Elite-keittiöt – klassinen ja avant-garde eurooppalaisista valmistajista – banking-on-green.com

Elite-keittiöt – klassinen ja avant-garde eurooppalaisista valmistajista

Elite-keittiöt – klassinen ja avant-garde eurooppalaisista valmistajista

Kun teimme useita arvioita talouselämälle ja keskiluokan keittiöille, jotka on tuotettu tavallisille ihmisille, hyvää makua koskevat säännöt velvoittavat meitä puhumaan vain yhteiskunnan ylätasanteille tarkoitetuista keittiökalusteista. Ja vaikka eliitin edustajat eivät todennäköisesti ole sivustollamme lukemattomia lukijoita, ehkä uusi materiaali ainakin lopettaa jonkun uteliaisuuden. Puhumme siitä, mitkä premium-luokan keittiöt ovat edustettuina kotimaisissa salongeissa ja miksi he ovat niin hyviä, että he maksaisivat tällaisia ​​rahaa.

Mikä on ero palkkion ja ylellisyyden välillä?

Premium-huonekalut, eliitti, VIP, ylellinen (anteeksi, komilfotno sanoa “laksheri”). Mikä se on ja mitä itse asiassa ovat premium-luokan keittiöt, jotka poikkeavat vain hyvistä ja laadukkaista keittiöistä? Rehellisesti emme tiedä. Ja emme oikein ymmärrä, mitä VIP on parempi (tai huonompi) kuin lux. Mielestämme nämä usein väärin käytetyt markkinointimääritykset ovat liian epämääräisiä. Missä keskiluokka päättyy ja palkkio alkaa? Yksinomainen – se on ymmärrettävää, tuote on laadukas, erittäin taiteellinen, erittäin kallis ja, mikä tärkeintä, ainutlaatuinen – valmistettu yhdessä kopiossa ja henkilökohtaisesti sinulle. Sen pitäisi olla niin ainakin. Mutta miksi he myyvät yksinomaan kumpaankin kulmaan? Kuka määrittää brändin kuuluvan tiettyyn luokkaan? Onko olemassa uskottava keittiön huonekalujen objektiivinen luokitus? Valitettavasti meillä ei ole yksiselitteisiä vastauksia näihin kysymyksiin.

Perinteisesti etuliite “palkkio” saa kuvamateriaaleja, joiden laatu on paljon keskimääräistä korkeampi. Kuva – tämä tarkoittaa, että tuottaja on laajalti tunnettu ja tällainen kunnia. Kuitenkin mainonta tekniikoita tänään avulla nopeasti luoda houkutteleva kuva mistä tahansa kaupankäynnin marki.I ole se, että tavaran laadusta mainostettu yritys noudata kaikilta osin imidzhu.K Onneksi erityispiirteet huonekalujen markkinat on, että on mahdotonta ojennettava pitkään mainonnan yksin .

Edellä esitetystä lähtien ehdotamme, että premium-luokan keittiöt käsittelevät näiden brändien ensimmäisen luokan huonekaluja, joiden tiedetään olevan vähintään ensimmäisen vuosikymmenen ajan ensiluokkaisia. Vahvistivat ostajat, sisustussuunnittelijat, teknologiat. Mielestämme “ensimmäisen luokan” tai palkkion olisi täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Tunnettava, hienosäädetty muotoilu.
  • Laadukkaat komponentit, joista huonekalut kerätään.
  • Kunnollinen palvelu, myös alueellinen. Kiinteät yritykset valitsevat huolellisesti jälleenmyyjät ja varmistavat, että sviittien asennus tehdään paikallisilta mestareilta oikealla tasolla.

Katsaus keittiökalusteista premium-luokan

Kuten olemme jo todenneet, ei ole mitään objektiivista luokitusta eikä yleisesti hyväksyttyjä perusteita keittiökalusteiden ja laitteiden arvioimiseksi. Palkkiotason ja keskitason väliset rajat ovat epämääräisiä, ja joskus on vaikeaa määrittää tietyn tuotemerkin yhdelle tai toiselle kategorialle. IVY-maissa tilannetta pahentaa se, että kotimarkkinat muodostuivat vaikeissa olosuhteissa ja olemme edelleen suurelta osin erossa maailman suuntauksista. Lisäksi jotkut kotimaiset “premium-luokan” keittiötarpeiden myyjät eivät epäröi mainostaa ulkomaisten valmistajien eliitti melko keskinkertaisia ​​huonekaluja, jotka eivät ole kovin tunnettuja kotimaassaan.

