Austere kjøkkendesign i japansk stil: enkelhetsformelen – banking-on-green.com

Austere kjøkkendesign i japansk stil: enkelhetsformelen

Austere kjøkkendesign i japansk stil: enkelhetsformelen

Landets stil av Rising Sun i interiøret i dag er på toppen av populariteten. Mange liker japansk mat. Dette er et ideelt interiør for et lite område. Etter å ha utstyrt kjøkkenet på japansk i leiligheten din, vil du føle at rommet virker nesten dobbelt så stort som før.

Praktisk og enkelhet er de viktigste egenskapene til japansk stil

Kjøkken i japansk stil er praktisk og minimal når det gjelder dekor

Japansk har lenge bodd i små hus, området av sine leiligheter sjelden overskrider 40 kvadratmeter. Men den japanske boligen ser alltid stor ut, takket være designtricks. Det er ikke lett å legemliggjøre det indre av Japan i europeisk mat, men for å gi stemningen til Rising Suns land kan utformingen av dette rommet bli forsøkt.

Konichiva: interiørfunksjoner i japansk stil

Wabi og Sabi - de grunnleggende definisjonene av japansk stil

Wabi og Sabi – disse konseptene finner sin utførelse i det tradisjonelle japanske interiøret

Nøkkel estetiske kategorier innen kunst og livsstil i Japan er konseptene Wabi og Sabi. Med Wabi er moralske regler og aksenter assosiert med en enkel og streng type skjønnhet, som består av klok selvbeherskelse, praktiske og mangel på overskudd. Det er derfor det indre av kjøkkenet i tradisjonell japansk stil er minimalistisk og monokrom. Vanligvis fasader av kjøkkenmøbler uten søyler og buer, de er glatte eller matte, uten pretensiøshet. Simulerte skillevegger fungerer som lameller laget av mørkt tre på frostet glass. De kan tjene som en perfekt etterligning av partisjoner laget av rispapir.

Sabi-kategorien betyr ydmykhet og ensomhet, underkastelse og beskjedenhet, arkaisk naturlighet. Den beste dekorasjonen av kjøkkenet på japansk betraktes som antikviteter. Hovedinnholdet i det japanske kjøkkenet er enkelhet og funksjonalitet.

Enkelhet, funksjonalitet, rasjonalitet - de viktigste egenskapene til japansk stil

Enkelheten av linjene, maksimal funksjonalitet, rationell bruk av kjøkkenområdet – dette er nettopp det som den japanske stilen fremhever

Japansk stil kjøkken interiør betyr maksimal naturlig lys, minimum detaljer, bruk av naturlige materialer. Hovedinnholdet i interiøret er enkelhet og funksjonalitet, fordi kjøkkenet ikke bare er et sted for matlaging og spising det. Dette er habitatet.

Kjøkkenene i Japan har alt du trenger, inkludert en utrolig mengde utstyr. Elektronikken de må overvåke alt, kontrollerer selv produktets holdbarhet. Men det er vanlig å gjemme seg fra nysgjerrige øyne i store skap, hvor dørene er ugjennomsiktige. Generelt er japansken motstandere av søppel overalt, inkludert på kjøkkenet. De holder mening: det er ting, det må være et sted for lagring. Ingen lagringsplass? Så, denne tingen trenger du ikke. Med et lett hjerte, bli kvitt det hvis du planlegger å utstyre din leilighet med et japansk kjøkken. Mange kjøkkenredskaper gjør visuelt et lite kjøkken enda mindre.

Formelen av enkelhet og Zenins filosofi: de riktige møbler i utformingen av det “japanske” kjøkkenet

Spisestue møbler i japansk stil - enkelhet og rigor

Bare strenge, rette linjer, begrenset eleganse, ingen glatte kurver og komplekse former, ellers vil stilens harmoni bli ødelagt

Sikkert måtte du gå til en japansk restaurant hvor du kan se lave bord i stedet for vanlige bord og stoler, og seteputer erstatter puter. En fin måte å spare plass på. Men hvis du ikke er klar til å spise frokost, lunsj og middag som sitter på gulvet, kan du finne en verdig erstatning for tradisjonelle japanske møbler. La det være vanlige bord og stoler, men det er viktig at de er diskrete, kompakte, som bord og stoler fra IKEA. Unngå tunge massive møbler, det kluter opp plass, opptar all ledig plass. Kjøkken i japansk stil kjennetegnes ikke av besparelsene i hver centimeter med det formål å utstyre et ekstra skap eller hylle i dette området.

