Austere køkken design i japansk stil: enkelhedsformlen – banking-on-green.com

Austere køkken design i japansk stil: enkelhedsformlen

Austere køkken design i japansk stil: enkelhedsformlen

Landets stil af Rising Sun i interiøret i dag er på toppen af ​​populariteten. Mange mennesker kan lide japansk køkken. Dette er et ideelt interiør for et lille område. Efter at have udstyret køkkenet på japansk i din lejlighed, vil du føle at værelset synes næsten dobbelt så stort som før.

Praktisk og enkelhed er de vigtigste kendetegn ved den japanske stil

Køkken i japansk stil er praktisk og minimal med hensyn til indretning

Japanske har længe boet i små huse, området for deres lejligheder overstiger sjældent 40 kvadratmeter. Men den japanske bolig ser altid rummelig ud, takket være designtricks. Det er ikke let at legemliggøre det indre af Japan i europæisk køkken, men for at give stemningen i Rising Suns land kan designet af dette rum forsøges.

Konichiva: indretning i japansk stil

Wabi og Sabi - de grundlæggende definitioner af japansk stil

Wabi og Sabi – disse begreber finder deres udførelsesform i det traditionelle japanske interiør

Nøgle æstetiske kategorier inden for kunst og livsstil i Japan er begreberne Wabi og Sabi. Med Wabi er moralske regler og accenter forbundet med en simpel og streng form for skønhed, som består af klog tilbageholdenhed, praktisk og manglende overskud. Derfor er indretningen af ​​køkkenet i den traditionelle japanske stil minimalistisk og monokrom. Normalt er facaderne i køkkenmøbler uden søjler og buer, de er glatte eller matte, uden pretentiøsitet. Simulerede skillevægge tjener som lameller lavet af mørkt træ på frostet glas. De kan tjene som en perfekt efterligning af skillevægge lavet af rispapir.

Sabi-kategorien betyder ydmyghed og ensomhed, indsendelse og beskedenhed, arkaisk naturlighed. Den bedste udsmykning af køkkenet på japansk betragtes som antikviteter. Det vigtigste i det japanske køkken er enkelhed og funktionalitet.

Enkelhed, funktionalitet, rationalitet - de vigtigste egenskaber ved den japanske stil

Enkeltheden af ​​linjerne, den maksimale funktionalisme, den rationelle brug af køkkenområdet – det er netop den japanske stil, der accentuerer

Japansk stil køkken indretning betyder maksimal naturligt lys, mindste detaljer, brug af naturlige materialer. Det vigtigste i indretningen er enkelhed og funktionalitet, fordi køkkenet ikke kun er et sted til madlavning og spisning. Dette er habitatet.

Køkkenet i Japan har alt hvad du behøver, herunder en utrolig mængde udstyr. Elektronikken, de skal overvåge alt, styrer selv produkternes holdbarhed. Men det er almindeligt at skjule sig fra nysgerrige øjne i rummelige skabe, hvis døre er uigennemsigtige. Generelt er japansken glødende modstandere af affald overalt, herunder i køkkenet. De er af den opfattelse: der er noget, der skal være plads til opbevaring. Ingen lagerplads? Så, denne ting behøver du ikke. Med et let hjerte, slippe af med det, hvis du planlægger at udstyre din lejlighed med et japansk køkken. En masse køkkenredskaber gør visuelt et lille køkken endnu mindre.

Formlen for enkelhed og Zenets filosofi: de rigtige møbler i udformningen af ​​det japanske køkken

Spisestue møbler i japansk stil - enkelhed og rigor

Kun strenge, lige linjer, restrained elegance, ingen glatte kurver og komplekse former, ellers vil stilens harmoni blive brudt

Sikkert skulle du gå til en japansk restaurant, hvor du kan se lave tabeller i stedet for almindelige borde og stole, og sædepuder erstatter puder. En god måde at spare plads på. Men hvis du ikke er klar til at spise morgenmad, frokost og middag sidder på gulvet, kan du finde en værdig erstatning for traditionelle japanske møbler. Lad det være almindelige borde og stole, men det er vigtigt, at de er diskret, kompakt, som borde og stole fra IKEA. Undgå tunge massive møbler, det kluter op i rummet og besætter hele det ledige rum. Køkken i japansk stil er ikke kendetegnet ved besparelsen af ​​hver centimeter med det formål at udstyre et ekstra skab eller hylde i dette område.

