Gasløft og justerbare baldakiner til køkkenskabe – Møbelinstallation i henhold til alle regler – banking-on-green.com

Gasløft og justerbare baldakiner til køkkenskabe – Møbelinstallation i henhold til alle regler

Gasløft og justerbare baldakiner til køkkenskabe – Møbelinstallation i henhold til alle regler

Smart møbler beslag, der er klogt designet, øger headsetets levetid betydeligt. Pålidelige gaslifte og justerbare baldakiner til køkkenskabe undgår de største problemer, der opstår under driften af ​​møbelstrukturer. Anbefalinger fra fagfolk og detaljeret videoinstruktion vil hjælpe med at vælge justerbare suspensioner og en gasløft til møbler samt at forstå installationen af ​​køkkenarmaturer.

Løftemekanismer til køkken

Møbelgashåndtag, der giver en jævn åbning og lydløs lukning af den vandrette køkkenfasade. På grund af en lang række belastninger garanterer gasstøddæmperen korrekt åbning og lukning af døre med stort set enhver vægt og størrelse.

Gas elevatorer til møbler: anvendelsesområde

Gasstøddæmpere anvendes ikke kun i køkkenmøbler, men også hvor det er tilrådeligt at installere vandrette hængslede skabe. For eksempel i stuen, børnehaven, gangen.

vandret facade

Horisontale facader i stuen

gas elevator

Gazlift møbler i børnenes værelse

kontormøbler

Kontormøbler med vandret hængeskabe

Derudover er installationen af ​​gasløft også mulig i strukturer, hvor det er nødvendigt at åbne facaden nedad. Dørene til baren i væggene og de nederste køkkenskabe er meget mere bekvemme at bruge, hvis parentes anvendes i stedet for standardsløjferne.

facade

Barens facade, åbning med en beslag

En anden almindelig brug af gasstøddæmpere er kasser og kasser til opbevaring af dimensionelle ting, pouffes og polstrede møbler med elevatorer.

køkkenhjørne

Blødt køkkenhjørne med beslag

Ikke desto mindre er det mest almindelige udvalg af pneumatiske gasløftapplikationer køkkenmøbler, og specielt vandrette hængende skabe, der åbner opad.

Tekniske egenskaber ved gasløft

 • Det vigtigste arbejdsstof er en inert gas (ofte nitrogen).
 • Stammen, arbejdskammeret og støttepunkterne er lavet af stål.
 • Vægtykkelsen af ​​den hermetiske cylinder er ikke mindre end 1 mm.
 • Temperaturområde for mekanisk funktion: + 80 / -30 ° C.

En gaslifts anordning

OBS venligst! Gasliftets krop er absolut hermetisk cylinder fyldt med nitrogen. Gas pumpes i fremstillingsprocessen. Pneumatisk møbler gasløft er ikke reparerbar i tilfælde af brud og deformation af mekanismen.

støddæmper

Udseende af gasstøddæmperen

løfteanordning

Elevatorens interne struktur

Hvordan beslaget virker

Bøsningen, hovedcylinderen, pakningerne og friktionsleje sikrer en stram og blød stangbevægelse. Centreringstemplet og ventilen er sikringer, der begrænser stangens forvrængning.

 • Åbning af facaden opad

Når døren er lukket, er stangen forsænket i cylinderen, hvorved den inerte gas komprimeres så meget som muligt. Videre forsvinder fastholdelsesstyrken med åbningen af ​​facaden, og kvælstof skubber simpelthen stempelet udad. Og oliedæmperen, som sikrer slidstyrken, og danner den samme dæmpningseffekt i den afsluttende åbningscyklus.

 • Åbning af dørene

Her anvendes meget større indsats, når facaden åbnes. Dette skyldes et gennemtænkt design af mekanismen, hvor bypassventilerne har forskellige diametre, og blandingen af ​​olie og nitrogen strømmer gennem disse åbninger med forskellige kræfter. Således er stangens og stempelets bevægelse i den modsatte retning meget strammere end når gasløften arbejder i standardpositionen.

Beregning af gasliftets belastning i forhold til facadens størrelse og vægt

Kroppen af ​​hver møbelgasløft indikerer mærkning, for eksempel 120N, 60N, 200N og så videre. Latinbogstavet N angiver måleenheden for trykstyrken (Newton), og tallet foran den er kraften (trykket) i det hermetiske tilfælde.

For at installere den rigtige gasløft til køkkenskabe skal du kende vægten af ​​facaden med et håndtag.

OBS venligst! Gasstøddæmperens levetid falder flere gange med en fejlagtig beregning af den optimale driftskraft.

Specifik vægt af de vigtigste facade materialer:

 • Lamineret spånplader 16 mm – 11,8 kg / m2
 • Spånplade 18 mm – 13,3 kg / m2
 • MDF 16 mm-12,06 kg / m2
 • MDF 10 mm – 7,4 kg / m2
 • Glas 3 mm – 7,5 kg / m2
 • Glas 4 mm – 10 kg / m2

Tabel over størrelsen og vægten af ​​dørene til beregning af elevatoren

Bredde / Vægt 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg
300 mm 50N 50N 50N 60N 60N 80N 80N 80N 100N
400 mm 50N 60N 80N 100N 100N 120N 120N 140 N 140 N
500 mm 80N 100N 100N 120N 140 N 160N 160N 180N 180N
600 mm 100N 120N 140 N 160N 180N 200N 200N 220N 220N

Installation af gasstøddæmper

Installation af gasløfteren på kabinettet skal være i overensstemmelse med ovenstående data. En facade kræver to løftemekanismer.

