Gjennomgang av kataloget av kjøkken Leroy Merlin med bildesett i interiøret – banking-on-green.com

Gjennomgang av kataloget av kjøkken Leroy Merlin med bildesett i interiøret

Gjennomgang av kataloget av kjøkken Leroy Merlin med bildesett i interiøret

Adresse: 115162, Moskva, ul. Shabolovka, 31A

Telefon: +7 (495) 961-01-60

Faks: +7 (495) 961-01-61

Offisielt nettsted: http://leroymerlin.ru/catalogue/kuhni/

En stor internasjonal forhandler, LeroyMerlin, tilbyr enkle budsjettløsninger. Kjøkkenene til LeroyMerlen er lakoniske, funksjonelle og billige headset fra modulære systemer. I tillegg til ferdige skap og universell rekke fronter, de enkelte deler er tilgjengelig for montering av møbler på uvanlige plasser – design satt nettopp på størrelsen på kjøkkenet kan hjelpe gratis nettsted byggherre.

Sett med møbler for kjøkken i katalogen av Leroy Merlin

Katalogen av kjøkken Leroy Merlin, presentert på den offisielle russiske siden, er i fyllingstrinnet. Det er 3 alternativer for å velge et sett:

kjøkken

Sett på forespørsel: kjøkken LeroyMerlen

 1. Kjøper et headset fra en modulær serie. Via Internett, kan du kjøpe alle 7 modulære kits i budsjettet prisklasse – fra sponplater, laminerte sponplater, MDF og billig tre.
kjøkken

Modulære kjøkken

 1. Bestil en individuell forsamling. I galleriet av ferdige prosjekter – eksempler på kjøkkenarrangement i flere layouter, med plastfasader, massivt tre dører, ramme MDF fasader.
kjøkken

Kittet er montert til individuelle størrelser

 1. Innkjøp av individuelle gjenstander og selvmontering. Online designer vil hjelpe deg med å beregne størrelsen, det nødvendige antall elementer. På lager – Klar kabinett skap øvre og nedre nivåer, CPD for selv-montering av tilpassede produkter, festeskruer, maskiner, heiser og sløyfer i forskjellige prissegmenter.
kjøkken layout

Ergonomisk enkeltroms oppsettkjøkken LeroyMerlen for små leiligheter

Økonomiklasse: Modulære kjøkkenpakker

Modulære kjøkken Leroy Merlen, presentert på bildet i butikken, vil være egnet som et økonomisk alternativ for arrangering av en leid leilighet, et lite kjøkken. I samlinger – minimal sett med skap, uten dekorasjon, uten hjørne komponenter og radius fasader.

modulær serie

Budsjettmodulær serie

Serie av massivt tre møbler

Det eneste komplette settet med detaljer fra naturlig tre – “furu“. Rammer av fasader er laget av solid furu. Innvendige deler, innsatser, – fra tregrill i form av horisontale persienner. Møbler selges i naturlig trefarge med minimal behandling, slik at kjøperen får mulighet til å endre farge uavhengig, dekorere fasader etter eget skjønn.

hytte kit

“Pine”: et sett for en sommerbolig eller en leilighet

I stedet for klassiske håndtak – rektangulære beslag i matt, rustfritt stål. Det er 4 typer hengslede konstruksjoner med standardbredder på 40, 60 og 80 cm. For moderne interiør, toppnivåskap med horisontal dørarrangement.

Utførelsesformer sokler for nedre rekken – 3 standard kabinett bredder 40, 60 og 80 cm høyde -.. 85 cm Understell komprime svarte plast ben, som kan skiftes eller lukke den nederste stripe.

kabinett

Skap fra tavle med en fasade av tre

Kabinettbelegg – fra budsjettet EAF. Prisen inkluderer en bordplattform. priser:

 • Et hengende skap vil koste 900 – 2250 rubler, avhengig av størrelsen.
 • Pedestals gulv – fra 2230 til 3450 rubler for en bred garderobe.
hengslet struktur

Suspended konstruksjon: plugger i monteringssteder på sidepanelene – hvit

Møbler er ikke utstyrt med show-windows, alle fasader er døve.

