Endurance test: hvilke kjøkken benkeplater klare bedre med hverdagslige overraskelser – banking-on-green.com

Endurance test: hvilke kjøkken benkeplater klare bedre med hverdagslige overraskelser

Endurance test: hvilke kjøkken benkeplater klare bedre med hverdagslige overraskelser

Et av de viktigste funksjonelle elementene i kjøkkenkroken er bordplaten, fordi den er utsatt for den mest intensive mekaniske påvirkningen. I tillegg er bordplaten som er godt innskrevet i den overordnede designen garanti for harmoni og fullstendighet av interiøret. Bordplaten til kjøkkenet skal være sterke, slitesterke, hygieniske, termo- og fuktresistente, godt motstandsdyktige mot mekanisk stress og selvfølgelig behagelig øyet. Den moderne kjøkkenbenket er en tre-fire-centimeter komfyr som hviler på piedestalene, opptar det viktigste kjøkkenområdet, eller et komplekst arbeidsområde fra et enkelt materiale. Formen og lengden på arbeidsflaten bestemmes av plasseringen og lengden på hele hodetelefonen, og bredden svarer enten til kabinettets standardbredde (60 cm), eller litt over det, og når 62-65 cm.

Når du velger en benkeplate, tas flere faktorer i betraktning

Bordplaten – en integrert del av det moderne kjøkkensettet – velges med tanke på mange faktorer

Budsjett laminerte benkeplater laget av sponplater

De mest tilgjengelige kjøkkenbenkene er sponplater, som ligner på materialene som brukes til å lage skapsmøbler. Ark som er utformet for å dekorere arbeidsflatene, er i tillegg laminert – de er dekket av et tungt dekorativt lag.

visuelt vanskelig å skille mellom

På en solid overflate er det visuelt vanskelig å skille en laminert benkeplate fra en naturlig stein

Materialer til produksjon av laminerte benkeplater

Bordplaten til kjøkkenet, som er ferdig med ferdige kjøkken sett, er i de fleste tilfeller laget av sponplater. Basen på overflaten er av 2 typer materiale:

 • Sponplater.
 • MDF.

Forskjellen mellom arkene er ikke bare i pris. Sponplate (sponplate) er en liten flis, limt under trykk ved høy temperatur. Limesammensetning inneholder formaldehyd – et giftig stoff som kan forårsake alvorlig helsefare. Etter pressing lamineres platene for å minimere fordampningen av formaldehydharpikser og danner et støtbestandig belegg.

Ark struktur

Struktur av den kombinerte tallerkenplaten

På samme måte produseres også MDF-paneler ved å trykke. Basen er lange trefibre, og giftige forbindelser brukes ikke som lim. I sammensetningen av glutinøs masse – helt ufarlig for menneskelige polymere lignin- og paraffinforbindelser. En slik sammensetning forblir stabil etter herding, fordamper ikke skadelige stoffer inn i rommet.

forseglet

Endene på platene må være hermetisk forseglet

I små rom, kjøkken, hvor effekten av temperaturer på arbeidsflaten er større enn i de andre rommene, er det bedre å velge MDF benkeplater, spesielt hvis huset har barn.

bøyer på kantene av platene

På kundens valg dannes bøyninger langs kantene av platene

Forskjellen mellom fremstillingsmaterialer er umerkelig visuelt, men det er mulig å orientere etter kostnaden av den ferdige benkeplaten. Produktet fra MDF kan ikke koste så mye som sponplaten – prisen på platen er omtrent dobbelt så høy.

Funksjoner for installasjon og vedlikehold: fordeler og ulemper

Chipboards, hvorfra kjøkkenbenkene er laget, er ikke fuktresistente materialer. Den fuktsikkerte funksjonen utføres av det øvre flerskiktsbelegget. Mengden og kvaliteten på de øvre lagene er avhengig av holdbarhet, fuktmotstand, motstand mot mekanisk skade. De mest holdbare overflatene er dekket av plast. Bruken av plastbelegg gjør det mulig å tette endene, steder der fuktighet gjennomtrengning er mulig.

Utskrift på film

Utskrift på filmen etterligner teksturer og tegninger: tre, marmor, granitt, fliser

Laminert kjøkkenbenke brukes fortrinnsvis til å dekke direkte overflater. Vinkelplater kan ikke gjøres uten sømmer, ledd mellom to plater må dekkes med plast- eller metallstrimmel.