Anbefalinger fra fagfolk:

 • Løftemekanismer til køkkenet installeres i tandem med et gulvhoved, overhead eller indvendige hængsler – en facade kræver mindst to sløjfer og to støddæmpere. I undtagelsestilfælde (hvis døren er lille), kan en gaslift installeres.
elevatorinstallation

Eksempel på at installere en gasløfter på en vandret facade

 • Ved installation af gasløften mere end 100 N kræver køkkenskabet en ekstra forstærket fiksering til væggen.
 • Møbelfaseløfteren er kun fastgjort til døren, efter at al anden hardware allerede er installeret.
 • Under ingen omstændigheder kan der installeres i kabinetter, der er ophængt fra en væg. Installation af gasløfteren må kun udføres i uafhængige strukturer placeret vandret.
 • Forøgelse af åbningsvinklen kan opnås ved at skifte hullet under hovedfikseren.
ordning

Justering af facadeets åbning

 • Ved design af køkkenmøbler skal man huske på, at afstanden fra gardinens top til loftet skal være større end størrelsen på døren, der åbner op.
 • Den første montering af elevatorer udføres bedst under tilsyn af en erfaren møbelproducent eller ved brug af videoinstruktioner til installation af gasløfter.

Gaslift installation: video lektioner

Justerbare markiser til køkkenskabe

Justerbare bøjler til køkkenskabe anvendes ved montering af et møbelsæt i begge problemrum med buede vægge og i værelser med helt fladt overflade.

Fordele ved justerbare baldakiner

 • Enkel montering alene – Møbelsuspensioner er nemme at bruge, med installation af øvre skabe på justerbare øjne, selv en begynder i møbelproduktionen vil klare.
 • En bred vifte af justering af kabinetter i flere retninger (vandret og lodret justering) med hensyn til vægge, loft og tilstødende skabe.
 • Muligheden for at justere kabinettet til vægten – der er ingen grund til at fjerne og igen lægge på møblerne.
 • Pålidelig fastgørelse af køkkenboksen ved at fastgøre alle justerbare baldakiner til en enkelt metalbjælke – i tilfælde af svækkelse af flere fittings, er monolitisk design forsynet med skruer, der holder tilstødende skabe.
 • Installation af justerbare baldakiner kan laves i nærheden af ​​loftet eller køkkenforkladen (monteret direkte på flisen).
 • Æstetisk komponent – Møbelhuller er forsynet med et plastik cover lavet i flere grundlæggende nuancer: lysebrun, sort, hvid, rød, mørk brun, beige, grå.
skur

Justerbar baldakin – udseende, farveskema

Design af justerbare bøjler

En justerbar vægt kan modstå en vægt på op til 60 kg, og to suspensioner i et par kan holde 130 kg. Denne evne skyldes det stærke og tankevækkende indre design af slangen og flere huller til fastgørelse til det galvaniserede dæk og siderne af de hængslede skabe.

enhed

Den indvendige struktur af det justerbare øje

justerbar baldakin

Justerbar baldakin og dæk til vægmontering

fixering af suspensionen

Et omtrentligt program til fastsættelse af suspensionen på en metalskinne

Sådan repareres suspensionen selv: kort orientering

 1. Justerbare baldakiner opvarmes 5 mm i forhold til bagvæggen. Derfor skal du, inden du fortsætter med at installere øjenlågene på kabinettet, lave små huller i fiberpladen under størrelsen af ​​suspensionens “øje”.
 2. Fastgør de justerbare bøjler på siderne af de hængende køkkenskabe.
 3. Skær monteringspladen nøjagtigt ind i vægstørrelsen. Når du køber færdige møbler, er dækket allerede leveret i lige størrelse for hver skuffe.
 4. Fastgør vejledningen til væggen, efter at have målt den ønskede afstand fra bordpladen. En omtrentlig beregning: Arbejdsforhøjelsens højde plus kabinets højde minus tykkelsen af ​​taget (normalt 16 mm).
 5. Hæng møbler på dækket og fortsæt med at justere suspensionen.

Detaljerede video instruktioner

Montering af justerbar ophæng på køkkenskabet:

Sådan afhjælpes suspensionen i baren:

Justering af køkken suspensionen:

Universal gasløftere og justerbare baldakiner til køkkenskabe forenkler installationen af ​​møbler. Desuden øges det anvendelige område af kabinetets indvendige tak, takket være velvalgte elevatorer, og bekvemmeligheden ved at betjene køkkenet optimeres så meget som muligt. Og teknisk korrekt installerede justerbare øjne er en garanti for holdbarheden af ​​brugen af ​​de øverste hængslede skabe.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org