Sett med MDF fasader

Mer overkommelige møbelsett som presenteres i Leroy-Merlens kjøkkenkatalog er utstyrt med fasaddetaljer fra trefiberplater – MDF. Den ytre siden av dørene er dekket med en PVC-film, de indre overflatene i hvit laminering.

 1. Møbler “Rondo” – lakoniske hodetelefoner i en enkelt rekkefølge. Du kan komponere en linje av nødvendig lengde fra de tilgjengelige typer skap av nedre og øvre nivåer. Det er ingen vinkler i katalogen.
kjøkken

Rondo: lakonsett

Hvis området i lokalene tillater det, anbefales det å arrangere møblene i 2 parallelle linjer. Fasader er laget i en lys melkaktig nyanse. Overflate – rett, uten falske paneler og fresing. Fargen på kroppen er tilpasset tonen til de ytre delene. Armaturer – metall, i minimalistisk design.

kabinett

Smal skap av den nederste delen

Til møbler i en nyanse av det hvitkalkede treet, tilbyr du et bord i fakturaen og fargen på en naturlig grå stein og et veggpanel fra en identisk tallerken. Prisene på piedestaler er i området fra 800 til 2500 rubler.

 1. Serie “Camila” – møbler fra MDF-plater med matt matte. Fasadene er gjort i den klassiske naturlig tekstur med en tegning av et tre på frontpanelet – oppmaling i en ramme og buede plater.
kjøkken sett

“Camila”: naturlig fargeskala, fasader med presset mønster

Nedre nivå skuffer og hengende skap er tilgjengelig. Prisen på kjøkkenet inkluderer kostnaden for benkeplater, innredning og interne hyller. Den nedre delen av skapene er dekket med en sokkel av MDF i fasaddelens farge. Saken av skap er laget av sponplater i dørens tone.

eske

Skuff på kjøkkenet “camila”

Samlingen av komponenter til stede kabinett hette for installasjon over klassiske skap montert i et vertikalt arrangement, sokler for lavere lags bredde på 40 til 80 cm Minimum skap pris -. 1200 rubler, maks – 2900 rubler. Et grunnleggende sett med møbler med en lengde på 2 m kan samles for 10-12 tusen rubler.

kjøkken sett

Kit “Camila” med et skap over hetten

 1. Serie “Nut” – klassiske møbler fra MDF i en nyanse av en naturlig mutter. Fasader er dekorert i form av en falsk ramme med et strengt rektangulært panel. Belegget er semimatant. Armaturer – metall, med utskårne mønsterhåndtak.
kjøkken sett

Headset “Nut” fra LeroyMerlen

Standardutstyr: 4 typer hengslede konstruksjoner, inkludert et dekorativt skap for tegning, og gulvskap i 3 størrelser. Høyden på møbler fra gulvet er 85 cm, den nedre delen er dekket med en base fra MDF. Prisene på skap varierer fra 1 til 3 tusen rubler.

Billige sett med sponplater

Laconic møbler med blinde fasader er representert av 4 samlinger av sponplater. Laminert plate – et slitesterkt materiale, dekket med et lag av film. Den eneste ulempen – overflaten fasader uten mønstre og fresing: platen gir ikke god behandling. Når du kjøper sett med sponplater oppmerksom på en kant linje: kanten av dørene må være lukket film og den interne strukturen av platene bør ikke være merkbar.

Linje “Bianca” – et lakonisk kjøkken i en melaktig skygge. Fasader er klare, uten glans. I en tone til frontflatene er beslagene med runde hvite håndtak valgt.

kjøkken

“Bianca”: en enkel løsning

Det finnes flere typer hengende skap med åpne hyller. Fargen på saken er hvit. Gulvskapene er utstyrt med sokler. Interiøret er organisert ved hjelp av enkle, horisontale hyller. I en serie skap i underkanten – 6 tommelen med skuffer og svingdører.

veggskap

Hengslet skap med åpen hylle og svingdører

Prisen på hengslede strukturer – fra 570 rubler, skapene i den nederste delen – fra 1210 rubler.