Kantene har en hvilken som helst form: For å gi større styrke og holdbarhet, brukes teknologien til å kombinere lamineringen og danner kanten av flytende akryl. Kombinert plate har økt fuktmotstand – fuktighet trenger ikke inn i leddene.

sendeseddel

Budsjettløsning: sending for laken

For laminerte benkeplater, er den innebygde teknikken valgt med særlig forsiktighet: det anbefales å bestille en 38 mm tykk benkeplate – dette er standardtykkelsen på kokeplaten for å koble til kokeplater. Det er verdt å velge et fraktbrev, ikke en inline-vaskemaskin. Brede kanter av overhead-modeller bedre beskytter de behandlede kanter av sponplaten mot fuktighet.

tabletop

Et enkelt stykke er bare utskåret av rette overflater

Levetiden til laminerte, plastbelagte benkeplater avhenger av overholdelse av bruksreglene. Funksjoner av drift:

 • Overflaten (spesielt med en blank overflatebelegg) tåler ikke overoppheting – det er nok å la en varm panne på det i noen minutter for å legge en flekk på bordet, eller lamineringsfilmen har smeltet. Det verste som kan skje er at komfyren bare holder seg fast ved kontakt med den varme overflaten. Reparasjonsmateriale er ikke gjenstand.
 • Hovedfienderen av presset flis er fuktighet. Kondensat, damp, dråper vann akkumuleres under dekorative film. Som et resultat av virkningen av vann svulmer bunnen.
 • På overflaten kan riper og sjetonger fra støt lett forbli. For å tørke små defekter er det mulig voksmastikk av egnet skygge, men det er ikke mulig å reparere en tallerken helt.
 • På det dekorative belegget blir flekker fra syreholdige produkter forblir. På en glatt film går selv vann merkbare flekker.

Dyktig imitasjon: Muligheter for å designe arbeidsflater med laminatplater

De viktigste fordelene med bordsplater i sponplater – et stort utvalg av ferdig dekor med minimal kostnad. De produserer plater som ikke bare simulerer mønsteret av tre eller stein, men overfører pålitelig pålitelig teksturen til dyre skoger, eksklusivt skinn eller stein. I tillegg til teksturerte filmer med innredning finnes det også fargeprøver med forskjellige grader av glans.

Mens du observerer den riktige teknikken for å behandle endene, ser slike bordplater verdig ut, og med riktig pleie kan de tjene opptil 15 år. Riktig kombinert nyanse kan skape et fantastisk humør på kjøkkenet.

Semi-matte topper ser flott ut i lakoniske monofoniske hodesett: kombinerer vellykket krem ​​med et snev av mørk sjokolade.

Stilfulle pyntegjenstander med komplekse former: En skarp granatäpple benkeplater ved siden av en teller og overflaten til en arbeidssone laget av kunststein. Illusjonen til en kostbar treplate er vanskelig å skille fra ekte tre.

Glossy topper trenger daglig omsorg, men skaper en ubeskrivelig atmosfære av renslighet og komfort. Hvis du lykkes med å forklare skjøten, kan bordplaten fra sponplaten også brukes i hjørnesett.

Faste overflater er egnet for lyse kontrasterende innvendige løsninger: Glansete svarte fasader ser harmonisk ut under den matte grå benken.

Praktisk og enkelt: et forkle og en bordplate laget av laminert sponplater av forskjellig tykkelse.

9
10
10
11
12
13

Arbeidsflater av naturlig tre: luksus og varme på kjøkkenet

Den vakreste typen benkeplater er laget av naturlig tre. Ingen kunstig materiale overfører aromaen og følelsen av varme som kommer fra treet. Få risiko å installere tre benkeplater på kjøkkenbenk på grunn av pleieets kompleksitet og sterk følsomhet overfor deformiteter.

Klassisk tre benkeplate

Klassisk treplattform i lys mørk farget under matt lakk

Hvordan velge en tre benkeplate: materialer og pleie av overflaten

Til overflaten av treet forble i sin opprinnelige form så lenge som mulig, er det nødvendig å gi de minste nødvendige forholdene i rommet:

 1. Overholdelse av et stabilt temperaturregime: i løpet av hele året bør lufttemperaturen ikke svinge mer enn 5 °. Med skarpe svingninger kan nettet fra arrayet deformeres.
 2. Stabilitet av fuktighetsnivå: de optimale indikatorene – fra 30 til 60%. Overmetning av luft med fuktighet kan provosere deformasjon og hevelse i enkelte områder, og for tørr luft er årsaken til sprekker og divergens av elementer langs leddene.