Indretningen af ​​køkkenet i japansk stil er tæt på minimalisme

Japansk stil er tæt på ånden til minimalisme, men den har sin egen unikke charme

Hvilke møbler skal man vælge i køkkenet? Ideelle pasformmoduler i beige eller lysebrunt træ. Hvad angår tekstiler, skal det være let. Stoffet er designet til at skabe en følelse af stabilitet og soliditet. Ofte i det traditionelle japanske interiør, brug et umalet træ. Dette gøres for at understrege skønheden i dens naturlige form og tekstur. Kunstige materialer – plast eller plast – et tabu til køkkenet i japansk stil. Til møbler og indretning er det ønskeligt kun at anvende naturlige materialer. Dette træ, bambus, jute, halm, glas, rispapir, sisal, ler, linned eller silkestof.

39
Olsa's Kitchen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
36
29
27
26
19
18
17
16
9
8
7
6
44
43
42
41
40
35
34
33
32
31
30
25
24
23
22
21
20
15
14
13
12
10
5
3
2
1
1
11
4
45

Køkken af ​​den stigende sol: farver og materialer

Køkken i stil med Japan er præget af et naturligt farveskema. Det er almindeligt at bruge i det indre brune og beige, hvide og mælkefarver. Som accenter er forskellige nuancer af grøn og rød perfekt tilpasset. At bruge for lyse farver bør behandles med forsigtighed. Inkluder dem i det indre kan være, men det er vigtigt at huske følelsen af ​​proportioner for at bevare karakteristika ved landets stil i Rising Sun.

Arbejdsområdet i japansk køkken er normalt placeret langs en af ​​væggene. Hvis plads er tilladt, anbefaler designere at placere vasken på vinduets modsatte væg. Spisepladsen kan være et tekøkken eller placeret i midten (køkken-spisestue).

Til gulvbelægning er et laminat eller parket egnet til et let træ. Vægge og lofter anbefales at dække med gipsplader til maling. Vinduer kan indrettes med korte gardiner-paneler. Det vil understrege den japanske stil. Paneler på vinduer skal have en længde til vindueskarmet. Bredden af ​​hvert panel er ca. 90 cm. Hvis vinduet er meget bredt, er panelerne anbragt i række med hinanden overlappende med flere centimeter. Japanske gardiner – flade og stive, de har en perfekt jævn form.

Kompromis mellem den japanske stil og den russiske mentalitet - flere dekorative elementer

Modsætningerne mellem den japanske stil og den russiske opfattelse kan glattes ud ved hjælp af kontrasterende farver og diskrete dekorative elementer

Køkkenindretning i japansk: Interiørtricks af Geisha og Samurai

Designet af dette køkken passer perfekt til traditionel keramik, planter i japansk stil i potter. Det vil se godt ud af bonsai træ. Ved du, hvordan en af ​​de vigtigste skønhedsregler lyder på japansk? Shibuya. Dette ord betyder æstetik af almindelig og diskret skønhed. I japansk interiør kombineres produktets maksimale anvendelighed med den minimale bearbejdning af det materiale, hvorfra det fremstilles.

Åbent og rummeligt dit køkken vil lave belysning. Prøv at holde det naturlige lys grundlæggende. Hvad angår aftenbelysningen, er det bedre at opdele det i forskellige funktionelle zoner. Brug “acari” lamper (dette ord betyder “lyshed, lys”), der er lavet af rispapir og bambus. De er meget lyse og giver optimal belysning. Indretningens geometri kan ændres ved hjælp af mobile skærme.

Effektiv brug af dagslys

Korrekt udstyret køkken i japansk stil maksimerer fordelene ved dagslys

En anden funktion af japansk køkken – en stor mængde husholdningsapparater, måske endda robotter. Men det er ikke sædvanligt at parade det. Dekorer køkkenet i traditionel japansk stil med origami, china, figurer af guder, graveringer, blomster kompositioner, ikebans.

Den japanske har ikke noget som en tjeneste. De er sikre på, at tallerkener, tallerkener, kopper ikke skal have det samme maleri. Hvert fag skal være individuel. For en russisk person er det selvfølgelig et komplet rod, så i vores butikker sælger japansk stil service. Vil du røre ægte japansk kunst? Få ægte retter til fiskeretter eller til en te ceremoni. Derefter vil du forstå al ​​charmen af ​​forfatterens tegninger i stil med suybokug – dette japanske maleri med blæk med tonale muligheder.

Supplement af japansk stil med karakteristiske europæiske elementer

Relevant brug af stangtællere og andre elementer i europæiske stilarter forbedrer det samlede indtryk af interiøret

Udsmykningen af ​​køkkenet i japansk stil er en temmelig besværlig proces. Det kræver ofte involvering af professionelle designere. Ikke desto mindre kan ikke alle føle den særlige farve i dette land. Har du besluttet at udstyre køkkenet i japansk stil? Dette viser din visdom, evnen til at se den smukke i det enkle. Foretrukken for det japanske interiør taler om evnen til at meditere og fokusere på ens indre verden. Lad dit køkken i japansk stil bringe fred og fred til dig og dine gæster.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org