10 interessante ideer for kjøkkenet og vellykkede bildeeksempler på deres implementering – banking-on-green.com

10 interessante ideer for kjøkkenet og vellykkede bildeeksempler på deres implementering

10 interessante ideer for kjøkkenet og vellykkede bildeeksempler på deres implementering

Leter du etter hvordan du gjør kjøkkenet ditt mer interessant og gjør alle vennene dine sjalu på deg? Vi tilbyr deg 10 interessante og uvanlige ideer som vil hjelpe deg med å lage en uvanlig design av hovedrommet i huset.

Arbeidsoverflate uten utragende hjørner

Vanligvis henger bordplaten litt over fasaden på hodesettet og fungerer i rette vinkler fra forskjellige sider. Dette legger til konservatismens kjøkken og gjør deg klept til alle disse mange hjørnene. Prøv å leke med hjørner: bli kvitt dem, runde dem, gjør dem uvanlige.

zov2

Åpne hyller

Tenk kjøkkenet ditt uten dører. Tro meg, dette kan være veldig interessant og ryddig. Det er bedre å skjule oppvaskmaskinen med kjøkkenutstyr, og en krydderkolleksjon og en interessant tjeneste kan vises.

zov1

Showcase Moduler

Du kan gå videre og slå noen skap i showcases som legger ut vakre kopper, små planter i potter og kul innredning for kulinariske emner.

Forkledd hette

Skjul hetten fra andres øyne. Forkled det under en lysekrone, en lampe eller en annen skap, for eksempel med vin. I hetten selv er liten romantikk, men fantasien din vil gjøre det til en dekorasjon av kjøkkenet.

zov3

Arbeidsområde på øya

Hvis du har en øy på kjøkkenet, tilbyr vi en enda mer kul idé. Gjør det i form av bokstaven “C” og på den indre kanten ordne arbeidsflaten. Du vil bli som en kokk, som serverer hans mesterverk.

zov4

Forkle med realistisk utskrift

Legg på forkle et stort, vakkert og realistisk utskrift. Spesielt kult vil se ut på kulinarisk tema. Et lite stilleben eller et stort fotografi av frisk frukt passer inn i interiøret.

zov5

Innredning i den øvre delen av veggene

Vanligvis er den øverste delen av veggene på kjøkkenet tom. Der kan du sette interessante vinyl klistremerker. På bakgrunn av blå tapet vil det være kult å se ut som en sky eller en hval, mot en hvit bakgrunn – svarte fuglefugler.

Fasadglans

Den glatte fasaden med en 3D-glans er en av de mest spektakulære trender som ikke finnes i hver sekundens instagramkonto. Vil du få alle til å sukke med misunnelse? Velg et akryl sett med en blank fasade.

Fokus på armaturer

Fremhev lampene. Fwe dem, henge dem med klistremerker, farg dem. Gjør dem synlige, interessante, skrikende og uvanlige. Og se på hvor kult de legger vekt på interiøret.

Lyset er akkurat over bordet

Så legger du vekten i rommet på det viktigste møbelet. Noen få pekelys, som sniker bordplaten i skyggene, ser veldig kul ut.

Disse 10 tipsene vil hjelpe deg å lage et interiør drøm kjøkken. Ikke vær redd for å bidra med ideene dine, eksperimentere og nyt resultatet. Gjør kjøkkenet ditt mest originale og koselige sted på jorden!

zov6

Et nettverk av salonger “Hviterusslandsk kjøkken” kan hjelpe til med å realisere alle disse ideene – www.kuhnibelarusi.com

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org