Elite kjøkken – klassisk og avantgarde fra europeiske produsenter – banking-on-green.com

Elite kjøkken – klassisk og avantgarde fra europeiske produsenter

Elite kjøkken – klassisk og avantgarde fra europeiske produsenter

Etter at vi har gjort en rekke vurderinger av økonomi og middelklassekjøkken produsert for vanlige mennesker, forplikter reglene med god smak ganske enkelt oss å snakke om kjøkkenmøbler beregnet for de øverste lagene i samfunnet. Og selv om representanter for eliten er usannsynlig å være inveterate lesere av nettstedet vårt, kan det nye materialet i det minste slukke noen nysgjerrighet. La oss snakke om hvilke førsteklasses kjøkkener som er representert i de innenlandske salongene, og hvorfor de er så gode at de koster slike penger.

Hva er forskjellen mellom premium og luksus

Premium møbler, elite, VIP, eksklusiv, luksus (tilgi, komilfotno å si “laksheri”). Hva er det og hva, faktisk, er førsteklasses kjøkken forskjellig fra bare gode og høye kvalitet? For å være ærlig vet vi ikke. Og vi forstår egentlig ikke hva VIP er bedre (eller verre) enn lux. Etter vår mening er disse ofte utilgjengelige markedsføringsdefinisjonene for vage. Hvor slutter middelklassen og premien begynner? Eksklusivt – det er forståelig, produktet er av høy kvalitet, svært kunstnerisk, veldig dyrt og, viktigst av alt, unikt – laget i en kopi og personlig for deg. Det burde være slik, i det minste. Men hvorfor selger de utelukkende på hvert hjørne? Hvem bestemmer merkevarens tilhørende en bestemt kategori? Er det en objektiv vurdering av kjøkkenmøbler som du kan stole på? Dessverre har vi ikke entydige svar på disse spørsmålene.

Tradisjonelt mottar prefikset “premium” bildeprodukter, hvis kvalitet er mye høyere enn gjennomsnittet. Bilde – dette betyr at produsenten er allment kjent og herligheten av denne typen. Men reklameteknologi i dag tillater å raskt skape et attraktivt bilde av eventuelle handels marki.I ikke det faktum at kvaliteten på varene annonserte selskapet vil fullt ut i samsvar med sin imidzhu.K Heldigvis spesifisiteten av møbelmarkedet er at det er umulig å holde ut i lang tid på reklame alene .

Basert på ovennevnte, foreslår vi å vurdere premium førsteklasses kjøkken møbler av disse merkene, som ikke er mindre enn et tiår er det kjent at det er første klasse. Bekreftet av kjøpere, interiørdesignere, teknologer. Etter vår mening bør “første klasse” eller premie oppfylle følgende krav:

  • Anerkjennelig, finjustert design.
  • Høy kvalitet på komponenter der møbler skal samles inn.
  • Et anstendig servicenivå, inkludert regionale. Solide firmaer velger nøye forhandlere og sørger for at installasjonen av suitene gjøres av lokale mestere på riktig nivå.

Gjennomgang av kjøkkenmøbler av førsteklasses klasse

Som vi allerede har sagt, er det ingen objektiv vurdering, heller ikke de generelt aksepterte kriterier for evaluering av kjøkkenmøbler og apparater. Grensene mellom premium-klassen og mellomnivået er vage og noen ganger er det vanskelig å tildele et bestemt merke til en eller annen kategori. I CIS-landene blir situasjonen forverret av at hjemmemarkedet ble dannet under vanskelige forhold, og vi er fortsatt i stor grad skilt fra verdensutviklingen. I tillegg tømmer noen innenlandske selgere av kjøkkenutstyr “premium-klasse” ikke å annonsere som en elite ganske middelmådige møbler av utenlandske produsenter, ikke særlig kjente selv i hjemlandet.

