Fra plast til bambus: hvilke persienner passer bedst til køkkenet – banking-on-green.com

Fra plast til bambus: hvilke persienner passer bedst til køkkenet

Fra plast til bambus: hvilke persienner passer bedst til køkkenet

I stigende grad til design af køkkenvinduet i stedet for de sædvanlige gardiner og persienner gardiner bruges som en praktisk og bekvem løsning. Men hvis du vælger persienner til køkkenet, mange guidede udelukkende på attraktivt udseende og flot farve, helt glemmer den særlige mikroklima i køkkenet, hvor der er høj luftfugtighed, observerede konstante ændringer i temperatur, og luften lugtede af madlavning, til boligudstyr falde vand spray, fedt dråber , saft, sot bosætter sig. Ikke alle persienner klare de belastninger, så før du køber det er så vigtigt at beslutte, om de favoritter og outsidere.

Praktiske og smukke persienner på køkkenvinduer - en god løsning

Persienner på køkkenvinduer: skønhed og praktisk

Hvilke persienner skal jeg vælge til køkkenet

Indtil for nylig kunne persienner kun findes i bolig- og kontorbygninger, og ideen om at bruge dem til at dekorere boliginteriors forårsagede total forvirring. Hvorfor bringe kontor sløvhed ind i huset? Triste hvide lameller med en gråbrun af kontorstøv forårsager stadig tristhed for mange. Men så snart designerne kom ind, forlod den kedelige officielle og ansigtsløshed ingen spor. Præcis “skønnere” persienner er blevet ønskelige i hvert hjem. Træ, tekstiler, læder, metal, bambus … en række forskellige teksturer, farver og former glæde! I betragtning af praktiske, bekvemmelighed og brugervenlighed, sikkerhed og relativt lave omkostninger kan blinds betragtes som en universel løsning til næsten ethvert værelse.

Du kan skabe et intimt miljø ved hjælp af vandrette persienner

De vandrette persienner til køkkenet med lambrequin bidrager til skabelsen af ​​et intimt og roligt miljø

Vandrette persienner

Den ideelle løsning til små lejligheder med små vinduesåbninger ikke “spise” rum, ikke overbelaste det indre af den udsmykkede indretning og indviklede mønstre. Især godt lide dekoratører stof vandrette persienner, der er fuldstændig blottet for kontor kulde og endda på trods af den temmelig barsk design, er de altid ånder varme og hjemlig atmosfære.

Persienner og gardiner udfører forskellige funktioner på køkkenvinduet

Vandrette persienner er med succes kombineret med klassiske gardiner, der udfører forskellige funktioner på vinduet

Lakonisk vandrette lameller er det ideelle supplement til køkkenet i stil minimalisme og high-tech. Adskillige lysne alvorlig asketisme hjælper kombination af vandrette persienner med traditionelle tekstilgardiner, tyl, organza eller lambrequins. Særligt bemærkelsesværdige mezhramnye persienner, som er installeret i rummet mellem glasset-frame, hvorefter vinduesåbningen helt fri, som kan være meget passende i et lukket rum, hvor hver centimeter tæller.

Vandrette persienner er passende i moderne interiør

Enkle vandrette persienner blander harmonisk ind i det moderne interiør

Lodrette persienner

Blinds med lodrette lameller er mere lig de klassiske gardiner, er en slags tamme version af Office persienner, så de er langt oftere brugt til dekoration af lejligheder og huse. Ved at variere positionen af ​​lamellerne kan kun ikke “lege” med lys og skygge, og at eksperimentere med form af persienner, men også helt ændre atmosfæren og stemningen i lokalet. Lodrette lameller visuelt “pull” værelse “Raise” lofter, afhængigt af materiale og farve snøre eller udvide vinduet åbning ved at ændre geometrien i rummet. At give interiøret et køkken individualitet og originalitet, designerne er villige til at eksperimentere med lodrette persienner, give dem form af en halvcirkel, bølger, zigzag, skrå snit. Helt væk fra de kedelige pilfingret hjælp kombination blinds med lysgitre, lambrequins eller klassiske gardiner, selv om sidstnævnte mulighed er mere egnet til stuen eller soveværelset, snarere end til mad.

Vertikale persienner med blomsterprint er attraktive og praktiske

Lodrette persienner med lyst stort blomstretryk vil dekorere ethvert køkken

Rulleskodder

Rullegardiner er et enkelt stykke glat materiale, der dækker hele vinduets åbning og om nødvendigt ruller opad i en pæn rulle. De kan fastgøres til loftet eller til væggen. Kompakte og praktiske rullegardiner – den ideelle løsning til dem, der ønsker at beskytte rummet mod direkte sollys, men brænder ikke med et ønske om at tænke på vinduet, strenge lige linjer. Rulleskodder kan have en lysdisponering, reflekterende effekt eller være helt uigennemsigtig.

Den oprindelige version af udsmykning af køkkenvinduet med rullegardiner

Rullegardiner er perfekt kombineret med klassiske gardinduv, lys tule og organza

Enkle og koncise rullegardiner passer ind i en minimalistisk indretning eller orientalsk stil, især hvis lærredet er dekoreret med orientalske motiver. Godt kombinerede rullegardiner med klassiske gardinæsker, lys tule og organza, der gør atmosfæren mere hyggefuld og mere elegant og højtidelig.

