Corner-sarja baarilaskuriin ja ilman pienen keittiön ja tilavan studion suunnittelua

Corner-sarja baarilaskuriin ja ilman pienen keittiön ja tilavan studion suunnittelua

Mukava ja ergonominen nurkka-keittiöasema on jo pitkään nauttinut kotiopettajien rakkaudesta, koska se ratkaisee tilaa säästäviä asioita ja luo mukavan työskentelytilan. Corner-keittiön avulla on helppo korostaa huoneen sisustusta ja säätää sen mitat. Valokuvat keittiön sarjoista baaritiski voi toimia haju, miten parhaiten työntää rajoja pieni huone, tehokkaasti käyttää alueen suuri sali, zonirovat studio-asunto.

Corner-keittiöiden edut

Kultakerrosten kysyntä ilmeni keittiötilojen ulkoasun ansiosta. Tyypillisesti tyypillisten keittiöiden yksi seinä on ikkunoiden aukkojen varassa, toinen palvelee ruokasali, kaksi seinää ja kulma niiden välissä – tässä tilassa ne järjestävät toimivan työskentelyalueen. Toisin sanoen nurkka-keittiöryhmä sijaitsee kahden vierekkäisen seinän vieressä.

keittiön sarja

Corner-keittiö, klassinen tyyli

Nurmamallien täyttäminen ei eroa tavanomaisista lineaarisista sarjoista:

 • työpinnat – pöydät, pesuallas, liesi;
 • seinähuonekalut – kaapit, suljetut ja avoimet hyllyt, mezzanine;
 • sisäänrakennettu modernit laitteet – jääkaappi, liesi, uuni, astianpesukone;
 • kätevät lisävarusteet – kiskot, telineet, sisäiset säilytysjärjestelmät.

On kuitenkin olemassa ominaisuuksia, jotka ovat erityisiä tällaisille rakenteille: esimerkiksi pesualtaan kulmainen järjestely tai erityinen sisäänvedettävä säilytysjärjestelmä nurkakaappiin, jossa on lisääntynyt äänenvoimakkuus.

funktionaalinen

Toiminnallinen “karuselli” kulmamoduulille

Edut nurkka-keittiöryhmissä:

 • lisää työaluetta kulmamoduulin ansiosta;
 • kapasiteetti, jonka avulla voidaan järjestää tarvittavat astiat ja astiat;
 • ergonomia – pääolosuhteiden (jääkaappi – pesuallas – uuni) välinen etäisyys pienenee;
 • kompakti, kätevä pienille huoneistoille;
 • Kulman maksimaalinen käyttö (suuremman pesuallas miellyttävä järjestely).

Toinen etu koskee nyt perinteistä elementtiä – baarilaskuria. Se sopii hyvin kaavoitukseen, koska se siististi työalueet studiohuoneiston ruokasalustasta tai olohuoneesta. On hieno tilaisuus valita baarin muotoilu, joka riippuu täysin sen tarkoituksesta ja tyylistä.

keittiön laskuri

Bar-telineen laakoninen teloitus

Baarissa voit järjestää todellisen baarin, jossa on vintage-viinejä tai virvoitusjuomia, pieni teline, suljettu kaappi. Huolimatta työtason rajoitetuista mitoista on kätevää sijoittaa keittiökoneet, kirjahyllyt tai sen alapuolinen lasitettu näyttökaappi. Telineen muotoa voidaan muuttaa tyylin mukaan.

Mikä on parempi: valmis projekti tai keittiö tilauksesta

Ymmärrettävää halu ostaa kulmaus aina laittaa ennen valinta: ostaa valmiina asetettu (2-3 päivää lukien toimitus ja asennus), tilata mallia kokonsa (1-2 kk) tai yrittää toteuttaa alkuperäisen hankkeen omin käsin (1 kk + … ). Tietenkin kolmas vaihtoehto on mahdollista vain, jos sinulla on puusepäntyöt ja kirvesmiehen taidot. Harkitse kaikkia kolmea keittiötilaa – joista kullakin on omat edut.