Likevel tar vi den frihet å gjennomgå kjøkken, som, etter vårt syn, helt i tråd med egenskapene til “premium”, fastsatt i forrige avsnitt: flott design, kvalitet, servis.Izlozhennoe nedenfor – bare vår mening, kan være med ham å bli enige. Sannsynligvis vil mange verdige varemerker vi ufortjent overgår festen. Overvei bare europeiske produsenter, representert i Russland av faste leverandører og tjenesteleverandører. Forresten, lederne i produksjon av kjøkkenutstyr og møbler, i stor grad avgjøre fremtiden utviklingen av dette utstyret, i større grad er amerikanske selskaper. Men dette er et emne for en egen samtale. Så hva elite kjøkken og fra hvilke land kan bestilles i husholdningsbutikker:

Italia – sjarmen av klassikere og friskheten av avant-garde

Italiensk high-class mat verdsatt verden over primært enestående design og elegante linjer. Produsenter nøye referere til den strålende arv av de siste århundrene, den legendariske italienske møbler mestere til alle tider høyt verdsatt. Høykvalitetsmat, utført i klassiske tradisjoner, men med hensyn til moderne teknologi, fortsetter å tilfredsstille kundene år etter år, spesielt de er elsket i Russland. Men det er ikke bare en sterk klassiske italienske møbler beslutningstakere, som er en av lederne innen moderne design. De tar sensitivt opp trender, raskere enn andre utvikler og implementerer nye samlinger, er ikke redd for å eksperimentere. Den motsatte siden av denne mobiliteten, jakten på nyhet – dagens nyheter i morgen kan gå ut av mote.

Blant de italienske kjøkkenene i premiumklassen kan vi sikkert tildele følgende:

Scavolini

Scavolini-en av de mest kjente merkene, og tilbyr kjøkkenmøbler av forskjellige stiler. I større grad er merket kjent for moderne modeller, med dristig innføring av nye gjenstander i utgivelsesprogrammet. Regelmessig kjente designere fra forskjellige land, som er tiltrukket av arbeidet i selskapet, og skaper et virkelig gjennombrudd samling som ikke bare er treff, men også i stor grad bestemme de siste trendene innen design interera.Scavolini tilbyr sine kunder et stort antall samlinger, være i stand til å finne en akseptabel balanse mellom kvalitet og pris, noe som gjør den helt populær i mange land mira.Horosho det er kjent i Nord-Amerika, Australia og selv Japan, som klarte å få gjennom noen europeiske markeder, etc. oizvoditeli.

Scavolini

Scavolini, Ki samling, bilde laget av den berømte japanske designeren Nendo

ArcaMobili

(Må ikke forveksles med en interessant, men ganske ungt selskap Arca) -elitnye mat klassikav elegant design. Selskapets designere gjør utelukkende i den klassiske tradisjonen, men det er ikke en direkte kopi og kreativ nytenkning av historisk arv. Italienske mestere dyktig og forsiktig arbeide med fint treverk og hver av deres produkt – topp ferdigheter krasnoderevschikov.Osoboe fokuserer på nøye utformet detalyam.Pozhaluy, ArcaMobili kjøkkenet er over “normal” premium, dette er en eksklusiv. Tilsvarer høyt nivå og elitepris.

ArcaMobili

ArcaMobili, Majestetisk Sølv

LineaQuattro

LineaQuattro- luksus kjøkken til stilen av hi-tech-tilhengere som setter pris på høy komfort og perfekt orden. Laconisme av minimalistiske former og funksjonalitet bringes til perfeksjon. I LineaQuattro møbler benyttes de mest moderne anlegg: skyve system den nedre rad, den øvre taljer, last og t.d.Dverki utstyrt med automatiske dørlukkere og spjeld sikrer en jevn lukking. På forespørsel fra kunden kan installere dem på utvalgte tilfeller servoer, som er svært praktisk for øverste nivå. For bar- og kjøkkenøyene er tilgjengelige med justerbar bordplate, endres høyden ved å trykke på en knapp.

førsteklasses kjøkken

Linea Quattro, EssenthiaElecta

Cesar

FactoryCesar tilbyr en rekke samlinger i ulike stiler, fra retrospektiv historisk til fasjonabel minimalisme og selve avantgarde. Selskapet er oppmerksom på kundens ønsker og modulære møbler kan suppleres med elementer av individuelle størrelser og design. Bredden på tilbud, fleksibel produksjonspolitikk og relativ tilgjengelighet av priser (så langt det er generelt mulig for premiumprodukter) har gitt Cesar kjøkken med stor popularitet blant velstående mennesker i mange land i verden.

førsteklasses kjøkken

Cesar, Cloe 5

Castello

Castello – kjøkken sett i en klassisk stil for velstående beundrere av tradisjonell kunst. Rettene er laget på bestilling, og i tillegg til de foreslåtte fabrikkkundeløsninger kan kjøpe individuelle designelementer som gjør det unikt interiør. Tradisjonell behandling teknologi av edelt treverk, den høyeste kvaliteten på behandlingen, er det vell av naturlige gull og sølv kombinert med de beste møbler, tradisjonelle møbler gir et moderne funktsionalnost.KuhniCastello opprettet for palasset interiør, for å matche nivået og pris.