Olemme kuitenkin vapaita tekemään yleiskuvan keittiöstä, joka mielestämme vastaa täysin edellisessä jaksossa esitetyn “palkkion” ominaisuuksia: erinomainen muotoilu, laatu, palvelu. Seuraavassa on vain mielipiteemme, et voi sopia. Todennäköisesti monet arvokkaat tavaramerkit, joita epäonnistumme, ohittavat puolueen. Harkitse vain eurooppalaisia ​​valmistajia, joita Venäjällä edustaa kiinteät toimittajat ja palveluntarjoajat. Muuten keittiökalusteiden ja kalusteiden tuotannon johtajat määrittelevät suurelta osin tämän laitteen kehityksen, ovat enimmäkseen amerikkalaisia ​​yrityksiä. Mutta tämä on aihe erilliselle keskustelulle. Joten, mitä eliitti keittiöt ja mistä maista voi tilata kotimaisissa huonekalukaupoissa:

Italia – klassikoiden viehätys ja avantgarden tuoreus

Korkeatasoista italialaista ruokaa arvostetaan kaikkialla maailmassa lähinnä linjojen ylivertaisesta suunnittelusta ja tyylikkyydestä. Tuottajat hoitavat huolellisesti menneiden vuosisatojen loistavaa perintöä, kun Italian päälliköiden legendaarinen huonekalut aina oli hyvin arvostettu. Korkealaatuista ruokaa, joka toteutetaan klassisissa perinteissä, mutta modernin tekniikan huomioon ottaen, jatkaa asiakkaiden miellyttämistä vuosittain, erityisesti heitä rakastetaan Venäjällä. Mutta paitsi klassikot ovat vahvoja italialaisia ​​huonekalujen valmistajia, jotka ovat yksi nykyaikaisen muotoilun johtajista. Ne herkästi saavat trendit, nopeammin kuin muut kehittävät ja toteuttavat uusia kokoelmia, eivät pelkää kokeilla. Tämän liikkuvuuden taakse, uutuuden pyrkiminen – tämän päivän huomispäivän uutuus voi mennä muotia.

Premium-luokan italialaisista ruokalajeista voimme turvallisesti mainita seuraavat:

Scavolini

Scavolini – yksi tunnetuimmista brändeistä, joka tarjoaa eri tyylien keittiökalusteita. Suuremmin, brändi tunnetaan nykyaikaisista malleista, rohkeasti esittelee uusia tuotteita vapautusohjelmaan. Säännöllisesti kuuluisia suunnittelijoita eri maista, jotka ovat kiinnostuneita työn yrityksen, luoda todella läpimurto kokoelma, joka ei ainoastaan ​​ole osumia, mutta myös määräävät pitkälti uusimpia suuntauksia suunnitteluun interera.Scavolini tarjoaa asiakkailleen useita kokoelmia, että voimme löytää hyväksyttävä tasapaino laadun ja hinta, jolloin tuotemerkki suosittu monissa maissa mira.Horosho se tunnetaan Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja jopa Japanista, joka onnistui saamaan läpi muutaman Euroopan markkinoille, jne oizvoditeli.

Scavolini

Scavolini, Ki-kokoelma, kuuluisan japanilaisen Nendo-suunnittelija

ArcaMobili

(ei pidä sekoittaa mielenkiintoisen, mutta melko nuoren Arca-yrityksen kanssa) – eliitti keittiöt, klassisen tyylikäs esitys. Yhtiön suunnittelijat tekevät yksinomaan klassisen perinteen, mutta se ei ole suora kopio ja luova uudelleenarviointia historiallista perintöä. Italian mestarit taitavasti ja huolellisesti työskennellä hieno puu ja kummankin tuotteen – top taitoa krasnoderevschikov.Osoboe keskitytään huolella detalyam.Pozhaluy, ArcaMobili keittiö on yli “normaalin” premium, tämä on yksinomainen. Vastaa korkealle tasolle ja eliittihinnalle.