For de som synes den hvite fargen på hodesettet er for kjedelig, tilbyr de møbler fra sponplater med laminering i nyanser av naturlig tre. Valget av 2 designalternativer: med fasader for en lys eik-matrise og en stilig “Oak Chateau”.

kjøkkendesign

«Milk Oak»

Overflaten på frontpanelene er matt. Saken er laget av sponplater, valgt i en skygge nær fasaden, den nedre delen – med en sokkel.

kjøkken sett

Modulær serie “Oak chateau”

Komponentene i den modulære samlingen “Milk Oak” blir billigere: det billigste hengende skapet koster 798 rubler, og i fargen “Chateau” – 840 rubler. Standardutstyr. Vinkelmessige komponenter har katalog, og bredden av de tilgjengelige komponenter -. 40 til 80 cm tilgjengelig separate strukturer bygget i henhold til sidefelt apparater konstruert for montering komplett med standard gassovnen.

kabinett

Smal gulvskap med skuff

Kjøkken LeroyMerlenseries “Laguna” – rimelige møbler fra sponplater med et hvitt skall. Hengslede komponenter med åpne hyller – nei, fargen på kroppen stemmer ikke med fasadens farge.

sett

“Lagune”: billig sett med sponplater

Det dyreste kabinettet til den modulære serien koster 2,4 tusen rubler. I komplett sett – en bordtopp, håndtak og hyller.

bollard

Skap med svingdører

Kjøkkenmøbler på bestilling: foto- og prosjektkostnadsberegning

Mer frihet i bygging av komplekse former, hjørneløsninger og gratis planlegging er tilgjengelig for kunder i individuelle kjøkken Leroy Merlin. I motsetning til den modulære serien, der valget er begrenset til standardstørrelser og et sett med design, tilpasses settene strengt i henhold til romparametrene. Kostnad – en størrelsesorden høyere, møbler på et enkelt prosjekt er allerede vanskelig å tilordne seg budsjettkategorien.

kjøkken møbler

Kjøkkenmøbler LeroyMerlen: individuelt prosjekt

Naturlig tre til en rimelig pris: Eksempler på ferdige verk

Under bestillingen vil eksperter LeroyMerlen bidra til å sette sammen et sett med møbler med fasader fra den nåværende katalogen. Det er samlinger fra billig sponplater, høy kvalitet og holdbar MDF til en rimelig pris. Forbindere av naturlige materialer vil bli tilbudt en rekke detaljer fra gruppen. Samling “Nancy” – for kjøkken av leiligheter og landhus i klassisk og retro stil.

massivt tre

Nancy: Massivt tre i naturlig behandling

Fasader er laget av solid aske. Maling – toning i fargen på varm vanilje med en tynn kant av gylden patina. I de klassiske rommene vil det være hensiktsmessig å se oppbevaringsboksene i øvre delen med showcases, luftgrill og i landets interiør – med blinde gardinstrukturer.

kjøkken

Hjørne kjøkken i interiøret

For å beregne kostnadene for settet nøyaktig, velg bare konfigurasjonen – utformingen av headsettet og spesifiser dimensjonene. I katalogen over ferdige prosjekter – skjematiske løsninger for de klassiske layouttypene med en omtrentlig beregning av kostnaden.

kjøkken

Minste sett med møbler i en enkelt rekkefølge

Den endelige prisen kan variere avhengig av tilleggsutstyr: intern fylling, antall komponenter, valg av ikke-standard tilbehør. For eksempel vil et minimumssett på en linje på 1,8 m koste 48 tusen. En U-formet layout med en kolonne for den innebygde ovnen, butikkvinduer og hjørne skap av overordnet nivå er 117 tusen rubler. Dimensjonene er 1,6×2,6×1,8 m.

