Eksempler på loftets design i køkkenet: 15 stilfulde løsninger – banking-on-green.com

Eksempler på loftets design i køkkenet: 15 stilfulde løsninger

Eksempler på loftets design i køkkenet: 15 stilfulde løsninger

Hvis du skal lave reparationer i køkkenet, skal du aldrig glemme loftet. Oftest er loftets overflade forældet – enten moralsk eller teknisk. Det beskidte, beskadigede loft passer ikke meget godt ind i et moderne interiør. Ved at ændre loftet kan du udvide køkkenets rum, ændre atmosfæren i rummet.

Monteret i flere niveauer, ser loftet luksuriøse og udsøgte ud

Designdesign af flertage køkkenloft tiltrækker med sin kompetente kompositionsløsning

Vil du have frisk aroma i køkkenet? Vil du have en god morgenmad eller middag med dine kære? Eller omvendt vil vi vende køkkenet til et lille kreativt laboratorium? Alt dette vil være muligt med det rigtige valg af loftdesign.

Gipslofter

En klassisk variant af færdiggørelse af køkkenloftet er gips. Whitewash absorberer kuldioxid frigivet under madlavning og opdaterer rummet. Dog kan plastering kun udføres af fagfolk. Ellers vil dine håb om et helt fladt og hvidt køkkenloft uundgåeligt blive brudt.

Gips kan bruges til færdiggørelse af køkkenloftet

Gips på loftet i køkkenet – en acceptabel mulighed

False lofter (gipsplader)

Loftet fra gipsplader blev betragtet som et tegn på elite boliger. I dag begynder gipsvægten gradvist at gå ud af mode, men mulighederne for lofter ved hjælp af dette materiale er stadig populære.

Ved udrustning af et gipsloftloft i køkkenet er det nødvendigt at yde yderligere behandling af materialet med vandafvisende blandinger, da gipsvæg er hygroskopisk og akkumulerer overskydende fugt. Og denne “gode” i køkkenet er altid i overflod.

Køkkenloft fra gipsplader kan overraske med sin usædvanlige løsning

Hvis det ønskes, er det muligt at lave bizarre komplicerede kompositioner fra gipspap

Gipspladens loft kan laves på flere niveauer, ubegrænsede måder at oplyse – du kan bruge både indbyggede lamper og cirkulær belysning og installere så mange belysningsenheder af de mest bizarre former.

Gipsvæg kan gå “parvis” med et strækloft.

Gipsplader i kombination med et strækloft giver rigelige muligheder for fantastiske eksperimenter

Strækloft og gipsplader kan danne grundlag for ikke-standardiserede loftsdesign muligheder

Bole pompøs og højtidelig version af loftdesignet i køkkenet – en kombination af gipsvæg og kreativt maleri af loftet.

Til det kunstneriske maleri af loftet er ikke alle værelser velegnede

Loftet dekoration vil kun bevare sine dekorative fordele i et rummeligt værelse med højt til loftet

Generelt er flyvningen til manifestationen af ​​fantasi og individualitet næsten grænseløs. Det stopper hele processen i begyndelsen med kun en lav lofthøjde i din lejlighed. Hvis det ikke er højere end mærket på 2,5 meter, vil gipset bogstaveligt “ligge på hovedet.”

Suspenderede lofter

Suspenderet loft er godt, fordi designet af loftet i køkkenet ved hjælp af denne teknologi ikke tager meget tid. Derudover vil der ikke være rigeligt mudder og forskellige renovationsaktiviteter.

Reechnye lofter kommer fra metal (aluminium) og plastpaneler. Sådanne lofter kan laves af enhver håndværker, der er bekendt med en hacksav og en drill, ikke af hearsay. Suspended lofter lavet af metal er holdbare, deres levetid i køkkenet når op til 40 år.

Køkkenloft lavet af metalskinner er et godt valg for indretninger designet i moderne stilarter

Køkkenloftet fra metalskinner passer godt ind i interiøret i stil med Art Nouveau eller high-tech

Plastikken strækker sig lidt mindre: 10-15 år. Hvid plast vil miste sin upåklagelige “vare” udseende på fem år på grund af fordampningen fra pladen. Simpelthen sætter det “vil blive røget”.

For Provence stil er det tilrådeligt at dekorere loftet med plastikplader stiliseret som et træ

Afhængigt loft fra plastpaneler, stiliseret under et træ, vil fremhæve de dekorative fordele ved Provence-stilen

Stræklofter

Åh, denne mode trend! Overalt og altid, i køkkenet, i toilettet eller – selv i garagerne – installerer i dag stræklofter fra vinylfilm. I køkkenet ser PVC-filmloftet for øvrigt organisk ud med moderne europæisk design.

