Bando omien käsien verhoille: koristele ikkunat herkillä lambrequineilla – banking-on-green.com

Bando omien käsien verhoille: koristele ikkunat herkillä lambrequineilla

Bando omien käsien verhoille: koristele ikkunat herkillä lambrequineilla

Yksinkertainen verhot keittiön ikkunasta tuntuu liian banalilta ja tylsältä? Katsokaa, kuinka sisätila on korvattu kaiteilla: kuvat osoittavat, että visuaalinen ikkuna-aukko näyttää korkeammalta, ja vaalea veistetty muotoilu ei näytä raskalta ja pomposta pienissä huoneissa. Tyylikkäästi voit mukauttaa kovaa kannetta sopivalla mallilla mihin tahansa sisustukseen: ylellinen klassinen ruokasali, minimalistinen keittiö, tilava Provencen keittiö ja olohuone.

Mistä ja miten veistetty herkkä lambrequins

Lisävaruste, joka nopeasti nousi suosiota, ilmestyi design-studiot-katalogeista muutama vuosi sitten. Mutta toteutusmenetelmä on tuttu suunnittelijoille 1800-luvun toisesta puoliskosta. Muista avoimen kuvion kuviointi kankaalla, lautasliinat guilloche-tekniikalla. Monimutkaiset itämaiset koristeet, yksinkertaiset terälehdet ja kukat, jotka palasivat ikkunoiden koristeet.

veistetty lambrequin

Tiukka veistetty lambrequin verhokäynnin perusteella

kaihtimet

Kaksivärinen kova ja pehmeä lambrequin yhdistelmä kerman verhoilla

Tekniikka jäykkien elementtien valmistamiseksi

sisustusverhot

Figured Edge, Contrast Decor

Lambrequin, jonka kuvioitu reuna tai veistetty kuvio on jäykkä monikerroksinen rakenne. Etupuoli on verhokangas tai muu, mutta välttämättä synteettinen. Käytä usein koostumuksessa satiinia, silkkiä ja muita kiiltäviä materiaaleja polyesterillä. Tärkein vaatimus on se, että tekstuurin on oltava pehmeä litteäksi.

kaihtimet

Monimutkainen kuvio ja koristelu kiteillä: tuote useista segmenteistä

Base – erityinen liina, jossa on useita kerroksia kuitukankaita. Pohjan paksuus valitaan kullekin tuotteelle erikseen. Alusta on kätevää käyttää valmiilla liimakerroksella. Materiaali kyllästetään koostumuksella, joka kuumahöyryn vaikutuksen alaisena kiinnittyy kasvokudokseen.

sokea

Gradient-kangas

Tuolloin herkän lambrequinin paksuus koko pituudelta pysyi muuttumattomana ja pinnalla ei ilmennyt epätasaisuutta, käytä bando-ommelia: rhombusilla ommeltu pohja. Myös kehyksenä voit hakea sintepon.

Kahden kerroksen muotoilu on joustava kangasnauha, jolla on mielivaltainen leveys ja pituus. Joustavuus on yksi tärkeimmistä eduista. Lambrequin sopii täydellisesti verhojen kattoon kiinnitettävien katteiden peittämiseen. Puolikiilliset päätyvät tekevät esteettisestä kehyksestä huomaamattomia.

jäykkä palkki

Joustava jäykkä baari keittiön ikkunassa

Suoritustekniikka eroaa reunan käsittelyssä:

 1. Manuaalinen käsittely tai koneen vuoraus on vaikein ja työläs prosessi. Muoto leikataan saksilla tai poltetaan erikoisella neulalla (kuten klassisessa guilloche-tekniikassa), reunat ruuvataan käsin lanka-aineen sävyllä tai konetyypillä. Sitä käytetään pääasiassa monikerroksisten verhojen valmistukseen koristeella. On erittäin vaikeaa saavuttaa ihanteellinen muotoilureuna.
ainutlaatuinen sisustus

Ainutlaatuinen sisustus: käsintehty

 1. Laserhoito. Laskeutettu kuvio poltetaan lasersäteellä. Tällä menetelmällä on mahdollista saavuttaa täysin litteä reuna, eikä ylimääräistä ihoa tarvita: kuuma lasertauti ja sulaa materiaalin reunat. Laserin polttamisen ainoa haittapuoli – tietyllä kulmalla voidaan nähdä vaalean värin pohja.
avoimet koristeet