Designere tilbyr i stedet for den klassiske lakken til å dekke kjøkkenbenke med spesielle naturlige og semi-syntetiske oljer. Ingen malingbelegg kan tåle overoppheting. Derfor bør lakkede benkeplater ikke bare beskyttes mot fuktighet, men også fra varme.

Naturlig benkeplate

Naturlig bordplate laget av forskjellige typer tre

Olje, som impregnerer overflaten, påføres i flere lag. Platen absorberer olje hele dagen, hvorpå neste lag påføres. Dekorative effekter fra bruk av oljer er på ingen måte dårligere enn lakk: effekten av et hvitt tre, en matt eller blank overflate, en understrekking av den naturlige tekstur eller en lys toning – alt er mulig.

Belagt med fargeløs oljeoverflate

Dekket med fargeløs oljeoverflate er pålitelig beskyttet, naturlig tone og mønster er bevart

Tilberedt tallerken krever minimal vedlikehold – det er nødvendig å rengjøre overflaten med et spesielt verktøy, forny belegget noen få år. Naturlige oljer har god motstand mot flekker, ikke la kontaminering trenge inn i porene i treet.

Naturlig skjønnhet: interessante prosjekter med et naturlig tre

Nye teknologier for behandling og liming gjør det mulig for designere å lage trebordplater til kjøkken av forskjellige former – rett, bøyd i forskjellige vinkler.

Uvanlig og stilig ser det ut som en tre benkeplate med bevisst uforsiktig kanter: Spesielt venstre ubehandlede skjøter, og brettene er kunstig alderen.

I trenden – bevaring av den naturlige strukturen til det gamle treet: med sprekker, knuter og behandlingskanter, imitere tørket fra å røre tusenvis av hender på kanten.

Tre benkeplate som et element av kjøkkeninnredning

Bordplaten av tre trenger ikke ekstra ornamenter, det er i seg selv et viktig element i kjøkkeninnredningen

Tretabell for kjøkken i klassisk stil

Tre benkeplaten vil passe inn i hvilken som helst stil, men det ser best ut i europeiske klassikere

Oljer bidrar også til å skape en myk, diskret glans. Tung olje gir en luksuriøs gylden glans av en blank overflate.

Lyse farger og ikke-standardform: i stedet for en spleisplate i rollen som benkeplater – et bredt brett med en ujevn kant.

Klassikere: mørk farget valnøtt med krøllete fasett på kanten og en ideell blank overflate.

Smale lameller av forskjellig tekstur, tonet med heterogene nyanser i matrisen: et utmerket valg for en øy med streng geometri.

14
14
15
17
18
16

Ideelt materiale for komplekse former: kunststein

Kunstig stein har alle fordelene ved naturlig, og er berøvet sine viktigste ulemper – kompleksiteten av behandling, tungvekt, utilgjengelige priser.

Kunststein

Kunstig stein er en mulighet til å skape en monolitisk overflate med en vaskdepresjon av enhver form og farge

Akryl eller kvarts: Hvordan velge materialet til benken

Bordplater til kjøkken fra en kunstig stein av to grunnmaterialer:

 • Akryl: fin crumb i akrylmasse.
 • Kvartsagglomerat: Polymerbind med fylling med kvartsflis. Massen av faste partikler er opptil 95%.

Bordplaten er laget av kunststein, ikke bare i komposisjon, men også i pris: akrylstein er mye dyrere.

Utrolig figurer

Utrolig figurer i alle farger – det viktigste pluss akryl

Bordplater av kunststein: tilgjengelighet, skjønnhet, holdbarhet

Populær i dag er benkeplater laget av kunstig stein visuelt attraktiv, relativt billig og svært holdbar

Fordeler med akryl:

 1. Motstand mot mekanisk skade, penetrasjon og reproduksjon av mikroorganismer, forurensning.
 2. Evnen til å gjenskape enhver form uten ledd og sømmer.
 3. Repairability: Eventuelle skader kan repareres og poleres overflaten uten spor.
 4. Ubegrenset valg av fargeløsninger.

Ulempene med komposittoverflaten er høy pris, lav varmebestandighet (varme gjenstander forlater spor på benken), behovet for å bruke spesielle rengjøringsmidler (slipemiddel rengjøringsmiddel gir riper, overflaten blir uklar).