Køkkenet i rosa toner med et strækblankt loft giver et godt indtryk

I køkkenet, dekoreret i rosa toner med et strækblankt loft, skabes en afslappet lys atmosfære

Hvis designet allerede afviger noget fra linjernes generelt accepterede, teknologisk tilbøjelige og ekstreme enkelhed, er strækloftet dekoreret med malerier eller kombineret med andre typer materialer (oftest med samme gipsplader eller træ).

Strekak i kombination med træ skaber en harmonisk hel sammensætning

Strækloft i køkkenet kan let kombineres med træ, hvilket resulterer i et resultat med høje dekorative egenskaber

Afhængigt af ønsker og tykkelse af tasken kan strækloftet ændre sig. Du kan stoppe udvælgelsen på standard glans eller på metallic. Der er matt og satin stræklofter samt perforerede modifikationer i enhver skygge af regnbue spektret.

Limede lofter

Udvidede polystyren fliser til loftet – et fund for økonomiske indbyggere i Rusland. Det er let at klæbe på loftet, der vaskes fra hvidvaskningen, og der er masser af muligheder. For nylig er der indført sømløse lofter til Rusland. Fordelene ved køkkenloftet fra udvidede polystyrenfliser er den nemme installation, relativ holdbarhed, ekstern skønhed. På den anden side kan flisen “afvige”, nedbryde, falme.

Skummet polystyrenfliser på loftet i dette interiør udfører en vigtig dekorativ funktion

Køkkenloftet på udvidede polystyrenfliser ser luksuriøst ud

Ikke den bedste mulighed for at dekorere loftet i køkkenet, men nogle gange bruges – tapet. Baggrund, selv vaskbar, akkumulerer fugt og støv, så du skal vælge den mest beskyttede mod snavs. Det er bedre at bruge bredbånd vinyl tapet – glat og med et minimalistisk mønster.

Tapet på loftet kan placeres kreativt, hvilket giver et usædvanligt resultat

For at dekorere loftet kan du vælge den originale kombination af tapet, der skaber en harmonisk og attraktiv sammensætning

Designer lofter

Køkken – det samme sted for flyvning af design tanke, samt andre værelser. Derfor er der lofter af fliser, selv om det er utroligt vanskeligt at lægge på loftet. Keramiske fliser med komplekse mønstre ser kun godt ud på elite køkkenet med håndlavede møbler af ædle træ.

Fantastisk køkkenloft på fliser - en ikke-triviel designmulighed

En ikke-standard løsning til indretning af loftet – brugen af ​​keramiske fliser er et nyt køkkenloft lavet af fliser

Der er en endnu mere kompliceret mulighed – et glasmosaik på loftet eller en mosaik. Specialist i styling af et farvet glas eller mosaik skal arbejde i tæt samarbejde med designeren, ellers arbejdsmæssigt og dyrt arbejde vil ikke medføre det ønskede resultat.

Med korrekt belysning ser det farvede glas på loftet af køkkenet meget smukt ud

Farvet glas på køkkenloftet ser eksotisk ud og er meget dekorativt

I køkkenet i dit eget hus, hyggeligt sommerhus eller i landet kan du oprette et glasloft og beundre det klare himmel. Her vil det være nødvendigt at ty til bygherrer og designers ydelser for ikke at forstyrre konstruktionen af ​​bygningen utilsigtet.

Sollys trænger ind i køkkenet gennem vinduerne i loftet og skaber et lunefuldt spil af lys og skygge

At udnytte naturligt lys er et originalt træk ved loftdesignet i dette køkken

Også til det komplekse udstyr er trælofter og lofter med dekorative træbjælker. Mellem bjælkerne kan der laves et almindeligt hvidkalket loft eller kunstnerisk relief whitewash, men det er mere til køkken-spisestuen.

Loftet med dekorative træbjælker ser udsøgt og ædelt ud

Loftet med dekorative træbjælker lægger vægt på den ædle elegance i dette klassiske interiør

I køkkenet ser disse lofter smukke ud, specielt elegant indpasset i interiøret i landets stil, landestil, Provence stil osv.

Så der er nok materialer til at dekorere loftet i køkkenet for at gøre et rimeligt valg. Alle er forskellige i priskategorier, egenskaber og udseende. Derfor er loftet i køkkenet let at skabe, hvis du vælger den rigtige og passer dig.

decor

Leave a comment