ArcaMobili

ArcaMobili, Majestic hopea

LineaQuattro

LineaQuattro on elitinen keittiö niille, jotka noudattavat huipputekniikkaa, jotka arvostavat korkeaa mukavuutta ja täydellistä järjestystä. Minimalististen muotojen ja toimivuuden lakoniikka tuodaan täydellisyyteen. LineaQuattro-huonekalu käyttää nykyaikaisimpia laitteita: alemman rivin ulosvetävät järjestelmät, yläosan nostomekanismit, lastit jne. Verkko on varustettu automaattisilla ovensulkeilla ja vaimentimilla, jotka takaavat tasaisen sulkemisen. Haluttaessa asiakas voi asentaa servo-asemat haluamaasi kaappeihin, mikä on erittäin kätevää ylimmälle tasolle. Baari- ja keittiösaunavaihtoehdot ovat saatavana säädettävällä pöydällä, sen korkeutta muutetaan painamalla painiketta.

Premium-luokan keittiö

Linea Quattro, EssenthiaElecta

Cesar

FactoryCesar tarjoaa erilaisia ​​kokoelmia eri tyyleistä, retrospektiivisestä historiallisesta muodikkaaseen minimalismiin ja todellinen avant-garde. Yritys kiinnittää huomiota asiakkaiden toiveisiin ja modulaarisia huonekaluja voidaan täydentää yksilöllisin ko- koilla ja muotoilulla. Tarjonta, joustava tuotantopolitiikka ja hintojen suhteellinen saatavuus (mikä on yleensä mahdollista premium-tuotteiden osalta) on antanut Cesarin keittiölle huomattavan suosion rikkaille ihmisille monissa maailman maissa.

Premium-luokan keittiö

Cesar, Cloe 5

Castello

Castello – keittiö yhdistyy klassiseen tyyliin perinteisen taiteen varakkaille ihailijoille. Keittiöt tilauksesta ja tehdasratkaisujen lisäksi asiakkaat voivat ostaa elementtejä, jotka ovat yksilöllisiä, jotka tekevät sisustuksestaan ​​ainutlaatuisen. Perinteiset viimeistely tekniikka jalopuuta, korkealaatuista hoitoa, runsaasti luonnon kullan ja hopean yhdistetään paras huonekalut, perinteiset huonekalut tarjoaa modernin funktsionalnost.KuhniCastello luotu palatsin sisätilat, samalla tasolla ja hinta.

Premium-luokan keittiö

Castello, Delfi

Megaros

Megaros on kuuluisa historiallisista perinteistään tehdyistä upeista huonekaluistaan. Tehdas tarjoaa runsaasti erilaisia ​​kokoelmia eri retrospektiivinen suuntiin paistaa palatsin tyyliin makea ja demokraattisen Calabrian stilya.Megaros ei rajoitu tuottamaan modulaarisia keittiöt haluttaessa voi ostaa kaapit ja seinäpaneelit yksittäisiä kokoja tuottamaan erilaisia ​​koristekuvioita kohteita esitetään asiakkaiden. Yrityksen suunnittelijat kiinnittävät suurta huomiota värien käsittelyyn.

modulaarinen keittiö

Megaros, DucaD’Este 1041

Muut Italian Premium-brändit

On vaikea luetella kaikkia italialaisia ​​korkealaatuisia keittiön valmistajia, niitä on paljon ja ne kaikki ovat erittäin hyviä joillakin tavoin. Francesco Molone, Santo Passaia, Arcari, Bamax, Enne, Fratelli Radice, Vama, VenetaCucine ovat klassikoita kauniita.

italialaista ruokaa

Francesco Molon, Arctica

Kotona kotoisin kodikas ja pehmeä Calabrian provence Gatto ja BassanoMobilista.

keittiö

Gatto, Ambra

Näyttää hyvältä Retkeilyn huonekalut Enne, Faoma, Brummel tehtaat, jotka on luotu historiallisista syistä, mutta ottaen huomioon nykyaikaiset saavutukset.

korkealaatuisia huonekaluja

EnnePrestige

Sisustuksen kehityssuuntia suurelta osin muotoillaan elit-keittiösarjat Aster Cucine, Maistri, Elmar, Arrital, Mittel, Minotti Cucine, rohkea, nykyaikainen muotoilu.

Premium-luokan keittiö

AsterCucine, Domina

Saksa – tekninen innovaatio ja saksalainen laatu

Saksan premium-keittiö on ensisijaisesti ominaista jatkuvasti korkealaatuinen ja innovatiivisten teknologioiden käyttö. Valmistajat käyttävät jo tuttujen ovenvahvistimien ja kaasunostimien lisäksi laajamittaisia ​​automaattisia nosto- ja vetomekanismeja, joissa on sähkökäyttö, kosketusohjaimet ja muut laitteet, jotka tekevät kotitalouden elämästä mahdollisimman mukavan.