kjøkken layout

Sett i U-formet konfigurasjon: maksimal bruk av arealet av lokalene for suiten

Plast og glans i individuelle prosjekter

Et bredt utvalg av farger og layoutalternativer tilbys til de som bestemmer seg for å stoppe valget av lyse kjøkkenmøbler i en plastfarge. I stedet for en papirfilm med gjennomsiktig laminering, er fasadene dekket med et lag av plast opptil 2 mm tykt. Et slikt belegg er ikke redd for fuktighet, det klipper ikke og forblir uberørt i lang tid.

kjøkken sett

Samling “Wasabi”

I galleriet med skreddersydde sett – kjøkken “Wasabi”. En særegen egenskap er den lyse grønn farge og glans av de døvfasade detaljer. Dørene er raske, uten fresing og innredning. I motsetning til den skinnende overflaten er armaturene valgt i en streng minimalistisk design.

kjøkken layout

“Wasabi” i vinkellayout med den grå nedre tier

Bestilling av en enkelt montering, det er ikke nødvendig å stoppe i en farge: En lysegrønn fargetone kombineres perfekt med en kontrastfarge hvit, wengefarge, stålgrå. Et sett i en linje for et kompakt kjøkken vil koste 32 tusen, et sett med en hjørne komponent og dimensjoner på 1,5 med 2,4 m koster ca 44 – 45 tusen rubler.

vinklet sett

Hjørne satt for 49 tusen rubler

Samling “Cappuccino” – for vertinnen, som liker stille og diskrete nyanser. Fasader av serien er laget av plast med en speil glans. Pastellbeige-kaffetone kan kombineres med hvit eller mørk sjokoladefarge på saken.

kjøkken sett

En serie “Cappuccino” med showcases i en kontrastfarge

Når du bestiller kjøkkenet, kan du erstatte den foreslåtte maskinvaren med penner fra katalogen, som er tilgjengelig i detaljhandeln. Bordplaten og veggpanelet – Monter fra plater med samme design, visuelt kobler den øvre og nedre delen, eller bestiller et forkle fra et glasspanel med fotoutskrift eller tegning.

kjøkken møbler

One-row arrangement med et glasspanel på veggen

For et hodetelefon med en lengde på 2,2 m, er det nødvendig å betale 28 000, og et stort kjøkken i en U-formet ordning koster 64 – 65 000 rubler.

“Ice” – en serie snøhvit kjedelige fasader i plastfôr. Møbler er perfekt for kjøkken i minimalistisk stil, og i små rom vil glatte hvite paneler legge til plass.

Bordplaten av tre

“Ice”: hjørne sett med en bar teller og en bordplate laget av tre

Hvite fasader og lakoniske håndtak er et utmerket utgangspunkt for interiørdesign i skandinavisk stil, høyteknologiske og fusjonsstiler.

En stilig budsjettløsning: iskolleksjonen

Kostnaden for hodesettet i U-formet layout med et minimum antall hengslede strukturer er om lag 50 tusen rubler, prisen på en linje med møbler opptil 2,2 m i lengden er ca 31 – 32 tusen.

Budsjettløsninger for kjøkken med fasader fra MDF

Et alternativ til en rekke møblerfasader fra gruppen er de tilgjengelige MDF-panelene. Simulering av fresing, rammedesign, matt film – slike fasader i klassisk stil vil bidra til å skape en koselig atmosfære på kjøkkenet. I katalogen “LeroyMerlen” er fasaddetaljer for kjøkkenmøbler gruppert i tematiske samlinger. Velg en modell for stil er ikke vanskelig.

sett

Klassisk suite med fasader “Provence”

I små kjøkken av urbane leiligheter vil fasader av serien “Canterberry” laget av laminert sponplater se fasjonable og elegante. En streng form uten en forseggjort innredning, en ramme i fargen på mørkt tre og frostet glass melk – de karakteristiske egenskapene i samlingen.

kjøkken sett

“Canterberry”: et eksempel på arrangement av et lite rom

For små kjøkken er ikke-standard sett egnet: det er verdt å vurdere å kjøpe lavere skap med redusert dybde. Høye blyantssaker brukes til innebygde apparater, og i stedet for et stort bord, installer en kompakt komfyr.

