Παιδική μπλέντερ-ατμόπλοιο και μπλέντερ-mulatarker – το οποίο είναι καλύτερο

Παιδική μπλέντερ-ατμόπλοιο και μπλέντερ-mulatarker – το οποίο είναι καλύτερο

Μεταξύ των συσκευών κουζίνας, οι οποίες συνήθως ονομάζονται μικρές, υπάρχει ένας ειδικός εξοπλισμός για το μαγείρεμα τροφίμων για παιδιά. Οι διάσημοι παγκόσμιοι παραγωγοί παράγουν νέα μοντέλα αναμικτήρων, ατμομηχανών, πολλαπλών σημείων σήμανσης, που απευθύνονται σε μικρά παιδιά έως ένα έτος και άνω. Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου προϊόντος όπως ένα μπλέντερ-ατμό για παιδικές τροφές και να προσδιορίσουμε ποια από τις συσκευές είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική επεξεργασία των προϊόντων.

Πώς να επιλέξετε ένα μπλέντερ για παιδικές τροφές

Ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών, πολλές βελτιωμένες σειρές και συλλογές οδήγησαν στο πρόβλημα της επιλογής. Έχοντας δει στα ράφια των σούπερ μάρκετ εξαιρετικά κομψό Multivarki και ατμόπλοια, συμμετρικές γραμμές των σταθερών και των υποβρυχίων μπλέντερ, συμπαγή μίνι-μοντέλα και ογκώδη μηχανές, αναγκαστικά σκεφτεί τι είναι καλύτερο να επιλέξετε και πώς να μην κάνετε κάποιο λάθος. Ας εξετάσουμε, ποιες δυνατότητες έχουν οι σύγχρονοι μείκτες με πρόσθετες λειτουργίες.

Η συσκευή με τη λειτουργία ενός διπλού λέβητα

Μπλέντερ με τη δυνατότητα να προετοιμάσουν τα παιδικά τρόφιμα για ένα ζευγάρι είναι πολύ δημοφιλή λόγω της πολυλειτουργικότητάς τους. Με ένα συμπαγές και φιλικό προς το χρήστη multivar στο οπλοστάσιο της κουζίνας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αρκετές συσκευές, απλώς συνδέστε μία μόνο μονάδα. Αυτό δίνει στους νέους γονείς πλεονεκτήματα όπως:

 • εξοικονομώντας χρόνο;
 • υψηλή ποιότητα προετοιμασίας.
 • την ελάχιστη φροντίδα και τον καθαρισμό.

Ένας μοντέρνος ατμολέβητας θα αντικαταστήσει ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα κόπτη λαχανικών, ένα μίξερ και ένα συμβατικό μπλέντερ. Μπορείτε να πάρετε κατεψυγμένα και ψιλοκομμένα λαχανικά από το ψυγείο, και μετά από λίγο χρόνο θα πάρετε ένα έτοιμο πιάτο. Θα είναι ακριβώς αυτό που είναι χρήσιμο για το μωρό – θερμικώς επεξεργασμένο, μαλακό σε συνοχή, διατηρημένη γεύση και μέγιστη χρησιμότητα. Η περιεκτικότητα σε βιταμίνες σε ατμό πιάτα είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι στα βρασμένα.

διπλό λέβητα

Beaba Babycook – ένας από τους καλύτερους ατμόπλοια

Σύμφωνα με τους συνηθισμένους χρήστες, ακόμη και μια μητέρα που έχει συνηθίσει να μεταφέρει το δικό της παιδί, θέλει να κατευθύνει τον ατμόπλοιο – απλά γυρίστε το χρονοδιακόπτη και πατήστε το κουμπί καθώς αρχίζει να λειτουργεί το μηχάνημα. Δεν έχει νόημα η παρακολούθηση της διαδικασίας μαγειρέματος, επειδή στο τέλος του προγραμματισμένου προγράμματος ακούγεται ένα σύντομο αλλά δυνατό ήχο. Δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρετε τρόφιμα από πιάτα σε κατσαρόλες ή άλλα δοχεία, επομένως δεν υπάρχει επιπλέον πιάτο για πλύσιμο.