Kaikkein hieno pitsi: sellaiset ulkokuoren koristeet valmistetaan laserilla

Tyypit: valettu ja räätälöity bando

Valmiit ratkaisut rullakammioiden muodossa – mahdollisuus koristella ikkunaa avoimella kuvioinnilla ilman ylimääräistä maksamista yksinoikeudella. Tuotteet ovat nauhoja, joissa on toistuva koriste-aihe, joka voidaan leikata mihin tahansa pituuteen. Valintasi mukaan – verhot-bando ja lambrequins ikkunan aukkoja leveys on 1-4 m.

suunnitteluvaihtoehtoja

Vakiomallin asetukset

Studiota, jotka tuottavat Kuumavalssatusta tuotteet tarjoavat satoja vaihtoehdot ja valita useita erilaisia ​​tekstiilejä: voit poimia nauha millään varjossa vastaamaan seiniin, huonekalut, tai kontrastivärillä korostaa harjakattoisia taustalla verhot.

esivalmistettu rakenne

Keski-, sivu- ja kulmaosien esivalmistettu rakenne

Litteiden säleiden lisäksi ne tarjoavat valmiita muotoiluja lambrekviinejä varten. Peruselementit:

 • Keskiosa – ulkoneva kuvio linjan keskellä.
ornamentti

Erillinen monimutkainen koriste koostumuskeskukselle

 • Symmetriset sivuliuskat.
 • Kulmamallit.
sisustusverhot

Kulmaosa

 • Pystysuuntaiset verhot.
 • Verhotyynyt.

Määritä ensin mukautettu tilaus alustavaan luonnokseen mittauksille. Sitten siirtää paperille piirrokset elementeistä täysikokoisina. Vain tämän jälkeen hän alkaa työskennellä. Kaikki osat ovat käsin tehtyjä, lukuun ottamatta vain reunakäsittelyä. Luonnollisesti ainutlaatuiset lambrequins maksoivat enemmän.

Kankaan asennus ja hoito

Koska lamellit vastaavat tarkasti kehyksen kokoa, asennus on yksinkertainen. Taaksepäin on liimanauha, jossa on suojakalvo, joka poistetaan asennuksen aikana. Palkki painetaan muovikuvioon.

nauha

Tarranauhalla takana

Kiinnityksen toinen muunnos on tarranauhalla. Yksi osa tarranauhasta (Velcro) on liimattu kaksipuolisella teipillä, niitteillä tai liimalla kehykseen. Kiinteäksi voidaan käyttää kangaskangas, jossa on fleecy-rakenne, ilman että tarranauhan toinen osa kiinnitetään siihen.

tarranauha

Velcro kiinnitys

Ainoa rajoittaminen keinuverkkojen asentamiseksi keittiöihin on korkea kosteus. Älä tilata tällaista lambrequinia, jos keittotaso tai kaasuliesi on ikkunassa eikä ole varustettu voimakkaalla liesituulettimella. Höyry voi aiheuttaa palkin turpoamista. Ja levyn rasva on hyvin havaittavissa kiiltävällä kankaalla. Pesu kirjoituskoneessa ei ole suositeltavaa. Puhdista lambrequin, riittää pyyhkiä pinta hieman kostealla liinalla.

Suunnittelu verhoista, joissa on veistettyjä kuvioita lambrequinilla

Verhot herkällä lambrekenillä ovat universaaleja. Jotta tekstiilien “veistäminen” olisi ilmaisempaa, valitse vastakkaisia ​​materiaaleja. Piilottavat kuvan piilotetut Gamma-verhot ja säleet, joiden ero on vain 1-2 tonnia. Kun valitset kuvion korkeuden ja kylläisyyden, muista, että liian suuri raja visuaalisesti “laskee” katon muutamaa senttimetriä.

verhojen suunnittelu

Suunnittelu verhot veistettyjä kuvioita

Klassiset verhot, joissa on avoin rynnäkkö koko pituudelta

Klassisen keittiön sisustuksen valinta on vaikea tehtävä. Asennetaan orgaanisesti sisätiloihin ja tavalliseen muunnettuun bandoon, jossa on toistuva kuvio ja monimutkaiset monikerroksiset rakenteet, joilla on keskeinen ornamentti.

kaihtimet

Kulta valkoisella: kapea kova lambrequin, jossa geometriset koristeet, kierretty johto ja valoverhot

