10 interessante ideer til køkkenet og succesfulde foto eksempler på deres implementering – banking-on-green.com

10 interessante ideer til køkkenet og succesfulde foto eksempler på deres implementering

10 interessante ideer til køkkenet og succesfulde foto eksempler på deres implementering

Leder du efter, hvordan du gør dit køkken mere interessant og gør alle venner jaloux af dig? Vi tilbyder dig 10 interessante og usædvanlige ideer, der vil hjælpe dig med at lave et usædvanligt design af hovedrummet i huset.

Arbejdsoverflade uden udragende hjørner

Normalt hænger bordpladen lidt over facaden af ​​headsettet og virker vinkelret fra forskellige sider. Dette tilføjer til konservatismens køkken og gør dig klædt på alle disse mange hjørner. Prøv at spille rundt med hjørner: slippe af med dem, runde dem, gør dem usædvanlige.

zov2

Åbn hylder

Forestil dig dit køkken sæt uden døre. Tro mig, det kan være meget interessant og ryddeligt. Det er bedre at skjule opvaskemaskinen med redskaber, og der kan ses en krydderier og en interessant service.

zov1

Showcase Moduler

Du kan gå længere og vende nogle skabe i showcases, hvor du skal lægge smukke kopper, små planter i potter og cool indretning til kulinariske emner.

Forklædt hætte

Skjul emhætten fra andres øjne. Forkæle det under en lysekrone, en lampe eller en ekstra skab, for eksempel med vin. I selve hooden er lille romantik, men din fantasi vil gøre det til en udsmykning af køkkenet.

zov3

Arbejdsområde inde i øen

Har du en ø i køkkenet, tilbyder vi en mere kølig ide. Gør det i form af bogstavet “C” og på indersiden arrangerer arbejdsfladen. Du vil være som en kok, der serverer hans mesterværker.

zov4

Forklæde med realistisk print

Placer på forklæbet et stort, smukt og realistisk print. Især cool vil se ud på det kulinariske tema. Et lille stilleben eller et stort fotografi af frisk frugt passer ind i interiøret.

zov5

Indretning i den øverste del af væggene

Normalt er den øverste del af væggene i køkkenet tom. Der kan du sætte interessante vinyl klistermærker. På baggrund af blå tapet bliver det køligt at se ud som en sky eller en hval, mod en hvid baggrund – sorte fuglefugle.

Facade glans

Den blank facade med en 3D-glans er en af ​​de mest spektakulære tendenser, der ikke kan findes i hver anden instagram-konto. Vil du få alle til at sukke med misundelse? Vælg et akryl sæt med en blank facade.

Fokus på armaturer

Fremhæv lamperne. Fwe dem, hæng dem med klistermærker, farve dem. Gør dem synlige, interessante, skrigende og usædvanlige. Og se på, hvor sej de vil lægge vægt på indretningen.

Lyset er lige over bordet

Så du lægger vægt på rummet på det vigtigste møbel. Et par punktlamper, som slynger bordpladen i skyggerne, ser meget cool ud.

Disse 10 tips hjælper dig med at lave et indvendigt drømmekøkken. Vær ikke bange for at bidrage med dine ideer, eksperimentere og nyd resultatet. Gør dit køkken det mest originale og hyggelige sted på Jorden!

zov6

Et netværk af saloner “Hviderussisk køkken” kan hjælpe med at realisere alle disse ideer – www.kuhnibelarusi.com

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org