Η διαδικασία μαγειρέματος στον αναμικτήρα-μπλέντερ έχει ως εξής:

 • για τον σχηματισμό ατμού, γεμίστε ένα ειδικό δοχείο με νερό.
 • στο δεύτερο δοχείο, που προορίζεται για φαγητό, βάζετε ψιλοκομμένα κομμάτια κρέατος ή ψαριών, λαχανικών, φρούτων, μούρων (όλα αυτά απαιτούνται με ιατρική συνταγή).
 • ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη την κατάλληλη στιγμή και ενεργοποιήστε το μπλέντερ.
 • στο τέλος του μαγειρέματος τίθεται σε λειτουργία ένας ελικόπτερο.

Φρέσκο, νόστιμο και χρήσιμο πουρέ, το οποίο στις ιδιότητές του δεν μπορεί να συγκριθεί με κονσερβοποιημένα προϊόντα, είναι έτοιμο.

διπλό λέβητα

Χωρητικότητα για θέρμανση νερού και παραγωγή ατμού

Οι οδηγίες συνήθως υποδεικνύουν πόσο χρόνο χρειάζεται για την προετοιμασία ενός συγκεκριμένου προϊόντος. Για παράδειγμα, τα ψιλοκομμένα ροδάκινα θα είναι έτοιμα σε 10 λεπτά, οι πατάτες σε 20 λεπτά και τα αχλάδια σε μόλις 5 λεπτά.

Καλύτερος βυθιζόμενος μπλέντερ για το μαγείρεμα των παιδικών πιάτων

Αν το σταθερό multivarker φαίνεται να είναι ογκώδες και ακατάλληλο για χρήση, δώστε προσοχή στα υποβρύχια μοντέλα. Πρόκειται για μια χειροκίνητη συσκευή, η οποία είναι μια λαβή με κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων και μια ράβδο εργασίας, στο τέλος της οποίας είναι προσαρτημένα διάφορα ακροφύσια (για παράδειγμα, χτυπάτε για το μαστίγιο ή το μαχαίρι κοπής). Μια τέτοια συσκευή είναι βολική για την άλεση μικρών όγκων – μόνο εκείνων που απαιτούνται για ένα παιδί για 1-2 γεύματα.

Οι τελευταίες σειρές υποβρυχίων αναδευτήρων είναι εξοπλισμένες με πρόσθετα αντικείμενα που τα μετατρέπουν σε συσκευές πλήρους λειτουργίας για την προετοιμασία διαφόρων πιάτων. Αυτά είναι σύνολα ακροφυσίων και πλαστικά (λιγότερο συχνά γυάλινα) δοχεία διαφόρων μεγεθών. Συνήθως ένα σετ είναι αρκετό για να αλέθετε λαχανικά ή να μαγειρεύετε μους από μήλα, να κάνετε smoothies ή σούπα λαχανικών.

http://ninetrends.eu/wp-content/uploads/2016/06/Kitchen-wonder-appliance.-Blender-3-1000×600.jpg – μοντέλο χεριών είναι κινητό και άνετο στη χρήση

Το κύριο πλεονέκτημα των υποβρύχιων μοντέλων δεν είναι ούτε η συμπαγής τους. Εργονομική συσκευή μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε δοχεία: Σαλατιέρα με ψηλά τείχη kovshichkah, δοχεία για την αποθήκευση τροφίμων και ακόμη και σε γλάστρες, στέκεται πάνω στην πλάκα. Μετά τη διαδικασία, πλύνετε ακροφυσίου και χωρητικότητα επαρκή για να χειριστεί το ηλεκτρικό καλώδιο τρίβεται λιγότερο, ως ακαθαρσίες.

Όταν επιλέγετε ένα υποβρύχιο μοντέλο, όπως και με έναν ατμόπλοιο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις τεχνικές προδιαγραφές. Θα χρειαστούν πιο ισχυρά μοντέλα για τους γονείς που αποφάσισαν να μεταφέρουν το μωρό στο κρέας του μωρού. Η συνιστώμενη ελάχιστη ισχύς των μείκων για την επεξεργασία ψαριών και κρέατος είναι 500-600 W.

