Hjørne satt med en bar teller og uten design av et lite kjøkken og romslig studio – banking-on-green.com

Hjørne satt med en bar teller og uten design av et lite kjøkken og romslig studio

Hjørne satt med en bar teller og uten design av et lite kjøkken og romslig studio

Komfortabelt og ergonomisk hjørne kjøkken sett har lenge likt kjærligheten til husmødre, da det løser rombesparende problemer og skaper et komfortabelt arbeidsområde. Gjennom hjørnet kjøkkenet er det lett å understreke innredningen i rommet og justere dimensjonene. Bilder av kjøkken sett med en bar teller kan tjene som en anelse hvordan det best å presse grensene til et lite rom, effektivt bruk området av en stor hall, zonirovat studio leilighet.

Fordeler med hjørne kjøkken

Etterspørselen i hjørnesettene oppstod takket være kjøkkeninnretningens utforming. Vanligvis er en vegg av typiske kjøkken opptatt av vindusåpninger, den andre tjener til å huse spisestuen, det er to vegger og en vinkel mellom dem – det er i dette rommet at de arrangerer et funksjonelt arbeidsområde. Med andre ord er hjørne kjøkken settet plassert langs to tilstøtende vegger.

kjøkken sett

Corner kjøkken sett i klassisk stil

Fylling av hjørnemodeller er ikke forskjellig fra vanlige lineære sett:

 • arbeidsflate – bord, vask, komfyr;
 • veggmøbler – skap, lukkede og åpne hyller, mesanin;
 • innebygde moderne apparater – kjøleskap, komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin;
 • Praktisk tilbehør – skinner, stativer, interne lagringssystemer.

Det er imidlertid funksjoner som er spesifikke for slike strukturer: for eksempel vinkelen i vasken eller et spesielt uttrekkbart lagringssystem for et hjørneskap med et økt volum.

funksjonell

Funksjonell “karusell” for hjørnemodulen

Fordeler ved hjørne kjøkken sett:

 • øke arbeidsområdet på grunn av vinkelenheten;
 • kapasitet, slik at du kan ordne nødvendige redskaper og retter;
 • ergonomi – avstanden mellom hovedobjektene (kjøleskum – komfyren) er redusert;
 • kompaktitet, praktisk for små leiligheter;
 • Maksimal bruk av vinkelen (praktisk arrangement av vasken av større størrelse).

En annen fordel gjelder det nå-tradisjonelle elementet – bar-disken. Det er praktisk for zonering, da det skiller arbeidsområdet fra spisestuen eller stuen i studioleiligheten pent. Det er en flott mulighet til å velge design av baren, som helt avhenger av dens formål og stilinnredning.

kjøkkenkrok

Laconisk utførelse av et barstativ

Innenfor baren kan du ordne en ekte bar med vintage viner eller brus, et lite rack, en lukket skap. Til tross for de begrensede dimensjonene på benken, er det praktisk å plassere kjøkkenapparater, bokhyller eller et glasert displayskap under det. Formen på stativet kan endres avhengig av stilen.

Som er bedre: et ferdig prosjekt eller kjøkken å bestille

Forståelig ønske om å kjøpe vinkling alltid sette før et valg: å kjøpe en ferdig sett (2-3 dager inkludert levering og installering), for å bestille modellen i sin størrelse (1-2 måneder), eller prøve å realisere det opprinnelige prosjektet med sine egne hender (1 mnd + … ). Selvfølgelig er det tredje alternativet bare mulig hvis du har snekker- og snekkerarbeid. Vurder alle tre typer kjøkkensett – hver av dem har sine egne fordeler.

Fordeler med fabrikksett

Med mangel på fritid og ubegrensede materialemuligheter kan du alltid kjøpe ferdige kjøkkenmøbler. Tilstedeværelsen av moduler av forskjellige størrelser gjør at du kan “passe” suiten til et lite eller ubeleilig område for utformingen av rommet. Forresten, blant modemodellene er det også budsjettmodeller, laget av sponplater og MDF.