Tehdasvalikoiman edut

Vapaa-ajan puutteella ja rajoittamattomilla materiaalimahdollisuuksilla voit aina ostaa valmiita keittiökalusteita. Eri kokoisten moduulien läsnäolo sallii sinun “sovittaa” sarjan pieneen tai hankalaa huoneen ulkoasuun. Muotimallien keskuudessa on myös budjetin malleja, jotka on tehty lastulevystä ja MDF: stä.

Daniela-kokoelma

Kotimainen valmistaja – huonekalumyyntiyhtiö Maria “Daniela”

Mallien valinta on yksinkertaisesti valtava – demokraattisista vaihtoehdoista, jotka ovat vaatimattomia kotimaisen tuotannon laakonista suunnittelua kuuluisien italialaisten tuotemerkkien joukkoon, jotka voivat koristella eliittihevonen. Venäjän brändit ovat aina kuultavissa:

 • Stolplit;
 • Maria;
 • Borovichi;
 • Shatura;
 • Zetta;
 • Soita;
 • ilmoitus;
 • Ruokia, jne.

Ulkomaisten tuotemerkkien joukossa ovat Leroy Merlin, Arca, Scavolini, Brummel Cucine, IKEA, vaikka ei ole tarpeellista luetella tunnettuja tuotemerkkejä – vain italialaisia ​​valmistajia Venäjän markkinoilla yli kaksisataa. Jokainen heistä tuottaa tänä vuonna vähintään kymmenen uutta, modulaarista ja monimutkaista mallia, eri tyyliä ja kokoonpanoa.

keittiö

Keittiö Impero Italialainen tehdas Concreta (Konkrata)

Mitä muuta, lukuunottamatta hyväksyttävää hintaa ja laaja valikoima, on tehdasmalli hyvä? Helppokäyttöisyys, joka sisältää sekä nopean suunnittelun että ammattimaisen asennuksen, ja nopea vastaus mahdollisiin huoltotöihin.

keittiön sarja

Sarjapalkki – klassikko L’OTTOCENTO

Tehdasvalmisteiden hinnat riippuvat monista tekijöistä: brändin suosio, valmistusmateriaali, tyyli, muotoilu. Lisäksi on aina mahdollista löytää edullinen kompakti malli Hruščoville ja ylellinen sviitti monimittareita varten.

Mittatilaustyönä valmistetut kalusteet oman suunnittelun mukaan

Riippumatta siitä, kuinka runsaasti tehdasvalikoimaa valikoima on, räätälöityjä keittiökalusteita on tulossa suosittu. Tämän vaihtoehdon syy on nykyaikaisten huoneistojen suunnittelussa, yksittäisissä, joskus liian pienissä kokoluokissa (joskus jopa ylimääräiset 10-15 cm ovat tärkeitä) ja mahdollisuus omien ajatusten toteutumiseen.

baarilaskuri

Musta satiini ja baarilaskuri

Sanonta “Olet ole sama, mutta helmiäisnapeilla?” On ajankohtaisempi kuin koskaan – usein sopimatonta julkisivu varjossa tai istuvassa ei täytä maku asiakkaalle. Tällöin algoritmi toimien on yksinkertainen: säveltää yksittäisen hankkeen koko, kun otetaan huomioon suunnittelussa, mene yhtiön tuotantoon keittiökalusteiden ja tehdä tilauksen, jossa säädetään etukäteen valmistusmateriaali, viimeistelyn ja tarvikkeet, ehdot valmius, takuuehtoja.

keittiö

Punaisen ja valkoisen perinteinen yhdistelmä

Mallina halutun tuloksen saavuttamiseksi voit tuoda piirustuksen tai piirustuksen, sekä antaa kuvia nurkkien keittiötarpeista, joissa on baaritiski, “saari” tai ruokasalin ryhmä. Sinun tavoitteena on välittää ideasi esiintyjälle mahdollisimman tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

iloinen kalkki

Valoisa iloinen kalkki

Jos haluat ammattimaisen lähestymistavan hankkeen valitsemiseen, pyydä apua kokeneelta suunnittelulta. Hyvä asiantuntija auttaa sinua määrittämään materiaalin ja suunnittelun. Lisäksi hän kertoo sinulle, missä on parempi rakentaa tekniikka tai miten keittiökalusteiden täyttäminen on mukavampaa käyttää, miten valita tyylin ja muotoilun.

