Elegantna kuhinja Schueller: “rožnata” mešanica nemške kakovosti in sodobnega minimalizma

Elegantna kuhinja Schueller: “rožnata” mešanica nemške kakovosti in sodobnega minimalizma

Kuhinjski seti Schüller – elegantna kuhinja, katere zasnova je premišljena do najmanjših podrobnosti. Ustvarjeni so za življenje, ne za razstavne prostore. Pet prvotnih oblikovalskih linij bo zadovoljilo tudi najbolj prefinjene estetike in zahtevne gurmane.

Premišljeno oblikovanje detajlov - glavna značilnost stilskih kuhinj Schüllerja

Kuhinjski seti Schüller – elegantna kuhinja, katere zasnova je premišljena do najmanjših podrobnosti!

Moderne ergonomske kuhinje Schüller

Nemška družba Schueller, ustanovljena leta 1965, je specializirana za proizvodnjo modularnih sistemov in kuhinjskih kompleti. Prvotno je tovarna izdelala bifeje, potem je bila paleta dopolnjena s kuhinjskimi omarami, izdelana je bila vgradnja kuhinjskega pohištva.

Oblikovalci blagovne znamke raje delajo v slogu sodobnega minimalizma. V modelu modela Schueller najdete kuhinjske garniture v deževnem slogu, vendar imajo tudi eleganten, lakonski dizajn brez dekorativnih ekscesov. Najmanjši dekor je Schuellerjevo razumevanje čiste naravne barve, ravne črte in popolnoma gladke fasade brez ročajev. Če so peresa, so tako lakonični, da ostajajo praktično nevidni.

Glavna prednost Schuellerjevega pohištva je ergonomska oblika z obilico skritih delov, pametnih dodatkov in funkcionalnih sistemov za shranjevanje izdelkov, kuhinjskih pripomočkov in uporabnih pripomočkov. Višina kuhinjskih modulov, velikosti visečih in talnih omar je izbrana posebej, odvisno od rasti prihodnjih lastnikov kuhinje. Izberete lahko najbolj priročno globino modulov.

Osnovni slog blagovne znamke je sodoben minimalizem, idealen tako za megastrofe kot za kočijske naselje

Oblikovalci blagovne znamke raje delajo v slogu sodobnega minimalizma

Zasnova kuhinje iz Schuellerja se lahko izbere “zase”

Podjetje proizvaja 5 linij kuhinjskih sprejemnikov – Prime, Living, Start, Imige in Feeling. Vsi so drugačni v postavitvi in ​​oblikovanju, ki vsakemu odjemalcu omogoča, da najdejo idealno kuhinjo zase, na podlagi njihovega življenjskega sloga in individualnih želja.

  • Prime

Kuhinje glavnega vladarja so idealna kombinacija udobja in funkcionalnosti za tiste, ki želijo uživati ​​vsak trenutek svojega življenja. Ergonomska postavitev kuhinjskega dela, skupaj z najvišjo kakovostjo izvedbe vseh komponent, bo čas za pripravo hrane spremenil v vznemirljiv ustvarjalni proces. Kuhinje Shuller Prime so zasnovane za tiste, ki so navajeni, da bi iz vsega sveta vzeli vse najboljše, ki se zanašajo na kakovost, vzdržljivost in udobje v vsem, tudi v najmanjših podrobnostih.

Udobje v kombinaciji s funkcionalnostjo cenijo lastniki kuhinje Schuller iz črte Prime

Kuhinje glavnega vladarja so idealna kombinacija udobja in funkcionalnosti za tiste, ki želijo uživati ​​vsak trenutek svojega življenja

  • Življenje

Kitchen Living je odlična ideja za družinsko družino, katere člani imajo radi druženje in druženje. Družina vsakdanjega življenja, polna težav in skrbi, ne bo breme v takem ozračju. Suite iz linije Schueller Living preoblikuje vašo kuhinjo iz kuhinjskega prostora v prijeten in udoben življenjski prostor v nekakšen komunikacijski center v osrčju hiše, okoli katere se vrti družinsko življenje. Kuhinja v slogu Življenja – sodobna, odprta, svetla, maksimalno funkcionalna in nezahtevna v negi. Kaj je še potrebno za življenje?

Kuhinja Življenje v prostorni sobi se pojavi v vsem svojem sijaju

Življenje kuhinje – odlična ideja za prijazno družino

  • Začni

Ime linije kuhinj Schüller Start govori zase. Ta niz kuhinjskih sklopov s poudarkom na ustvarjalnosti in novosti je zasnovan posebej za aktivne mlade, ki se ukvarjajo s prvimi koraki v samostojno odraslo življenje in se še ne mudi, da se vežejo na družinske vezi. Začnite kuhinje, ki vključujejo duh svobode, neodvisnosti in želje po sanjah. Zavedajo se navad mladosti, oblikovalci podjetja si je prizadeval, da bi bile te slušalke funkcionalne in enostavne za nego.

Laconizem in preprostost kuhinjskih sklopov postanejo nepogrešljivi za mlade

Poznavanje navad mladih, so se oblikovalci podjetja trudili, da so slušalke Start funkcionalne in enostavne za nego

  • Imige

Imige kuhinje so še edinstven naslov. Slušalke Imige – to je najboljša izbira za resnične estetike, za katere je pomembna ne le praktična stran problema, temveč tudi eleganten videz kuhinje. Najbolj prijetna stvar je, da ne boste morali žrtvovati funkcionalnosti zaradi učinkovitosti. Za izvirnim slogom in lepimi oblikami teh sklopov je pozoren na najmanjše podrobnosti ergonomskega oblikovanja in ultramodernega “polnjenja”. Kitchen Imige je simbol statusa in dodaten način lastnega izražanja lastnikov.