Daniela samling

Samling “Daniela” av den innenlandske produsenten – Møbelselskapet Maria

Valget av modeller er ganske enkelt stort – fra demokratiske muligheter til en beskjeden lakonisk design av innenlandsk produksjon til de berømte italienske merkene som kan dekorere elitekjøkkenet. Russiske merker hører alltid på:

 • Stolplit;
 • Maria;
 • Borovichi;
 • Shatura;
 • Zetta;
 • Ring;
 • kunngjøring;
 • Planet av mat, etc.

Blant utenlandske merkevarer kan noteres Leroy Merlin, Arca, Scavolini, Brummel Cucine, IKEA, men kjente merkevarer listen ikke gir mening – bare italienske produsenter på det russiske markedet i mer enn to hundre. Hver av dem produserer i løpet av året minst ti nye modeller, modulære og komplekse, i forskjellige stiler og konfigurasjoner.

kjøkken

Kjøkken Impero Italiensk fabrikk Concreta (Konkrata)

Hva mer, bortsett fra en akseptabel pris og et bredt spekter, er fabrikkmodellen bra? Enkelhet ved kjøp, som inkluderer både rask design og profesjonell installasjon, og rask respons på eventuelle mangler i vedlikeholdet.

kjøkken sett

Et sett med bar-disk – en klassiker fra L’OTTOCENTO

Prisene på fabrikkprodukter er avhengig av mange faktorer: merkevare popularitet, materiale av produksjon, stil, design. I tillegg er det alltid mulig å finne en billig kompakt modell for Khrusjtsjov, og en luksussuite for flermåne leiligheter.

Skreddersydde møbler etter eget design

Uansett hvor rik sortimentet av fabrikkprodukter er, er skreddersydde kjøkkenmøbler blitt mer populære. Årsakene til dette valget ligger i utformingen av moderne leiligheter, i individuelle, noen ganger for små størrelser (noen ganger til og med de ekstra 10-15 cm er viktige) og i muligheten for å realisere ens egen ide.

bar telleren

Svart sateng og bar teller

Uttrykket “Har du ikke det samme, men med perlemorsknappene?” Er mer relevant enn noensinne – noen ganger er en upassende skygge av fasaden eller formen på beslaget ikke tilfredsstillende kundens smak. I dette tilfellet, er algoritmen handlinger enkel: komponere enkelte prosjekt i størrelse, med tanke på design, gå til selskap for produksjon av kjøkkenmøbler og gjøre rekkefølgen, fastsetter i forkant av produksjon materiale, type finish og tilbehør, gjelder beredskap, garantivilkårene.

kjøkken

Den tradisjonelle kombinasjonen av rød og hvit

Som en modell for å oppnå ønsket resultat, kan du ta med en skisse eller tegning, samt gi bilder av hjørne kjøkken sett med en bar teller, en “øy” eller en spisestue gruppe. Målet ditt er å formidle ideen til utøveren så nøyaktig som mulig og i detalj.

munter kalk

Lyse munter kalk

Hvis du vil ha en profesjonell tilnærming til å velge et prosjekt, be om hjelp fra en erfaren designer. En god spesialist vil hjelpe deg med å bestemme materiale og design. I tillegg vil han fortelle deg hvor det er bedre å bygge en teknikk eller hvordan å fylle kjøkkenskapene mer behagelig for bruk, hvordan velge stil og design.

Montering av hjørnemodellen med egne hender

Den vanskeligste måten å forsyne kjøkkenet med nye møbler er å lage det selv med sponplater, sponplater, MDF eller massivt tre. Denne overveldende beslutningen for husmødre er ganske egnet for dyktige håndverkere hvis arbeid eller hobby er relatert til behandling av tre. Et lite hjørne kjøkken sett av solid furu eller aske er et flott alternativ for et landsted, som ofte er innredet i landlig stil.

sett

På bildet – et kjøkken sett med fast furu, laget av egne hender

Før du begynner, må du nøye forestille fremtiden for det fremtidige headsettet. En visuell referanse kan være et bilde, en skisse, en skisse laget for hånd eller et prosjekt utarbeidet med et dataprogram. På Internett er det enkelt å finne flere gratis online designere og velge mer praktisk. Et flott sted å finne riktig design – virtuelle fotogallerier.