Corner-mallin kokoaminen omilla käsillä

Vaikein tapa toimittaa keittiö uusia huonekaluja varten on tehdä se itse lastulevyllä, lastulevyllä, MDF: llä tai massiivipuulla. Tämä ylivoimainen päätös kotiäidille sopii hyvin ammattitaitoisille käsityöläisille, joiden työ tai harrastus liittyy puun käsittelyyn. Pieni kulma-keittiö, joka on valmistettu massiivista mäntyä tai tuhkaa, on loistava vaihtoehto maanrakennukselle, joka on usein koristeltu maalaistyyliin.

setti

Kuvassa – keittiön sarja massiivimäntyä, omilla käsillä

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy kuvitella tarkasti tulevan kuulokkeen ulkonäkö. Visuaalinen viitekehys voi olla kuva, luonnos, käsin tehty luonnos tai tietokoneohjelmaan koottu projekti. Internetissä on helppo löytää useita ilmaisia ​​online-suunnittelijoita ja valita kätevämmäksi. Hyvä paikka löytää oikea muotoilu – virtuaalikuvat.

luonnos

Kompakti sarja sarja

Luo piirros tai asettelua, sinun täytyy laskea koko, suunnittelussa on otettava huomioon mitä ruokaa ja epätavallinen ulkoasu – sijainti tuuletusaukot, vesi- ja viemäriputket, läsnäolo keskeytetty rakenteita, markkinaraon, vierustat, ikkuna- ja oviaukot. Ajattele mahdollisuutta pystyttää podium (todellinen lämmin kerros) tai saari, sisältää palkin hankkeen, joka on erinomainen rajoitin.

piirustus

Mittapiirustus

Hankkeen laatimisen jälkeen vaikeinta on edelleen – hankkia oikea materiaali, valmistaa yksityiskohdat ja koota kuuloke. Pienet tuotteet (hyllyt, kaapit) voidaan rakentaa itsenäisesti, ja työtaso tai monimutkaiset elementit voidaan tehdä tilauksesta haluttaessa. Designia voi lainata ammattilaisilta – monet kauniit kuvat lähetetään aihepiireihin.

Kulmayksikön koon valinta

Keittiön koko ulottuu kokonaan keittiön koosta, joten pienen tai suuren mallin valinnassa kannattaa aloittaa huoneen mahdollisuudet. Harkitse eri kokoluokkien suunnitteluprojekteja korostamaan niiden ominaisuuksia ja etuja.

Suunnitteluratkaisut suurille tiloille

Tilojen tilat ovat rajattomat. L-muotoisen rakenteen löytämiseen on useita vaihtoehtoja. Suosituin on moduulien sijoittaminen kahteen vierekkäiseen sokeaseen. Sali on siis täysin vapaa ja sitä käytetään ruokasalina. Huoneen keskellä aseta suuri pöytä, jossa on tuolit ja ikkunat ikkunan tai vastakkaisen seinän vieressä keittiöstä – buffet tai pieni palvelupöytä.

keittiö

Keittiö-ruokasali klassiseen tyyliin

Jos huone on liian suuri, kokeneet suunnittelijat neuvovat käyttämään sisustussuunnittelussa muita huonekalumoduulia tai “saarta”, joka näkyy yhä enemmän sisäisessä kiiltävässä kuvassa. Keittiön saaren ulkonäkö ja täyttö riippuu sille asetetuista toiminnallisista tehtävistä. Jos aiemmin se oli vain suuri takka sijoitettu huoneen keskelle, tänään – ja liesi, pesuallas ja ruokapöytä. Yksi suurista esimerkkeistä on kuvassa.