Σύμφωνα με κριτικές που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες που πωλούν εταιρείες εξοπλισμού κουζίνας, οι βυθιζόμενοι μπλέντερ έχουν τα ακόλουθα μειονεκτήματα:

 • προκαλούν κόπωση του χεριού με παρατεταμένη χρήση.
 • σε αντίθεση με ένα σταθερό multivark, λιγότερο ισχυρό?
 • όχι πάντα με την απαραίτητη συνοχή αλέθονται ρίζες καλλιέργειες, στερεά φρούτα, το κρέας.

Ωστόσο, η πολυλειτουργικότητα και τα υποβρύχια μοντέλα χαμηλού κόστους είναι αρκετά ελκυστικά για τις νέες οικογένειες.

Μίνι μπλέντερ οδού

Οι μικρότερες συσκευές μπορούν να είναι χρήσιμες εάν η ποσότητα τροφής υπολογίζεται μόνο για 1-2 γεύματα. Μίνι συμπαγής συσκευή όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και σε όλες τις παραμέτρους: έχουν μια ελάχιστη χωρητικότητα, έχουν όγκο μέχρι κύπελλο 1 λίτρο (για ευκολία στη χρήση είναι γεμάτη μόνο στα μισά του δρόμου), και μερικοί – μόνο 500-600 ml. Ένας μικρός αναμικτήρας είναι εύκολος στην πλύση και η αποθήκευση του προϊόντος απαιτεί ελάχιστο ελεύθερο χώρο στο ράφι ή στο περίβλημα.

Αν ταξιδεύετε πολύ και είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση ενός μπλέντερ στο δρόμο, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα μίνι μοντέλο. Στην πραγματικότητα, για αυτό το λόγο, μικρές συσκευές ονομάζονται οδικά οχήματα. Λόγω των μικρών όγκων, η θήκη με το μπολ ταιριάζει εύκολα στην τσάντα, τη βαλίτσα ή τον κορμό του αυτοκινήτου.

μπλέντερ

Το Blender μπορεί να είναι χρήσιμο για ένα ταξίδι στο νότο, όπου υπάρχουν πάντα πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Οι οικονομικές νοικοκυρές θεωρούν περιττές τις μικρές εγκαταστάσεις και εξηγούν αυτό τον περιορισμένο χρόνο χρήσης τους. Αν ένας μπλέντερ αγοράζεται ειδικά για τη διατροφή ενός παιδιού που περνά από υγρή τροφή σε ζυμαρικά, τότε η ηλικία μιας τέτοιας συσκευής είναι μικρή. Είναι συναφής κατά το πρώτο έτος του παιδιού, και στη συνέχεια απαιτεί μια πιο ογκώδη και ισχυρή συσκευή. Δεδομένου ότι τα πιάτα στο μπλέντερ είναι έτοιμα για ενήλικες, είναι καλύτερα να αποκτήσετε αμέσως ένα αποτελεσματικό μοντέλο με ένα μεγάλο μπολ και επαρκή χωρητικότητα.

Ποιες νεαρές μητέρες επιλέγουν

Μεταξύ των τεράστια γκάμα μπλέντερ με επιπλέον χαρακτηριστικά, τα οποία βρίσκονται σε μπεν μαρί ή multivarka, νεαρές μητέρες να δώσουν προσοχή τη συσκευή, ικανή να γρήγορα και να μετατρέψετε με ακρίβεια μια ποικιλία προϊόντων σε μια απαλή σάλτσα χωρίς σβώλους. Αρκετά μοντέλα ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις της φροντίδας νοικοκυρές – για την περιγραφή αυτών των συσκευών παιδικών τροφών περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοφιλή μοντέλα για τους γονείς

Σύμφωνα με έρευνες των εκπροσώπων των νέων οικογενειών με μικρά παιδιά, τα μπλέντερ αξιολόγησης, ατμόπλοια με επικεφαλής τον Philips Avent ΕΕΤ 870. ατμόπλοιο τελευταίας γενιάς σχεδιασμένο ειδικά για την προετοιμασία των γευμάτων των παιδιών – σαλάτες μαγειρεμένα λαχανικά, σούπες, πουρέ πατάτας, το κρέας και τα πατέ ψαριού. Ο όγκος του κυπέλλου μόνο 450 ml, αλλά είναι αρκετά για να θρέψει το μωρό. Η ισχύς της συσκευής είναι 400 watts.