21
22
23

Agglomeratet er mer motstandsdyktig mot utseendet på små riper, flis, sprekker. Et slikt bord for kjøkkenet har utmerket motstand mot høye temperaturer, og styrken er ikke dårligere enn granitt og marmor. Strukturen etterligner helt konsistensen av steinen, og overflaten er alltid kult.

Ubegrensede muligheter: design prosjekter ved hjelp av kunstig stein

Storslagenhet og uendelighet: Akryl og kvarts agglomerat er de eneste materialene for å skape sømløse 3D-former.

Akryl topp: bordplaten langs hele lengden på hodesettet, trenger ikke å kutte vasken, bare velg formen.

Kombinasjonen av kunststein og tre i kjøkkenets indre

Med et vellykket utvalg av farger ser kombinasjonen av kunststein og tre i kjøkkenets interiør imponerende ut

Akrylstein har en behagelig å ta på, en varm silkeaktig overflate, som også absorberer lyder fra støt. Individuelle elementer limes sammen uten sømmer, og rikheten i farger og teksturer lar deg velge det riktige valget for enhver interiørstil.

Bar teller med en kunstig stein benkeplate i kjøkken-stuen

Bar-disken med en kunstig stein benkeplate passer godt inn i denne kjøkken-stuen

Den eneste virkelige ulempen med kunstig stein i dag er dens relativt høye pris.

Bordplaten av kunstig stein i kontrastfarge interiør

Kontrastfargeløsningen og lysspillet i dette kjøkkenet legger vekt på de dekorative egenskapene til bordplaten av kunststein

Multi-level sett med trappetabellen til romslige kjøkken.

24
25
26

Form, farge, lengde og glans – uten begrensninger. Akryl er et universelt materiale for komplekse geometriske former.

Kantene i agglomeratet kan etterlates i form av fliset granitt eller marmorplate: Den indre strukturen av kompositten er identisk med den som er av natursteinen.

Kunststein – et ideelt materiale for kjøkkenøyene, fordi det er vanskelig å forestille seg prisen på materiale og levering av naturlige plater av denne størrelsen.
27

Glass benkeplater: en kreativ tilnærming til kjente detaljer

Glassbordet har blitt en tradisjonell del av spisestueinnretningen, og glastoppene oppfattes fortsatt som en ekte eksotisk. Bare våghalser bestemmer seg for å installere en glass benkeplate i sitt eget kjøkken. Hvorfor? Foreningen av glass med noe upålitelig og skjøre sitter fast i bevisstheten – og absolutt grunnløs.

Kjøkken benkeplater er laget av laminert glass: flere lag av laminert, og toppen av herdet. En slik sandwichstruktur gjør at du ikke kan bekymre deg for at overflaten vil splitte fra virkningen av en kniv eller fallet til en tung panne.

Faktisk er den eneste ulempen ved glassplaten sin sonoritet, som ikke kan dempes. Overflaten er enkel å rengjøre med vanlige midler for å vaske vinduer, absorberer ikke lukt og fargestoffer, er ikke redd for vann og varme.

Fra estetikkens synspunkt er glass et materiale som kan forvandle det vanligste kjøkkenet til et mesterverk. Dekorasjonsalternativer – vekt.

En kompetent belysning gir glassstrukturer og gir deg millioner av glans.

28
29
30
31
32
33

Mønstre, bobler og nattlys – interiøret endrer seg dramatisk. Et lite og mørkt kjøkken slik bordplattform fylles med luft og lys. Glassplater med et volumetrisk mønster er ideelle for rom med store 3D-etasjer. Ingen regler – du kan farge glasset i hvilken som helst farge.

Det mørke wengé settet med accentuerte beskjedne beslag blir en modell av god smak og stilfølelse under benkeplaten i et gjennomsiktig glass dekorert med lyse farger.

34

Et nytt blikk på betong: ikke-vanlige benkeplater til trendy kjøkken

Hvilke foreninger gir betong? Chill? Grayness, kjedsomhet? Designere av kjøkkeninteriør klarte å vende den tradisjonelle ideen om betong som byggemateriale for grovt arbeid, helt uegnet til bruk som dekorasjon. I begynnelsen våget vågene til å forlate betongveggen uten å fullføre, senere begynte det å lykkes å fjerne betongloftene i loftinnredninger.

Utvidelse av betong fortsetter: nå brukes materialet til å lage kjøkkenbenk. Argumenter for:

 • Lav pris.
 • Evne til å lage komplekse former.
 • Utmerket ytelse: Fuktighetsbestandighet – Betong absorberer, fordamper vann uten å skade strukturen og utseendet.
 • Holdbarhet, evnen til å reparere skade uten spor.