Vaikein tehtävä ei ole liioitella sitä. Monotoninen kontrastipilkku kevyellä veistoksella näyttää paljon orgaanisemmalta. Varsinkin pienissä koissa.

herkkä lambrequin

Maku: omilla käsillä tehty punainen kalaverkko lambrequin valkoisella pohjalla

Laaja baari, jossa on ilmava kuva, lisää kattokorkeuden vakiohuoneiston keittiöön korkean rakennuksen rakennuksessa. Ja ohuita viivoja kuvioista, vaikka tumma sävy, eivät punnita muotoilua.

kuvio

Klassikot: ohut bando-kuvio, joka toistaa motiivin taustakuvasta ja pimeät verhot

Jos aiot päivittää koko huoneen suunnittelua samanaikaisesti, harkitse yhden värin käyttöä useilla alueilla. Esimerkiksi olohuoneen tuolin kansi voidaan ommella kangasta, joka sopii herkälle lambrequinille.

openwork bando

Violetti helmiharmaalla: yksi sävy herkälle bailolle, tekstiileille ja pulleille

Ne, jotka päättävät koristella keittiön tyyliin Provence tai maan, sopivat bando-versiota hillittyyn tyyliin ja rauhalliseen alueeseen. Kiinnitys jäykän veistetyn soran ja lumenvalkoisen organza-muodon muodossa on universaali ratkaisu.

verhojen suunnittelu

Näyte designverhot, joissa on pieni keittiö

Suunnittele moderniin keittiöön

Kuinka kutoa avoimia töitä kaupunkikeittiöissä? On monia vaihtoehtoja. Voit tehdä bando-ja verhot valopilkku suunnittelussa, käyttäen yhtä varjossa, toisin kuin pääkoristeet ja huonekalut. Esimerkiksi ruohon väri, joka on toistuva tekstiileissä ja keittiön esiliina.

kappa

Herkkä lambrequin minimalistisessa keittiössä

Ja huoneessa, jossa on kiiltävä monikerroksinen katto, riittää koristelemaan bandoa kevyellä ornamentilla lehtien kanssa.

verhojen suunnittelu

Suunnittelu verhot kanssa bando on moderni tyyli

Yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden tuntevat taiteilijat valitsevat monimutkaisten räystäskoostumusten sijasta kiinteän verhokäynnin, jossa on kaareva reuna. Pehmeiden viivojen yhdistelmä, jossa on kierretty ulompi säleikkö ja avoin ikkuna, näyttävät tuoreilta ja ei vähäisiltä.

kaihtimet

Kuvioitu reuna ja avoin ikkuna

Kaksiväriset ratkaisut ovat ihanteellisia sisustuksille, joissa on runsaasti kiiltoja ja keraamisia laattoja. Herkkä hahmo tylliä, lempeä pehmeä lambrequin ja epäsymmetrinen aukko – luoda alkuperäisiä sävellyksiä.

sokea

Kiilto ja läpinäkyvät tekstiilit

Keittiössä on suositeltavaa yhdistää lambrekinit painottomien tekstiilien verhojen kanssa – jopa pieni ikkuna-aukko on melko kevyt.

kaihtimet

Verhojen kierteet ja epäsymmetriset aukot

Epäsymmetria ja alkuperäiset aukiot

Suurten ikkunan optisen illuusion luominen ja koristeellinen muotoilu mahdollisimman huomaamatta, täytyy mennä ovelle. Asteettisissa keinoissa epäsymmetria auttaa näkemään visuaalisesti ikkunan aukon geometriaa ja samaan aikaan asettaa aksentteja tarkalleen missä sisustus näkyy aina.

Muutamia ideoita herkille lambrequineille ja verhoille bando:

 1. Jos ikkunan aukon vieressä on vapaa seinä, yritä yhdistää pinnat yhteiseen elementtiin: voit luoda ikkunan illuusion koko seinämälle ja lisätä alueen visuaalisesti, ja tyhjä seinä toimii kuvakuvana.
pintojen yhdistäminen

Yhdistetään kaksi pintaa

 1. Jotta huonekalut eivät peitä verhot, tee yksipuolinen muotoilu epäsymmetrisellä din: lyhyt kehys näyttää pidemmältä.
sokea

Aukon visuaalinen laajentaminen yhdellä verholla epäsymmetrisellä lambrekviinillä

