Asenna ja liitä sisäänrakennettu ja itsenäinen astianpesukone itse – banking-on-green.com

Asenna ja liitä sisäänrakennettu ja itsenäinen astianpesukone itse

Asenna ja liitä sisäänrakennettu ja itsenäinen astianpesukone itse

Astianpesukoneen asennus ja kytkentä edellyttävät huolellisuutta ja tarkkuutta. Loppujen lopuksi, monimutkaisen sähkölaitteen väärä yhteys voi aiheuttaa paitsi koneen väärän toiminnan, veden vuotoa myös henkilön sähköiskun. Helpoin tapa liittää astianpesukone on käyttää toimivaltaisen päällikön palveluja. Jos sinulla on halu ja aika, voit asentaa itse astianpesukoneen, säästää rahaa ja henkilökohtaisesti varmista, että kaikki tehdään laadullisesti ja turvallisesti.

Lue huolellisesti ohjeet

Tarina siitä, miten asentaa astianpesukoneen (PMM), ennakointi triviaali mutta tärkeän julkilausuman: sitova väline asentaja, sinun täytyy tutkia huolellisesti ennen työn aloittamista – ohjeet montazhu.Posudomoechnaya laite pitää kytkeä vesijohtoverkkoon, viemäri- ja virtalähde vastaavasti valmistajan vaatimukset. Useimmat nykyaikaiset astianpesukoneet kotitalouksien tasolla on yhdistetty vastaava järjestely, mutta autojen erityyppisten ja merkeillä on omat piirteensä, jotka on otettava huomioon, kun ne on asennettu ja toiminnassa.

Jos PMM: n asennuksen valmistelu tapahtuu keittiön korjausvaiheessa, kun ei vielä ole selvää, mikä malli valitaan, on toivottavaa määrittää koneen tyyppi. Ensinnäkin sen mittasuhteet ja veden toimitustyyppi. Tietenkin voit aina tehdä jotain paikallaan, mutta tämä on ylimääräistä aikaa ja rahaa.

opetus

Tutustu aina monimutkaisten kodinkoneiden asennus- ja käyttöohjeisiin, ja se sisältää kaikki tarvittavat tiedot

Missä ja miten astianpesukone sijoitetaan

On suositeltavaa miettiä astianpesukoneen sijaintia etukäteen. On parempi tehdä tämä keittiön korjausvaiheessa, jos suunnitellaan. Tässä tapauksessa voit esiasentaa auton auton huonekaluihin, mikä tekee siitä kätevän ja esteettisen.

Jolla on tietyt sijainti, tyyppi (mieluiten tietyn mallin) MMP, sen mitat, ilman mitään ongelmia tarjota toimivaltaiselle tarjonta kaiken tarvittavan viestinnän, mikä yksinkertaistaa merkittävästi asennus kalusteiden ja laitteiden. Astianpesukoneen voi ostaa ja huonekalujen kokoamisen jälkeen tärkein asia on varata paikka sille ja tuoda sähkö, vesi ja viemäröinti.

Suosittelemme sijoittamaan PMM: n seuraavaan kaappiin, jossa on pesuallas. Ensinnäkin, se on kätevä: mitä pienempi etäisyys pesuallas, astianpesukone, kuivausrumpu, kaapit varastointi astiat ja ruokailuvälineet, vähemmän väsynyt emäntä. Toiseksi, pesualtaan alla oleva kaappi, jolla ei ole pääsääntöisesti takaseinää – on paras paikka viestintäpäätösten tekemiselle astianpesukoneessa. Työlle on hyvät käyttömahdollisuudet, jos korjaukset ovat mahdollisia, kone voidaan irrottaa nopeasti.

tilaa kaapissa

Astian alla oleva kaappi on keittiön paras paikka lisävarusteiden sijoittamiseksi, mukaan lukien PMM: n lähdöt ja liitännät

Etukäteen kaikki ajattelemaan – ihanteellinen vaihtoehto, mutta ei aina mahdollista. Yritämme kertoa paitsi miten upottaa astianpesukone keittiössä on kokoamisvaiheessa huonekalut, mutta myös miten rakentaa astianpesukoneen valmiiseen keittiöön, jossa sinun täytyy tehdä vähintään muokata.