Bosch kodinkoneet, Siemens, Liebherr, Kuppersbusch, Gaggenau, jotka on varustettu ylellinen keittiö asetetaan, imeytyy kaikki parhaat nykyaikaisen tekniikan ja on ominaista poikkeuksellisten nadozhnostyu.Dizaynery, jatkuvat kunniakas perinne Bauhaus, pääosin haluavat luoda ruokia nykyaikaiseen tyyliin, hengessä minimalismin. Toiminnalliset saksalaiset premium-kalusteet näyttävät kalliilta ja kiinteiltä, ​​mutta huolellisesti suunnitellun muotoilun ansiosta ei ole vailla armoa. Yleensä “quadratisch, praktisch, gut”. Saksan palkkion edustajista erotamme seuraavat tuotemerkit:

Bulthaup

Bulthaup, joka esitteli ensimmäisen keittiökalusteidensa valikoimastaan ​​seitsemänkymmentä vuotta sitten, on useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Ylelliset huonekalut Bulthaup eroaa erinomaisesti ergonomisesti ja erinomaisesti laadultaan erinomaisesti. Nykyaikaisimpia avaus- ja säilytysmekanismeja käytetään parhaiden laitteiden valmistajista. Suunnittelu – järkevä ja ytimekäs. Puhtaasti koristeellisten yksityiskohtien puuttuessa keittiö ei näytä askaksilta: koristelu palvelee toiminnallisia elementtejä, joiden valinta on hienoa ja muodot tuodaan täydellisiksi.

Tuotteita ei ole jaettu tavanomaisiin sarjoihin, vaan kolmeen sisäympäristön käsitteeseen: b1, b2 ja b3. Jokainen käsite on modulaarinen “suunnittelija”, joka koostuu useista erikokoisista elementeistä, muodoista, väreistä ja tekstuureista. Huonekalujen lisäksi tehdas tarjoaa valtavan valikoiman tyylikkäästi sopusoinnussa sisustustarvikkeiden käsitteiden kanssa. Bulthaup-keittiöt tunnetaan paitsi Euroopassa, myös Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on edustustot 50 maassa. Mutta tämä kauniit ylelliset huonekalut eivät ole kaikille.

keittiö

Premium-huonekalut ja tarvikkeet Bulthaup, konsepti b2

Schmidt

Schmidt on erittäin suosittu saksalainen huonekalumerkki kehittyneissä maissa. Yhtiö onnistui löytämään hyvää yhdistelmää käytettävissä olevan (suhteellisen tietenkin) hinnan ja korkealuokkaisen laadun välillä. Tuotanto-ohjelma on hyvin laaja, kymmeniä kokoelmia kykenee tyydyttämään melkein minkä tahansa moderniin stilistiseen tapaan. He löytävät sopivia kokoelmia ja rakastajia “burgher” klassikoista. Yrityksen suunnittelijat eivät pelkää työskennellä väreillä: yhdessä tiukasti mitattujen hillittyjen sävyjen kalusteiden kanssa voit tilata kauniita, meheviä värejä.

Glamour Vertica

Schmidt, kokoelma Glamour Vertica

Poggenpohl

Poggenpohl valmistaa keittiöryhmiä ja klassista tyyliä, mutta silti tärkein suunta on huipputekniikka. Suunnittelijat ovat onnistuneet yhdistämään käytännöllisyyden ja toimivuuden korkean taiteen kanssa – keittiössä Poggenpohl kypsennä helposti ja kätevästi, ole hyvä aika. Erittäin laaja valikoima viimeistelymateriaaleja. Perinteisten huonekalujen rakenne (puuta ja viilua kiviä, värillinen lakat) ja jo tottunut moderni (ruostumaton teräs, alumiini, lasi ja kivi), käytetään ja epätavallinen: luonnonnahka ja ympäristön komposiitit.