førsteklasses kjøkken

Castello, Delfi

Megaros

Megaros er kjent for sine fantastiske møbler laget i historiske tradisjoner. Fabrikken tilbyr et stort utvalg av samlinger av ulike retrospektive retninger skinner palass stil til søte og demokratiske Calabria stilya.Megaros ikke begrenset til produksjon av modulære kjøkken, hvis ønskelig, kan kjøpes skap og veggpaneler individuelle størrelser for å produsere ulike dekorative design på elementene presentert av kunden. Designerne av selskapet legger stor vekt på å jobbe med farge.

modulært kjøkken

Megaros, DucaD’Este 1041

Andre italienske premium merker

Det er vanskelig å liste alle italienske produsenter av førsteklasses kjøkken, det er mange av dem, og de er alle veldig gode på noen måter. Klassikere fra Francesco Molone, Santo Passaia, Arcari, Bamax, Enne, Fratelli Radice, Vama, VenetaCucine er vakre.

italiensk mat

Francesco Molon, Arctica

Hjemlig koselig og myk Calabrian provence fra Gatto og BassanoMobili.

kjøkken

Gatto, Ambra

Det ser flott ut for de retrospektive møbler av Enne, Faoma, Brummel fabrikker, laget av historiske årsaker, men tatt hensyn til moderne prestasjoner.

førsteklasses møbler

EnnePrestige

Trender i utviklingen av interiøret er i stor grad formet av den dristige, moderne utformingen av elitkjøkkenene Aster Cucine, Maistri, Elmar, Arrital, Mittel, Minotti Cucine.

førsteklasses kjøkken

AsterCucine, Domina

Tyskland – teknisk innovasjon og tysk kvalitet

Tysk pregekjøkken er først og fremst preget av konsekvent høy kvalitet og bruk av innovativ teknologi. Produsenter, i tillegg til de allerede kjente dørlukkene og gassløftene, bruker ofte automatisk løfte- og trekkmekanismer med elektrisk stasjon, berøringsregulatorer og andre enheter som gjør husholdningens liv så komfortabelt som mulig.

Bosch hvitevarer, Siemens, Liebherr, KUPPERSBUSCH, Gaggenau, som er utstyrt med luksus kjøkken sett, absorbert alt det beste av moderne teknologi og er preget av eksepsjonell nadozhnostyu.Dizaynery, fortsetter den fantastiske tradisjonen med Bauhaus, for det meste foretrekker å lage retter i en moderne stil, i ånden av minimalisme. Funksjonelle tyske premiummøbler ser dyrt og solid ut, men takket være nøye justert design er ikke blottet for nåde. Generelt, “quadratisch, praktisk, gut”. Fra representanter for den tyske premiumen skiller vi ut følgende merker:

Bulthaup

Selskapet Bulthaup, som presenterte sin første samling av kjøkkenmøbler for syv årtier siden, har mange internasjonale designpriser. Luksuriøse møbler Bulthaup skiller seg ut med svært velansatt ergonomi og uovertruffen kvalitet. De mest moderne åpnings- og lagringsmekanismer brukes fra de beste produsentene av beslag. Design – den mest rasjonelle og konsise. I mangel av rent dekorative detaljer, vil kjøkkenet ikke se asketisk ut: Dekorasjonen serveres av funksjonelle elementer, hvor valget er flott, og skjemaene blir brakt til perfeksjon.

Produktene er ikke delt inn i den vanlige serien, men inn i tre konsepter av det indre miljøet: b1, b2 og b3. Hvert av konseptene er en modulær “designer” bestående av mange elementer av forskjellige størrelser, former, farger, teksturer. I tillegg til selve møbler, tilbyr fabrikken et stort utvalg av stilistiske konsonanser med interiør tilbehørskonsepter. Bulthaup kjøkken er godt kjent ikke bare i Europa, men også i Amerika, Australia, Asia, Selskapet har representasjonskontorer i 50 land. Men denne vakre luksuriøse møbler er ikke for alle.

kjøkken

Premium møbler og tilbehør fra Bulthaup, konsept b2

Schmidt

Schmidt er et svært populært tysk møbelmerke i utviklede land. Selskapet klarte å finne en god kombinasjon mellom tilgjengelig (relativt, selvsagt) pris og premium kvalitet. Produksjonsprogrammet er svært bredt, og dusinvis av samlinger er i stand til å tilfredsstille smaken av nesten hvilken som helst tilhenger av moderne stilistikk. De finner passende samlinger og elskere av “burgher” klassikere. Designere av selskapet er ikke redd for å jobbe med farge: sammen med møbler av strengt målte nøkkel nyanser, kan du bestille skap med lyse, saftige farger.