PMM: n liittäminen apuohjelmiin

Suojaa sähköliitäntä

Astianpesukoneen turvallisen liittämisen varmistamiseksi suositellaan seuraavia sääntöjä:

 • Et voi käyttää jatkojohtoja PMM on varustettava erillisellä rozetku.Sdelat olisi lähellä konetta niin, että tarvittaessa voi riittää nopeasti poistaa pistoke. On suositeltavaa sijoittaa pistorasiat laitteiden alapuolelle kaapin tasolle palmikoiden alueella. Mielestämme tämä ratkaisu ei ole paras ja suosittelemme tekemään pistorasiaa pesualtaan alla olevassa kaapissa 25-40 cm korkeudella lattiasta. On helpompaa ja nopeampaa poistaa häiritsevät esineet kotelosta kuin kulkea kauas paikallaan olevaan pistokkeeseen tiukassa tilassa.
 • Liiketyypeittäin MMP toivottavaa erottaa läpän kuparin trohzhilny sähkökaapelin osa vähintään 3h2.5 mm2, asettamalla tämä rivi RCD tai katkaisija 16 A (joissakin malleissa riittävän pieni kaapeli poikkileikkaus 3×2 mm 2 ja kone 10 A).

Mitä tehdä, jos haluat rakentaa astianpesukoneessa keittiössä valmiiksi, mikä jo kunnostettu ja on mahdotonta antaa erillistä kaapelia saa kytkeä astianpesukoneen ryhmään hylsyjä ole kovin suuret laitteet: mikroaaltouuni, vedenkeitin, jääkaappi. Ehdottomasti ei saa yhteyttä MMP linjassa elektroplitoy.Pri ongelmia asennuksen koneen paneelissa voidaan laittaa suoraan ennen ulostulon tai ryhmää.

 • Jos virransyöttöverkossa esiintyy huomattavaa (yli 10%) poikkeamaa standardin 220-240 V jännitteestä, on suositeltavaa asentaa jännitteensäädin virtalähteeseen.
 • Pistorasiassa on oltava maadoitusliitäntä. Kuitenkaan jokaisessa huoneistossa tai yksityisessä talossa ei ole maadoitusyhteyttä.
ohjelma

Oikea laite sähköteho kodinkoneet – ei vain kysymys mukavuutta, mutta myös turvallisuutta

Liitäntä verkkoon ilman maadoitusta

Mitä minun pitäisi tehdä niille, joilla ei ole kolmannen maadoitusjohdon johdotuksessa?

Helpoin tapa yksityisen talon omistajille. He pystyvät tekemään maasilmukan lähelle taloa kytkemällä sähköverkon siihen. Koska – aihe erilliselle keskustelulle, mutta se ei ole niin vaikea tehtävä ja piirin läsnäolo toimivaltaisilla johdotuksilla tekee koko sähköjärjestelmästä turvallisen.

Vaikea asuntojen vuokralaisille. Todennäköisesti rakennuksessa on vielä maadoitus, mutta se ei ole asunnossa. Maadoitus on pääsääntöisesti läsnä niissä talouksissa, joissa on hissejä, lämpöpisteitä alluvialiryhmillä, kauppoja maanpinnalla. Kolmas lanka ei välttämättä ole läppäreunassa, mutta jos sinulla on talossa, voit itse päästä huoneeseesi. Työn voi suorittaa toimivan organisaation sähköasentaja.

Mikä pahempaa, jos rakennuksessa ei ole lainkaan kenttää. Vaihtoehtoisesti kolmas lanka viedään suojan neutraaliin palkkiin, mutta tämä ei ratkaise ongelmaa kokonaan. On oikeampaa piirtää erillinen kaksijohdin viivasta kilpeen koneeseen asettamalla siihen RCD. Rungon hajoamisen vuoksi henkilö voi olla järkyttynyt hetkeksi, mutta suojalaite sammuttaa tehon.

Ne, jotka eivät ymmärrä sähköä ja eivät tiedä, miten oikein johtaa sähköteollisuutta, eivät yritä tehdä työtä itse, on parempi kutsua asiantuntija.

ohjelma

RCD-liitännän piirin variantti erillisiin riveihin ilman maadoitusta

Kylmän veden toimittaminen

Vesijohtoverkostoon on täytettävä seuraavat parametrit: paine 0,5 bar (0,05 MPa) 10 bar (1 MPa), veden määrä mukana on vähintään 10 l / min.Kak yleensä vastaavat näitä parametreja verkkoon, mutta on olemassa poikkeuksia. Jos paine on alle halutun (omakotitalojen), tarvetta asentaa pumppu, joka nostaa painetta davlenie.Esli edellä (tämä on joissakin alemmissa kerroksissa kerrostaloja) – vähennysventtiilillä.

Vesiputken tuloaukkoon huoneistolle tai talolle on asennettava sihtisulkuri välttämättä, hieno suodatin on toivottavaa. Jos asunnon sisäänkäyntiin ei ole mahdollista asentaa suodatinta, se on tehtävä koneen eteen.