Den største fordelen med materialet er muligheten for toning i ikke-standard nyanser, mange muligheter for polering. Teknologier for glans, matt gjør at betong ser naturlig på kjøkkenet av enhver stil.

Det ser ut til at betongbenken er akkurat det du trenger i moderne kjøkken, eldre i kalde nyanser og lakonisk rigor av former. Svart betong, tydeligvis uutslettelig fra granitt, ser bra ut i kombinasjon med naturlig tre.

35
36
37
38
39
40
42
43
44
45
a1
41

En ekte loft – en spesiell følelse av plass skaper en lang monolitisk benke av betong. I små kjøkken har bruken av betong sine fordeler: Det er ikke redd for forurensning, overoppheting, krever ikke spesiell forsiktighet. Betong benkeplater er et uunnværlig valg for å arrangere åpne sommer kjøkken: selv fra regnet er det ikke nødvendig å lukke.

Løsningen har god kompatibilitet med andre materialer, noe som gir enda større mulighet for implementering av designideer. I de øvre lagene legger du crumb, glass, farget mosaikkglass.

Snøhvit ide: En løsning med et fargerikt glasslys – et utmerket valg for et lyst hvitt kjøkken.

Kantene er dekorert eller venstre forsiktig polert. Glatte to-tone bordplater kan dekoreres med skall, småstein eller kunstig innredning.

Ikke bare en benkeplate: Betongøyene med innebygd fylling – det er stilig. Bena og bordplaten ser monolitisk ut, skåret ut av stein, et design.

Glitter av metall: en rekke teksturer og nyanser

Kaldkirurgisk speilfinish i finishen “nikkel” er på ingen måte den eneste versjonen av metallbenkeplaten eller rustfritt stål arbeidsflate. Blant de grunnleggende ferdigvarianter av fabrikkmaterialer – teksturerte overflater, matte og glatte, med effekten av “rubbing”, geometrisk innredning i form av en vevd klut.

Innredningen blir praktisk

Innredningen blir praktisk: det er mye lettere å se etter teksturert metall

Industriell design i hjemmet interiør: nikkel og krom

Design trend: Kombinasjonen av kaldt metall i moderne interiør med tre litt fortynner de strenge formene og svart-hvite farger. Strålende kombinert metall med lyse farger aksenter.

47
Velge en arbeidsflate i rustfritt stål, det er bedre å stoppe valget på matt materiale, eller dekorert med jagte mønstre – dette vil eliminere behovet for å fjerne flekker fra den skinnende overflaten. I tillegg vil den heterogene teksten gjemme mindre mangler: bukser, riper.

En viktig detalj: På ståltabellen ser nøye utvalgte vasker og miksere ut som om de nøyaktig gjentar skyggen og tekstur av overflaten.

49
50
48

I ett rom kan du kombinere glans med matt metall, spesielt hvis settet er montert langs to parallelle vegger.

Stål kjøkken benkeplater er egnet for moderne stiler

Stål kjøkken benkeplate – det beste alternativet for kjøkkenet i stil med high-tech

Stålbord for stern og stilig kjøkken

Kald metallisk glans av stål er i harmoni med interiøret i dette kjøkkenet, og understreker dens alvor og eleganse

Kombinasjon av stålbord med dekorative elementer

Gjør ståltoppen mer hjemlig og koselig med enkle dekorelementer

Varmt metall: kobber og bronse i innredningen av arbeidsflatene

Oppgivelse av standarder: Hvorfor benkeplaten skal være laget av rustfritt stål? I de klassiske kjøkkenene gir edelt kobber, myke briller av bronse en spesiell glamour. Naturligvis over tid vil en slik bordplate få en helt annen farge, men dette legger bare til sin skjønnhet. Spesielt alderen kobber med en kunstig deformert overflate i retro interiør harmonisk nyanser den hvite keramikk av skallet.

Kobber benkeplater, edle bronse skaper en atmosfære av aristokratisk glans og hjemme komfort i romslige kjøkken. For installasjon på en kjøkkenøye, er materialet prepolert til en speilfinish.

Varme farger av edelt metall har funnet anvendelse i moderne, strenge interiører av byleiligheter: kobber i motsetning til et svart glass med kokeplate.

Idé: En kombinasjon av kobber benkeplater og et kjøkkenforkle med et mørkegrønt sett med naturlig tre.