 1. Huoneissa, joissa on parvekkeen ovi – idea, jossa kiinteä verho-keula ovenlasiin ja yksipuolinen sisustus. Käytä kolmea eri sarjaa. Veistettyjen kuvioiden sijaan kuvioitu reuna ja jäykkä rakenne.
valoverhojen yhdistelmä

Mukava ja tyylikäs: kevyiden verhojen ja bando-yhdistelmä

 1. Kun ei ole tarvetta tummentaa tilaa raskailla verhoilla, pelata toisin. Käytä tummaa, läpikuultavaa kangasta, lähellä puolta ikkunaa. Openwork lambrequin vastakkaisella kulmalla tekee kokoonpanon täydelliseksi.
sisustusverhot

Mustavalkoinen ratkaisu

 1. Jos tiheät tuotteet näyttävät liian massiivisilta, tilaa valmiin kuvion muottiliuskalla ja lisää se kulmasegmentillä.
koristelu

Ilman keveyttä

 1. Puhallusvaatteiden tuulettimet voivat ottaa huomioon ajatuksen ommelluilla rengaslaseilla pehmeiden lambrekinien päihin. Tärkeintä on poimia kevyitä ohuita tekstiilejä.
pelmets

Jäykässä rakenteessa – renkaat pehmeiden lambrekiinien kiinnittämiseen

 1. Talousarvion ratkaisu – laserkaulusegmentit kultaisella kankaalla.
kaihtimet

Kulmaelementit

 1. Veistetyn kuvion sijaan voit valita väärän kuvan, joka on tehty kuvioista, jotka on kirjoittanut läpinäkyvällä kankaalla.
elementtejä kirjonta

Sisustustarvikkeet kirjonta

Setit pick-up: lisävaruste

Täydellä herkkiä lambrequineja voi tilata myös samasta materiaalista, samalla mallilla. Näyttää siltä, ​​että tällaiset setit ovat upeita. Ja mukavuutta, etenkin keittiössä, on vaikea yliarvioida. Kulmassa oleva verho on aina siisti ja tyylikäs.

poimii

Nosta rypäleen lehtiä

Jotkut velhot sopeutuvat poimiin peittämään kokoonpanoa. Voit tarvittaessa purkaa kangasta sulkeaksesi ikkunan.

sokea

Ajatus kiinteään kokoonpanoon

Kokeile poimun pituutta ja leveyttä. Ehkäpä on välttämätöntä jättää enemmän pituutta, jotta ikkuna ei pääse kokonaan ulos.

poimii

Pitkä pick-up

Lyhyt podhvaty soveltuu siinä tapauksessa, että verhot suljetaan harvoin ja ikkuna suljetaan tullein pysyvästi.

poimii

Tilavissa huoneissa

Master-luokka: miten tehdä herkkiä lambrequineja omalla kädelläsi

Varasto kärsivällisyydestä: prosessi ei ole monimutkainen, mutta aikaa vievä, vaatii monotonista monotonista työtä. Materiaalit vaativat minimiin. Jos vain noutaa tekstiilejä pääverhoja varten, ostakaa tavaraa varastossa – lambrequin ja pick-ups. Kiinnitä huomiota koostumukseen: tarvitset synteettistä materiaalia.

Valmistelu: valitse pohja

On paljon helpompi työskennellä bando kanssa liima termolayer. Sinun ei tarvitse ostaa hämähäkkirainan liimasta liittymään kerroksiin. Jos valitset tikkaustyön pohjan työlle, niin samassa määrin tarvitset hämähäkinverkkoa: ohuen liimaverkon.

liimanauha

Pohja ja tarra

Perusteiden lisäksi tarvitset:

 • Sharp sakset.
 • Jos aiot leikata pois, mutta polttaa kuvion – juotosraudan terävällä pistolla ohut juottaminen.
 • Lekala: auttaa tekemään kaarevuuksien sileät ja symmetriset. Niille, jotka aikovat polttaa, puiset kuviot tekevät – ne eivät sula altistuessaan kuumalle neulalle.
kaareva puu

Juotosraudat ja puiset malleja

 • Vuori: vapaaehtoinen. Jos haluat tehdä suunnittelun vuorauksella, hanki liimanauha vahvistamaan vuori pohjan pohjasta.
bandeau

Myy erilaisia ​​tukia: kuumalla liimalla ja kylmäliimalla, suljetulla paperilla

 • Piirtämiseen tarkoitettu paperi on piirustuspaperi tai kiinteän tapetin rulla. Roll out ja kiinnitä paperi suoristettu muodossa yön, niin että kuvio ei rullata rulla.

