33 lila hangulat a lila és lila konyha belsejében – banking-on-green.com

33 lila hangulat a lila és lila konyha belsejében

33 lila hangulat a lila és lila konyha belsejében

A lila konyha, lila vagy lila a nem szabványos színes megoldások rajongóinak felel meg. A lila lakóház tulajdonosai általában olyan kreatív természetűek, akik nem tolerálják a sztereotípiát és a monotonságot. A tervezési szempontból a bíbor abszolút bizonyossággal felhívható a legvitatottabb és kétértelmű színre, amely mind a belseje csúcspontja, mind pedig helyrehozhatatlan hiba lehet. A lila vagy lila konyha sokkal inkább kíváncsiság, mint egy normák. A legtöbb ember véleménye szerint ez a konyha egyáltalán nem kapcsolódik a kényelemhez és a melegséghez. De hogyan lehet a hideg a puha, lila vagy lila színű, pirosas jegyekkel sugárzott? A lila szín rendkívül sokrétű, szeszélyes és perverz. Miután úgy döntött, hogy lila színben díszíti a konyhát, fontos, hogy ne legyen tévedés árnyékkal és színes társaikkal.

Konyha ibolyaszínű színekben - ritka jelenség

Konyha díszítés lila színben: látványos, de ritka látvány

A bíbor pszichológiája a belső térben

Lila szín jelképezi az ellentétek egységének, mert egyesíti a hűvös és nyugodt kék forró és szenvedélyes vörös, a jég és a tűz, yin és yang, nőies és férfias. Mérlegelve a két végét a színskála, a lila szín egyesült test és az elme, az anyag kell lelki, hanem az emberi szervezetben – a férfi és női energiákat. Szimbolizálja a lelkiséget, a bölcsességet, a misztikát, a művészetet, az inspirációt, a nemességet, a hatalmat és a gazdagságot.

Lila és lila konyha: fényes ötletek fotó példák a belső

A lila vagy lila szín kiválasztása a konyha kialakításához számos feltételt igényel

Az ibolya a misztikusok, filozófusok és költők színe. A keleti gyógyászat és színes fény lila szín munkájába a jobb agyfélteke és a tobozmirigy, amely felelős az érzelmeink, az intuíció és a kreativitás. Nem véletlen, hogy a lila szín javasolt a spirituális gyakorlatok és meditációk számára. Úgy vélik, hogy azok az aurák, akiknek az ibolya hangok dominálnak, nemcsak kreatív természetűek, hanem gyógyító képességeik is vannak.

A gyönyörű ibolyaszínű szín negatívan befolyásolhatja az emberek pszichéjét

A telített lila szín nagyon elegánsnak tűnik, de nyomasztó hatással lehet a jelenlévőkre

A fenséges ibolya mindig jelen volt a királyok és papok ruhájában, legalább emlékezzen a “pápa lila” -ra. Miután az ibolya a választottak színe volt. Így Julius Caesar kegyesen úgy gondolta, hogy ő az egyetlen ember, aki méltó lila ruhát viselni. Ma mindenki számára elérhető. Döntse el, hogy használják a díszítésére a konyhában, ne rohanjon megragadni az első lehetőséghez. Nézze meg közelebbről a különböző árnyalatokat, és amikor eldöntötte, gondolja át a belső térben a legkisebb részleteket: a királyi lila belép minden helyiségbe, de nem minden szomszédság kedves vele.

Fényes lila szín a csúcstechnikai konyha belsejében

A világos lila vagy lila szín romantikus hangulatot teremt a konyhában a high-tech stílusban is

Nyugodt, szelíd, visszafogott árnyalatok lila segítségével negatív mentális állapotok, mint a neurózis, a kétségbeesés, az önbecsülés és a hit elvesztése a jövőben, enyhíti a mentális fáradtság és a stressz. Ezenkívül pozitív hatást gyakorolnak az epilepsziás, agyi agyrázkódásra, a neuralgiára és a sclerosis multiplexre. Árnyalatú lila mérleg szerint pszichológusok, képesek elnyomni az étvágyat, így lila vagy lila konyha is nagy segítője a harc a szépség és a harmónia a formák.

Világos és vonzó konyha lila tónusokkal

A dekoratív elemek és a színkombinációk gondos kiválasztása a konyhát fényes és vonzóvá teszi

Nem ajánlott a lila, különösen a mély árnyalatok használata olyan helyiségek belsejében, ahol alkoholizmussal vagy súlyos mentális zavarokkal küzdő emberek lehetnek. És általánosságban telített ibolyaszínű hangokat kell használni óvatosan. Az ibolya felesége melankóliát idézhet elő, a lélekben a szorongás érzése, a depresszió és az erő megakadályozása. Egy ilyen szobában, szó szerinti és figuratív értelemben, minden “ibolygásnak” válhat.