De virkelige mesterverkene er bordplater av tinn med kant, som minner om et kunstverk.

EDC100113_212
52
53
54
51
a7

Tennens overflate skaper en uvanlig volumfølelse, og en mørk grå nyanse understreker den unike skjønnheten til sideflatene.

Marmor og granitt som bordplattform: den evige skjønnheten av unike naturlige mønstre

Valget av naturstein som et materiale for å lage kjøkkenbenk er en løsning som krever ikke bare solide monetære investeringer, men også samsvaren mellom hvert stilistisk element i det generelle konseptets lokaler.

Skjønnheten i ekte marmor

Skjønnheten i denne marmor: bordplank, forkle og vinduskarmen

Regler for å bygge et interiør med en edel stein:

 • Marmor – ikke for små kjøkken. I et lite rom, skjønner bordplattformen ganske enkelt ikke “, det vil se tungt og latterlig ut.

  marmor

  Marmor trenger plass

 • Det er vanskelig å skrive en stein med et tradisjonelt “marmor” mønster i høyteknologisk eller fusjon-interiør. For moderne kjøkken er granitt mer egnet.
 • Marmor er vakker, men ikke praktisk. Stenoverflaten krever konstant omhu og forsiktig håndtering.

Klassisk mat: marmor i tradisjonell polering

Klassisk mat med spiseplass og en full øy er interiøret der marmor passer og vil skape en atmosfære av luksus, dimensjonalitet, eleganse. Med alle de forskjellige naturlige farger og mønstre har marmor begrensninger på de tilgjengelige størrelsene på grunn av heterogeniteten i farge og struktur. Plater inneholder et stort antall hulrom, og mønsteret kan forsvinne i lag. Derfor vokser kostnaden for en stor steinplate mange ganger.

Som arbeidsflate er det bedre å foretrekke granitt – denne steinen har større motstand mot surt angrep, fuktighet, temperaturendringer, mekanisk skade. Hverken marmor eller granitt er umulig å lim eller reparere fliset.

Bordplaten av naturstein - et symbol på luksus

Bordplaten i naturlig stein vektlegger dette kjøkkenets luksus og respekt

Kontrast av en massiv bordplank og openwork møbler

Den massive benken står i kontrast til resten av innstillingen og understreker lysheten og delikatessen

Bordplaten av naturstein - et attributt til et romslig kjøkken med god belysning

Bordplaten i naturstein kan avsløre alle sine dekorative egenskaper bare i et romslig og godt opplyst kjøkken

En vellykket kombinasjon av farger av møbler og stein benkeplater

Varm nyanser av tre og naturstein kompenserer for den kalde glansen på overflaten av husholdningsapparater, noe som skaper et hjem og komfortabelt miljø

Bordplater av stein er allerede et pryd, derfor skal innredningen ikke være påtrengende.

60
58
57

Onyx: edelt lys i unike mønstre

Den vakreste av naturstein er onyx. Plater av stein har en rekke gjennomsiktighet og evnen til å reflektere og overføre lys. Materialet er mer plastisk enn tradisjonell granitt og marmor, så det er lettere å lage en onyx benkeplate.

Spesielt lys er arbeidsflaten til en gul onyx med bakgrunnsbelysning. Et slikt benkeplate på kjøkkenet bør være midt på rommet, der alle andre elementer, møbler er utformet for å skape en anstendig bakgrunn for denne skjønnheten.

Onyx harmoniserer perfekt med de mørke nyanser av hodesettet, vegger. I rom uten naturlig lys vil skape illusjonen av sollys.

61
62
63
64
65
66

En hel øy med stein med belysning – en kjøkkenkrok eller en barrehylle.

En stor fordel – Onyx ser luksuriøst ut i hvilken som helst mengde og i forskjellige rom: en stor spisestue eller på kjøkkenet til en byleilighet.

Det er vanskelig å velge mellom hundrevis av materialer slik at du aldri angre på det. I tillegg til estetiske krav, stilistisk hensiktsmessighet og kostnad, er det nødvendig å stole på og indre følelser. Tross alt er bordplaten arbeidsflaten, og stemningen din vil avhenge direkte ikke bare på materialets utseende, men også på følelsene når du berører det. Hvis du liker kjøligheten, velg kaldt til berøringsmaterialet: naturstein, metall. Kondensatorer av varme vil gi preferanse til tre og varme akryl, og i et lite kjøkken vil den laminerte budsjettplaten gjøre jobben bra.

decor

Leave a comment