Ei ole merkitystä, kuinka astianpesukoneen hankaus poistetaan: erillisellä putkella tai vesisäiliön kautta sekoittimen kautta. Tärkeintä on, että virtaus voidaan estää nosturilla ja jälkimmäinen on helposti saavutettavissa.

venttiili

Asenna sulkuventtiili vedenpinnalle

Jotta letku ei liity sovittimiin, on suositeltavaa valita välittömästi “oikea” -liitäntä. Venäjän federaatiossa virallisesti toimitetuista laitteista parametrit ovat seuraavat: ulkoläpimitta, halkaisijaltaan ¾, pituus vähintään 10 mm.

Jos pistorasia on kaukana, lyhyt vesiletku voidaan pidentää, muttei laajentamalla, vaan pitemmällä. Jos käytät toista käsipuhdistinta, vaihda vesiletku uuteen. Varmista, että letku ei ole taipunut tai kierretty.

Asettamalla sisäänrakennettu astianpesukoneessa Bosch (kaikki nykyiset mallit, lukuun ottamatta joitakin kompakti) ja eräät muut yritykset MMP aluksi suojaavat vesivuoto tuloletku rikkoa tai muuten toimintahäiriö. Tällaisissa malleissa AquaStop-järjestelmäyksikkö sisältyy pakkaukseen ja asennetaan vesihana ennen letkua. AquaStop toimii vain, kun virta on päällä. Myös muita laitteita voidaan asentaa vesivuodon estämiseksi, ostamalla ne erikseen.

turvajärjestelmät

Nykyään on myynnissä useita vuotoa suojaavia laitteita, niitä voidaan asentaa sekä erilliseen laitteistoon että koko vesiputkistoon kokonaisuutena

Voinko liittää astianpesukoneen kuumaan veteen ja säästää sitä

Ruoat pestään kuumalla vedellä, joten kylmä lämmittää laitteen sisään rakennettuun lämmitintä haluttuun lämpötilaan. Ja sähkö maksaa rahaa. Jos kuumaa vettä lämmitetään talossa sähkökattilassa, ei ole väliä, onko se keitetty sähköisellä vedenlämmittimellä vai suoraan PMM: ssä. Mutta kun asunnossa on lämminvesiputki tai yksityisessä talossa “halpa” vesi on valmistettu kaasukattila, ei ole suositeltavaa käyttää sähköä kylmäveden lämmittämiseen astianpesukoneessa. Ja voitko lähettää kuumaa vettä suoraan PMM: lle, säästämällä huomattavaa määrää? On mahdollista, mutta ei kaikissa malleissa ja useilla varauksilla:

 • Jos kuumaa vettä valmistetaan virtaavalla kaasupylväällä tai kaksipiirin kaasukattilalla, PMM ei ole mahdollista liittää siihen. Voidaan harkita vain keskitettyä lämminvesivaraajaa, yhden piirin kaasukattilan yhdistelmää varastokattilan kanssa ja varastointikaasun vedenlämmitintä.
 • Vesiletku on tarkistettava koneesta. Jos siinä on muita sanoja “25ºC”, voit kytkeä vain kylmän veden.
 • Sinun tulisi huolellisesti tutkia MMP: n ohjeita. Jos letkussa ei ole lämpötilan rajoittavia symboleja, on todennäköistä, että käsikirja sanotaan seuraavista: “Veden maksimilämpötila on enintään 60ºC, mieluimmin yhteys kylmään veteen.” Edullisesti kylmä – ei tarkoita sitä, että laite ei pääse kuumilta. Yksinkertaisesti sisäänrakennettu lämpöanturi, jonka työ on suunniteltu kylmää vettä varten, voi määrittää väärin lämpimän veden lämpötilan, eikä se sisällä uudelleenlämmitystä. Valmistaja on mielestäni huolimatta siitä, että hän ei reagoi, jos koneesi liitetään kuumaan veteen, joskus astiat eivät ole riittävän puhtaita.

Nyt noin 60 ºC: n raja. Jos kysymys on veden valmistelusta, jossa on joukko “yksiportaista kaasukattilaa ja kattilaa”, on tarpeeksi asetettava maksimilämpötila vedenlämmityksen automaattiseen säätöön määritetyn arvon yläpuolella. Keskitetyn vesiputken lämpimän veden lämpötila ei yleensä ole yli 60 ºC. Jos se on korkeampi, PMM voidaan yhdistää termostaatin avulla.