Premium-luokan keittiö

Poggenpohl, + modo

Muut saksalaiset premium-brändit

Niistä Saksan tuotemerkkejä, jotka edustavat lähinnä moderni keittiö minimalistinen mielessä, on syytä huomata brändi Kornmüller, Leict, Bauformat, Nolte, Linea, hakkeri, Oster, Bax.

korkealaatuista ruokaa

Kornmüller, Prisma

Huomaamme Warendorf-tehtaan suunnittelun yksinkertaisten viivojen tyylikkyydestä, hienompiä piirroksia ja yksityiskohtaista yksityiskohtien teknistä ratkaisua, mestarillista työtä eksoottisten puulajien kanssa.

keittiö

Warendorf, malli 1

Useissa Eggersmann-kokoelmissa viimeistely ei ole vain työtasoja vaan myös keittiön julkisivuja valmistettu Corian®-keinokivestä, joka ei ole luonnostaan ​​graniitista tai marmorista erotettavissa. Corian® on melkein yhtä kestävä kuin kallio, mutta se on muovia, ei pelkää kuoppia ja muodonmuutoksia.

korkealaatuista ruokaa

Eggersmann, ainutlaatuinen

Älä unohda saksalaisia ​​valmistajia, jotka kiinnittävät tarpeeksi huomiota huonekalujen retrospektiiviseen suuntaan, lähellä klassisia tyylejä. Beckermannissa useissa elite-malleissa yhdistyvät taitavasti klassiset muodot ja huippuluokan keittiökoneet. Gabs Factoryilla on mielenkiintoisia kokoelmia tyylillä, joita voidaan ehdollisesti kutsua “maan ylellisiksi”.

keittiö

Gabs, ohjelma 65

Ranska – erityinen huonekalu “haute couture”

Ranskalaista ruokaa ei ole niin laajasti edustettuina IVY-maissa, ei siksi, että ne ovat alhaisempia kuin italialaiset tai saksalaiset. Mahdolliset ostajat eivät lopu suhteellisen korkea hinta, korkeat kustannukset premium-segmentissä ei ratkaiseva merkitys. Se sekoittaa hieman epätavallista miehemme (vaikkakin usein tapahtuu “Eurooppa”) estetika.Nesimmetrichnye paneelit ovat ovella on ominaista Ranskan klassikoita, tahallinen huolimattomuus paikallisen maan laajaa käyttöä kuin sävytetty ja vuotiaiden tammi, avoimen piirin – kaikki eivät tykkää kuten ratkaisut.

ranskalaista ruokaa

Cheminees Philippe, Chelsea

Huonekalut nykyaikaiseen tyyliin monet saattavat tuntua riittämättömäksi tekniseltä ja hieman epämuodolliselta verrattuna saksaan.

keittiö

La Cuisine Française, Evolution / Metropole

Olemme kuitenkin ranskalainen muotoilu päätyy ihailijoita, lahjomalla rento tyylikkyys form.V paikallinen salongit löytyy ylellisyyttä huonekalut tuotemerkin Pyram, LaCuisineFrançaise, ChemineesPhilippe

Iso-Britannia – yksinomaan englantilaisen tyyliin

Huonekalut Iso-Britanniasta on harvinaista vierasta kotimaisissa salongeissa. On useita syitä: kokoluokka valikoima modulaarinen huonekalut, korkea hinta, muotoilu, ominaisuudet, alhaiset korot yritysten kotimarkkinoilla, ja jopa ilman tavallisia kuivaimet lautasen yläpuolella pesuallas.

Brittiläiset huonekalujen valmistajat eivät voi ylpeillä läpimurto-suunnittelulla eikä poikkeuksellisella laadulla. Niiden tuotteet keskittyvät enemmän tiettyihin kotimaisiin markkinoihin niiden perinteiden ja pyyntöjen kanssa. Silti sumuisen Albionin ulkopuolella on paljon englantilaisen tyylin faneja. Venäjällä Britishwoodin klassikot Churchwood, CharlesYorke, EdwinLoxley ovat esillä ja nauttivat tiettyä kysyntää.

keittiö

Charles Yorke, viktoriaaninen

Elite-ruokia muista maista

Hienoja ylellisyystuotteita valmistetaan Skandinavian maissa. V perestroika suhteellisen laajasti edustettuna Venäjällä nykyään ruokia Pohjois-Euroopasta lähes vasemmalle kotimarkkinoilla, osittain säilyttää asemansa Peterburge.Prichina – ei niinkään korkeat kustannukset (asianmukainen laatu), mutta hillitty luonne toiminnallinen pohjoismaisen muotoilun, joka on suurin osa maanmiehensä mieluummin varustaa kotiin “on rikas” tuntuu liian skromnym.Storonniki Scandinavian filosofian sisätilojen organisaatioiden on mahdollisuus varata keittiöön ja Petra, AlaCarte (Suomi), Kvanum, Marbodal (Ruotsi); Unoform, Invita (Tanska).