Tisti, ki se navadijo, da se obkrožajo s stilskimi stvarmi, bodo cenili diskretno plemstvo Imigovih apartmajev

Slušalke Imige – to je najboljša izbira za resnične estetike, za katere je pomembno ne le praktična stran izdaje, ampak tudi eleganten videz kuhinje

  • Občutek

Kuhinje Schueller iz linije Feeling bodo cenili čutne narave, za katere je pomembna vzdušje harmonije in udobja v hiši. Slušalke Feeling so neke vrste materialno utelešenje v obliki in barvi vaše osebnosti in edinstvenem notranjem svetu. Občutek je čuten užitek, njen idealen mali svet v daleč od popolnega sveta, mikrokosmos v makrokozmosu, ustvarjalno potopitev v čudovito vzdušje srednjeveškega gradu ali izmerjeno vzdušje podeželske hiše. Premišljene prostorske rešitve, kakovostni materiali, harmonično in jedrnato oblikovanje v občutljivi barvni paleti bodo zadovoljili ljubitelje sodobnega sloga in ljubitelje klasike.

Elegantna nemška kuhinja Schueller lahko zadovolji tudi najbolj prefinjen okus

Pet prvotnih oblikovalskih linij bo zadovoljilo tudi najbolj vrhunske estetike in zahtevne sladokusce

Kuhinjsko pohištvo Schueller – kakovostni materiali in zaključna dela

Kuhinje blagovne znamke Schuller so iz masivnega lesa in MDF. Prav tako se široko uporablja kombinirana obdelava v različnih različicah. Fasade kompletov so končane s furnirjem iz hrasta, pepela in drugih vrst lesa, steklenih vlaken, mat in sijajnega laka. Podjetje ponuja strankam približno 300 oblikovalskih možnosti za kuhinjske fasade, med katerimi lahko vsi najdejo najprimernejšo možnost za svojo kuhinjo. Barvno raztopino večine kuhinjskih modelov lahko izbirate tudi individualno.

Foto galerija kuhinjskih modelov iz Schullerja

Zaradi pomanjkanja različnih dekorativnih elementov kuhinja Schueller manj udobno

Najmanjši dekor je Schuellerjevo razumevanje čiste naravne barve, ravne črte in popolnoma gladke fasade brez ročajev

Hostesa bodo cenili ergonomsko zasnovo kuhinjskega pohištva, ki je premišljena do najmanjših podrobnosti

Glavna prednost pohištva Schueller je ergonomska zasnova z obilico skritih delov, pametnih dodatkov in funkcionalnih sistemov za shranjevanje

Kuhinjski moduli lahko postavite v katero koli kombinacijo in na kateri koli višini na zahtevo stranke

Višina kuhinjskih modulov, velikosti visečih in talnih omar je izbrana posebej

Schueller proizvaja 5 linij kuhinjskih sprejemnikov - Prime, Living, Start, Imige in Feeling

V številnih kuhinjskih kompletih Schueller lahko vedno najdete pravo možnost

V elegantni in udobni kuhinji Schueller se kuhanje preobrazi iz vsakodnevne rutine v vznemirljivo ustvarjalno dejavnost

Ergonomska postavitev kuhinjskega delovnega prostora, skupaj z najvišjo kakovostjo izvedbe vseh komponent, bo čas za pripravo hrane spremenila v vznemirljiv ustvarjalni proces

Pri naravni razsvetljavi se kuhinja Schueller zdi še bolj privlačna

Sončna svetloba Schuellerja ne potrebuje dodatnih elementov dekorja

Vse podrobnosti o kuhinji v slogu Življenja so oblikovane tako, da bodo življenje njihovih lastnikov bolj udobne

Kuhinja v slogu Življenja – sodobna, odprta, svetla, maksimalno funkcionalna in nezahtevna pri oskrbi

Mladi, ki šele začenjajo živeti, bodo zagotovo všeč drzen in svetel dizajn serije kuhinjskih kompletov Schüller Start

Serija kuhinjskih kompletov Schüller Start s poudarkom na ustvarjalnosti in novosti je zasnovana posebej za aktivne mlade, ki svoje prve korake udejajo v neodvisno odraslo življenje

Preprosta preprostost kuhinje skriva za seboj ultramoderno

Za izvirnim slogom in lepimi oblikami teh sklopov leži skrit premišljen do najmanjšega podrobnega ergonomskega oblikovanja in ultramodernega “nadevanja”

V sodobnem svetu kuhinja Schüller poudarja visoko stopnjo svojega lastnika

Kuhinja Schüller je simbol statusa in dodaten način lastnega izražanja lastnikov

Stilska nemška kuhinja Schueller privlači predvsem mehke in mirne barve ter uporabo sodobnih materialov

Premišljene prostorske rešitve, kakovostni materiali, harmonično in jedrnato oblikovanje v občutljivi barvni paleti bodo zadovoljili ljubitelje sodobnega sloga in ljubitelje klasike

Uporaba naravnega lesa ponovno poudarja pozornost na visoko kakovost kuhinje Schüller

Fasade sklopov Schuller so končane s furnirjem hrasta, pepela in drugih vrst lesa, steklenih vlaken, mat in sijajnih lakov

Črna in bela kuhinja, ki je kontrastna, Schüller izgleda impresivno in elegantno

Achromatic črno-bele kuhinje design od Schüller ponaša resno estetski učinek

V snežno beli kuhinji se ustvari vzdušje prijetne svežine in čistosti

Podjetje ponuja strankam približno 300 oblikovalskih možnosti za kuhinjske fasade, med katerimi lahko vsi najdejo najprimernejšo možnost za svojo kuhinjo

decor

Leave a comment