Bilder från kaffebönor – tre metoder för utförande – banking-on-green.com

Bilder från kaffebönor – tre metoder för utförande

Bilder från kaffebönor – tre metoder för utförande

Även om du inte är en professionell konstnär kan du förmodligen skapa bilder av kaffebönor. Inredningen som gjorts av egna händer, kommer att ge mycket mer nöje än köpt i butiken. Topiary och paneler gjorda av doftande korn belastas med glädje och optimism, medan någon kan göra dem.

Hur man väljer och arrangerar en bild

Målningar, gravyrer, paneler ställer en helt annan ton till rymden, gör bilden av rummet mer integrerad. Om rummet inte är dekorerat ser designen ofullständigt ut.

bild

Efter att ha utvecklat en fantasi är det möjligt att göra flera tillbehör i en färg, i en stil

Vertikalt och horisontellt format

De horisontellt sträckta canvaserna visuellt “expanderar” väggen, medan vertikala ritningar gör taket högre. För en smal hall eller ett litet kök är en idealisk bild idealisk.

utformning

Designerns uppgift är att välja sådana dekorationer för inredningen, vilket kommer att betona hans stil så mycket som möjligt

Om du gillade bilden med ett stort mönster, bör det noteras att den bästa vyn för den endast är möjlig från ett avstånd av flera meter. Kom ihåg att ljusa färger på duken ändrar uppfattningen av rummet.

Rådet. En stor bild minskar optiskt optiskt, så det är lämpligt för ett vardagsrum. Ovanför sängen i sovrummet kan du hänga en horisontellt sträckt bild.

bild

Bakgrunden för målningar av naturmaterial kan vara en duk eller en bambuduk

kaffeträd

“Pengar” kaffe träd kommer att lyckas med huset

Tips för att placera dukarna

 1. Bilden ska hänga på väggen så att linjen med direktvy är 3 cm över bildens nedre kant (inte ramen). Om rummet har högt i tak är detta också regeln för vertikala dukar. För låga tak är denna linje 7 cm högre från den vertikala bildens nedre kant.
 2. Stora bilder hängs på ett avstånd av 1,6 m från golvet, medan mitten av duken borde vara i ögonhöjd för personen som tittar på bilden. Små fresker och utskrifter är bättre att hänga lite under ögonhöjden (1,5 m från golvet). Sådana bilder ska vara lämpliga för visning från ett kort avstånd – högst 1 m.
dekoration

Det är speciellt trevligt att använda doftande korn som ett dekorativt material för kaffeländare

 1. Bilder inramade av massiva ramar kräver ett tillräckligt stort utrymme.
 2. I gruppen av tre målningar kommer den centrala uppmärksamheten att uppmärksammas på maximal uppmärksamhet.
 3. I ett rum är det önskvärt att skicka bilder som liknar teknik, tema eller färg.
bildram

För bilden kan du använda den färdiga träramen, eller du kan helt enkelt lägga ut ringen från kaffebönorna

Viktigt! Häng aldrig en stor bild över en liten, annars övre tyget kommer att “krossa” botten med dess mått. Flera bilder hänger inte för att minska eller öka storleken.

 1. Om du har flera bilder av samma storlek, kommer en intressant designlösning att hänga dem på olika nivåer från golvet. Om du inte är säker på att du klarar av en sådan uppgift, är det bättre att placera dukarna på lika avstånd från varandra i en rad.
bild

Kaffe ger en bördig grund för kreativitet

 1. Innan du hänger flera bilder på en vägg, öva med att skapa en komposition på golvet.
 2. Om väggen är målad i en ljus färg eller har en uttrycksfull struktur, hänga upp duken på en bred matta (sk kartong, inramning bilden). Således kommer bilden “inte att gå vilse” mot bakgrunden av väggen.
kanel

Kanelstänger, torra skivor citron och apelsin, trädkvistar och bönor kan säkert användas för att skapa kaffepaneler

dekoration

Kaffe dekor – en tallrik dekorerad med kaffe av olika sorter

coffe-tid

Kaffepaus – kaffetid

dekoration

Använd gröna och rostade korn för att skapa en kaffeinredning för ditt hus

Tre tekniker för att skapa kaffe mästerverk

Cirka 10 år sedan, och Andy EndzhelaSarkela Sau, avant-garde artister var bland de första att använda kaffesump istället för färg. Du kan applicera kaffe på duk i olika former och på olika sätt.