Viemäröinti

Astianpesukoneen korjauksen aikana voidaan ottaa erillinen pesuallas. Sillä ei ole väliä, mistä putki asennetaan ja poistetaan: seinässä tai lattiassa. Useita ehtoja on täytettävä:

 • Suulla viemäriputkeen järjestelmä välttää ulkonäkö epämiellyttävää hajua täytyy laittaa vesilukon, koska se on poissa MMP. Voit käyttää standardia juoksuttaa varten altaan kerätä vesilukkoon riippumatta kolme osaa viemäri 90º ja yksi pituuden suoraa putkea, tai ostaa erityinen ansa suunniteltu pesukoneet ja astianpesukoneet. Se eroaa kompaktisuudesta, se voi olla ulkoinen tai upotettu.
juoksuttaa

Siphon uppoasennus (seinään), astianpesukoneille ja pesukoneille

 • Jos viemäriputki on asetettu seinään, poistoilmaletkun liitäntäpisteen ja seinän vesitiivisteen sisääntulon välisen pystysuoran etäisyyden on oltava vähintään ohjeissa määritelty, tavallisesti 20-30 cm.
 • Letkun liittämiseen käytettävä tulo ei saa olla korkeintaan 60-80 cm mallista riippuen. Se on matalampi, noin 50 cm lattiasta.
 • Tyhjennysletku on suunniteltu yhdistämään 40 mm: n läpimitaltaan oleva viemäriputki ja 50 mm: n liitäntä putkeen kumisovittimen avulla.

Jos astianpesukone ei ole kovin kaukana kaapista, jossa on pesuallas, on helpompi liittää se sinkouteen pesualtaan. Tämä on järkevämpää ratkaisu, kun astianpesukone asennetaan valmiiseen keittiöön eikä viemärijärjestelmää ole mahdollista vaihtaa. Monissa modernissa lavuaikoissa on jo erityinen tyhjennysletku astianpesukoneesta, joka on vain kiinteä. Jos sinulla ei ole haasteita, voit ostaa sen erikseen.

tyhjennysletku

Kun tyhjennysletku on laitettu sifonpoistoon, on toivottavaa kiinnittää se puristusliitoksella

Tyhjennysletkun on oltava tasaisesti, vääntymätön, taivutettu ja kiinnitettävä hieman korkeammaksi kuin viemäriin liittymän merkki. Tätä tarkoitusta varten seinäasennusteline on mukana. Taivutuksen yläosan tulee olla korkeintaan 60-80 cm ja alle 40-50 cm lattiatasolta mallista riippuen. Jos vakioletkun pituus ei riitä, sitä voidaan laajentaa tai korvata, mutta kokonaispituus ei saa ylittää 3 m.

Miten rakentaa astianpesukone keittiökalusteisiin

Tietoja viestinnästä, kerroimme, nyt puhumme siitä, kuinka astianpesukone asennetaan huonekaluihin. PMM: t eroavat sekä koosta että huonekalujen integraation tyypistä. Harkitse erilaisten astianpesukoneiden asennusta:

Erilliset astianpesukoneet

Erilainen malli, kuten nimestäkin ilmenee, voi seistä yksin, kalusteiden vieressä, yhteisen työpinnan alla. Kantaa voidaan käyttää työtasona, mutta on otettava huomioon, että muovin lämmönkestävyys on pienempi kuin laminaatin lämmönkestävyys. Mutta jos irrotettava PMM on asennettava huonekaloriviin, yhteisen työpinnan alla, kuinka astianpesukone asennetaan työtason alle?

Vaihtoehtoja on kaksi: ensimmäinen – laske säätöjalat vähimmäiskorkeuteen ja yritä nähdä, onko auto noussut työtason alle. Todennäköisesti kyllä. Jos ei ole, mene suunnitelmaan B: poista yläkansi. Mallista riippuen ruuvit on irrotettava sivuilta tai kahdelta takaa, mutta on parempi tarkastella ohjeita. Appi irrotettuna kansi taatusti alle mahtuu työtason sillä edellytyksellä, että työtason on normaali korkeus on vähintään 85 cm. Asettamalla koneen paikalleen, kytke viestintä, avoimen venttiilin, varmista ei vuoda vettä.

Video: liitäntä ja asennus erillisen mallin pöydän alla

Sisäänrakennetut astianpesukoneet

Kuinka sisäänrakennettu astianpesukone asennetaan? Täysikokoinen astianpesukone, toisin kuin muut sisäänrakennetut keittiökoneet (uunit, mikroaaltouunit, jääkaapit), ei ole sijoitettu erityiseen kaappiin. Sisäänrakennetun astianpesukoneen asennus tapahtuu kaapin välissä. Niskan leveys on 45 tai 60 cm, riippuen koneen mitoista. Koko on pidettävä erittäin tarkasti, kaappien sivuseinien on oltava tarkasti pystysuorassa.