Philips Avent

Philips Avent – μέγιστη άνεση

Γιατί συνήθως επιλέγουν ένα μπλέντερ steamer avent, παρά εναλλακτικές προσφορές ή multivarkas από άλλους κατασκευαστές; Η Philips γιόρτασε την εκατονταετηρίδα του τον περασμένο αιώνα και με τα χρόνια έχει μάθει να παράγει τον καλύτερο εξοπλισμό κουζίνας στον κόσμο. Η μεγάλη λειτουργικότητα, η εκτεταμένη διάρκεια ζωής, η ασφάλεια των υλικών, ο ισορροπημένος λόγος τιμής / ποιότητας – όλα όσα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας, ισχύουν για πολλούς δείκτες. Λοιπόν, για μια αρμόδια διαφημιστική εταιρεία δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Εκτός από τα αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά, ένα συμπαγές ατμόπλοιο για παιδικά πιάτα έχει ένα αξιοσημείωτο μοντέρνο σχέδιο: βελτιωμένα σχήματα, έναν αρμονικό συνδυασμό λευκού με ευχάριστη πράσινη απόχρωση. Το μόνο μειονέκτημα είναι ένας δυνατός θόρυβος που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά αυτό το μειονέκτημα είναι τυπικό για τέτοιες συσκευές όπως ατμόπλοιο ή πολικό σήμα.

Μεταξύ των βυθιζόμενων αναμικτών, ο Braun MQ 5077 είναι πρωτοπόρος, έχει εξαιρετική λειτουργικότητα και διαθέτει αναγνωρίσιμο σχεδιασμό. Αλλά η κύρια αξία – στις τεράστιες ευκαιρίες για τη μεταποίηση των προϊόντων. Χάρη στο σύνολο των ακροφυσίων και των δοχείων, η υποβρύχια συσκευή μπορεί να κόψει, να κόψει, να αλέσει τα λαχανικά και τα φρούτα, να μετατρέψει το κρέας και τα ψάρια σε ένα τρυφερό πουρέ.

συνημμένα

Ο αριθμός των προσαρτημάτων Braun MQ μπορεί να ζητηθεί από οποιοδήποτε μπλέντερ

Τα μαχαίρια Sharp με ισχύ 750 watt σας επιτρέπουν να χειρίζεστε εύκολα ακόμα και με καρύδια. 21 ταχύτητες, ένα συνδεδεμένο επεξεργαστή τροφίμων, μια ειδική μορφή “ποδιών”, μια βολική υποδοχή – είναι δύσκολο για τους νέους γονείς να εγκαταλείψουν τη χαρά να δοκιμάσουν όλες τις λειτουργίες αυτής της συσκευής. Το κόστος μπορεί να αποδοθεί στη μέση τιμή της κατηγορίας – 8-9 χιλιάδες ρούβλια.

Οι κορυφαίες μίνι συσκευές κατευθύνονται από το μπλέντερ Philips HR2875 – συμπαγές, άνετο, με κύπελλο 0,6 λίτρων και μπουκάλι δρόμου. Η ισχύς είναι μόνο 350 Watt, αλλά αρκεί να φτιάξετε πολτό σούπας ή μους φρούτων. Το σταθερό μοντέλο είναι μικρό σε όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι θα καταλάβει τον ελάχιστο χώρο στο ντουλάπι της κουζίνας.

μπουκάλι

Ένα μπουκάλι από το κιτ Philips HR2875 είναι χρήσιμο και ήδη μεγαλωμένο παιδί

Οι συσκευές με λειτουργία multivark είναι μικρότερες από τις επιλογές ατμού, ωστόσο, μερικές από αυτές αξίζουν προσοχής. Για παράδειγμα, ένα μπλέντερ-multivark Zauber ECO-580.

Αυτή η πραγματικά ισχυρή εγκατάσταση (1200 W) διαθέτει μια βολική μονάδα ελέγχου με ηλεκτρονική οθόνη, δοχείο από γυαλί 2 λίτρων και στοιχεία από υγιεινό χάλυβα. Η μορφή του multivark είναι κάθετη, η οποία είναι κατάλληλη για την αποθήκευση του προϊόντος. Καλύπτει τέλεια και αναμιγνύει προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προορίζονται για παιδικές τροφές.