Az ibolya és a fehér kombinációja kedvezően hat a pszichére

A mély lilás szín negatív hatása könnyedén kompenzálja a belsõ fehérség bõségét

Lila konyha – az ametiszttől a lilaig

Miután megállította a választást egy ibolyaszínű vagy lila konyhában, ne lusta, hogy megfelelő figyelmet fordítson a legegyszerűbb és kényelmes árnyalat kiválasztására. A lila lencséken át a világra figyelve rájössz, hogy nehéz lesz ezt megtenni. Mit kedvesebb: gyönyörű ametiszt, indigó titokzatos, fenséges bíbor, lédús szeder, szilva ízletes, padlizsán díszes, finom lila akác, hegyi levendula, szerény fa lila, fukszia vagy extravagáns virágzó lila bokrok?

Az ibolya konyhában a világításnak hangsúlyoznia kell a színséma előnyeit

A helyes elhelyezése a világítás egy lila konyha – az egyik feltétele a vonzerejét a belső

A konyha belsejének díszítéséhez gazdag lila-lila színskála kényes magatartást igényel. Ez csak egy kicsit túlzás, és a varázslatos tér barátságtalan környezetbe, szelektív erőkbe és irritálóvá válik.

A lila konyha jellemzi a tulajdonosokat, mint kreatív embereket

A lila lakóház mesterei rendszerint kreatív természetűek, akik nem tolerálják a sztereotípiát és a monotonságot

A pszichológiai hatás közvetlenül kapcsolódik a kiválasztott árnyékoláshoz. A lila kék és kék árnyalatok hideg árnyalatait pihentető és nyugtató hatás jellemzi. A piros vagy skarlátfestékű lila (ametiszt, szeder) aktiválja, megerõsíti, izgatja.

Amikor a konyha felületén lila színt választasz, figyelmet kell fordítanod a mérséklésre

A lavender színe ebben a konyhában kellemetlen nyomást kelthet

A konyha lila hangok nem néz ki kicchevo, előnyben kell részesíteni a visszafogott és lakonikus design bútorok szigorú geometriai alakú.

A fényes napfény kedvezően befolyásolja a lila dekoratív tulajdonságait

A fehér-lila vagy fehér-lila-fémes kombináció – ideális választás a konyhának a high-tech és a minimalizmus stílusában

Világos, telített árnyalatú ibolya nagy mennyiségben ajánlatos jól megvilágított, tágas szobákban használni. Egy kis konyhában “nyomást gyakorolnak a pszichére”, sőt, vizuálisan “megeszik” a már hiányzó helyet. A konyha átalakítása csak néhány fényes ékezet vagy löket!

A konyhabútor elegáns díszítése lila tónusokkal

Az ibolya színek legjobb színeit nyugodt, világos, semleges színek kombinálják, például szürke vagy fehér

A konyha belsejében nagyon szép és diszkrét a nyugodt lila árnyalatú, sápadt lila-szürke-levendula és ashy szürke-lila.

Dekoratív elemek használata az ibolya konyhában

A lila árnyalatú rózsaszín vagy gyengéd kék színű árnyalat friss kora reggel érzi magát a konyhában

Gyengéd lila és lila árnyalatok finom rózsaszín közepes árnyalatú hogy a konyhában egyfajta mesebeli és az efemer, ahonnan és lélegzik a mágia. Nézzük a konyhában, nehéz elképzelni, hogy valaki idáig banális megsütjük a burgonyát vagy főzni hús … nos, azzal az eltéréssel, hogy a főzött teák ibolya, készítsen salátát a pitypang és sütni palacsintát a pollenek és stardust.

Harmonikus összetétele a háttér, bútorok és díszítő elemek

Háttérképek különböző árnyalatú lila, illeszkednek a hang a római függönyök, világos bútorok ebben a konyhában teremt egy harmonikus kompozíció

A konyhai színek sikeres kombinációja lila tónusokkal

A tervezők nem javasolják, hogy a szoba túlterhelt legyen lila vagy a belső térben többféle ibolya fajtával egyesítve. A legtisztább, az ibolya színek színeit nyugodt, világos, semleges színek kombinálják, például szürke vagy fehér. A fehér-lila vagy fehér-lila-fémes kombináció – ideális a konyha számára a hi-tech és minimalizmus stílusában.