Interiør av kjøkkenet i japansk stil er nær minimalisme

Japansk stil er nær i ånd til minimalisme, men den har sin egen unike sjarm

Hvilke møbler skal du velge for kjøkkenet? Ideelle passformmoduler i beige eller lysebrunt tre. Når det gjelder tekstiler, bør det være lett. Stoffet er laget for å skape en følelse av stabilitet og soliditet. Ofte i det tradisjonelle japanske interiøret bruk et umalet tre. Dette er gjort for å understreke skjønnheten i sin naturlige form og tekstur. Kunstige materialer – plast eller plast – et tabu for kjøkkenet i japansk stil. For møbler og innredning er det ønskelig å bruke bare naturlige materialer. Dette treet, bambus, jute, strå, glass, rispapir, sisal, leire, sengetøy eller silke stoffer.

39
Olsa er kjøkken
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
36
29
27
26
19
18
17
16
9
8
7
6
44
43
42
41
40
35
34
33
32
31
30
25
24
23
22
21
20
15
14
13
12
10
5
3
2
1
1
11
4
45

Kjøkkenet i Rising Sun: farger og materialer

Kjøkken i Japan er preget av et naturlig fargevalg. Det er vanlig å bruke i interiøret brune og beige, hvite og melkefarger. Som aksenter er forskjellige nyanser av grønt og rødt perfekt egnet. Å bruke for lyse farger bør behandles med forsiktighet. Inkluder dem i interiøret kan være, men det er viktig å huske følelsen av proporsjon for å bevare egenskapene til landets stil av Rising Sun.

Arbeidsområdet i japansk mat er vanligvis plassert langs en av veggene. Hvis plass er tillatt, anbefaler designere å plassere vasken på den motsatte veggen av vinduet. Spisestuen kan være en kjøkkenkrok eller ligger i midten (kjøkken-spisestue).

For å dekke gulvene, er et laminat eller parkett egnet for et lett tre. Vegger og tak anbefales å dekke med gipsplater til maling. Vinduer kan dekoreres med korte gardiner-paneler. Det vil understreke den japanske stilen. Paneler på vinduer bør ha en lengde på vinduskarmen. Bredden på hvert panel er ca 90 cm. Hvis vinduet er veldig bredt, er panelene ordnet på rad med hverandre overlappende med flere centimeter. Japanske gardiner – flatt og stivt, de har en perfekt jevn form.

Kompromiss mellom japansk stil og russisk mentalitet - flere dekorative elementer

Modsigelsene mellom den japanske stilen og den russiske oppfatningen kan glattes ut med kontrastfarger og diskrete dekorative elementer

Kjøkkeninnredning på japansk: Interiørtricks av geisha og samurai

Utformingen av dette kjøkkenet passer perfekt til tradisjonell keramikk, planter i japansk stil i potter. Det vil se flott bonsai tre. Vet du hvordan en av de viktigste reglene for skjønnhet lyder på japansk? Shibuya. Dette ordet betyr estetikken til vanlig og diskret skjønnhet. I japansk interiør kombineres maksimal praktisk funksjon av produktet med minimal bearbeiding av materialet som det er laget fra.

Åpen og romslig ditt kjøkken vil lage belysning. Prøv å holde det naturlige lyset grunnleggende. Når det gjelder kveldsbelysning, er det bedre å dele det i forskjellige funksjonelle soner. Bruk “acari” lamper (dette ordet betyr “lyshet, lys”), som er laget av rispapir og bambus. De er veldig lyse og gir optimal belysning. Innretningens geometri kan endres ved hjelp av mobile skjermer.

Effektiv bruk av dagslys

Riktig utstyrt kjøkken i japansk stil maksimerer fordelene med dagslys

En annen funksjon av japansk mat – en stor mengde hvitevarer, kanskje til og med roboter. Men det er ikke vanlig å parade det. Dekorer kjøkkenet i tradisjonell japansk stil med origami, Kina, figurer av guder, graveringer, floral komposisjoner, ikebans.

Den japanske har ikke noe slikt som en tjeneste. De er sikre på at plater, servise, kopper ikke skal ha samme maleri. Hvert fag må være individuelt. For en russisk person, selvfølgelig, er dette et komplett rot, så i våre butikker selger den japanske stilen service. Ønsker du å røre ekte japansk kunst? Få ekte retter til fiskeretter eller til en te-seremoni. Da vil du forstå all sjarmen til forfatterens tegninger i suybokug stil – dette japanske maleriet med blekk med tonale alternativer.

Tillegg av japansk stil med karakteristiske europeiske elementer

Relevant bruk av bar tellere og andre elementer i europeiske stiler forbedrer det generelle inntrykket av interiøret

Dekorasjonen av kjøkkenet i japansk stil er en ganske arbeidskrevende prosess. Ofte krever det involvering av profesjonelle designere. Tross alt, kan ikke alle føle den merkelige fargen til dette landet. Har du bestemt deg for å utstyre kjøkkenet i japansk stil? Dette viser din visdom, evnen til å se den vakre i det enkle. Foretrukken for det japanske interiøret snakker om evnen til å meditere og fokusere på ens indre verden. La kjøkkenet ditt i japansk stil gi fred og fred til deg og dine gjester.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org