keittiön suunnittelu

Ylellinen yhdistelmä pesuallas, työpöytä ja ruokailutila

Huomionarvoinen ratkaisu on sijoittaa yksi kulmasuunnan “siivistä” seinään, johon ikkunat sijaitsevat. Aikaisemmin tällaisia ​​hankkeita valittiin pienille tiloille, joilla oli avaruusvajaus, mutta suunnittelijat halusivat niin muotoilijoita ja huonekaluja päättäessään käyttää sitä tilavissa tiloissa.

työpinta

Työpinta siirretään ikkunaan

Suuri alue on vaikea soittaa keittiöihin. Pikemminkin ne ovat viihtyisiä keittiö-ruokailutiloja tai keittiön olohuoneita, joissa ei ainoastaan ​​keitä ja syödä, vaan myös tavata vieraita, pidetään juhlia, kokoontuvat perheen tilaisuuteen.

Pienikokoiset pienikokoiset kuulokkeet

Pieni keittokomero-alue 5-6 m² on vaikeampi toimittaa kuin 20 metrin huone, mutta jotkut temppuja auttavat luomaan todella mukavan ja viihtyisän ilmapiirin. Pienikokoisen keittiön etu kokoluokassa – kaikki on käsillä. Tätä tekijää voidaan käyttää maksimoimalla seinäkaappien käyttö.

kulmasarja

Pienikokoisen sarja-sarjan klassinen muotoilu

Se on tullut muodikas laajentaa keittiön keittiön tilaa purkamalla yksi seinistä. Keittiön korjaustöiden tuloksena muodostuu kapea kapea, ikään kuin se on suunniteltu kulmaosaston asentamiseksi. Ero tavallisesta huoneesta on se, että ruokasali on otettu pois työalueelta ja kahden huoneen yhdistetyn tilan ansiosta tiukka katoaa kokonaan. Tässä tilanteessa pieni keittiö sopii erinomaisesti keittiöihin, joissa on baaritiski.

baarilaskuri

Esimerkki pienen keittiön alueen järjestämisestä baarilaskimella

Pienikokoisen kotelon määrä ei vähene, joten pienten kulma-keittiöiden valinta Hruššoville on edelleen merkityksellinen. Seuraavassa on joitain tapoja säästää tilaa ja lisätä tiukan huoneen toimivuutta:

 • sisäisten laitteiden käyttö;
 • seinän ja lattiamoduulien suurin sallittu kuormitus;
 • Lisätoiminta-alueen järjestäminen ikkunalaudalla;
 • valaistus valaistusta julkisivujen ja seinien koristeluun;
 • ruokapöydän korvaaminen baaritelineella tai liukupaneelilla;
 • monitoimisten sisäänrakennettujen tallennusjärjestelmien käyttö.

Kulma voidaan kytkeä kokonaan asettamalla matkustamoyksikkö pesualtaan altaiden säilytykseen, seinäkaappiin – karuselli astioihin.

laatikot

Perinteinen ratkaisu on laatikot

Pienen keittiösarjan valitseminen, älä unohda ylimääräistä valaistusta: useat LED-lamput liesi- tai pesualtaiden yläpuolella helpottavat keittoprosessia ja parantavat muotoilua.