Glamour Vertica

Schmidt, samling Glamour Vertica

Poggenpohl

Poggenpohl produserer kjøkken sett og klassisk stil, men fortsatt er hovedretningen høyteknologisk. Designere har klart å kombinere praktisk og funksjonalitet med høy kunst – på kjøkkenet kan Poggenpohl-kokken enkelt og bekvemt ha det bra. Et meget bredt utvalg av etterbehandling materialer. I tillegg til tradisjonelle møbler teksturer (tre og finér av dyrebare arter, farget lakk) og allerede kjent moderne (rustfritt stål, aluminium, glass og stein), brukes uvanlige: naturlig skinn og miljøvennlige kompositter.

førsteklasses kjøkken

Poggenpohl, + modo

Andre tyske premium merker

Blant de tyske merkene, som representerer hovedsakelig moderne kjøkken minimalistisk forstand, bør det bemerkes merkevare Kornmüller, Leict, Bauformat, Nolte, Linea, hacker, Oster, Bax.

førsteklasses mat

Kornmüller, Prisma

Vi merker designen av Warendorf-fabrikken for elegansen av enkle linjer, fin tegning og kompetent teknisk løsning av detaljer, mesterlig arbeid med eksotiske treslag.

kjøkken

Warendorf, modell 1

I en rekke Eggersmann-samlinger er finishen ikke bare av benkeplater, men også av kjøkkenfacader laget av Corian® kunststein, som er eksternt skilt fra naturlig granitt eller marmor. Corian® er nesten like holdbart som rock, men det er plast, ikke redd for støt og deformasjoner.

førsteklasses mat

Eggersmann, unikt

Ikke glem de tyske produsentene som betaler nok oppmerksomhet til møbler retrospektiv retning, nær de klassiske stilene. Selskapet Beckermann i en rekke av sine elitemodeller kombinerer praktiske klassiske former med banebrytende kjøkkenapparater. Gabs Factory har interessante samlinger i stil, som kan kalles “land-luksus”.

kjøkken

Gabs, programm 65

Frankrike – en bestemt møbler “haute couture”

Fransk mat er ikke så bredt representert i CIS-landene, ikke fordi de er dårligere enn italiensk eller tysk. Potensielle kjøpere stoppes ikke med en relativt høy pris, for premium-segmentet har høye kostnader ikke en avgjørende rolle. Det forvirret litt mer uvanlig for vår mann (om enn ofte skjer i “Europa”) estetika.Nesimmetrichnye paneler er på døren er karakteristisk for de franske klassikere, bevisst uaktsomhet av den lokale landet, den utbredte bruken av ikke-farget og alderen eik, åpen sløyfe – ikke alle liker som løsninger.

fransk mat

Cheminees Philippe, Chelsea

Møbler i moderne stil av mange kan virke utilstrekkelig teknologiske og litt lunken i forhold til tysk.

kjøkken

La Cuisine Française, Evolution / Metropole

Likevel, vi har fransk design finner sine beundrere, bestikke uformell eleganse form.V kan lokale salonger finne luksus møbelmerket pyramide, LaCuisineFrançaise, ChemineesPhilippe

Storbritannia – utelukkende for fans av engelsk stil

Møbler fra Storbritannia er en sjelden gjest i hjemmet. Det er flere grunner til dette: Specificiteten av størrelsesområdet for modulære møbler, den høye prisen, designfunksjonene, de lave interessene til selskapene selv i hjemmemarkedet og til og med fraværet av vanlig tørking for oppvasken over vasken.