skisse

Skisse av et kompakt hjørnesett

Lag en skisse eller layout, må du beregne størrelsen, bør utformingen ta hensyn til svært mat og uvanlig layout – plassering av ventilasjonshull, vann og avløpsrør, tilstedeværelse av suspenderte strukturer, nisjer, hyller, vindu og døråpninger. Tenk på muligheten for å opprette et podium (faktisk for et varmt gulv) eller en øy, inkludere en bar i prosjektet, som er en utmerket begrensning.

tegning

Dimensjonell tegning

Etter å ha utarbeidet prosjektet, vil det vanskeligste forbli – å skaffe seg det riktige materialet, forberede detaljene og montere hodesettet. Små produkter (hyller, skap) kan bygges uavhengig, og benkeplaten eller komplekse elementer kan gjøres på bestilling hvis ønskelig. Design kan lånes fra fagfolk – mange flotte bilder legges ut på tematiske steder.

Velger størrelsen på hjørne kjøkken enheten

Dimensjoner på kjøkkensettet er helt avhengig av kjøkkenets størrelse, så når du velger en liten eller stor modell, bør du starte fra mulighetene i rommet. Vurder designprosjektene av kjøkken i forskjellige størrelser for å markere deres egenskaper og fordeler.

Designløsninger for store rom

Mulighetene for romslige lokaler er uendelige. Det finnes flere alternativer for å finne den L-formede strukturen. Den mest populære er plasseringen av moduler langs to tilstøtende blindvegger. Hallen forblir derfor helt fri og brukes som spisestue. I midten av rommet satt et stort bord med et sett med stoler, og i bryggene mellom vinduene eller på motsatt veggen fra kjøkkenet – en buffet eller et lite serveringsbord.

kjøkken

Kjøkken-spisestue i klassisk stil

Hvis rommet er for stort, anbefaler erfarne designere å bruke i innredningen ekstra møbler moduler eller “øy”, som i økende grad finnes i bildet i interiøret glanset. Utseendet og fyllingen av kjøkkenøya avhenger av de funksjonelle oppgaver som er tildelt den. Tidligere var det bare en stor komfyr installert i midten av rommet, i dag – og en komfyr, en vask og et spisebord. Et av de gode eksemplene er på bildet.

kjøkkendesign

En luksuriøs kombinasjon av vask, et arbeidsbord og spiseplass

En bemerkelsesverdig løsning er plasseringen av en av “vingene” av vinkelstrukturen langs veggen som vinduene ligger på. Tidligere ble prosjekter av denne typen valgt for små mellomrom med et romunderskudd, men designere likte så mye designere og møbelproducenter at de begynte å bruke det i romslige rom.

arbeidsflate

Arbeidsflaten flyttes til vinduet

Rom i et stort område er vanskelig å ringe kjøkken. Snarere er de koselige kjøkken-spisestuer eller kjøkken-stuer, hvor de ikke bare koker og spiser, men møter også gjester, holder feiringer, samles for enhver familie anledning.

Kompakte headset for et lite kjøkken

Et lite kjøkkenkrok på 5-6 m² er vanskeligere å møblere enn et 20 meter stort rom, men noen triks bidrar til å skape en virkelig komfortabel og koselig atmosfære. Fordelen med et miniatyr kjøkken i sin størrelse – alt er til stede. Denne faktoren kan brukes ved å maksimere bruken av veggskap.

hjørnesett

Klassisk design av et kompakt hjørnesett

Det har blitt fasjonabelt å utvide kjøkkenkroken ved å rive en av veggene ned. Som et resultat av reparasjoner på kjøkkenet, dannes en stor nisje, som om den er laget for montering av et hjørnesett. Forskjellen fra det vanlige rommet er at spisestuen er tatt ut av arbeidsområdet, og takket være den kombinerte plassen til de to rommene forsvinner tettheten helt. Det er i denne situasjonen at et lite kjøkken er et ideelt kjøkken sett med en bar teller.

bar telleren

Eksempel på å organisere et lite kjøkkenområde med en bar-teller

Mengden av småboliger faller ikke, så valget av små hjørne kjøkken for Khrusjtsjov er fortsatt relevant. Her er noen måter å spare plass og øke funksjonaliteten til et stramt rom:

 • bruk av innebygde apparater;
 • Maksimal belastning av vegg- og gulvmoduler;
 • Organisering av et ekstra arbeidsområde på vinduskarmen
 • et valg av lysskala for dekorasjon av fasader og veggdekorasjon;
 • utskifting av spisebord med barstativ eller skyvepanel;
 • bruk av multifunksjonelle innebygde lagringssystemer.

