Cum de a repara tavanul în bucătărie cu propriile mâini – banking-on-green.com

Cum de a repara tavanul în bucătărie cu propriile mâini

Dacă decideți cum să tăiați tavanul în bucătărie, puteți prefera următoarele materiale:

 1. Panouri din plastic;
 2. Tavan suspendat din gips-carton;
 3. Stretch tavan;
 4. Plăci din polistiren;
 5. Plafon de acoperis;
 6. Pictura și vopseaua.

In acest articol vom discuta despre procesul de eliminare a straturilor vechi, care sunt aproape întotdeauna necesare pentru repararea și instalarea oricărui tip de plafon. Și apoi elabora pe tema de bază, reparații capitale, si uita-te la modul în care să-l facă cu propriile mâini – pentru a alinia corect tavan, fisuri de etanșare și primerul produse ruginite, de calitate, chit și tencuiala si / bucătărie lapte de var.

Scoateți finisajul vechi

Orice reparație a tavanului cu propriile mâini începe cu eliminarea totală a tuturor acoperirilor vechi. De ce avem nevoie în acest stadiu?

 1. pliantă;
 2. Acoperiți filmul și banda de vopsire pentru ao repara;
 3. Respirator, ochelari de protecție și mănuși – va fi o mulțime de murdărie;
 4. Pulverizatorul obișnuit sau grădina cu o pompă, dacă nu, o rolă obișnuită cu o grămadă lungă (de preferință cu un mâner lung), un burete, o cuvă sau o găleată de apă;
 5. Spatulul (de preferat ca în imagine, în special pentru a îndepărta vopseaua veche), de asemenea, o daltă cu ciocan și o perie metalică pentru îndepărtarea stratului de vopsea pot fi folosite pentru a bate tencuiala;

Cum se elimină murdăria din tavan - ce va fi necesar

 1. Pentru o curățare mecanică rapidă (respectând procedura de siguranță), puteți folosi un perforator sau un bulgar.

Acoperirea veche este îndepărtată complet – vopsea, zăpadă, tencuială exfoliantă.

Puteți îndepărta vopseaua în două moduri – umedă (stratul de cretă poate fi pur și simplu spălat) și uscat. De obicei, aceste două metode sunt utilizate după cum urmează: mai întâi umezite cu o mică porțiune (nu întreaga zonă dintr-o dată, ca suprafata se usuca umezită repede) apă, așteptând timp de 10-15 minute, până când apa este absorbită în stratul vechi, și apoi începe să se retragă cu o spatula, în locuri dificile este mai bine să folosiți un perforator. În îmbinările plăcilor (rugină), trebuie să eliminați tot ce nu este necesar.

Cum se elimină murdăria din tavan - sfaturi

Reparați tavanul cu propriile mâini - tavanul din fața grundului, tencuiala și vopseaua

Dacă sub tencuială s-au găsit pete de mucegai, tavanul ar trebui tratat cu un primer antimicotic special sau cu orice compus cu conținut de clor (de exemplu, albitatea dacă mucegaiul este mic și nu vechi). Desigur, toată munca ar trebui să se facă și într-un aparat respirator.

Acoperirea la tavan cu grund antifungic

Mai multe detalii despre toate nuanțele de lucru cu privire la îndepărtarea vopselei, vopselei și ipsosului pot fi văzute în următorul videoclip:

Am macinat, tencuit, shpatlyuem, nivel, repara fisuri si rugina

Pregătiți tot ce aveți nevoie pentru a lucra, și anume:

Reparați tavanul în bucătărie cu propriile mâini - materiale și unelte

Pentru a picta corect tavanul de bucătărie înseamnă să urmați această secvență de acțiuni:

 1. Înainte de a picta tavanul, așa cum am spus mai sus, este necesar să primim. Aceasta va consolida în continuare baza și va îmbunătăți aderența. Nu neglijați această etapă, tavanul neprimat foarte curând va începe să se spargă.

Pregătirea tavanului în bucătărie cu mâinile tale - pistol de pulverizare, role, mortar

Pentru a face lucrurile să meargă mai repede, utilizați un pistol de pulverizare, nu o rolă.

Este mai bine să alegeți un primer de penetrare profundă și, desigur, cu un antiseptic. La urma urmei, facem reparații într-o cameră specială – în bucătărie.

 1. După ce grundul se usucă, puteți trece la tencuială și chit. Dar mai întâi trebuie să determinați cât de mult plafonul este la nivel, aveți nevoie de tencuială sau puteți începe imediat să mutați shpatlevat.
 • Nu este nevoie de tencuială dacă picăturile de plafon sunt nesemnificative de la 10 la 15 mm.
 • Diferențele mai mari de 15 mm necesită pre-render, care este egalat cu ajutorul balizelor.

Cum de a alinia tavanul cu propriile mâini pe faruri

Cum să se plaseze tavanul cu tencuială folosind balize și o rețea

Cum să se plaseze tavanul cu tencuială folosind balize și o rețea

 • Și în cazul în care plafonul este picături de la 20 la 30 mm, ruginite și crăpată, atunci cum plafonul în apartament bucătărie? RUST (sau fisuri mari) curățiți, extinderea ei la 30-50 mm sau mai mult, gruntuem, după uscarea grundului și șterge zapolonyayut spumă componente tubulare și dau să se usuce timp de 24 de ore, iar apoi se taie excesul de spumă și din nou gruntuem. Atunci când amorsa este uscat, o spatulă pus ferm pe cusătura ipsos, apoi plasarea întregii benzi de armare serpyanku și face peste ea.