Britiske møbler beslutningstakere kan ikke skryte av et gjennombrudd design, eller eksepsjonell kvalitet. Deres produkter er mer fokusert på et bestemt hjemmemarked med sine tradisjoner og forespørsler. Ikke desto mindre er det utenfor den tåke Albion mange fans av engelsk stil. I Russland er de britiske klassikerne fra fabrikkene Churchwood, CharlesYorke, EdwinLoxley presentert og hatt en viss etterspørsel.

kjøkken

Charles Yorke, viktoriansk

Elite kjøkken fra andre land

Fine luksusmøbler er produsert i skandinaviske land. V perestrojka relativt bredt representert i Russland, i dag mat fra Nord-Europa igjen nesten det innenlandske markedet, blant annet for å opprettholde sin posisjon i Peterburge.Prichina – ikke så mye de høye kostnadene (riktig kvalitet), men i lavmælt natur funksjonell nordisk design, som er de fleste av våre landsmenn foretrekker å utstyre hjemmet “er rike” virker for skromnym.Storonniki skandinavisk filosofi om interiør organisasjoner har mulighet til å bestille på kjøkkenet og Petra, AlaCarte (Finland), Kvanum, Marbodal (Sverige); Unoform, Invita (Danmark).

elite kjøkken

Kvanum, Dalby

Det bør nevnes og spansk mat. Hovedsakelig iberiske mebelshchiki naboer påvirkes med halvøya, som ikke er overraskende i lys av alvorlige generelle kulturer av disse regionene. Kanskje er i form av design spanske møbler flere videregående, men kvaliteten ikke er dårligere enn den italienske, og noen ganger overgår den i omtrent samme pris kategoriyah.Skoree alle innenlandske kjøpere mer interessert i premium PicoMuebles møbelfabrikker, VicenteZagaroza, Doca, spesielt i klassisk stil, som Spanjoler er helt i stand til å jobbe med verdifullt tømmer.

kjøkken

Doca, Hermitage

Vi har ikke noe kjøkken fra USA. Det er synd at de amerikanske møbelbyggerne har noe å være stolt av, og på mange måter er de lovgivere av verdensmote. Kanskje den mest relevante trenden i Nord-Amerika er ekostyle. Bare naturlige materialer brukes: stein, keramikk, glass, rustfritt stål og, selvfølgelig, massivt tre. Træret er dekket av naturlige gjennomsiktige oljer, som legger vekt på tekstur. Tre er laget ikke bare dører og hyller, men også benkeplater, forklær.

kjøkken

Wisconsin Urban Wood

Det er interessante forslag fra russiske produsenter. Det er sant at de til en viss grad kopierer utenlandske prøver, noe som fremgår av navnene på merkevarer: GiuliaNovars, Tomassi, JamesBrookman. Samtidig deltar utenlandsk kapital i produksjonen av elitemøbler, som medfører moderne teknologi, et europeisk nivå av kvalitetskontroll, oppmerksom holdning til kundenes ønsker.

kjøkkendesign

JamesBrookman, Engelsk House II

Hvordan dannes prisen for premium kjøkken?

Hva koster eliten kjøkken?

For det første er dette “del” av salongen. Forhandleren bærer transport- og tollutgifter, inneholder ansatte til ansatte, betaler for leie av lokalene. Og selvfølgelig ønsker han å tjene penger. Kjøperen kan alltid sjekke om leverandøren er mobbing av prisen ved å finne ut prisen på lignende møbler fra konkurrenter, hvis noen.

For det andre, reklame, uten som ikke en eneste produsent av premium møbler. En betydelig del av kjøkkenet ditt kan gå til reklamestøtte for bildet av luksusmerket.

Tredje, organisatoriske kostnader og fortjeneste av produsenten.

For det fjerde, den faktiske produksjonsprisen på møbler seg selv. Vi kan bare gjette hvordan de tre første komponentene i den dyre kjøkkenprisen dannes. Men ingen forstyrrer tilgjengeligheten av prøver i salongen for å vurdere pris / kvalitetsforholdet mellom de foreslåtte møbler. Kabinettfall er ikke så dyrt, bare 5-25% av den totale kostnaden for dyre kjøkken. Dyrt dører, åpne hyller, dekorative elementer.

Tilbehør, selv en produsent, kan variere med en størrelsesorden avhengig av funksjonalitet og design. Ganske billige benkeplater av naturlig eller kunstig stein, sterk vanntett tre. I en ryddig sum vil godt utstyr gjøre. Ofte bestiller en tekniker fra en spesialisert leverandør noe billigere enn i en møbelsalong.

Så vel som for noe annet dyrt kjøp, er det verdt å nærme seg kjøp av førsteklasses mat bevisst. Det vil ta lang tid å leve med det, og det vil være veldig uheldig hvis pengene ikke gir det forventede nivået av komfort. For å forhindre at dette skjer, er det ønskelig å involvere en god arkitekt eller designer i kjøkkenets interiørdesign, i tillegg til salongansatte. I dette tilfellet, alt det samme, følg nøye prosessen, fordi du må leve med dette kjøkkenet.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org