Zauber ECO-580

Το Zauber ECO-580 είναι ένα κομψό και εύχρηστο πολυ-

Ετησίως εμφανίζονται δεκάδες νέες συσκευές, οπότε είναι πιθανό ένας μπλέντερ μίνι μάρκα ή ατμόπλοιο με ακόμη πιο αποδεκτά χαρακτηριστικά να παραδίδεται στα σούπερ μάρκετ δικτύου από μέρα σε μέρα.

Συνταγές παιδικών πιάτων από μπλέντερ

Ένα μικρό παιδί χρειάζεται μια ποικιλία στη διατροφή, έτσι οι νέοι γονείς – ιδιοκτήτες μιας βολικής πολυλειτουργικής συσκευής θα χρειαστούν αναγκαστικά μια συλλογή συνταγών για παιδιά. Δεδομένου ότι η ενεργός ανάπτυξη των δοντιών στα παιδιά αρχίζει με 8-10 μήνες, οι περισσότερες συνταγές θα είναι στα τμήματα “Σούπες” και “Puree”.

σούπα κολοκύθας

Ορεκτικά σούπα κολοκύθας

Εδώ είναι μερικές απλές συνταγές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαφοροποίηση ενός παιδικού τραπέζι:

 • Τα ελαφρά πατάτα με μήλα είναι ένας πραγματικός θησαυρός βιταμινών και μετάλλων. Με τα μήλα ξεφλουδισμένα, κόψτε τη μέση, τη σάρκα κομμένη σε μικρά κομμάτια. Το επαναλαμβάνουμε με μια κολοκύθα. Η πολυπαραγοντική διαδικασία επεξεργάζεται πρώτα την κολοκύθα, μετά από 10 λεπτά – τα μήλα, στέκεστε για άλλα 10-15 λεπτά και προχωρήστε στο επόμενο στάδιο – λείανση. Τα βρασμένα τρόφιμα μετατρέπονται γρήγορα σε ήπιο πουρέ. Προσθέστε λίγο βούτυρο ή τυρόπηγμα – η πατάτα που είναι πασπαλισμένη είναι έτοιμη.
 • Επιδόρπιο τυρί cottage με φράουλες. Αναφέρεται σε παιδικές τροφές για βρέφη που δεν έχουν αλλεργίες στα μούρα. Η διαδικασία μαγειρέματος είναι πολύ απλή – τα προϊόντα φορτώνονται στο μπολ του multivarquet και κτυπηθούν. Αντί για φράουλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαλακά μούρα ή φρούτα που δεν προκαλούν την ανεπιθύμητη αντίδραση του παιδιού: μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, μπανάνα.
 • Παιδική πατάτα από λαχανικά. Πράσινη πιπεριά (Βουλγαρική), κουνουπίδι, κολοκυθάκια, λίγο μπρόκολο και σέλινο έρχονται στην ετοιμότητα στο multivark. Στη συνέχεια γυρίστε το μπολ και μαγειρέψτε ένα υγιές πράσινο πολτό, προσθέστε λίγο ζωμό κρέατος. Τα αλάτια και η ζάχαρη στα παιδικά πιάτα δεν συνιστούν την προσθήκη.
 • Σούπα με πράσινα μπιζέλια. Πατάτες, κομμένες σε μικρούς κύβους, φορτώνουμε στο μπολ. Το Multivar λειτουργεί 15 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε φρέσκα ή κατεψυγμένα πράσινα μπιζέλια και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά. Όλα τα μικτά, η προκύπτουσα μάζα παραδίδεται με κρέμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Οι ενήλικες μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν παιδικό blender-multivarka και να μαγειρέψουν νόστιμα και μοντέρνα επιδόρπια – smoothies ή μους.

Αναθεώρηση βίντεο του δημοφιλούς διπλού λέβητα Philips Avent

Από την επιλογή ενός βοηθού κουζίνας εξαρτάται από την ποιότητα του φαγητού του παιδιού σας, τον ελεύθερο χρόνο και ακόμη και τη διάθεση. Επιλέγοντας ένα πολυεργαλείο μπλέντερ-steamer ή multivarku, μπορείτε να ετοιμάσετε υπέροχα παιδικά πιάτα και να κάνετε το μωρό σας ευχαριστημένο με νόστιμες σούπες και επιδόρπια.

decor

Leave a comment