, og prøv også at tage hensyn til rådgivning fra designere og møbelproducenter.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org