Mallit, joissa on baariteline yksiöhuoneeseen

Studiohuoneet tuovat fantasiaan, mutta yksi huomautus: studiossa on keittiön ja ruokailun lisäksi makuuhuone, joten keittiön kuulokkeiden kompakti muotoilu on säilytettävä. Suunnitteluun liittyy suuri merkitys, joka jakaa tilan 2-3 toiminnalliselle alueelle. Valokuvassa – muodikas studio parvi tyyliin.

keittiön suunnittelu

Vapaus ja vääryys – suunnitteluominaisuudet

Kun tilaat kuulokemikrofonin, sinun on harkittava nurkkaan suunniteltua keittiön muotoilua, jossa on baaritiski. Keittiöalueen erillään olevasta rajan roolista päähuoneesta voi olla mikä tahansa huonekalu – ruokapöytä, sohva, pieni hyllystö, kirjahylly, jossa on kukkia ja jopa akvaario. Mutta suosituin elementti on baarilaskuri. Se on kätevä ja käytännöllinen: lounaalla on helppo seurata liesi tai katsella televisiota, joka sijaitsee huoneen vastakkaisella puolella, telineen lisäksi ei heikennä muotoilua.

teline

Baaritiski on ruokapöydän rooli

Jos alue ei salli kolmiulotteisen rakenteen sijoittamista, teline voidaan tehdä pieneksi, pieneksi, joka koostuu vain muutamasta elementistä. Rajoitetussa huoneessa sen toiminnallisuus kasvaa: tämä on ruokapöytä ja lisävarastojärjestelmä. Koristella sisustusta, voit sijoittaa vaatekaappi kauniisiin lasimaalauksiin työtason alla sokean kaappiin.

baarilaskuri

Bar-laskuri lisäkaapin roolissa

Kuulokkeiden valintamenettelyssä ei pidä unohtaa sisustussuunnittelua, mukaan lukien tyylin ja väritasojen yhtenäisyys.

Sisustustyypin ominaisuudet

Valitsemalla sarjan, olet hämmästynyt eri valmiita malleja. Klassikko johtaa pehmeillä linjoillaan, lakonisella, mutta ilmeikäs sisustus. Kaikissa tehdasvalikoimissa on useita klassisen tyylisiä kokoelmia, ja valmistaja yrittää tuottaa malleja eri väreillä.

kulmikas muotoilu

Alkuperäinen kulmamalli

Pienien ja tilavien huoneiden osalta minimalismi on todellista – sileät pinnat, vähäinen sisustus, hillintä ja vakavuus.

huonekalujen ja seinien yhdistelmä

Huonekalujen ja seinien vastakohtainen yhdistelmä

Älä mene muotiin tyylikkäästi dynaamiselta modernilta, mikä mahdollistaa erilaiset koristeet, taivut, epätavalliset muodot ja vapaamman suunnittelun.

setti

Aseta lempeä paletti

Provence on houkutteleva – lämmin, raikas, yksinkertaiset mutta huomaavainen yksityiskohdat ja pastellivärit.

keittiö-ruokasali

Turkoosi keittiö-ruokasali

Kun valitset sisäsuunnan, älä unohda skandinaavista tyyliä – kevyt, siisti, ylellinen, mutta erittäin mukava ja käytännöllinen.

keittiö

Avaa tilaa ja paljon valoa

Ja fanien glitz ja glamour – lumoava ja rikas art deco.

keittiö

Musta kiilto on upea

Jokainen tyyli omalla tavallaan on hyvä ja houkutteleva: suosituimpien mallien valokuvat auttavat sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon.

Video: sisätiloissa olevat nurkka-keittiöt

Kompakti HF-laitteen katselu:

Erilaisia ​​pieniä kulmakivejä:

Hyödyllisiä vinkkejä keittiön järjestelyyn:

Keittiöryhmän valinta on kiehtova ja kognitiivinen ammatti. Erityisen mielenkiintoisia ovat kulmamuunnokset, jotka avaavat laaja mahdollisuudet sisustukseen. Voit ostaa valmiita asetelmia tai tehdä huonekaluja tilauksesta, mutta älä unohda keittiökalusteiden käytännöllisyyttä ja ergonomiaa, vaan yritä myös ottaa huomioon suunnittelijoiden ja huonekalujen valmistajien neuvoja.

decor

Leave a comment