Fordeler og ulemper med teleskopiske kjøkkenhetter for rengjøring av luften på kjøkkenet

Fordeler og ulemper med teleskopiske kjøkkenhetter for rengjøring av luften på kjøkkenet

For å kjøpe en hette som virkelig ville fungere effektivt og ikke skaper problemer med støy og lav produktivitet, er det nødvendig å bestemme modellen best egnet for kjøkken, vurdere muligheten for installasjon og ved å sammenligne informasjon med de nødvendige parametrene, gå kjøpe det. Siden byboere mest har kjøkken med et lite område, bør slike husholdningsapparater ta opp så lite plass som mulig, men det påvirker ikke effektiviteten i driften. Den mest egnede i slike tilfeller er teleskopdeksler.

Kompakthet - en av de viktigste egenskapene til kjøkkenet hette

Kjøkken teleskopiske hetter overrasker med kompaktiteten

Funksjonelle funksjoner i teleskopiske kjøkkenhetter

Denne modellen er meget nyttig, ikke bare når det brukes i en begrenset plass, men også et hvilket som helst område i kjøkkenet, luftrensingsenhet på hvilken det nok ytelsen til 1000 kubikkmeter luft pr time – den maksimale mengde tilgjengelig for fremstilling av slike ekstrakter. Det er enkeltmotor, tvillingmotoriske teleskopdeksler, samt enheter utstyrt med en liten turbin, de er de mest effektive. Men ikke bli forøvret med kraften i denne husholdningsapparatet, passet indikerer parametrene for ventilerte rom og anbefalt ytelse for disse indikatorene. Ikke forsøm råd fra produsenter.

Hva er fordelene med en teleskopdeksel til kjøkkenet? Først, hvis du sammenligner dimensjonene med andre prøver av denne teknikken, kan du være sikker på kompaktiteten. Takket være panelet, som på støttelinjene går jevnt ut av kroppen, når det er nødvendig, og da også bare blir i sin opprinnelige posisjon, forstyrrer det absolutt ikke eierne under matlagingen. Om produktene som strekker seg litt utover frontlinjen på skapets øvre nivå, kan du hele tiden slå hodet, som ingen kan like. Teleskopdeksler utelukker bare slike kontakter.

Ergonomisk design

De tekniske egenskapene til teleskopdeksler angir det riktige valget

Ergonomisk design er mer egnet for moderne stiler, men de tekniske egenskapene til slike ekstrakter er for forførende, så de finnes i klassisk interiør

Har også et karakteristisk trekk ved sin koniske design. Nesten hele kroppen av teleskop hette er skjult inne i hengselmodulen, bare en smal stripe av panelet er synlig, som blir trukket ut, inkluderer motorer og belysning. Strømjusteringstastene kan plasseres enten bak panelet eller på den. Vanligvis er slike produkter produsert i lys grå, beige, brun og hvit farger, rustfritt stål modeller er veldig populære fordi de passer deres utseende til vasken og kokeplaten innebygd i benken. Hettene har en bredde på 500 og 600 mm, de arbeider for å blåse ut skitten luft utenfor lokalene. For dette er de utstyrt med en plastikkadapter og to hull plassert i vertikal og horisontal plan.

decor

Leave a comment