Sigilarea ruginii cu spumă de montaj și șarpe

 • Diferențe plafon bază într-un 3.5 cm necesită măsuri mai serioase – aplicarea plasei metalice de armare fixate de tavan și dibluri de beton poate rezista la suprapunere mare de amestec ipsos ciment-nisip (Rotband). După ce tencuiala se usucă, este posibil să începeți shpatlevaniyu.

O reparație complexă și responsabilă a plafonului bucătăriei este mai bine să nu se producă singură, ci să o încredințeze stăpânului.

Leveling plafonul cu mâinile tale folosind plasă de armare și ipsos

 • Și dacă neregularitățile depășesc 5 cm? În acest caz, este mai bine să instalați un tavan fals – gips-carton, raft, plastic sau tensiune. Aliniați această curbură este dificilă, lungă, costisitoare și, cel mai important, nesigură.
 1. Apoi, utilizați chitanța de finisare a ghipsului, care trebuie aplicată cu o spatula lată în 1-2 straturi, cu primul strat, bineînțeles, uscat. Ultimul strat trebuie să fie subțire – aproximativ 1 mm.

Umplerea și șlefuirea tavanului de bucătărie

 1. La 6 ore după șpăcluire, suprafața poate fi șlefuită și măcinată, se poate face manual, dar mai bine și mai rapid – cu o mașină de șlefuit. Apoi, ar trebui să fie re-amorsate – cu vopsea diluată sau grund de penetrare. Să se usuce și să se coloreze. În detaliu despre chituirea plafonului cu propriile noastre mâini, ne uităm în acest videoclip de antrenament:

Krasim plafonul

 1. Pictarea tavanului este posibilă numai atunci când suprafața inițială se usucă. Pentru a începe să pictezi, este de dorit dintr-o fereastră. În plus, dacă suprafața este vopsită cu un cilindru scurt, se obține o acoperire netedă. O textura bruta poate fi creata utilizand o rola cu ax lung. O fâșie de vopsea ar trebui să meargă puțin la cealaltă.

Cum să pictezi tavanul bucătăriei cu mâinile tale

Cum să pictezi tavanul bucătăriei cu mâinile tale

Foarte bune și detaliate despre alegerea vopselei și fluxul de lucru în sine pot fi văzute în acest videoclip:

 1. Este de dorit să pictați suprafața în două straturi, prima trebuie să se usuce înainte de aplicarea celei de-a doua. Un strat de vopsea trebuie aplicat la un moment dat – altfel va exista o îmbinare vizibilă între secțiuni.

Cum de a alege o compoziție de colorare pentru plafonul de bucătărie

Reparați plafonul cu propriile mâini prin colorare sau albire – acesta este cel mai frecvent (în mare parte datorită bugetului).

Înainte de a picta tavanul, trebuie să alegeți culoarea potrivită. Modul tradițional de vopsire implică utilizarea de mortar de var sau de calcar.

Plafonul de bucătărie albă

Acest material a fost folosit cu o sută de ani în urmă, dar până acum meritele sale sunt următoarele:

 • ieftinătate;
 • Compatibilitate ecologică (varul absoarbe substanțe nocive);
 • Abilitatea de a masca defectele de suprafață mici.

Stratul de albire trebuie să fie actualizat periodic, dar dacă nu îl spălați fără să spălați stratul anterior, atunci se vor forma pe suprafață foarte repede “non-estetice”. În plus, în acest caz, puteți uita de deliciile de design.

Este mai bine să pictați plafonul de bucătărie cu vopsea pe bază de apă. Comparativ cu varul, acesta formează un strat mai delicat și atractiv.

Ce să picteze plafonul în bucătărie - apă pe bază de vopsea impermeabil alb mat

Compozițiile de acest tip aproape nu miros în timpul muncii, ele sunt economice, accesibile și variază în nuanțe. Pentru a crea o acoperire durabilă și fiabilă, puteți picta emulsia de apă în mai multe straturi – aceasta nu va interfera cu trecerea aerului, ceea ce înseamnă că încăperea nu va fi înfundată. Printre cele mai notabile neajunsuri ale acestui tip de vopsea este imposibilitatea spălării. Plafoanele pot fi șterse cu o cârpă uscată sau ușor umezită, dar fără frecare.

Cel mai bun material pentru pictura tavan bucătărie, experți apel vopsea acrilică. Suprafața rezultată poate fi spălată nu numai cu apă, ci și cu soluții de săpun – singura excepție fiind substanțele care conțin abrazive.

Suprafața obținută cu ajutorul unui astfel de colorant diferă estetic și decorativ.

Pentru a picta suprafața în bucătărie este mai bună decât mată, și nu vopsea lucioasă. Glossul poate sublinia inegalitatea substratului, iar stratul mat, din contră, le va ascunde.

Vopsirea și pictarea tavanului bucătăriei

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org