Metod 1. Skärmtrycksteknik

För att skapa en bild behöver du en mall och ett pulver från kaffebönor. Applicera stencilen på basen, applicera de önskade delarna av mönstret med lim och dryck malet kaffe på det. Ta försiktigt bort mallen och låt limet torka helt.

bild

Du kan skapa en sådan bild med malet kaffe och stencil

Metod 2: Ritning av kaffegrunden

Först görs en skiss i tunna linjer med en penna, sedan mönstret är målat med den bryggda infusionen av kaffe. På grund av olika konsistenser kan du få olika nyanser av “färg”.

Kaffe med en rik svart färg hälls i flera behållare, späds med vatten tills önskad nyans erhålls. Sedan appliceras lösningen på duken med en pensel. På jobbet används vatten, liksom vid ritning med vanliga färger.

Viktigt! När du skapar en bild måste du se till att kaffet appliceras jämnt. Om flödet fortfarande bildas kan det avlägsnas med en mjuk svamp.

Metod 3: Användning av korn

Den enklaste och samtidigt den mest populära metoden är användningen av kaffebönor av olika färger och storlekar. Färgen på kornen beror på intensiteten av deras rostning.

Välj önskad dukstorlek och definiera mönstret. Det kan vara en abstraktion eller något mer specifikt, som en kattfigur. Rita skisser på duken med en penna. Därefter är bilden belagd med lim, och sedan med korn av kaffe.

panel

Torkat änggräs, musikblad och tallrik med kaffebönor – den här panelen har en mycket lyrisk stämning

Bilder och paneler av kaffebönor med egna händer

Ekodesign, skapandet av målningar från naturmaterial, blir allt mer efterfrågan. Kaffebönor, bönor, torkade blommor, torkade citrusskivor, trådar och snören, kryddor – från allt detta kan du skapa underbara kompositioner som kommer att “vitalisera” även den mest tråkiga och enhetliga inredningen.

Kaffe topiary

Topiary

Gör topiary kan vara i form av en boll, ett hjärta eller ett julgran

Att skapa sammansättningen behöver: kaffebönor (100-200 gram – beroende på storleken topiary), ämnet av skumplast (den kan hitta en butik hantverk), till trunkarbetsstycke (t ex trädgren), blomkruka eller kopp (tillverkad av keramiskt material, plast eller trä), varm lim och lim PVA, satin band gyllene eller choklad färg, pärlor, färg (företrädesvis akryl), borste, stenar och gips viktmaterial.

 • Måla ballongen med brun färg, vänta tills den torkar helt.
 • Sprid bollen med PVA lim.
 • Lim sedan varje korn med varmt lim från pistolen. Försök att hålla luckorna så små som möjligt. Stora korn ligger längst upp, mindre ligger längst ner.
 • Stommen är insvept med satinband, fixa kanten med varmt lim.
 • Montera trädet i rätt läge och säkra det med gips och stenar.

Mästarklass: en panel med kaffe

Det kommer att ta: en plastflaska, PVA lim, konstruktion och kontor scotches, sax, pensel, duk, kartong, mark och korn kaffe.

bild

Mellanrummen mellan korn kan målas över med brunfärg eller fylld med malet kaffe

 • Separera toppen av flaskan och skär den i halva. Skär av den resulterande konens hals. Den främre konvexa delen av koppen är klar.
 • Den platta baksidan av koppen är gjord av kartong, lim den till plastämnet med varmt lim.
 • Den resulterande koppen är insvept med papperskonstruktionstejp, täcka med lim och strö med malet kaffe (detta är nödvändigt så att det inte kommer några luckor mellan kornen). Låt produkten torka.
 • Skär ut en kartong från en kartong, sätt på den lim, de torkade skivorna av en citron och kaffekorn.
 • Torkad cup igen smörja lim och limma den till kaffebönor (första längs konturerna, och sedan resten av ytan av koppen).
 • Bakgrunden kan vara vitvit, och du kan spruta den med malet kaffe eller lägga dig ut med korn och kanelpinnar.

Video: skapa en ritning med akvarellpenn och kaffe

Du kan måla bilder inte bara med olja och akvarell. Moderna konstnärer skapar enkelt sina mästerverk från icke-standardiserade material, i synnerhet från kaffebönor och bönor. Om du planerar i förväg panelens storlek och form, förbered alla nödvändiga material, gör en vägg eller skrivbordssammansättning om några timmar.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org