Luo kuva ja laske pituus

näytteiden

Suunnittele näytteitä

Yksinkertaisin ratkaisu on käyttää valmiita malleja piirtämiseen. Mutta ennen kaikkea laske tuotteen tarkka pituus. Jotta et voi erehtyä, mittaa kehys äärimmäisten pisteiden välillä, joilla aiot korjata palkin. Valmis lambrequin ei voi lyhentää hämmentämättä koristeena.

3 elementin mallia

Valmis malli, jossa on kolme elementtiä

Jos mahdollista, käytä tietokoneohjelmaa rakentaa kuvio, mutta suurin osa näistä sovelluksista maksetaan. Jotta baari toistuvien motiiveja, tarpeeksi liikkua mallin kuvaajan paperille yksi kohde täysikokoinen, ja sitten vain kopioi mallin haluttuun monta kertaa linja.

sapluuna

Malline kulmaan

Useiden segmenttien kuvioon on parasta ensin selvittää keskuselementti ja muodostaa vain sivuseinien viivat. Jos suunnitteletkin myös kulmakappaleita, piirrä sitten tässä järjestyksessä: ensin keskeinen aihe, sen jälkeen – kulmat, lopulta – sivuosat.

elementtejä

Yksittäiset elementit, joilla on symmetrian keskipiste

Valmiskuvio on leikattava tarkasti kuvion muotoon nähden, kiinnitettynä pohjaan ja ympäröity kontrastivärillä tai lyijykynällä. Seuraavaksi leikkaa huolellisesti mallin ääriviivat. Tee niin myös kasvomateriaali, mutta älä leikkaa ääriviivaa.

kuvansiirto

Kuvan siirto bandoon

Valmistettu lambrekiinipohja tulisi liimata kasvokudokseen.

kuvio

Leikkaa kuvio perustuu

Materiaali esikuumennetaan etukäteen niin, että pintaan ei esiinny rypytystä. Materiaali levitetään siten, että reunoilta on mahdollista jättää reunat 3-5 senttimetrin kokoon taitettavaksi.

razutyuzhivanie

Liimaa pohja kankaan päälle kuumalla raudalla

Kiinnitä kuumasulaliima yksinkertaisesti rauta kangasta hyvin kuumalla raudalla. Kun käytetään hämähäkkirainaa, se liimataan pohjaan kankaan alla.

Juotosnauha tai sakset: reunaehdot

Vaikein vaihe on reunakäsittely. Jos aiot taipua kasvojen kudosta, leikkaa leikkaus varovasti saksilla ja anna riittävästi vapaata reunaa. Kuvitella tarkasti, miten materiaali on kiinnitetty väärästä puolelta, katsomaan seuraavia mestariluokkia laikkuvan lambrekinin valmistamiseen. Tällainen hoitovaihtoehto sopii pyynnön muotoillulle reunalle.

Videoopastus bando-soiton tekemiseen

Kuka on kokemusta kirjoituskoneella työskentelevän kanssa, käsittelee reunaa siksak-saumalla. Näyttää siltä, ​​että valmis tuote:

koneistus

Koneen käsittely

Toinen mestariluokka niille, jotka päättävät polttaa kuvion ääriviivat juotosraudalla.

Video: kuvion polttaminen juotosraudalla

Tuotteen kiinnittäminen rungon päälle

Viimeinen vaihe on asennus kehyspalkkiin. Reunan reunassa on kiinnitettävä kiinnitin tiukasti (tarranauhan alaosa).

nauha

Kiinnitysnauhan asennus

Jos et ole käyttänyt vuorausta ompelun aikana, voit kiinnittää herkän lambrequinin suoraan pohjaan Velcro-rungon pohjalle rungossa. Jos vuoraus on, sen tulisi olla ommeltu velcroosan yläosaan ennen liittymistä pohjaan.

asennus

Asennus palkkiin

Ompelu lambrequins on melko monimutkainen prosessi. On erittäin vaikeata saavuttaa reunojen, tasapinnan ja peilien symmetrian ihanteelliset ääriviivat ilman erityisiä taitoja ja kokemuksia. Jos et ole varma, että voit hoitaa itse, luota prosessi mestareita tai tilata valmiita tuotteita, mikä tekee tehtaan avulla laserin tarkasti mukaan mittaukset.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org