Det er mulig å fullt ut engasjere hjørnet ved å plassere en mobilenhet under vasken for oppbevaring av potter, i et veggskap – en karusell for retter.

skuffer

Den tradisjonelle løsningen er skuffene

Når du velger et lite kjøkken sett, ikke glem mer belysning: flere LED-lamper over ovnen eller vasken vil lette matlagingen og forbedre designen.

Modeller med barstativ til en studioleilighet

Studio-rom gir utluft til fantasi, men med en advarsel: i studioet, bortsett fra kjøkken-spisestue, er det også et soverom, slik at kompaktheten i kjøkkenhodetelefonen skal holdes. Stor betydning er knyttet til sonering, og deler plass til 2-3 funksjonelle områder. På bildet – et fasjonabelt studio i loftet stil.

kjøkkendesign

Frihet og uhøflighet – designfunksjoner

Når du bestiller et headset, må du reflektere over originaliteten av hjørne kjøkkendesign med en bar teller. Grensen mellom grensen som skiller kjøkkenområdet fra hovedrommet kan spilles av noe møbel – et spisebord, en sofa, et lite hyller, en bokhylle med blomster og til og med et akvarium. Men det mest populære elementet er baren. Det er praktisk og praktisk: under lunsj er det lett å følge ovnen eller se på TV, som ligger på motsatt side av rommet, i tillegg til at racket ikke ødelegger designet.

stativ

Bar teller spiller rollen som et spisebord

Hvis området ikke tillater plassering av en tredimensjonal struktur, kan stativstangen gjøres liten, kompakt, bestående av bare noen få elementer. I et begrenset rom øker funksjonaliteten: dette er et spisebord og et ekstra lagringssystem. For å dekorere interiøret, kan du plassere en garderobe med vakre glassmalerier under benken i stedet for et blinde skap.

bar telleren

Bar teller i rollen som et ekstra skap

I prosessen med å velge et hodesett, bør man ikke glemme regler for interiørdesign, inkludert enhet av stil og fargeytelse.

Funksjoner av interiør stil

Velge et sett, vil du bli overrasket over det mangfoldet av klare modeller. Den klassiske leder med sine glatte linjer, lakonisk, men uttrykksfulle innredning. I sortimentet av noen fabrikker er det flere samlinger av klassisk stil, og produsenten prøver å produsere modeller i forskjellige farger.

vinklet design

Original hjørne design

For små og romslige rom er minimalisme faktisk – glatte overflater, minimal innredning, selvbeherskelse og alvorlighetsgrad.

kombinasjon av møbler og vegger

Kontrastfylt kombinasjon av møbler og vegger

Ikke gå ut av moderne elegant dynamisk mote, slik at du kan bruke ulike dekorasjoner, bøyder, uvanlige former og en friere design.

sett

Sett i en mild palett

Provence er attraktivt – varmt, friskt, med enkle men gjennomtenkte detaljer og pastell nyanser.

kjøkken-spisestue

Turkis kjøkken-spisestue

Når du velger en innvendig retning, ikke glem den skandinaviske stilen – lys, pen, blottet for luksus, men veldig behagelig og praktisk.

kjøkken

Åpen plass og mye lys

Og for fans av glitz og glamour – fortryllende og rik art deco.

kjøkken

Storslagenheten av svart glans

Hver stil på sin egen måte er god og attraktiv: bildene av populære modeller hjelper deg med å bestemme om det aktuelle alternativet.

Video: hjørne kjøkken i interiøret

Video gjennomgang av et kompakt headsett:

En rekke små hjørne kjøkken design:

Nyttige tips for arrangementet av kjøkkenet:

Valget av et kjøkken sett er en fascinerende og kognitiv okkupasjon. Spesielt interessant er de vinkelvarianter som åpner for store muligheter for interiørdesign. Du kan kjøpe et ferdig sett eller lage møbler på bestilling, men ikke glem det praktiske og ergonomiske kjøkkenmøbler, og prøv også å ta hensyn til råd fra designere og møbelbyggere.

decor

Leave a comment