Työtaso on parempi asentaa PMM: n asentamisen jälkeen. Sen jälkeen, kun letku vesi, valua ja sähkökaapeli noudattaen alla sokkelin ja kaapin liityntäpisteeseen, laite on sijoitettu lattialle ja liukui nishu.S säätöjaloilla nousee tason kanssa alarivillä kaappeja ja alttiina pystysuunnassa.

säätely

Kun sisäänrakennettu kone on asennettu kaapin riviin, takajalkojen säätö tulee ongelmalliseksi. Monissa malleissa se on poistettu kotelon etuosasta

Sisäänrakennetun astianpesukoneen asennus mahdollistaa sen kotelon kiinnittämisen vierekkäisten kaappien sivuseinien ja pöytälevyn avulla. Mutta me suosittelemme, ettet kiirehdi ja liitä ensin huonekalujen ovi. Asentamisesta julkisivu on astianpesukone, on kuvattu yksityiskohtaisesti käsikirjassa, on erityinen mallin kanssa, jotka on merkitty reiät asennuskiinnittimet kääntöpuolelle julkisivun. Lukot tulevat auton uunin urille. Asennetun huonekalusivun asentamisen jälkeen PMM on kohdistettava muiden kaappeiden julkisivuihin. Nyt voit korjata kotelonsa naapurikaappeihin ja asentaa työtason.

ohjelma

Huonekalusivun ripustuksen järjestys sisäänrakennetun astianpesukoneen oveen

Jos kaapin alla oleva tila on suljettu jalustalla, on mahdollista, että astianpesukoneessa on leikattava reikä. Muussa tapauksessa ovi voi levätä alustaa vasten avattaessa. Mitkä leikkauskorkeus on tarpeen määrittää paikan, tämä riippuu siitä, kuinka paljon korotetaan laitteen säätämisen aikana. Kun asennus on valmis, 45 cm: n tai 60 cm: n sisäinen astianpesukone on liitetty tietoliikenteeseen.

Video: Sisäänrakennetun astianpesukoneen asentaminen huonekaluihin

Pienikokoiset mallit

Kompaktit mallit ovat myös kahdentyyppisiä: vapaa asennus ja sisäänrakennettu kaappi.

Ensimmäinen tyyppi on vapaasti seisova PMM, jonka leveys on 55 cm, syvyys 50 cm ja korkeus jopa 45 cm. Tällainen malli voidaan asentaa alempaan kaappiin, jonka leveys on 60 cm, ja siellä on edelleen yksi vapaa hylly. Tai laita työtaso, laaja ikkuna, pieni jääkaappi. Kone on kevyt, ei värähtele käytön aikana, sitä ei tarvitse kiinnittää, vaan kytke se vain tiedonsiirtoon.

astianpesukone

Kompakti astianpesukone 55 cm leveä ja 50 cm syvä sovi kaapissa altaan alta kanssa suodatusjärjestelmä ja vielä jäljellä tilaa taloudellisia yksityiskohtia

Toinen tyyppi kompakti laitteet – sisäänrakennettu astianpesukone, jonka mitat mahdollistavat asentaa sen pienikokoinen shkafa.Po rakennettu PMM identtinen uuni on rakennettu ja asennettu standardi telineeseen leveys 60 cm (aukon leveys 56 cm), jotka on tarkoitettu niitä. Kuten uuneissa, on kaksi kokoa astianpesukoneita: täysi korkeus (60 cm korkea) ja matala (aukko 45 cm). Voit rakentaa astianpesukoneen työtason alle ja asentaa sen korkeaan kaappiin.

Kompakti sisäänrakennetun PMM: n luukku on etupinta, ei ole tarpeen asentaa huonekalusivua. Koneen runko on kiinnitetty kaappeihin, viestintä on liitetty tavanomaisen järjestelmän mukaisesti.

Video: asennusvaihtoehdot pienikokoisille astianpesukoneille Bosch SCE 53M25EU

Toisaalta, asennus astianpesukone – ei kovin vaikea tehtävä, ja se voidaan suorittaa itsenäisesti, kun läsnä on perustiedot sähkön ja muun santehnike.S – virheellinen kytkentä viestintä voi olla täynnä vakavia ongelmia. Erityistä huomiota on kiinnitettävä sähköosaan, tämä on turvallisuutta. Jos et ole varma kyvystänne, on parempi sijoittaa PMM-asennus asuntoon tai taloon ammattilaisille. Te tietenkään maksat palvelusta, mutta säästät aikaa ja rannikosta hermostoa.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org