Az éles és hideg fém ragyog a csúcstechnika belsejében

A vibráció a hideg hideg fémmel kombinálva jól illeszkedik a belső térbe a csúcstechnika stílusában

A hangulatos, otthonos légkört a lila árnyalatok kombinációjával, krémmel vagy zsályafehérrel lehet segíteni. A lila konyha is jól néz ki a barna, halványszürke és rózsaszín színű. A lila árnyalatú rózsaszín vagy gyengéd kék színű árnyalat friss kora reggel érzi magát a konyhában.

A szabály végrehajtása

A konyha egyszerű megosztása a “világos tetejű – sötét aljává” elkerüli a lila negatív érzelmi hatását

A csillogó konyhát a lila és gyöngyházfehér, rózsaszín, fekete és ezüst kombinációja segíti. A sápadt lila konyha kíméletesen hígítható kék, kék, zöld, világos sárga, krém és ezüst. De a mályva-mályva nagyszerűen fog megjelenni sötétvörös, smaragdzöld és barna színnel.

A színes ékezetek kompetens terjesztése az ibolya konyhában

Egy nagyon előnyös és diszkréten konyha belső nézd nyugodt tompa tónusok a halvány lila a levendula szürke és hamuszürke-lila

A konyha belsejében világos-ibolya mindig extravagánsnak tűnik. Ne felejtsük el, hogy ez egy színes kaméleon, amely más színekkel kombinálva a felismerésen túl is változhat: A kék környéken közelít az indigóhoz, és a piros mellett a lila színű.

Fotók példái a gyönyörű konyhai design lila hangok

A piszok szerint a lila konyha súlyt veszít, könnyebb

A lila színárnyalatok a pszichológusok szerint elfojtják az étvágyat

Eredeti dekor elemek használata lila színben

A finom lila és lila árnyalatok alig észrevehető rózsaszínű podtonómával a konyhát egyfajta tündérmesék és effiméternek adják, amelyekből varázslatosak

A merész vonalak és színek kombinációja a konyhában

A konyha merész sziluettje egy merész színsémával kombinálva kiváló eredményt ad

A lila sötétebb színek kombinációja hangsúlyozza díszítő jellegét

A lila nem lesz komor, ha a konyha belseje sötétebb színeket tartalmaz

A mély lila színt sikeresen használják a tervezők

A modern konyha gazdag lila színe megfelelő és harmonikus

A lila konyha világításának jellemzői

Természetes és mesterséges világítással az ibolya konyha másképp néz ki

A konyhában díszítő elemek finomítása és finomítása

További díszítőelemek segítségével az ibolya konyha hangulata fényűző és finom

Az ibolyaszínű színek tisztelete alkalmas a konyha belsejébe

A lila és természetes fából készült kombináció a legmodernebb modern konyha számára alkalmas

A belső tér lila hangzással rendelkezik egy tágas konyhához

A lila szín nagyon alkalmas arra, hogy szokatlan belső teret hozzon létre egy tágas konyhában

A lila kötény jól illeszkedik egy sötét konyhai készletbe

A sötét konyhában fényes lila kötény és sárga asztallap játszanak a frivol díszítő részletek szerepét

Lila szín a többfunkciós modern konyha belsejében

Egy ilyen modern és többfunkciós konyha számára a mély lila a legjobb megoldás

Használja a nyomtatást a bútorok homlokzatán az ibolya konyhában

Annak érdekében, hogy elkerüljék a gazdag lila bőségét ebben a konyhában, a bútorok homlokzatait romantikus tájkép kinyomtatta

A színes játék akkor fordul elő, ha különböző lila árnyalatok kombinációja történik

A különböző lila árnyalatok kombinációja érdekes színes játékot hoz létre ebben a konyhában

A lila szín, mint akcentus a belső térben

A lila mennyiség ebben a belső térben kicsi, így a háttér színének eredeti hangulata lesz

Kombinációja lila és bézs virágok sötét konyha háttérben

Sötét háttéren, a bézs és az ibolya virágok kombinációja

Könnyű és tágas konyha - a lila színű kísérletek platformja

A fényes, tágas konyhában a fényes lila színű új hatásokkal és érzelmekkel meglepő

Az ibolya használata a fekete-fehér kontraszt lágyítására

Egy kis ibolya ebben a konyhában rögtön vonzza a figyelmet, így a fekete-fehér helyzet kevésbé hivatalos

decor

Leave a comment