Rulleskodder: Overvejelsen af ​​anvendelighed til skade for dekorative

Rulleskodre håndterer rent praktisk praktiske opgaver, men deres dekorative egenskaber er noget begrænsede

Materialer til rullegardiner nødvendigvis imprægneret med særlige forbindelser, der giver klud anti-statiske, anti-bakteriel, anti-støv egenskaber, internettet er ikke støv, betyder det ikke krølle, ikke falmer i solen. På trods af alle sine mange plusser og specielle imprægneringer er rullegardiner meget lunefuldt, de kræver en omhyggelig og præcis behandling. Sod, fedt og andre forureninger hurtigt blive frataget deres oprindelige charme, upåklagelig, som er næsten umuligt at vende tilbage, så kan ikke betragtes som den bedste løsning for køkkenet blinds.

Rulleskodder spiller en vigtig rolle i regulering af den naturlige belysning af køkkener

Rulleskodder kan have en lysdisponering, reflekterende effekt eller være helt uigennemsigtig

Photo Lights

En speciel form for vertikale persienner på lamellerne, hvoraf brændebestandige farvestoffer ved hjælp af ultra-præcis digital fotoudskrivning anvendes på billeder. Kvalitetsfoto louvere skelnes af klarhed af linjer og farvemætning, modstand mod fugt, lys, friktion, kemiske og mekaniske effekter. I køkkenets indretning vil stilleben og billeder-deceptions med illusionen om rum og perspektiv være mest gavnlige.

Foto skodder til køkkener med makroimage - et vigtigt element i indretning

Den oprindelige idé om køkkenvinduet indretning: Foto skodder til køkkenet med et lyst makrobillede

Vælg materialer til køkkengardiner

  • Plastik persienner

Billige plastikgardiner er skrøbelige, ustabile til temperaturændringer, de opvarmer og brænder ud i solen og erhverver uæstetisk gulning. Persienner af plastik af høj kvalitet har ikke sådanne ulemper: Under drift deformeres de ikke, bøjer ikke, absorberer lugt og snavs, brænder ikke ud i solen. Den største fordel ved plast er dens brugervenlighed. For at opretholde renheden skal du regelmæssigt tørre lamellerne med en blød klud eller et vakuum. I tilfælde af alvorlig forurening kan lamellerne placeres sikkert i en varm sæbevand, skylles grundigt, tørres og hænges igen på vinduet. Meget originale ser plastikgardiner med lameller indpakket i en gennemsigtig tulle, men for køkkenet er det ikke den mest succesrige løsning.

Plastikgardiner til køkkenet kan ikke kun bruges til praktiske formål

Plastik persienner til et mørkt brunt køkken passer meget godt ind i dette interiør som en dekorativ detaljer

  • Træ persienner

Blinds med lameller lavet af letvægts holdbart træ (kork, canadisk lindetræ), bringe til det indre varme og komfort, men på trods af den specielle imprægnering, er deres køkken ikke anbefales at installere. Hvis du virkelig har lyst til at supplere det indre af køkkenet i landlig stil af Provence, eller de oprindelige persienner lavet af tyndt træ planochek, tage sig af en kraftig emhætte udstyret køkken.

Træ persienner passer godt ind i luksuriøse klassiske interiører

Træpersienner med deres reserverede former og ædel farve understreger luksusen og respekten for dette køkken

  • Metal persienner

Til fremstilling af metalgardiner anvendes sædvanligvis lette duraluminlegeringer med høj styrke med et beskyttende lag af lak og varmebestandig emalje. De holder perfekt form, er modstandsdygtige mod fugt, høje temperaturer og sollys, opfylder de høje krav til sterilitet og hygiejne. For at fjerne urenheder fra overfladen af ​​metalplader er det tilstrækkeligt at tørre dem med en blød klud dyppet i sæbevand. Ren fra et praktisk synspunkt til køkkenet er den ideelle løsning. Selv om der er metalgardiner, er der en meget speciel egenskab, som mange kan betragte en ulempe – når udkast kolliderer med hinanden, rammes metallameller.

Metal persienner understreger charmen og tiltrækningen af ​​moderne stilarter

Metal persienner vælges af fans af moderne stil moderne eller højteknologiske

  • Tøjgardiner

Tekstilet i indretningen af ​​vinduet ser altid hjemligt ud, og blandt de lodrette persienner er stoffet mest populært. Vævet stof til markiser nødvendigvis imprægneret med særlige støvtæt og vandafvisende sammensætning, som tillader renseri og våd rengøring af lamellerne. At fjerne væsentlige urenheder blinds skal fjernes fra tagskægget, vil hver lamel skal fjerne vægte, vride det i en rulle til at opretholde formen, dyppet i sæbevand, vent afgår snavs (gnidning klud uønsket), fjernes fra vandet, og den våde hænge lameller tilbage, således at de under vægtenes indflydelse kunne rette sig ud. Det er meget nemmere at passe på glasfiberstoflameller, som skal tørres af med en fugtig klud. En anden vigtig fordel ved glasfiber er brandsikkerhed.

Væggardiner på køkkenvinduet ser ikke mindre attraktive traditionelle gardiner ud

Tørklister med et godt mønster kan nemt erstatte traditionelle gardiner

  • Multifaktor Blinds

I multifakturemodeller kombineres flere typer materialer og dekorative elementer samtidigt: stof med plastik, aluminium med træ, papirstrå med bambus. Fakturspillet skaber på “lærredet” indviklede tegninger og ornamenter, efterligner gardinet, gardiner med plukker og gardiner, dyre materialer. I køkkenet er det praktisk, så multifaktorvarianter er yderst sjældne. For en mere højtidelig og spænding er lakoniske persienner blot suppleret med lysgardiner, gardiner eller lambrequins.

Multifaktoriske persienner af usædvanligt design - overkommelig luksus

Ualmindeligt design af multifaktoriske persienner gør dem til et vigtigt dekorativt element i dette interiør

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org