prosjekt med møbler

Prosjekt med møbler “LeroyMerlen” laget av plast til en liten leilighet

Når du velger mørke møbler med mettet farge, sørg for å bruke en lys nyanse for å avslutte veggene, for ikke å lage et beskjeden kjøkken enda mindre. Delvis kompenserer for tap av volumvalg av glanset plast – refleksjonen av lys i de briljante panelene øker visuelt rommet.

fargekombinasjon

Kombinasjonen av wenge, rik lilla og hvit

Valget av alternativer for skreddersydde sett i forhandlerens online katalog er midlertidig begrenset. Kjøpere tilbys å fokusere på produkter som er tilgjengelige i detaljhandeln.

Tilbehør og tilbehør til selvmonteringskjøkken

I tillegg til modulære samlinger og tilpassede møbler har LeroyMerlens katalog alt du trenger for selvmontering: skap, beslag, fasader, benkeplater og paneler for forklær.

Serie av sponplate rammer: pris kategorier

For å legge til rette for monteringsprosessen, plukk opp de ferdige rammene – kabinettskapskapskap, hengende skap og høye skap – blyantfall. I katalogen – design fra sponplater og laminert sponplater. Basen fargen er hvit. Kroppsutstyret inkluderer festeutstyr og innvendig fylling, samt plastbein.

Interessante stillinger for ikke-standardiserte lokaler:

 • Suspendert konstruksjoner med skrå kanter.
kabinett

Tapered skap: for ikke-standard forhold og vinkler

 • Hjørnebunnstolper med en bredde på 1 m.
gulvkonstruksjon

Hjørnebunnsbygging

 • Curbstones med forstørret opptil 90 cm bred.
gulvskap

Bred kabinett

Minimumsprisen på en hengslet struktur er 770 rubler, og den dyreste rammen av en bred gulvstand er 3,3 tusen rubler.

sløyfe

Hengsler med tettere

Inne i saken er det ferdige hull for montering av hylleholdere i forskjellige høyder. Produktene er ledsaget av monteringsanvisningene. Du kan bare kjøpe skjeletter i forhandlerens detaljhandelsnettverk.

eske

Detaljer for skuff

Valget av møbler er begrenset. Tilbyr kun 2 typer hengsler til selskapet Indalux. Enkle hengsler vil koste deg 88 rubler, og delen med dørlukkene koster nesten 300 rubler. Guide skinner for skuffer selges ikke separat. Kjøp deler kan kun sammen med en eske av Delinia fra hvitt sponplater.

Veggpaneler og benkeplater for kjøkken

Kjøpere tilbys ca 30 budsjettvarianter av veggpaneler. Platen er kuttet til standard dimensjoner: 300-305×65.5 cm. Tykkelsen på panelet avhenger av materialet til fremstilling og varierer fra 0,4 til 0,6 cm.

Tilgjengelig for bestilling til en pris på 1,5 tusen per stk til 3,8 tusen rubler:

 • Paneler fra laminert sponplater.
Chipboard panel

Glatt sponplater

 • Forklær fra MDF i film.
 • Glassveggpaneler med 4 typer fotoutskrifter.
glasspanel

Glass panel design

Bordplater presenteres i flere dusin designalternativer. Blant budsjettdetaljer – sponplater, MDF-plater med en maskinert skrå kant. Du kan velge en modell fra bøkeskjoldet. Prisen på en bordplate laget av tre er fra 6 til 9000 for en tallerken. I katalogen – 3 typer arbeidsflater av kunststein, koster 23 tusen rubler for en standardplate.

tabletop

Bordplaten av bøk

Møbler «LeroyMerlen» for kjøkkenet er den optimale løsningen for budsjettarrangement. Montering kan gjøres selv, eller bestille en profesjonell installasjon. Butikken tilbyr en praktisk og gratis service for planlegging, og beregner kostnaden for et headset. Valget av fasader av lavere og mellomstore priskategori er imponerende. Individuelle prosjekter bestilles via et forhandlingsnettverk.

decor

Leave a comment