eliitti keittiössä

Kvanum, Dalby

On mainittava ja espanjalaista ruokaa. Paljolti Iberian mebelshchiki naapurit vaikuttavat kanssa niemimaalla, mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon vakavat yleisyyttä viljelmistä näillä alueilla. Ehkä, etenkin suunnitteluun espanjalaisen huonekaluja useita toissijaisia, mutta laatu ei ole huonompi Italian, ja joskus ylittää sen samalla hinnalla kategoriyah.Skoree kaikkia kotimaisia ​​ostajia enemmän kiinnostuneita palkkio PicoMuebles huonekalutehtaan, VicenteZagaroza, Doca, etenkin klassista tyyliä, kuten Espanjalaiset pystyvät työskentelemään täydellisesti arvokkaalla puulla.

keittiö

Doca, Eremitaasi

Meillä ei ole ruokaa USA: sta. On sääli, että amerikkalaisten huonekalujen tekijöillä on jotain ylpeitä ja monin tavoin he ovat maailman muodin lainsäätäjiä. Ehkä tärkein trendi Pohjois-Amerikassa on ekostyyli. Käytetään vain luonnonmateriaaleja: kivi, keramiikka, lasi, ruostumaton teräs ja tietenkin massiivipuuta. Puu on peitetty luonnollisilla läpikuultavilla öljyillä, jotka korostavat tekstuuria. Puu on tehty paitsi ovet ja hyllyt, myös työtasot, esiliinat.

keittiö

Wisconsin Urban Wood

Venäjän valmistajilta on mielenkiintoisia ehdotuksia. Totta, he kaikki jonkin verran kopioivat ulkomaisia ​​näytteitä, mikä näkyy myös brändien nimistä: GiuliaNovars, Tomassi, JamesBrookman. Samanaikaisesti ulkomaalainen pääoma osallistuu pääosin kotimaisten elitien tuottamiseen, tuo mukanaan nykyaikaisia ​​teknologioita, eurooppalaista laadunvalvontaa, tarkkaavaisuutta asiakkaiden toiveisiin.

keittiön suunnittelu

JamesBrookman, Englanti talo II

Miten premium-keittiön hinta muodostuu?

Mikä on eliitin keittiön hinta?

Ensinnäkin tämä on salonin “osuus”. Jälleenmyyjä kuljettaa kuljetus- ja tullikustannuksia, sisältää työntekijöiden henkilöstön ja maksaa tilojen vuokran. Ja tietenkin hän haluaa voittoa. Ostaja voi aina tarkistaa, onko toimittaja kiusaamassa hintaa selvittämällä samankaltaisten huonekalujen hinnat kilpailijoilta, jos sellaisia ​​on.

Toiseksi mainonta, jota ilman yksittäisiä palkkikalusteiden tuottajia. Suuri osa keittiöstäsi voi siirtyä ylellisyysbrändin kuvaamiseen mainostukeen.

Kolmanneksi valmistajan organisaation kustannukset ja voitot.

Neljänneksi itse huonekalujen todellinen tuotantohinta. Voimme vain arvata kuinka kalliin keittiöhinnan kolme ensimmäistä osaa muodostuu. Mutta kukaan ei häiritse näytteiden saatavuutta salonissa arvioidakseen huonekalujen hinnan / laadun suhdetta. Kotelot eivät ole niin kalliita, vain 5-25 prosenttia kalliiden keittiöiden kokonaiskustannuksista. Kallis ovet, avoimet hyllyt, koriste-elementit.

Tarvikkeet, jopa yksi valmistaja, voivat poiketa suuruusluokittain riippuen toimivuudesta ja suunnittelusta. Todella halvat työtasot luonnollisesta tai tekokivestä, vahva vedenpitävä puu. Siistinä summa, hyvät laitteet tekevät. Usein erikoistuneiden toimittajien tilaaminen on jonkin verran halvempaa kuin huonekaluosastoon.

Muiden kalliiden ostojen lisäksi on hyvä lähestyä korkealuokkaisen keittiön ostoa tietoisesti. Elämän kanssa kestää kauan, ja on erittäin valitettavaa, jos käytetty raha ei tuo mukanaan odotettua tasoa. Jotta tämä ei tapahdu, on toivottavaa ottaa mukaan hyvää arkkitehtiä tai suunnittelijaa keittiön sisustukseen salonkien työntekijöiden lisäksi. Tässä tapauksessa, samoin, seurata tarkasti prosessia, koska sinun on asuttava tämän keittiön kanssa.

decor

Leave a comment